|
|
| נשלח ב-25/10/2020 14:47 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | חשבתם שסגר ימגר את הנגיף - התאכזבתם! חשבתם שמסיכות ימגרו את הנגיף - התאכזבתם! חשבתם שביטול חתונות ואירועים ימגר את הנגיף - התאכזבתם! חשבתם שסגירת ת"ת, ישיבות ובתי כנסיות ימגרו את הנגיף - התאכזבתם! חשבתם שבידודים למיניהם ימגרו את הנגיף - התאכזבתם! אתם עיוורים? אתם לא רואים שאף מדינה לא הצליחה למגר את הנגיף? הוכיתם בסנוורים?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש שמתאכזבים מכך שיש הדבקה ויש שממש מתענגים מכך, אף מעודדים את זה, אם ברוח ואם בגופם ממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 14:48 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | חשבתם שסגר ימגר את הנגיף - התאכזבתם! חשבתם שמסיכות ימגרו את הנגיף - התאכזבתם! חשבתם שביטול חתונות ואירועים ימגר את הנגיף - התאכזבתם! חשבתם שסגירת ת"ת, ישיבות ובתי כנסיות ימגרו את הנגיף - התאכזבתם! חשבתם שבידודים למיניהם ימגרו את הנגיף - התאכזבתם! אתם עיוורים? אתם לא רואים שאף מדינה לא הצליחה למגר את הנגיף? הוכיתם בסנוורים?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש שמתאכזבים מכך שיש הדבקה ויש שממש מתענגים מכך, אף מעודדים את זה, אם ברוח ואם בגופם ממש. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 14:51 |
|
| |
תשובות ענייניות קיבלת כאן לרוב
אבל שנינו יודעים שלא תשובה אתה מחפש
את החץ ירית כבר ביום הראשון של הקורונה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 14:53 |
|
| |
לא יודע מי קיבל תשובות ענייניות ומי לא. יודע שמיום ליום המציאות מוכיחה מעל לכל ספק שאין מה לעשות! לא זקנים! לא צעירים! לא בריאים! ולא בעלי מחלות רקע! אם אתה חי בפלנטה אחרת, אולי שם זה שונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 14:56 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | לא יודע מי קיבל תשובות ענייניות ומי לא. יודע שמיום ליום המציאות מוכיחה מעל לכל ספק שאין מה לעשות! לא זקנים! לא צעירים! לא בריאים! ולא בעלי מחלות רקע! אם אתה חי בפלנטה אחרת, אולי שם זה שונה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור שיותר קשה להפחית את התחלואה אם יש כאלו שעושים כל מאמץ לקדוח בספינה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 15:00 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | לא יודע מי קיבל תשובות ענייניות ומי לא. יודע שמיום ליום המציאות מוכיחה מעל לכל ספק שאין מה לעשות! לא זקנים! לא צעירים! לא בריאים! ולא בעלי מחלות רקע! אם אתה חי בפלנטה אחרת, אולי שם זה שונה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור שיותר קשה להפחית את התחלואה אם יש כאלו שעושים כל מאמץ לקדוח בספינה |
|
מה שברור מעל לכל ספק זה שלא מצליחים להפחית את התחלואה, וכל הצעדים מוסיפים יותר נזק מתועלת. אם זה באשמת מישהו, או זה המציאות הבלתי נמנעת, על זה אפשר להתווכח. דעתי ידוע, וגם דעתך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 15:08 |
|
| |
hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  | לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע מי קיבל תשובות ענייניות ומי לא. יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע שמיום ליום המציאות מוכיחה מעל לכל ספק שאין מה לעשות!
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 16:02 |
|
| |
עזבו את נוירולוג וחבריו הוא תקוע בחרדות מהקורונה, ולא יעזרו כל ההוכחות שבעולם, מה רציתם שהוא יודה שהוא יוצא מפגר???
גם אם תוכיחו לו שחור על גבי לבן שמי ששומר יכול להידבק, ומי שלא שומר יכול שלא להידבק, הוא ימשיך לחיות בהכחשה ובחרדות.
שיערב לך, תהנה מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 16:05 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  | לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע לא יודע מי קיבל תשובות ענייניות ומי לא. יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע יודע שמיום ליום המציאות מוכיחה מעל לכל ספק שאין מה לעשות!
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 00:02 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
עזבו את נוירולוג וחבריו הוא תקוע בחרדות מהקורונה, ולא יעזרו כל ההוכחות שבעולם, מה רציתם שהוא יודה שהוא יוצא מפגר???
גם אם תוכיחו לו שחור על גבי לבן שמי ששומר יכול להידבק, ומי שלא שומר יכול שלא להידבק, הוא ימשיך לחיות בהכחשה ובחרדות.
שיערב לך, תהנה מזה.
|
|
מסוג התגובות שהדרך היחידה לענות עליהן זה לרדת לרמת השיח הרדוד שהפגנת, אז אוותר על התענוג המפוקפק
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 00:07 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
|
ברור שיותר קשה להפחית את התחלואה אם יש כאלו שעושים כל מאמץ לקדוח בספינה |
|
מה שברור מעל לכל ספק זה שלא מצליחים להפחית את התחלואה, וכל הצעדים מוסיפים יותר נזק מתועלת. אם זה באשמת מישהו, או זה המציאות הבלתי נמנעת, על זה אפשר להתווכח. דעתי ידוע, וגם דעתך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עם סגרים כאלו ואחרים מצליחים להוריד תחלואה, אבל סגר זה דבר גרוע עם התנהלות יותר אחראית ומתחשבת של הציבור, עם ערבות הדדית, עם קצת יותר משמעת ומאמץ היה אפשר להוריד תחלואה גם בלי סגרים.
|
|
|
|
|