| נשלח ב-25/10/2020 21:57 |
|
| |
עולם הפוך ראיתי
עשיתי סיור במאה שערים שם אין הנחיות, אין מסכות ואין קפסולות, אבל יש תפילות ולימודים כרגיל. ונהנים מאיכות חיים. ואין שם חולים, אין שם מונשמים, אין שם נפטרים, עשיתי סיור בקרלין שם יש מסכות מהסנטר עד העיניים, יש קפסולות מהארץ עד השמיים, אין לימודים ואין תפילות והמון חסידים נאבקים עם נגיף הקורונה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 22:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 22:14 |
|
| |
גם אני הייתי בקרלין, וואלה, החולים מתגוללים על הספסלים, והנפטרים זרוקים על הרצפה, ראיתי אחד מונשם ומורדם מסתובב עם ההנשמה ביד ועם ההרדמה ברגל. אח"כ ראיתי כמה אנשים שמשתעלים ממש חזק, ואוכלים עפר, כי בין כה אין להם חוש טעם. וכשהסתובבתי במאה שערים, השוק קיבל פנים חדשות, הסירחון החליף ריחו לריח גן עדן צלול כיין, מלאכים משרתים שם את האנשים ומוזגים להם יין וצולים להם בשר. מה שהאוטנומיה עשתה בחצי שנה, המדינה לא עשתה ב70 שנה. עקפה אותה בסיבוב, בטכנולוגיה רפואית, בהייטק, בגידול בעלי חיים אורגניים, כמה שהם צדקו הנטורי קרתא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 22:15 |
|
| |
אתה מוזמן גם לעשות סיור בחופי תל אביב "נהנים מאיכות חיים"
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 22:19 |
|
| |
ואחרי זה כשהשוטה הזה ידבר על אתרא קטישע נדע להתייחס לדבריו בהתאם...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 22:29 |
|
| |
באיזה שעה סיירת? הם מוציאים את החולים לסיבוב בשעות מסוימות. יוצאים מתורה ויראה דרך השוק עד כיכר השבת וחוזרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 22:42 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | גם אני הייתי בקרלין, וואלה, החולים מתגוללים על הספסלים, והנפטרים זרוקים על הרצפה, ראיתי אחד מונשם ומורדם מסתובב עם ההנשמה ביד ועם ההרדמה ברגל. אח"כ ראיתי כמה אנשים שמשתעלים ממש חזק, ואוכלים עפר, כי בין כה אין להם חוש טעם.
וכשהסתובבתי במאה שערים, השוק קיבל פנים חדשות, הסירחון החליף ריחו לריח גן עדן צלול כיין, מלאכים משרתים שם את האנשים ומוזגים להם יין וצולים להם בשר. מה שהאוטנומיה עשתה בחצי שנה, המדינה לא עשתה ב70 שנה. עקפה אותה בסיבוב, בטכנולוגיה רפואית, בהייטק, בגידול בעלי חיים אורגניים, כמה שהם צדקו הנטורי קרתא.
|
|
תשובה דבילית של ילד מגודל
מה עשית כאן בעצם? לקחת את הנתונים שהוא הביא, והם ממש צודקים, קרלין מלאה בחולים ומאה שערים שואף לאפס תיארת את המצב בתיאורים מוגזמים והנה - פירכא???
הסיבה פשוטה מאוד, מאה שערים היו חולים לפני חצי שנה, עכשיו עוד אין עדריות, אבל המחלה עוברת פחות מאדם לאדם כשאין הרבה נדבקים אופציונליים, כי חלקם הגדול כבר עבר עכשיו התור של קרלין, ובסוף כולם יעברו את הקורונה, אין מנוס, כמו שהשפעת החלה לפני 100 שנה, ועד היום מתחסנים ממנה אבל אין אחד שלא עבר שפעת בחייו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 22:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2020 22:53 |
|
| |
ולענין מה שכתבתי, אני אכן מקיים את מצוות ליצנותא דעבודה זרה. אני מגחיך את המכחישים בכל דרך ובכל צורה ובכל הכלים העומדים לרשותי. קח את זה לאן שאתה רוצה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 11:17 |
|
| |
הבאתי עובדות מוצקות שכל אחד יכול לברר ולהיווכח באמיתותם, קיבלתי תמורתם, מושגים, מגחיכים, מכחישים, לוחמי עבודה זרה שמשתמשים בכל ה'כלים' העומדים לרשותם, ודביל שמעודד לעבור על כיבוד אם, ועוד הגיגים 'חכמים' ו'מחוכמים', אשר נמצאים פה לרוב. האם אפשר לקבל תשובה עניינית???????????
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 11:30 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | כמו שהשפעת החלה לפני 100 שנה |
|
זנים שונים של שפעת קיימים כנראה כבר אלפי שנים. מה שהיה לפני כ100 שנה זו השפעת הספרדית שהוגדרה כ "זן אלים במיוחד של נגיף מתת-המין H1N1 של המין Influenza A." ודעיכתה מתוארת כ"לקראת תחילת 1920 דעכה המחלה, עד *שהוכחדה לחלוטין.* לא ידועות באופן ודאי הסיבות לכך שהמגפה דעכה, על פי אחד המחקרים, הנגיף עבר מוטציה והמחלה הפכה לפחות קטלנית. מדובר בתופעה שכיחה במגפות השפעת השונות"
המדענים סבורים שעם גילוי אמריקה גם השפעת *הסטנדרטית* (לאותו זמן באירופה) גם גילתה את אמריקה ועשתה שמות בילידים: "The disease may have spread Europe to the Americas as early as the European colonization of the Americas, since almost the entire indigenous population of the Antilles was ed by an epidemic resembling influenza that broke out in 1493, after the arrival of Christopher Columbus."
https://en.wikipedia.org/wiki/Influenza
ומויקיפדיה העברית
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 13:42 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | עולם הפוך ראיתי
עשיתי סיור במאה שערים שם אין הנחיות, אין מסכות ואין קפסולות, אבל יש תפילות ולימודים כרגיל. ונהנים מאיכות חיים. ואין שם חולים, אין שם מונשמים, אין שם נפטרים, עשיתי סיור בקרלין שם יש מסכות מהסנטר עד העיניים, יש קפסולות מהארץ עד השמיים, אין לימודים ואין תפילות והמון חסידים נאבקים עם נגיף הקורונה |
|
איך נוכחת לראות שבמא"ש הכל דבש? ואיך נוכחת שבקרלין הרבה חולים? הרי לית מאן דפליג, שהמכחישים יעשו כל טצדקי שבעולם להכחיש קורונה ולהציג תמונה פסטורלית? ולגבי קרלין, אכן אם רוב החסידים אינם שומרים קשה עד בלתי אפשרי שהמיעוט לא יחלה. קרלין כמו אותו אחד שרצה לעצור באצבעו את השיטפון. השיטפון הוא לא משהו שהיה חייב לקרות, אם הציבור החרדי כולו היה שומר, ניתן היה למזער מאד את התחלואה. בקרלין שמרו ועשו בדיקות כדי לדעת מי צריך להיות בבידוד. אין בקרלין יותר תחלואה. אולי אותו דבר ואולי פחות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 13:52 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | הבאתי עובדות מוצקות שכל אחד יכול לברר ולהיווכח באמיתותם, קיבלתי תמורתם, מושגים, מגחיכים, מכחישים, לוחמי עבודה זרה שמשתמשים בכל ה'כלים' העומדים לרשותם, ודביל שמעודד לעבור על כיבוד אם, ועוד הגיגים 'חכמים' ו'מחוכמים', אשר נמצאים פה לרוב. האם אפשר לקבל תשובה עניינית??????????? |
|
אי אפשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 13:56 |
|
| |
מושגים,
חשבתי בטעות שרמת המישכל שלך יותר גבוהה, מתברר שטעיתי. סליחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 13:57 |
|
| |
"הבאתי עובדות"...
אצל השאבאבניקעס הירושלמים סיבוב במאה שערים ובקרלין (בזבוז של כמה שעות, ואם זה כולל כניסה לבתים, בדיקת חולים, זה כמה ימים...) נחשב לעובדות, כאילו שחולי קורונה מסתובבים עם שלטים ברחוב אנחנו חולי קורונה...
והפלא העצום על ניקים דכאן איך לא עונים לגופו של ענין, אחרי שניק עלום שכל מה שענין אותו בקורונה זו מחלתו של שמידל כותב שהוא נוכח בעובדות הנ"ל אחרי "סיבוב" במאה שערים בכוכיה ומבואותיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 14:09 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
מושגים,
חשבתי בטעות שרמת המישכל שלך יותר גבוהה, מתברר שטעיתי. סליחה.
|
|
|
|
|
|
|