| נשלח ב-29/10/2020 17:00 |
|
| |
מדוע לא להכריז יום תפילה ביום ג' ה 3 לנובמבר
מדוע שלא להכריז כיום תפילה אם הבחירות כל כך חשובות לעם ישראל ולשארית הפליטה בציון
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 17:21 |
|
| |
ואני תפילה .צודק
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 17:22 |
|
| |
טראמפ הוא מצויין לנו. אבל צריך לזכור כי רוב מוחלט של נשיאי ארה"ב ואנשי ממשלם נטו אלינו חסד, ויש להניח שכך יהיה גם אם יבחר ג'ו ביידן. בניגוד לאובמה ולהילרי קלינטון, אין לו ברזומה היסטוריה בעייתית עם ישראל, לא לו ולא לסגניתו, ולא ליועציו הקרובים. אסור לנו להדגיש כי רק טראמפ טוב לנו, ועלינו לשמור על יחסים טובים עם כלל אישי השלטון בארה"ב.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 17:24 |
|
| |
ויאמר לשבחו של בנימין נתניהו (ואני לא ממהר לשבח אותו בדר"כ) שהוא לא נפל בפח זה שטמן לו טראמפ, ונקט בגישה אחראית שאינה שמה את כל הבצים בסל אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 17:32 |
|
| |
ההערכות הן שכמחצית מהאמריקנים כבר הצביעו, אבל וודאי שראוי להתפלל להצלחת טראמפ בכל עת, ובייחוד בעת הזו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 19:08 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
טראמפ הוא מצויין לנו. אבל צריך לזכור כי רוב מוחלט של נשיאי ארה"ב ואנשי ממשלם נטו אלינו חסד, ויש להניח שכך יהיה גם אם יבחר ג'ו ביידן. בניגוד לאובמה ולהילרי קלינטון, אין לו ברזומה היסטוריה בעייתית עם ישראל, לא לו ולא לסגניתו, ולא ליועציו הקרובים. אסור לנו להדגיש כי רק טראמפ טוב לנו, ועלינו לשמור על יחסים טובים עם כלל אישי השלטון בארה"ב.
|
|
ביידן איים כסנטור על מנחם בגין שאם ישראל לא תעשה מה שמבקשים ממנה הוא ידאג שארה"ב לא תתמוך בישראל בשום דרך בגין אמר לו שהוא גמר עם להיות היהודי המפוחד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 19:33 |
|
| |
על הקורונה לא עשו יום תפילה, אז על טראמפ?
בימינו עושים ימי תפילה רק עניינים רציניים וקריטיים כמו קדושת הג'ובים בבחירות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 19:48 |
|
| |
תפילת שווא, כדאי להתחיל להתרגל לביידן בבית הלבן. יש לזה גם יתרון מסוים בכך שהמפלגה הדמוקרטית הלכה למקומות קיצוניים מאד בשנים האחרונות. דוקא מנהיג דמוקרטי די אוהד ישראל, עם סגנית שמצוינת לנו, יכול לעצור קצת את הטרוף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 19:58 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  |
| תם_יושב כתב: |  |
|
|
ביידן איים כסנטור על מנחם בגין שאם ישראל לא תעשה מה שמבקשים ממנה הוא ידאג שארה"ב לא תתמוך בישראל בשום דרך בגין אמר לו שהוא גמר עם להיות היהודי המפוחד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הוא לא איים ולא אמר שהוא ידאג לזה, הוא רק אמר לו שפלישה עלולה לגרום שיווצר לחץ על האמריקאים לקצץ בסיוע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 20:42 |
|
| |
| זמןלכל כתבה: |  | מדוע לא להכריז יום תפילה ביום ג' ה 3 לנובמבר
מדוע שלא להכריז כיום תפילה אם הבחירות כל כך חשובות לעם ישראל ולשארית הפליטה בציון |
|
לה''ו. אגיד לך למה . אתה קורא ליום תפילה לאלוהי ישראל, ונותן תאריך של ממזר נוצרי במקום יהודי, ואפי' למראית עין אתה לא כותב ''למניינם''... ב-ד-י-ו-ק כמו שהרפורמים עושים תיפלה וחתונה עם רבה וכומר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 21:40 |
|
| |
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 29/10/2020 21:40:52
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 23:02 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  | ההערכות הן שכמחצית מהאמריקנים כבר הצביעו, אבל וודאי שראוי להתפלל להצלחת טראמפ בכל עת, ובייחוד בעת הזו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שמעתי בשם הרב, (בבחירות אחרות) שאפשר גם להתפלל על הפתקים שלא נספרו שיתחלפו, כמו הבא למוד את גורנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 23:06 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  | תפילת שווא, כדאי להתחיל להתרגל לביידן בבית הלבן. יש לזה גם יתרון מסוים בכך שהמפלגה הדמוקרטית הלכה למקומות קיצוניים מאד בשנים האחרונות. דוקא מנהיג דמוקרטי די אוהד ישראל, עם סגנית שמצוינת לנו, יכול לעצור קצת את הטרוף. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אם השליטה תהיה בידי ביידן עצמו, ניחא.
הבעיה שהוא אדם ללא עמוד שידרה ונשלט ע"י הכוחות הכלכליים במפלגה הדמוקרטית, שהם בלשון המעטה לא אוהדי ישראל.
על קמלה האריס נטען שהיא מופעלת בידי אובמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2020 23:21 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  | תפילת שווא, כדאי להתחיל להתרגל לביידן בבית הלבן. יש לזה גם יתרון מסוים בכך שהמפלגה הדמוקרטית הלכה למקומות קיצוניים מאד בשנים האחרונות. דוקא מנהיג דמוקרטי די אוהד ישראל, עם סגנית שמצוינת לנו, יכול לעצור קצת את הטרוף. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
משתמע שאתה מכיר את הסגנית (מה שאף אחד פה לא...), מה מיוחד בה?
|
|
|
|
|