בית פורומים שידוכי חרדים

הספסל שלכם לדייט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2020 19:03 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח אויש...

זה קרה לי בעבודה... זה היה סיוט לשחזר הכול עם מנהלת נוקשה

אז אתה אומר מסוכן להתעסק איתך צריך בשביל זה ללחוץ על קישור נכון?

כל עוד לא תטרידי אותי את בסדר:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 19:05 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

טום888 כתב:
סתםבחור כתב:

סתםבחור כתב:

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן האוכלוסיה אז הייתה שונה לגמרי מהאוכלוסיה היום. תחשבי שאז הרשתות החברתיות לא היו נפוצות כמו היום ולפורום באמת היה סיבה להתקיים עם מן הסתם עשרות משתמשים פעילים. כמה פעילים היום? שש? שבע? והרבה מתוכם פשוט התרגלו מימים עברו. לדעתי זה דווקא מעניין מה גורם לאנשים חדשים להיכנס לפורום. אני חיפשתי שאלה כלשהי בגוגל והגעתי לפורום וראיתי שפעיל קצת אז החלטתי להצטרף למרות שאני שייך לדור הy:)נשלח מהאנדרואיד שלי
אני חושבת שמה שטוב בפורום הזה זה האנונימיות המוחלטת לעומת שאר האופציות וואצפ וכו' אותי אישית חייכנית שכנעה להשתתף... אני בדכ לא מגיבה כל כך ברשתות חברתיות.. אבל דווקא נחמד לי פה אני חושבת שבתקופה של אז היה פחות חינוך נגד רשתות חברתיות ואינטרנט לכן יכלו לראות פה גם חברה יותר דוסים..בס"דאכן. גם אני אוהבת את האנונימיות ובכללית? מעדיפה לא להיכנס ל"עומק הרשת", בלי קשר לדורות... מאד קל להתחבר לקבוצות וואצפ ופייס. אך לדעתי זה משדר משהו "שבבניקי" יותר כשזה לא ווירטואלי...ותודה... שמחה לשמוע שנחמד לך פה...

גם ככה כל אחד שמכיר אותי יכול לזהות אותי פה בפורום לפי הסיפורים שלי.. בכל אופן כאן הכי בטוח מבחינת מטרידים וכו' 

חחח גם אותי אפשר לזהות בקלות. כאן באמת קשה לבנות להטריד אותי:)

טוב קבלו תיקון. פתאום שולח אלי ניק דוחה בשם אלי1122 הודעה עם תוכן לא צנוע וכו'. עצוב שיש מישהו בלי חיים בגיל מבוגר יחסית שהידרדר עד להתחיל עם אנשים בבחדרי חרדים חחח.
אני מקווה שיפתח את הקישור ששלחתי לו. זה אמור להצפין לו את הפון:)

הוא ניק בעייתי
מטריל המון ניקים מכל הפורומים
ומנסה להתחיל עם כל מה שזז
אני נמצא בפורום זוגות משלנו הוא קיבל חסימות שם על ימין ושמאל

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

מוזר לי שהוא מתחיל גם עם גברים...

בכל מקרה זלא מזיז לי את הציפורן. אני בכיף מנפנפת את מי שלא נראה לי ולא חוששת לפתוח שום הודעה...

איני רואה בהודעות הנשלחות אלי הטרדה.
צריך לזכור הטרדה זה: שכשאומרים למישהו "איני רוצה לשוחח איתך" והוא לא מכבד את רצונך!
כל דבר אחר? אינו נקרא הטרדה כלל לדעתי האישית...
גם בחור "שמתחיל" עם בחורה רווקה ברחוב, אומנם זלא מקובל ולא ממש ראוי רוחנית, אך אינו נקרא הטרדה לדעתי( אם זה נעשה בצורה עדינה ומכובדת כמובן(;), אלא אם כן הבחורה אומרת בפה מלא שאינה רוצה והוא ממשיך להציק...

ולכן כשקרה פעם שבחור מודרני עדין, ניסה להתחיל איתי ברחוב שקט...כשחזרתי בערב ממפגש עם חברות, ניסיתי להתחמק אך ראיתי שהוא לא מבין, נעצרתי לבסוף. התייחסתי אליו יפה ואמרתי שאיני מעוניינת ובדיוק יוצאת עם מישהו אחר (מה שהיה נכון(;)
! אך לא זלזלתי בו ולא ראיתי בו כמטריד. למרות שזלא היה לי כ"כ נעים, שהוא צעד אחרי תוך כדי ניסיון לשיחה, אך הבנתי שזו הדרך שלו להכיר בנות וזכותו לבחור בדרך הזו וזכותי לא להסכים ולהמשיך הלאה בחיי! והוא כיבד זאת וזה מה שחשוב!

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 18:06:11

אני מסכים איתך. אבל מסתבר שבנות חוות את סוג "ההטרדה" הזו כל כך הרבה פעמים שהן מאבדות את הסבלנות. כמובן עד שבחור ממש חתיך מתחיל איתן:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 19:06 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח

אפשר לבקש ממך טובה קטנה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 19:16 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

טום888 כתב:
סתםבחור כתב:

סתםבחור כתב:

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן האוכלוסיה אז הייתה שונה לגמרי מהאוכלוסיה היום. תחשבי שאז הרשתות החברתיות לא היו נפוצות כמו היום ולפורום באמת היה סיבה להתקיים עם מן הסתם עשרות משתמשים פעילים. כמה פעילים היום? שש? שבע? והרבה מתוכם פשוט התרגלו מימים עברו. לדעתי זה דווקא מעניין מה גורם לאנשים חדשים להיכנס לפורום. אני חיפשתי שאלה כלשהי בגוגל והגעתי לפורום וראיתי שפעיל קצת אז החלטתי להצטרף למרות שאני שייך לדור הy:)נשלח מהאנדרואיד שלי
אני חושבת שמה שטוב בפורום הזה זה האנונימיות המוחלטת לעומת שאר האופציות וואצפ וכו' אותי אישית חייכנית שכנעה להשתתף... אני בדכ לא מגיבה כל כך ברשתות חברתיות.. אבל דווקא נחמד לי פה אני חושבת שבתקופה של אז היה פחות חינוך נגד רשתות חברתיות ואינטרנט לכן יכלו לראות פה גם חברה יותר דוסים..בס"דאכן. גם אני אוהבת את האנונימיות ובכללית? מעדיפה לא להיכנס ל"עומק הרשת", בלי קשר לדורות... מאד קל להתחבר לקבוצות וואצפ ופייס. אך לדעתי זה משדר משהו "שבבניקי" יותר כשזה לא ווירטואלי...ותודה... שמחה לשמוע שנחמד לך פה...

גם ככה כל אחד שמכיר אותי יכול לזהות אותי פה בפורום לפי הסיפורים שלי.. בכל אופן כאן הכי בטוח מבחינת מטרידים וכו' 

חחח גם אותי אפשר לזהות בקלות. כאן באמת קשה לבנות להטריד אותי:)

טוב קבלו תיקון. פתאום שולח אלי ניק דוחה בשם אלי1122 הודעה עם תוכן לא צנוע וכו'. עצוב שיש מישהו בלי חיים בגיל מבוגר יחסית שהידרדר עד להתחיל עם אנשים בבחדרי חרדים חחח.
אני מקווה שיפתח את הקישור ששלחתי לו. זה אמור להצפין לו את הפון:)

הוא ניק בעייתי
מטריל המון ניקים מכל הפורומים
ומנסה להתחיל עם כל מה שזז
אני נמצא בפורום זוגות משלנו הוא קיבל חסימות שם על ימין ושמאל

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

מוזר לי שהוא מתחיל גם עם גברים...

בכל מקרה זלא מזיז לי את הציפורן. אני בכיף מנפנפת את מי שלא נראה לי ולא חוששת לפתוח שום הודעה...

איני רואה בהודעות הנשלחות אלי הטרדה.
צריך לזכור הטרדה זה: שכשאומרים למישהו "איני רוצה לשוחח איתך" והוא לא מכבד את רצונך!
כל דבר אחר? אינו נקרא הטרדה כלל לדעתי האישית...
גם בחור "שמתחיל" עם בחורה רווקה ברחוב, אומנם זלא מקובל ולא ממש ראוי רוחנית, אך אינו נקרא הטרדה לדעתי( אם זה נעשה בצורה עדינה ומכובדת כמובן(;), אלא אם כן הבחורה אומרת בפה מלא שאינה רוצה והוא ממשיך להציק...

ולכן כשקרה פעם שבחור מודרני עדין, ניסה להתחיל איתי ברחוב שקט...כשחזרתי בערב ממפגש עם חברות, ניסיתי להתחמק אך ראיתי שהוא לא מבין, נעצרתי לבסוף. התייחסתי אליו יפה ואמרתי שאיני מעוניינת ובדיוק יוצאת עם מישהו אחר (מה שהיה נכון(;)
! אך לא זלזלתי בו ולא ראיתי בו כמטריד. למרות שזלא היה לי כ"כ נעים, שהוא צעד אחרי תוך כדי ניסיון לשיחה, אך הבנתי שזו הדרך שלו להכיר בנות וזכותו לבחור בדרך הזו וזכותי לא להסכים ולהמשיך הלאה בחיי! והוא כיבד זאת וזה מה שחשוב!

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 18:06:11

אני מסכים איתך. אבל מסתבר שבנות חוות את סוג "ההטרדה" הזו כל כך הרבה פעמים שהן מאבדות את הסבלנות. כמובן עד שבחור ממש חתיך מתחיל איתן:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח זה גם נכון

מה שלא יהיה דיברו כאן על הודעות...
אז גם אם ישלחו לי מיליון הודעות זלא הטרדה בעיניי. אלא מעמסה לפתוח המון הודעות...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 19:19:44

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 19:51 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחחח

אפשר לבקש ממך טובה קטנה?

את יכולה לבקש (אבל קחי בחשבון שאני לא הסוג הזה של האקר)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 20:43 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח אל תנסה לשחק אותה קשוח... נשאיר אתזה לאדם

בקשתי הצנועה היא: האם תוכל למחוק את ההצפנה שעשית לו? אני חושבת שכל האנשים האלו שמטרידים מדי
יש להם איזשהו תסביך ופשוט צריך לרחם עליהם ולהמשיך הלאה... אני מבינה שהוא עשה מעשה לא ראוי...
אך בכול מקרה זה "עונש" קשה מדי לדעתי...

האם תוכל לעשות זאת בשבילי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2020 22:10 לינק ישיר 

גם אני מסכימה שזה תגובה לא פרופורציונלית.. יותר גרוע מלכתוב הודעה לא צנועה 
גם לי הוא כתב כמה פעמים שאל אם אני רוצה להתכתב, אמרתי לו שאם יש לו שאלה ספציפית אז בכייף, אבל אני לא מתכתבת לשם התכתבות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 22:12 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

בקשתי הצנועה היא: האם תוכל למחוק את ההצפנה שעשית לו? אני חושבת שכל האנשים האלו שמטרידים מדי
יש להם איזשהו תסביך ופשוט צריך לרחם עליהם ולהמשיך הלאה... אני מבינה שהוא עשה מעשה לא ראוי...

אני גם מצטרפת לבקשה, אבל אני לא בטוחה אם אפשר למחוק הודעות שנשלחו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 22:45 לינק ישיר 

בס"ד

הוא "מומחה" למחשבים... אני בטוחה שהוא ימצא דרך... וגם אם לא, הוא יכול לכתוב לו הודעה נוספת, שבה הוא מציין שלא ייכנס לקישור ואם נכנס, הוא מוכן להסיר את ההצפנה ללא עמלה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2020 00:57 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חייכנית, מי שמטריד מישהו זר בצורה כל כך ישירה זה לא בעיה קטנה אלא התחלה של בעיה גדולה מאוד. אדם שמעמיד את צרכי עצמו על חשבון אחרים יכול להידרדר בקלות למעשים חמורים ביותר שאיכמ"ל. ברצינות, אנשים כאלו צריך לזעזע כמה שיותר חזק וכמה שיותר מוקדם. אני מקווה שהוא קורא את ההודעות כאן. מי יודע אולי דווקא המעשה הקיצוני שעשיתי יגרום לו להבין שלמעשים שלו יש השלכות מסוכנות (בקלות אני יכול להעביר את המייל ואת הip שלו לחברים שלי במשטרה) ואולי זה ימנע ממנו להפוך למשהו הרבה יותר גרוע.
מרחמים על מישהו שמזיק לעצמו, לא על משוגע עם רובה שיכול להרוג אחרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 01:03 לינק ישיר 

בס"ד

איך הוא יכול להרוג אותך?

רגע, ואיך אתה יכול להשיג את המייל והIP שלו? זה חסוי....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2020 01:14 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חייכנית, מי שמטריד מישהו זר בצורה כל כך ישירה זה לא בעיה קטנה אלא התחלה של בעיה גדולה מאוד. אדם שמעמיד את צרכי עצמו על חשבון אחרים יכול להידרדר בקלות למעשים חמורים ביותר שאיכמ"ל. ברצינות, אנשים כאלו צריך לזעזע כמה שיותר חזק וכמה שיותר מוקדם. אני מקווה שהוא קורא את ההודעות כאן. מי יודע אולי דווקא המעשה הקיצוני שעשיתי יגרום לו להבין שלמעשים שלו יש השלכות מסוכנות (בקלות אני יכול להעביר את המייל ואת הip שלו לחברים שלי במשטרה) ואולי זה ימנע ממנו להפוך למשהו הרבה יותר גרוע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

וואי וואי, רק שאין לך מושג שכל האינטרנט מלא באנשים שכותבים הודעות מהסוג הזה. יכול להיות שגם חברים שלך במשטרה כותבים כאלה הודעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 01:30 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

נשלח מהאנדרואיד שלי

וואי וואי, רק שאין לך מושג שכל האינטרנט מלא באנשים שכותבים הודעות מהסוג הזה. יכול להיות שגם חברים שלך במשטרה כותבים כאלה הודעות.

נו אז חבל שאין עוד אנשים כמוני שמגיבים בתוקפנות על כאלו דברים.
את יודעת למה אחרי מעשה זמרי היה מגפה בכל עם ישראל גם בקרב כאלו שלא חטאו? כי אדם לא חוטא במשהו שאם היה מתגלה זה היה זעזוע נוראי פעסט נישט. אם זמרי חטא זה כנראה כי הדור שלו לא חשב שהעברה כל כך חמורה ולכן הגיע להם למות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 01:34 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
בקלות אני יכול להעביר את המייל ואת הip שלו לחברים שלי במשטרה

למה נראה לך שהמשטרה תעשה עם זה משהו בכלל? אלא אם קוראים לך מנדלבליט.. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2020 01:41 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:
בקלות אני יכול להעביר את המייל ואת הip שלו לחברים שלי במשטרה

למה נראה לך שהמשטרה תעשה עם זה משהו בכלל? אלא אם קוראים לך מנדלבליט.. 

בס"ד

הוא "מקושר"... ומיוחס...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הספסל שלכם לדייט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.