בית פורומים בחדרי חרדים

נחשף שוב האמת שמאחורי המספרים: הכנסה "טובה" לבתי החולים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/10/2020 01:34 לינק ישיר 

החשיפה היומית על האמת שמאחרוני המספרים! מזעזע!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2020 06:14 לינק ישיר 

תחקיר ''הצינור'': קורונה נקבעת כסיבת המוות למרות שהמתים נמצאו שליליים לנגיףהערב תחקיר הצינור ובו עדויות מטרידות שמראות באופן מפורש איך נקבעה קורונה כסיבת מוות למתים שיצאו שליליים לנגיף יותר מפעם אחת ומעולם לא יצאו חיוביים. הנה כמה מהמקרים שיחשוף אצלנו @Bar_ShemUr.

-שמשון וקסמן, בן 78. עבר חמש פעמים בדיקות קורונה ויצא שלילי. נקבע כנפטר קורונה בתעודת פטירה.
-פירה מזרובסקי, בת 84, נבדקה שלוש פעמים לקורונה ויצאה שלילית לנגיף. נקברה כחולת קורונה.
-דוד שאול, 82, עבר שלוש בדיקות קורונה ובכולן יצא שלילי. בית החולים קבע: נפטר מקורונה.

הערב נביא עוד מקרים ועוד עדויות. כולל מבתי חולים שמודים בעובדות. רק להבהיר: אין קשר לסיפורי הבדים שרצו כאן על משפחות שקיבלו כסף תמורת קביעת סיבת המוות כקורונה. כן יש כאן שורה של שאלות קשות שכדי שמישהו יענה עליהן ומהר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2020 10:07 לינק ישיר 

זה פשוט לא יאומן איך מעודדי הקורונה מראים להם את האמת בפרצוף, מוכיחים להם שיורקים עליהם, אבל הם לעולם לא יודו בטעותם, זה הכל גשם קל.

ככה זה, זה מאוד מאוד קשה, להודות שבמשך תקופה ארוכה טעית והיית שוטה הכפר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2020 18:37 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
בלי הדס שטייף, גם אני כתבתי כאן לפני שבועיים באחד האשכולות, ששמעתי ממישהו שמד"א ובתי החולים מקבלים על פינוי/אשפוז קורונה הרבה יותר ממקרים אחרים ויש אינטרס לומר על אדם שנפטר מסיבה אחרת, שהיה עם קורונה, ואז כל יום אשפוז זה 15,000 במקום 4 או 6 אלף, ומד"א מקבלים על פינוי 4000 במקום 600.

ואני לא בטוח שהמקור שלי פחות טוב משלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

https://twitter.com/HLA281528/status/1324026098515140608
אפשר והפרופ' המלומד קרא זאת באשכול דנן?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נחשף שוב האמת שמאחורי המספרים: הכנסה "טובה" לבתי החולים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext