| נשלח ב-28/10/2020 21:26 |
|
| |
עכשיו נתניהו מטיל סגר על צרפת ואולי גם על שוויץ
כל זה החל מהערב, אחרי שגרמניה כבר בכמעט סגר כללי ועוצר לילי. ואיטליה לקראת סגר נוסף גם צ'כיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2020 21:36 |
|
| |
אין ברירה
הוא יעשה הכל על מנת להימלט מספסל הנאשמים
אחרי אירופה הוא יסגור את אמריקה, אפריקה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 08:18 |
|
| |
נקודה מעניינת, כמה שנתניהו צדק, בעת שבישראל יוצאים בימים אלה בהדרגה מהסגר הגמיש השני, באירופה נכנסים כעת לסגר שני נוקשה. ומדובר באוכלוסית ענק, של הרבה מיליוני בני אדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 11:27 |
|
| |
שכחת את אנגליה שאף מתחיל חודשיים סגר ככה מדברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 12:54 |
|
| |
צריך את תמניה ושות, יחד עם לס , שיסבירו שכל הגויים מטומטמים, כמה הרב'ה צדק, יחד עם הגרמ"ש, ועל העצניקים אני בכלל לא מדבר, הכל קונספירציה, ואכן אחינו שבסטמפורדהיל, ובוילימסבורג לא יאותו כנגד הגזירות על הדת כמו מסיכה והרחקה, וילחמו, להגברת האנטישמיות במלוא תוקפה .
תוקן על ידי אליהו1000 ב- 29/10/2020 12:55:34
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 13:03 |
|
| |
לה''ו. ברור שהוא מכניס את אירופה לסגר... 1. כל הישראלים החולים הסתובבו שם והדביקו. 2. לפני שנים, הוא ''איים'' שאם לא רוצים אותו בישראל, יש לו הצעות באירופה להיות שר אוצר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 13:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 13:39 |
|
| |
ומתי יטילו כבר סגר על הערים החרדיות האדומות ביתר בני ברק ירושלים מודיעין וכו', הלא כבר עברו שבועיים מאז שמחת תורה הקטוסטרפית?.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2020 18:14 |
|
| |
הנתניהו הזה מגזים בפראות, כעת הוכרז סגר על אוסטריה, מיום שני. מה עושים איתו?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2020 19:24 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2020 22:27 |
|
| |
מה זה "סגר"? ידוע שבל העולם מנסים להתמודד עם הנגיף, זה לא חידוש. תבדוק אם הם עושים את זה בתקופת החגים. אם החיידרים סגורים. אם אסור 20 איש בחתונות אם גם אצלם יש מגבלות על המרחב הפתוח, לתפילות למשל, או לצאת מרחק ק"מ מהבית. ראיתי את התקנות של כמה מדינות שהכריזו על סגר, אפשר למצוא את הקשר בינם לבין בלימת ההתפשטות, יותר ממה שהיה כאן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2020 23:21 |
|
| |
| YYona כתב: |  |
מה זה "סגר"? ידוע שבל העולם מנסים להתמודד עם הנגיף, זה לא חידוש. תבדוק אם הם עושים את זה בתקופת החגים. אם החיידרים סגורים. אם אסור 20 איש בחתונות אם גם אצלם יש מגבלות על המרחב הפתוח, לתפילות למשל, או לצאת מרחק ק"מ מהבית. ראיתי את התקנות של כמה מדינות שהכריזו על סגר, אפשר למצוא את הקשר בינם לבין בלימת ההתפשטות, יותר ממה שהיה כאן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 00:05 |
|
| |
momeir
| YYona כתב: |  | מה זה "סגר"? ידוע שבל העולם מנסים להתמודד עם הנגיף, זה לא חידוש. תבדוק אם הם עושים את זה בתקופת החגים. אם החיידרים סגורים. אם אסור 20 איש בחתונות אם גם אצלם יש מגבלות על המרחב הפתוח, לתפילות למשל, או לצאת מרחק ק"מ מהבית. ראיתי את התקנות של כמה מדינות שהכריזו על סגר, אפשר למצוא את הקשר בינם לבין בלימת ההתפשטות, יותר ממה שהיה כאן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה רק מראה כמה האיש נתניהו חכם. חודש החגים הוא חודש מלא בחופשות. יש בו מעט ימי עבודה לרוב עובדי המשק. מצד שני זה חודש של התקהלויות המוניות, הימים הנוראים בבתי הכנסת , החילונים בפארקים , שמחות ימי השואבה וכו' . הבנאדם תפס 2 ציפורים במכה אחת! גם מינימום נזק למשק וגם מניעת התקהלויות ענקיות. אבל " רק לא ביבי" גם אם כ-ו-ל-ם ירוויחו 100,000 לחודש גם אם הוא יביא שלום עם כל מדינות ערב, ווגם אם הוא יביא את המשיח .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 02:39 |
|
| |
momeir אם עושים סגר אז הדחייה רק מזיקה, בנתיים קצב ההדבקה עולה ואז הסגר ארוך יותר והפגיעה במשק גדלה. אין שום חכמה בלעבור מ"צאו לחגוג" לסגר מוחלט וסגירת עסקים כבר יותר מחודש וחצי. במקומות אחרים עושים מגבלות הגיוניות בזמן, פחות מגבלות ויותר עסקים פתוחים, כך שהפגיעה במשק פחותה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 02:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 07:01 |
|
| |
הוא כזה מתוחכם הביבי הזה, הלילה הצליח להכניס לסגר את ספרד, ויש שם כנראה כמה ישראלים או מביני עניין כמו הישראלים והתפרעו כל הלילה נגד גזירת הסגר השני שביבי הנחית עליהם במטרה להימלט מאימת הדין.
|
|
|
|
|