בית פורומים שידוכי חרדים

הספסל שלכם לדייט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2020 00:27 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בתתימן האוכלוסיה אז הייתה שונה לגמרי מהאוכלוסיה היום. תחשבי שאז הרשתות החברתיות לא היו נפוצות כמו היום ולפורום באמת היה סיבה להתקיים עם מן הסתם עשרות משתמשים פעילים. כמה פעילים היום? שש? שבע? והרבה מתוכם פשוט התרגלו מימים עברו. לדעתי זה דווקא מעניין מה גורם לאנשים חדשים להיכנס לפורום. אני חיפשתי שאלה כלשהי בגוגל והגעתי לפורום וראיתי שפעיל קצת אז החלטתי להצטרף למרות שאני שייך לדור הy:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני חושבת שמה שטוב בפורום הזה זה האנונימיות המוחלטת לעומת שאר האופציות וואצפ וכו' 
אותי אישית חייכנית שכנעה להשתתף... אני בדכ לא מגיבה כל כך ברשתות חברתיות.. אבל דווקא נחמד לי פה 
אני חושבת שבתקופה של אז היה פחות חינוך נגד רשתות חברתיות ואינטרנט לכן יכלו לראות פה גם חברה יותר דוסים..

בס"ד

אכן. גם אני אוהבת את האנונימיות ו
בכללית? מעדיפה לא להיכנס ל"עומק הרשת", בלי קשר לדורות... מאד קל להתחבר לקבוצות וואצפ ופייס. אך לדעתי זה משדר משהו "שבבניקי" יותר כשזה לא ווירטואלי...

ותודה... שמחה לשמוע שנחמד לך פה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 00:29 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן האוכלוסיה אז הייתה שונה לגמרי מהאוכלוסיה היום. תחשבי שאז הרשתות החברתיות לא היו נפוצות כמו היום ולפורום באמת היה סיבה להתקיים עם מן הסתם עשרות משתמשים פעילים. כמה פעילים היום? שש? שבע? והרבה מתוכם פשוט התרגלו מימים עברו. לדעתי זה דווקא מעניין מה גורם לאנשים חדשים להיכנס לפורום. אני חיפשתי שאלה כלשהי בגוגל והגעתי לפורום וראיתי שפעיל קצת אז החלטתי להצטרף למרות שאני שייך לדור הy:)נשלח מהאנדרואיד שלי
אני חושבת שמה שטוב בפורום הזה זה האנונימיות המוחלטת לעומת שאר האופציות וואצפ וכו' אותי אישית חייכנית שכנעה להשתתף... אני בדכ לא מגיבה כל כך ברשתות חברתיות.. אבל דווקא נחמד לי פה אני חושבת שבתקופה של אז היה פחות חינוך נגד רשתות חברתיות ואינטרנט לכן יכלו לראות פה גם חברה יותר דוסים..בס"דאכן. גם אני אוהבת את האנונימיות ובכללית? מעדיפה לא להיכנס ל"עומק הרשת", בלי קשר לדורות... מאד קל להתחבר לקבוצות וואצפ ופייס. אך לדעתי זה משדר משהו "שבבניקי" יותר כשזה לא ווירטואלי...ותודה... שמחה לשמוע שנחמד לך פה...

גם ככה כל אחד שמכיר אותי יכול לזהות אותי פה בפורום לפי הסיפורים שלי.. בכל אופן כאן הכי בטוח מבחינת מטרידים וכו' 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 00:31 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן האוכלוסיה אז הייתה שונה לגמרי מהאוכלוסיה היום. תחשבי שאז הרשתות החברתיות לא היו נפוצות כמו היום ולפורום באמת היה סיבה להתקיים עם מן הסתם עשרות משתמשים פעילים. כמה פעילים היום? שש? שבע? והרבה מתוכם פשוט התרגלו מימים עברו. לדעתי זה דווקא מעניין מה גורם לאנשים חדשים להיכנס לפורום. אני חיפשתי שאלה כלשהי בגוגל והגעתי לפורום וראיתי שפעיל קצת אז החלטתי להצטרף למרות שאני שייך לדור הy:)נשלח מהאנדרואיד שלי
אני חושבת שמה שטוב בפורום הזה זה האנונימיות המוחלטת לעומת שאר האופציות וואצפ וכו' אותי אישית חייכנית שכנעה להשתתף... אני בדכ לא מגיבה כל כך ברשתות חברתיות.. אבל דווקא נחמד לי פה אני חושבת שבתקופה של אז היה פחות חינוך נגד רשתות חברתיות ואינטרנט לכן יכלו לראות פה גם חברה יותר דוסים..בס"דאכן. גם אני אוהבת את האנונימיות ובכללית? מעדיפה לא להיכנס ל"עומק הרשת", בלי קשר לדורות... מאד קל להתחבר לקבוצות וואצפ ופייס. אך לדעתי זה משדר משהו "שבבניקי" יותר כשזה לא ווירטואלי...ותודה... שמחה לשמוע שנחמד לך פה...

גם ככה כל אחד שמכיר אותי יכול לזהות אותי פה בפורום לפי הסיפורים שלי.. בכל אופן כאן הכי בטוח מבחינת מטרידים וכו' 

חחח גם אותי אפשר לזהות בקלות. כאן באמת קשה לבנות להטריד אותי:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 00:31 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ככה טום, אתה משווק את הפורום? גורם לכולם ללכת לשם?

חח משווק טוב אני לא
ידוע שנבחרתי למנהל
רק בזכות ניקים וניקיות שהכרתי

האמת המקום פה חשוב לי ולא רק לי להמון מאלו שהיו פה
וכייף לראות שהוא רלוונטי ונותן מקום לאנשים ואנשות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 00:33 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:

חחח גם אותי אפשר לזהות בקלות. כאן באמת קשה לבנות להטריד אותי:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

חח מי תטריד אותך על סמך המחמאות שאתה נותן לעצמך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 00:58 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:

בס"ד

אכן... כאן מגיעים בעיקר לשתף, לדון ולא ממש למטרת היכרות... שם זה ממש מרגיש שזה יותר למטרת היכרות "בעולם האמיתי"...

חברתי חיברה אותי פעם לקבוצת וואצאפ שמפרסמים שם שיעורי תורה אך היו שם גם בחורים ויצאתי!
אפילו שהיא חברה טובה שלי וקצת נפגעה! זה הרגיש לי לא נכון להיות בקבוצה כזו, שגברים רואים את התמונה שלי וכך
בחורים ובחורות מתכתבים ביחד, אפילו שזה על נושא רוחני...(נגיד על הרצאות שהיו, במקום עם הפרדה)אבל לי אישית
זה הרגיש שחציתי את הגבול, כי בשניות הם יכולים לפנות למס' הטלפון האישי שלי ולהטריד/להכיר אותי(וזה כבר קרה לי בקבוצה אחרת שחיברו אותי ללא אישורי)... ולי? זלא מתאים!

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 01:30:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 01:56 לינק ישיר 
חייכנית770

טום888 כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ככה טום, אתה משווק את הפורום? גורם לכולם ללכת לשם?

חח משווק טוב אני לא
ידוע שנבחרתי למנהל
רק בזכות ניקים וניקיות שהכרתי

האמת המקום פה חשוב לי ולא רק לי להמון מאלו שהיו פה
וכייף לראות שהוא רלוונטי ונותן מקום לאנשים ואנשות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אני שמחה שכך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 01:58 לינק ישיר 
חייכנית770

טום888 כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

טום888 כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

האמת? שבעבר? כשהייתי עוברת ליד המקום שתמיד נפגשתי עם הבחור האחרון, כשבא לאסוף אותי...הייתי נזכרת בו וכו'...

כיום? יותר בא לי לשכוח מהכול ולא ממש מעניין אותי "ספסלים וזיכרונות מהעבר"
אני תמיד עם הפנים קדימה...

אגב, יפה לך שהגעת עד לונדון...

הלכתי אפילו יותר רחוק בשביל האהבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

לאן למשל?

ולדעתך, היה שווה אתזה?

גאוגרפית? יותר רחוק מלונדון ארצות הברית
אבל לנסוע זו לא רק נסיעה לארץ רחוקה
זה הרבה יותר עמוק
בשתי שורות:

אף פעם לא תדעי כמה נסעתי בגללך
דרכים בכף ידי דרכים בכף ידך

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

באמת כל הכבוד לך...

חחח מילים עמוקות...

העיקר אתה מרוצה עכשיו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 11:44 לינק ישיר 

בתתימן כתב:

לא בטוח, יש פה הרבה מטרידים לכן אני בדכ לא נכנסת לתיבה האישית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 12:20 לינק ישיר 

קיייט כתבה:

בתתימן כתב:

לא בטוח, יש פה הרבה מטרידיםלכן אני בדכ לא נכנסת לתיבה האישית

כמו שבתתימן כתבה, איו סיבה להתחיל עם מישהי על סמך מה שהיא כותבת בפורום חחח. אני בכלל לא מבין את האנשים שמתחילים עם בנות גם אם הן מוצאות חן בעיניהם. לך תדע איזה סיפור הבחורה סוחבת על הגב (הורים גרושים, ילדות אומללה וכו') זה פשוט בזבוז זמן. שידוכים זאת המצאה גאונית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 13:19 לינק ישיר 

פיספסתי כמה הודעות לא זוכר מי

א.הקבוצה בוואטצפ עדיין פעילה.
ב.לגבי אלו שהגיבו שזה אבסורדי לרצות להכיר משהי בגלל מה שהיא כותבת
כיום אני משער שמי שכותב כאן ובוחר בפלטפורמה כאן
כי האנונימיות חשובה לו
וזה בסדר ולגיטימי וכו וכו
בעבר גם היו כאן כאלו שכתבו כאן והיו כאן מאותו מקום(לדוגמא חייכנית)
אבל הרוב שהיו כאן כתבו כי זו הפלטפורמה היחידה ולא בהכרח היה חשוב להם להשאר אנונימים
מה שזה יצר בשיח שהדיונים אז היו הרבה יותר עמוקים חושפניים ובאמת אנשים דיברו ופתחו כאן
יותר ממה שהיו מעיזים בדייט שלישי
אז כן המון מאלו שקראו את הראש הרגש הדעות של ניק כזה או אחר
הרגישו באמת שאולי יש צאנס ושווה להכיר
והכירו
וחלק נפגשו וזה נגמר שם
והיו כאלו שהתחתנו וחיים עד היום באושר(מכיר כמה)
אגב חיים באושר לא פחות ולפעמים יותר מכאלו שהכירו בשלושה דייטים.
לא בא ואומר ששיטת השידוכים היא לא נכונה
אבל בהחלט יש עוד דרכים
לכולם יתרונות לצד חסרונות
והשאלה איך מתנהלים ומתעלים את השיטה רק ליתרונות.
אבל כן מי שחי בתוך הד אמות שלהכיר משהי ב2020 זה רק שידוך יכול להביא לו
הוא טועה ובאמת מפסיד בכך שהוא לא נותן צאנס לדרכים אחרות.
בעולם של הרווקות המבוגרת במגזר שלנו היום
חשיבה שרק שדכנית תביא את הישועה
זו חשיבה לארגז החול של בחור ישיבה בגיל 22 שיוצא בסדר שלישי לדייט בבית של הדודה .
היום לא חיים ככה חוקי המשחק השתנו
וראו איזה פלא
אנשים מקימים בתים ומוצאים אהבה
דרך הפורום כאן דרך מקומות אחרים
זה קורה .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 14:22 לינק ישיר 

אין ספק שאתה צודק ואפשר להכיר מישהי בכל מקום ובכל דרך. אבל אני בתור אדם עם סטנדרטים גבוהים רואה ביזבוז זמן עצום בלנסות להכיר בחורה בלי שביררתי עליה לפני כן את המינימום האפשרי כדי לראות שהיא עומדת בסטנדרט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 14:33 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

אין ספק שאתה צודק ואפשר להכיר מישהי בכל מקום ובכל דרך. אבל אני בתור אדם עם סטנדרטים גבוהים רואה ביזבוז זמן עצום בלנסות להכיר בחורה בלי שביררתי עליה לפני כן את המינימום האפשרי כדי לראות שהיא עומדת בסטנדרט

גם פה אתה יכול לבדוק
ולפעמים תגלה יותר ממה ששדכניות וטלפונים של חברות יגלו.
בשידוכים גילתי לא פעם שביזבזתי זמן נורא
בגלל סטנדרטים של אסור לראות תמונה.אסור לדבר לפני .ועוד שלל חוקים שחלקם הם טובים לרייטינג ש לדייט בחשיכה
הכלל שלי הוא
לנסות כל דרך ניסית כל חיסרון או יתרון בדרך ייקבעו לאן תנתב את עצמך באותה הדרך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 14:44 לינק ישיר 

אפרופו, בקשר לנסיעות של טום למציאת הזיווג. אני שוקלת לחזור לחול, מכייון שבתקופת הקורונה אני בכל מקרה עובדת מהבית ונראה לי שמיצאתי את השידוכים עם ישראלים- אולי הגיע הזמן לשחק בבסיס האם;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 15:04 לינק ישיר 

קיייט כתבה:

אפרופו, בקשר לנסיעות של טום למציאת הזיווג. אני שוקלת לחזור לחול, מכייון שבתקופת הקורונה אני בכל מקרה עובדת מהבית ונראה לי שמיצאתי את השידוכים עם ישראלים- אולי הגיע הזמן לשחק בבסיס האם;)

אין מספיק חוצניקים בארץ
שחייב לטוס לחו"ל?
יש לי כמה חברים טובים להכיר לך?:)
ואגב אף פעם אל תמצי לא ישראלים לא חוצניקים לא שום דבר
אהבה נמצאת מעבר לפינה לפעמים
ולפעמים מגלים אותה רק אחרי שחוצים יבשות וחבל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הספסל שלכם לדייט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext