|
|
| נשלח ב-1/11/2020 19:05 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| טום888 כתב: |  | | סתםבחור כתב: |  |
| סתםבחור כתב: |  |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
גם ככה כל אחד שמכיר אותי יכול לזהות אותי פה בפורום לפי הסיפורים שלי.. בכל אופן כאן הכי בטוח מבחינת מטרידים וכו'
|
|
חחח גם אותי אפשר לזהות בקלות. כאן באמת קשה לבנות להטריד אותי:)
|
|
טוב קבלו תיקון. פתאום שולח אלי ניק דוחה בשם אלי1122 הודעה עם תוכן לא צנוע וכו'. עצוב שיש מישהו בלי חיים בגיל מבוגר יחסית שהידרדר עד להתחיל עם אנשים בבחדרי חרדים חחח. אני מקווה שיפתח את הקישור ששלחתי לו. זה אמור להצפין לו את הפון:)
|
|
הוא ניק בעייתי מטריל המון ניקים מכל הפורומים ומנסה להתחיל עם כל מה שזז אני נמצא בפורום זוגות משלנו הוא קיבל חסימות שם על ימין ושמאל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
מוזר לי שהוא מתחיל גם עם גברים...
בכל מקרה זלא מזיז לי את הציפורן. אני בכיף מנפנפת את מי שלא נראה לי ולא חוששת לפתוח שום הודעה...
איני רואה בהודעות הנשלחות אלי הטרדה. צריך לזכור הטרדה זה: שכשאומרים למישהו "איני רוצה לשוחח איתך" והוא לא מכבד את רצונך! כל דבר אחר? אינו נקרא הטרדה כלל לדעתי האישית... גם בחור "שמתחיל" עם בחורה רווקה ברחוב, אומנם זלא מקובל ולא ממש ראוי רוחנית, אך אינו נקרא הטרדה לדעתי( אם זה נעשה בצורה עדינה ומכובדת כמובן(;), אלא אם כן הבחורה אומרת בפה מלא שאינה רוצה והוא ממשיך להציק...
ולכן כשקרה פעם שבחור מודרני עדין, ניסה להתחיל איתי ברחוב שקט...כשחזרתי בערב ממפגש עם חברות, ניסיתי להתחמק אך ראיתי שהוא לא מבין, נעצרתי לבסוף. התייחסתי אליו יפה ואמרתי שאיני מעוניינת ובדיוק יוצאת עם מישהו אחר (מה שהיה נכון(;) ! אך לא זלזלתי בו ולא ראיתי בו כמטריד. למרות שזלא היה לי כ"כ נעים, שהוא צעד אחרי תוך כדי ניסיון לשיחה, אך הבנתי שזו הדרך שלו להכיר בנות וזכותו לבחור בדרך הזו וזכותי לא להסכים ולהמשיך הלאה בחיי! והוא כיבד זאת וזה מה שחשוב!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 18:06:11 |
|
אני מסכים איתך. אבל מסתבר שבנות חוות את סוג "ההטרדה" הזו כל כך הרבה פעמים שהן מאבדות את הסבלנות. כמובן עד שבחור ממש חתיך מתחיל איתן:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 19:06 |
|
| |
בס"ד
חחחח
אפשר לבקש ממך טובה קטנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 19:16 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| טום888 כתב: |  | | סתםבחור כתב: |  |
| סתםבחור כתב: |  |
גם ככה כל אחד שמכיר אותי יכול לזהות אותי פה בפורום לפי הסיפורים שלי.. בכל אופן כאן הכי בטוח מבחינת מטרידים וכו'
|
|
חחח גם אותי אפשר לזהות בקלות. כאן באמת קשה לבנות להטריד אותי:)
|
|
טוב קבלו תיקון. פתאום שולח אלי ניק דוחה בשם אלי1122 הודעה עם תוכן לא צנוע וכו'. עצוב שיש מישהו בלי חיים בגיל מבוגר יחסית שהידרדר עד להתחיל עם אנשים בבחדרי חרדים חחח. אני מקווה שיפתח את הקישור ששלחתי לו. זה אמור להצפין לו את הפון:)
|
|
הוא ניק בעייתי מטריל המון ניקים מכל הפורומים ומנסה להתחיל עם כל מה שזז אני נמצא בפורום זוגות משלנו הוא קיבל חסימות שם על ימין ושמאל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
מוזר לי שהוא מתחיל גם עם גברים...
בכל מקרה זלא מזיז לי את הציפורן. אני בכיף מנפנפת את מי שלא נראה לי ולא חוששת לפתוח שום הודעה...
איני רואה בהודעות הנשלחות אלי הטרדה. צריך לזכור הטרדה זה: שכשאומרים למישהו "איני רוצה לשוחח איתך" והוא לא מכבד את רצונך! כל דבר אחר? אינו נקרא הטרדה כלל לדעתי האישית... גם בחור "שמתחיל" עם בחורה רווקה ברחוב, אומנם זלא מקובל ולא ממש ראוי רוחנית, אך אינו נקרא הטרדה לדעתי( אם זה נעשה בצורה עדינה ומכובדת כמובן(;), אלא אם כן הבחורה אומרת בפה מלא שאינה רוצה והוא ממשיך להציק...
ולכן כשקרה פעם שבחור מודרני עדין, ניסה להתחיל איתי ברחוב שקט...כשחזרתי בערב ממפגש עם חברות, ניסיתי להתחמק אך ראיתי שהוא לא מבין, נעצרתי לבסוף. התייחסתי אליו יפה ואמרתי שאיני מעוניינת ובדיוק יוצאת עם מישהו אחר (מה שהיה נכון(;) ! אך לא זלזלתי בו ולא ראיתי בו כמטריד. למרות שזלא היה לי כ"כ נעים, שהוא צעד אחרי תוך כדי ניסיון לשיחה, אך הבנתי שזו הדרך שלו להכיר בנות וזכותו לבחור בדרך הזו וזכותי לא להסכים ולהמשיך הלאה בחיי! והוא כיבד זאת וזה מה שחשוב!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 18:06:11 |
|
אני מסכים איתך. אבל מסתבר שבנות חוות את סוג "ההטרדה" הזו כל כך הרבה פעמים שהן מאבדות את הסבלנות. כמובן עד שבחור ממש חתיך מתחיל איתן:) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח זה גם נכון
מה שלא יהיה דיברו כאן על הודעות... אז גם אם ישלחו לי מיליון הודעות זלא הטרדה בעיניי. אלא מעמסה לפתוח המון הודעות...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/11/2020 19:19:44
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 22:10 |
|
| |
גם אני מסכימה שזה תגובה לא פרופורציונלית.. יותר גרוע מלכתוב הודעה לא צנועה  גם לי הוא כתב כמה פעמים שאל אם אני רוצה להתכתב, אמרתי לו שאם יש לו שאלה ספציפית אז בכייף, אבל אני לא מתכתבת לשם התכתבות..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 22:45 |
|
| |
בס"ד
הוא "מומחה" למחשבים... אני בטוחה שהוא ימצא דרך... וגם אם לא, הוא יכול לכתוב לו הודעה נוספת, שבה הוא מציין שלא ייכנס לקישור ואם נכנס, הוא מוכן להסיר את ההצפנה ללא עמלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 01:14 |
|
| |
בתתימן
וואי וואי, רק שאין לך מושג שכל האינטרנט מלא באנשים שכותבים הודעות מהסוג הזה. יכול להיות שגם חברים שלך במשטרה כותבים כאלה הודעות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 01:30 |
|
| |
וואי וואי, רק שאין לך מושג שכל האינטרנט מלא באנשים שכותבים הודעות מהסוג הזה. יכול להיות שגם חברים שלך במשטרה כותבים כאלה הודעות. |
|
נו אז חבל שאין עוד אנשים כמוני שמגיבים בתוקפנות על כאלו דברים. את יודעת למה אחרי מעשה זמרי היה מגפה בכל עם ישראל גם בקרב כאלו שלא חטאו? כי אדם לא חוטא במשהו שאם היה מתגלה זה היה זעזוע נוראי פעסט נישט. אם זמרי חטא זה כנראה כי הדור שלו לא חשב שהעברה כל כך חמורה ולכן הגיע להם למות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|