בית פורומים בחדרי חרדים

מי אתם המכחישים והשומרים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/10/2020 17:16 לינק ישיר 
מי אתם המכחישים והשומרים?

צילום משעשע המתאר את מצב הבחירות לנשיאות בארה"ב.
אני שואל עצמי אני בתור אוהד של טראמפ, אבל נגד הגישה שלו לקורונה. 
לו יצוייר והיו החסידים בארץ בוחרים את נשיא ארה"ב... האם בהכרח בלז בעד טראמפ וקרלין בעד ביידן? 
אני מתכוון גם לאידאולוגיה האם יש מכנה משותף? 
ואגב איך האב 'ביידען'... אין בוידעם... 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 28/10/2020 17:24:29

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 17:31 לינק ישיר 

אילולא שאני יהודי שאמון על ערך קדושת החיים.
אני תומך לגמרי בגישה של טראמפ. זה חשיבה גויית הגיונית.
וכי בשביל אחוז קטן מהאוכלוסייה שכמעט כולם קשישים ובעלי מחלות. להרוס את החיים של כל שאר המדינה?
הייתי עושה ככל יכולתי לתת אפשרות למי שרוצה להיזהר. כגון חובת מסיכה בשעות מסויימות בחנויות ובאוטובוסים מסויימים.
אבל לכפות בכוח ההגבלות על כל המדינה?
אך, כאמור, זה לא חשיבה יהודית.
ביהדות קדושת החיים זה מעל הכול!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 17:39 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

כנראה שאתה יודע משהו שהגאון רבי חיים קניבסקי וכ"ק האדמו"ר מבעלזא/ויז'ניץ/דושינסקי וכו' לא יודעים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 17:48 לינק ישיר 

דקחר כתב:

חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

כנראה שאתה יודע משהו שהגאון רבי חיים קניבסקי וכ"ק האדמו"ר מבעלזא/ויז'ניץ/דושינסקי וכו' לא יודעים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 17:53 לינק ישיר 

קיבלתי בפרטי:

נשלח ב-28/10/2020 17:46
ללא נושא
יותר טוב להעלות אשכול מי יצא "מרווח" מהקורונה אלה שטמנו את הראש מול האתגר והניסיון כמו בת יענה ובפעם הבאה בניסיום הבא שאי אפשר יהיה להאשים את ביבי או את הרופאים שלא יודעים כלום הם יקרסו,
או אלה שנענו לאתגר הבינו שמה שלא הורג מחשל, וכל קושי הוא בנייה של האישיות, וכל ניסיון הוא כדי לרומם את האדם.
מי יצא בריא יותר בנפשו אלה שבחרו להיות "שונים" ומשונים לתרץ את עצמם בק"נ טעמים מין הגורן והיקב, לריב עם כל הסביבה להמאיס את עצמם על הציבור, או אלה שמול כל גל וגל של קורונה נענענו לו בראשם והחזיקו את עצמם ספונים בביתם....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 17:54 לינק ישיר 

אין שום קשר בין ההתנהגות בקורונה למכלול היחסים הפולטיים בציבור. הפולטיקה היא האינטרס שלי בלבד. וככזו את הציבוק החרדי מעניין שתי דברים סדר יורד 1. יבנה וחכמיה 2. תקציבים ליבנה וחכמיה. מכאן והילך הכל בבוידעם

דדווח על תוכן פוגעני

אני מכחיש ושומר. כמדיניות הזקנים אמורים לשמור על עצמם. מי שאין לו רישיון, אינו נוהג. אישית אני שומר כדי לא להזיק.

דדווח על תוכן פוגעני

משום מה נראה לי שהגישה לסגור את העולם מפני מגיפה שעוד לא הגיעה, היא הגישה הנוצרית הקתולית האבסולוטית.

ביהדות יש הגדרה מדוייקת מהי מגיפה ומה שהיה בשנה האחרונה לא עונה על זה בשום צורה.

ואם תאמרו מה עם הזקנים והחלשים? היא הנותנת, הפאניקה שיצרו גרמה שפחדו לטפל בהם והזניחו אותם, מה שלא היה קורה אילו הגישה היתה יותר שפויה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 18:06 לינק ישיר 

גשרהמיתרים כתב:

משום מה נראה לי שהגישה לסגור את העולם מפני מגיפה שעוד לא הגיעה, היא הגישה הנוצרית הקתולית האבסולוטית.

ביהדות יש הגדרה מדוייקת מהי מגיפה ומה שהיה בשנה האחרונה לא עונה על זה בשום צורה.

ואם תאמרו מה עם הזקנים והחלשים? היא הנותנת, הפאניקה שיצרו גרמה שפחדו לטפל בהם והזניחו אותם, מה שלא היה קורה אילו הגישה היתה יותר שפויה.

יש לזה שם,
האשמת הקורבן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 18:07 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

אני מכחיש ושומר. כמדיניות הזקנים אמורים לשמור על עצמם. מי שאין לו רישיון, אינו נוהג. אישית אני שומר כדי לא להזיק.

איך זה?
מכחיש ושומר?
בשר בחלב?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 18:07 לינק ישיר 

מושגים כתב:
דקחר כתב:

חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בהחלט!!!

דל גאה..

תן לרבנים שישאו ויתנו בינם, אתה תדחוף חזרה את הראש לאייפון ותתעסק שם עם עניניך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 18:12 לינק ישיר 

מושגים כתב:

גשרהמיתרים כתב:

יש לזה שם,
האשמת הקורבן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

שם שמקורו בפרוגרסיזם הליברלואידי לאו שמיה שם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 18:13 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מושגים כתב:
דקחר כתב:

חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בהחלט!!!

דל גאה..

תן לרבנים שישאו ויתנו בינם, אתה תדחוף חזרה את הראש לאייפון ותתעסק שם עם עניניך..

אפרופו לדחוף את האף...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 18:57 לינק ישיר 

מכחיש ולא שומר ומעודד אחרים כולל זקנים להתנהג כך.

טראמפ אין לו אג'נדה שמאלנית, אז הוא פשוט פרקטי.
אי אפשר ואין שום חובה מוסרית לשתק את החיים בממדי התמותה שהקורונה גורמת.

גם לנו להבדיל יש הגדרות מדויקות מה נקרא מגיפה ומה לא. הקורונה לא עונה להגדרה הזו בשום קריטריון.

לגבי חובה מוסרית ישנם גם כללים, ואם לא ברי הזיקא, אז זה שהסבתא של השכן של החבר אולי בסופו של דבר תיפגע, ובכלל אולי תיפגע גם בלעדי, אז אין חובה מוסרית ליזהר וזהו הדעה האמיתית של ר' חיים קנייבסקי ושל הרבה רבנים שלא מעוניינים להתרפס לשלטון ולתקשורת.

ומי מדבר בכלל על לימוד תורה ותפילה שאסור בשום פנים ואופן ובכל צורה שהיא להצר את צעדי העוסקים במצווה שמגנא ומצלא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 19:00 לינק ישיר 
קורלדרו

מושגים, על מי אתה עובד? על עצמך? האם המדינה שומרת פה על בריאות הזקנים? אכפת להם מהם? האם היא דואגת לבריאות החולים? אתה חי בלה לה לנד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2020 19:11 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
מכחיש ולא שומר ומעודד אחרים כולל זקנים להתנהג כך.

טראמפ אין לו אג'נדה שמאלנית, אז הוא פשוט פרקטי.
אי אפשר ואין שום חובה מוסרית לשתק את החיים בממדי התמותה שהקורונה גורמת.

גם לנו להבדיל יש הגדרות מדויקות מה נקרא מגיפה ומה לא. הקורונה לא עונה להגדרה הזו בשום קריטריון.

לגבי חובה מוסרית ישנם גם כללים, ואם לא ברי הזיקא, אז זה שהסבתא של השכן של החבר אולי בסופו של דבר תיפגע, ובכלל אולי תיפגע גם בלעדי, אז אין חובה מוסרית ליזהר וזהו הדעה האמיתית של ר' חיים קנייבסקי ושל הרבה רבנים שלא מעוניינים להתרפס לשלטון ולתקשורת.

ומי מדבר בכלל על לימוד תורה ותפילה שאסור בשום פנים ואופן ובכל צורה שהיא להצר את צעדי העוסקים במצווה שמגנא ומצלא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה יכול לכתוב את הדברים בשמך. אבל אל תכניס לפה של ר' חיים דברים שהוא לא אמר. ואפילו אמר ההפך הגמור!
בציבור הליטאי מנהלי הת"תים אומרים שההוראה של ר' חיים היא לשמור בתלמודי התורה על המתווה שהוסכם עם הרופאים במשרד הבריאות. שכולל קפסולות, מסיכות, ריחוק, חללים מאווררים וכו' (המתווה לא אושר בממשלה מטעמים זרים)

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 28/10/2020 19:11:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי אתם המכחישים והשומרים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext