|
|
| נשלח ב-1/11/2020 15:12 |
|
| |
| קיייט כתבה: |  | אפרופו, בקשר לנסיעות של טום למציאת הזיווג. אני שוקלת לחזור לחול, מכייון שבתקופת הקורונה אני בכל מקרה עובדת מהבית ונראה לי שמיצאתי את השידוכים עם ישראלים- אולי הגיע הזמן לשחק בבסיס האם;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 15:12 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
| קיייט כתבה: |  | אפרופו, בקשר לנסיעות של טום למציאת הזיווג. אני שוקלת לחזור לחול, מכייון שבתקופת הקורונה אני בכל מקרה עובדת מהבית ונראה לי שמיצאתי את השידוכים עם ישראלים- אולי הגיע הזמן לשחק בבסיס האם;) |
|
אין מספיק חוצניקים בארץ שחייב לטוס לחו"ל? יש לי כמה חברים טובים להכיר לך?:) ואגב אף פעם אל תמצי לא ישראלים לא חוצניקים לא שום דבר אהבה נמצאת מעבר לפינה לפעמים ולפעמים מגלים אותה רק אחרי שחוצים יבשות וחבל
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 15:30 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| טום888 כתב: |  |
|
אין מספיק חוצניקים בארץ שחייב לטוס לחו"ל? יש לי כמה חברים טובים להכיר לך?:) ואגב אף פעם אל תמצי לא ישראלים לא חוצניקים לא שום דבר אהבה נמצאת מעבר לפינה לפעמים ולפעמים מגלים אותה רק אחרי שחוצים יבשות וחבל
|
|
טום אתה נשוי?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 16:15 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
גם ככה כל אחד שמכיר אותי יכול לזהות אותי פה בפורום לפי הסיפורים שלי.. בכל אופן כאן הכי בטוח מבחינת מטרידים וכו'
|
|
חחח גם אותי אפשר לזהות בקלות. כאן באמת קשה לבנות להטריד אותי:)
|
|
טוב קבלו תיקון. פתאום שולח אלי ניק דוחה בשם אלי1122 הודעה עם תוכן לא צנוע וכו'. עצוב שיש מישהו בלי חיים בגיל מבוגר יחסית שהידרדר עד להתחיל עם אנשים בבחדרי חרדים חחח. אני מקווה שיפתח את הקישור ששלחתי לו. זה אמור להצפין לו את הפון:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 16:29 |
|
| |
בס"ד
אויש באמת לא נעים... מה הכוונה להצפין?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 16:40 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
יתכן. אנלא רואה אתזה כהטרדה כי רובם פונים בקשר לדברים שאני כותבת בפורום, רק שאינם מרגישים בנוח להגיב כאן/ שאין להם אישור, כפי שקרה בתחילה עם בתימן...
בכל מקרה, זה שונה כשזה בתיבה פרטית ולא ישירות לטלפון שלי, כשישר יש להם את פרטיי האישיים ושמי וכו'....
מה גם שכל העניין של הפורום זה להיפתח ולהרגיש בבית ולדעתי? כשזה אנונימי זה יותר טוב ו"טבעי"...
אני מאד אוהבת את הסגנון האנונימי, כך באמת אפשר לדון על נושאים עמוקים כמעט בלי מסכות!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 16:48:29
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 16:53 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
אויש באמת לא נעים... מה הכוונה להצפין? |
|
אממ מלשון הצפנה. כלומר לקחת לו את הקבצים ולהפוך אותם ללא קריאים בלי שיפענח לפני. שיטה מצויה בקרב האקרים שמצפינים מחשב של מישהו ומגלים לו איך לפענח את המידע תמורת כסף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 17:05 |
|
| |
גם ככה כל אחד שמכיר אותי יכול לזהות אותי פה בפורום לפי הסיפורים שלי.. בכל אופן כאן הכי בטוח מבחינת מטרידים וכו'
|
|
|
|
טוב קבלו תיקון. פתאום שולח אלי ניק דוחה בשם אלי1122 הודעה עם תוכן לא צנוע וכו'. עצוב שיש מישהו בלי חיים בגיל מבוגר יחסית שהידרדר עד להתחיל עם אנשים בבחדרי חרדים חחח. אני מקווה שיפתח את הקישור ששלחתי לו. זה אמור להצפין לו את הפון:)
|
|
הוא ניק בעייתי מטריל המון ניקים מכל הפורומים ומנסה להתחיל עם כל מה שזז אני נמצא בפורום זוגות משלנו הוא קיבל חסימות שם על ימין ושמאל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 17:06 |
|
| |
כמו שנאמר בחז"ל: "הרוצה להעשיר - יצפין"..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 17:07 |
|
| |
אגב, באפליקציה אפשר לסנן ניקים אאל"ט..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 17:30 |
|
| |
חייכנית770
| טום888 כתב: |  | | סתםבחור כתב: |  |
|
|
|
|
טוב קבלו תיקון. פתאום שולח אלי ניק דוחה בשם אלי1122 הודעה עם תוכן לא צנוע וכו'. עצוב שיש מישהו בלי חיים בגיל מבוגר יחסית שהידרדר עד להתחיל עם אנשים בבחדרי חרדים חחח. אני מקווה שיפתח את הקישור ששלחתי לו. זה אמור להצפין לו את הפון:)
|
|
הוא ניק בעייתי מטריל המון ניקים מכל הפורומים ומנסה להתחיל עם כל מה שזז אני נמצא בפורום זוגות משלנו הוא קיבל חסימות שם על ימין ושמאל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
מוזר לי שהוא מתחיל גם עם גברים...
בכל מקרה זלא מזיז לי את הציפורן. אני בכיף מנפנפת את מי שלא נראה לי ולא חוששת לפתוח שום הודעה...
איני רואה בהודעות הנשלחות אלי הטרדה. צריך לזכור הטרדה זה: שכשאומרים למישהו "איני רוצה לשוחח איתך" והוא לא מכבד את רצונך! כל דבר אחר? אינו נקרא הטרדה כלל לדעתי האישית... גם בחור "שמתחיל" עם בחורה רווקה ברחוב, אומנם זלא מקובל ולא ממש ראוי רוחנית, אך אינו נקרא הטרדה לדעתי( אם זה נעשה בצורה עדינה ומכובדת כמובן(;), אלא אם כן הבחורה אומרת בפה מלא שאינה רוצה והוא ממשיך להציק...
ולכן כשקרה פעם שבחור מודרני עדין, ניסה להתחיל איתי ברחוב שקט...כשחזרתי בערב ממפגש עם חברות, ניסיתי להתחמק אך ראיתי שהוא לא מבין, נעצרתי לבסוף. התייחסתי אליו יפה ואמרתי שאיני מעוניינת ובדיוק יוצאת עם מישהו אחר (מה שהיה נכון(;) ! אך לא זלזלתי בו ולא ראיתי בו כמטריד. למרות שזלא היה לי כ"כ נעים, שהוא צעד אחרי תוך כדי ניסיון לשיחה, אך הבנתי שזו הדרך שלו להכיר בנות וזכותו לבחור בדרך הזו וזכותי לא להסכים ולהמשיך הלאה בחיי! והוא כיבד זאת וזה מה שחשוב!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 18:06:11
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 17:43 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
חחחח
אדם גם אתה עשית פעם "שימוש אישי" בסגנון כזה, עם הידע הנרחב שלך?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 17:44:05
|
|
|
|
|