| נשלח ב-26/10/2020 17:15 |
|
| |
צ'כיה עולה ואנו יורדים.
רן בליצ'ר-טוויטרצ'כיה בימים האחרונים, מדינה בגודל של ישראל. >15,000 נדבקים ליום. 126 נפטרים ליום. 1,000 עובדי בריאות (!) נדבקים ליום ויוצאים ממעגל הטיפול פתחו בית חולים שדה של 500 מיטות היו כמונו בעת היציאה לסגר= 6,000 ליום, ב-7/10. סיכום ראה"מ הצ'כי: אנחנו זקוקים לנס. לבנימין אמר ידיד ה' ישכון לבטח עליו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 18:00 |
|
| |
כנראה תמניא ויוחנןש הצליחו לשכנע את הצ'כים איך צריך להתנהל בקורונה יותר מאשר מושגים ושות'.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 18:49 |
|
| |
לא סיירתי בכל ארץ הקודש
אבל בעירי ובמקומי - לא הורגש הסגר כמעט בכל חודש תשרי. החנויות היו עמוסות, בתי כנסת היו מלאים בכל הימים, ובפרט באירועי הימים הנוראים והימים הטובים. האוטובוסים היו גדושים. התחנות היו פקועות.
היו רק עיכובים טכניים של התקבצויות שונות, שההגבלות כמו העדר תחבורה וכדומה, גרמה. אבל זה משהו בשולי החיים.
החיים עצמם נמשכו כרגיל. כך אצל 70-80 אחוז מעירי ומקומי. אם לא יותר.
כלומר הסגר היה ישראבלוף.
וראה זה פלא? חולים בודדים נוספים במשך הימים האחרונים, כאשר בימי החג היו בכל יום עשרות ומאות של חולים חדשים.
אני אישית מאמין ב'תורה מגנא', וב'מעגל החיים היהודי' ובגודל החובה של 'שמחת התורה' עם כל העוצמה וההמולה הדבקנית.
כמו"כ היום תמו שבועיים מאז שמחצית החיידרים פעילים תמידין כסדרן. ללא עטיית מסכות, וללא שום ישראבלוף. וגם כאן אין ידוע לעת עתה על שום התפרצות משמעותית, רק כאמור מספר החולים יורדים.
או שמישהו שקרן. בבדיקות ובתוצאות. או שהאמונה היוקדת שלנו מוכיחה את עצמה.
בצ'כיה אין את כל זה!! וכידוע אני לא מהמכחישים, אלא מפרשן אחרת את דרך החיים לאור הנגיף הפעיל והמדבק. ומבכר את דעת הרבנים ותלמידי החכמים הפרטיים, יותר מדעת רופאים לובשים מדים ובעלי משקפי מגדלת. פשוט דבריהם בעיני (כפי שמתברר במשך 8 חודשים האחרונים) דברי הבל ורעות רוח. הם פשוט מנותקים מהמציאות. ותמיהני על הרופאים האפמדיולוגים, מדוע לא ישכרו דירה לשבועיים בעירי ובמקומי, ויבדקו ללא משוא פנים את התוצאות בשטח. ויראו נפלאות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 18:50 |
|
| |
והיום אני שומע משניים שנסעו בשבוע שעבר אחד באשדוד החילונית השני בבת ים.
הם ראו רק 30 אחוז עטויי מסכה. כלומר גם שם הסגר הוא חלק מהישראבלוף. אינני יודע מה קורה שם עם אחוזי התחלואה. מי שמנותק מדרך ה' גם לא איכפת לי מה קורה איתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 19:04 |
|
| |
הילדים שלי מאז ראש חודש אלול במוסדות החינוך, וחוץ מיום אחד שהמשטרה סגרה, ברוך השם אין פרץ ואין יוצאת ואין צווחה ברחובותינו. מסתובבים חיוביים ושאינם כאלה בחדא מחתא, והקב"ה מפליא לעשות ורופא כל בשר ואף אחד לא ניזוק ב"ה. אותו דבר בבית המדרש שמאז ראש חודש סיון לא פסקה ישיבה מלומדיה, וקול התורה נשמע ברמה בכל שעות היום והלילה, וחוץ מזה שלפעמים משנים את דלתות הכניסה אין שום הבדל בין ימינו אלו לימים רגילים. לו חכמו ישכילו זאת, שהכל הוא דמיון אחד גדול, בלון נפוח פי מאתיים מגודלו האמיתי, ותורתינו הקדושה הוא עוגן ההצלה היחידי בדורינו, ומגנא ומצלא לכל מי שחוסה בצל כנפיו. נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 26/10/2020 19:06:43
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 19:48 |
|
| |
על יוחנאפי אמרה סבתי ע"ה "אז מען זאגט משוגע דארף מען גלויבן"...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 20:09 |
|
| |
המכחישים טוענים עכשיו שבכלל לא היה סגר ולכן הגבלות לא עוזרות, רק שאז הם תקועים בלהסביר למה הנגיף החליט פתאום לצאת לחופשה בחגים.
"גם אם תכתוש את האויל במכתש וכו'..."
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2020 21:40 |
|
| |
גרשום
| אדם_ה1 כתב: |  | המכחישים טוענים עכשיו שבכלל לא היה סגר ולכן הגבלות לא עוזרות, רק שאז הם תקועים בלהסביר למה הנגיף החליט פתאום לצאת לחופשה בחגים.
"גם אם תכתוש את האויל במכתש וכו'..." |
|
הלוגיקה כנראה לא הצד החזק של מכחישי הקורונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2020 13:47 |
|
| |
תמניא ויוחנןש למרות שאני חלוק על דעתם מכל וכול. אבל אין לתאר עד כמה אני נהנה לקרוא את התיאורים החיים שלכם, להערכתי זה מהווה ייצוג אותנטי לתפיסת המציאות של חוגים מסוימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2020 14:03 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | תמניא ויוחנןש למרות שאני חלוק על דעתם מכל וכול. אבל אין לתאר עד כמה אני נהנה לקרוא את התיאורים החיים שלכם, להערכתי זה מהווה ייצוג אותנטי לתפיסת המציאות של חוגים מסוימים. |
|
אתה מדבר עלי כאילו אתה איזה חוקר מעבדה שמשלים מחקר על איזה חייזר. אני גם נהנה לקרוא את ההגיגים שלך ושל חבריך, וזה מוסיף לי המון חומר על תכונת העדר real time נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|