חריף, מה זה נותן לך? הרי צעקנו בגל הראשון והשני, ובסוף עוד לעגו לנו. לי לא משנה אם יש 10 נדבקים או 8000 נדבקים. כל עוד הרופאים אומרים לשמור, חייבים לשמור. כמו שלא אתווכח עם חוקי התנועה, ולא עם הרופא המנתח, ולא עם מהנדס הבנין, כך לא אתווכח עם הרופאים. נפטרים ל"ע יש לפרסם. אולי זה יזעזע מישהו. עליה במאומתים כבר לא מזיז לאף אחד, לצערי.
חריף, מה זה נותן לך? הרי צעקנו בגל הראשון והשני, ובסוף עוד לעגו לנו. לי לא משנה אם יש 10 נדבקים או 8000 נדבקים. כל עוד הרופאים אומרים לשמור, חייבים לשמור. כמו שלא אתווכח עם חוקי התנועה, ולא עם הרופא המנתח, ולא עם מהנדס הבנין, כך לא אתווכח עם הרופאים. נפטרים ל"ע יש לפרסם. אולי זה יזעזע מישהו. עליה במאומתים כבר לא מזיז לאף אחד, לצערי.
גם מתים לא מזעזעים אף אחד. יספרו לך שאנשים מתים מתאונות דרכים אז זה בסדר שימותו גם מקורונה.
שאלת מליון הדולר מה באמת חושבים לעשות אם הקורונה הולכת ללוות אותנו בשנים הקרובות או בשנה הקרובה. הילדים לא ילכו ללימודים ? יגדל דור בור ועם הארץ ? ומה עם הפרנסה ? אם לא יימצאו חיסון בחודשים הקרובים אני מאמין שיצטרכו לחשב מחדש את כל הסיפור.
נשלח ב-30/10/2020 00:34
סיירת_מרן כתב:
שאלת מליון הדולר מה באמת חושבים לעשות אם הקורונה הולכת ללוות אותנו בשנים הקרובות או בשנה הקרובה. הילדים לא ילכו ללימודים ? יגדל דור בור ועם הארץ ? ומה עם הפרנסה ? אם לא יימצאו חיסון בחודשים הקרובים אני מאמין שיצטרכו לחשב מחדש את כל הסיפור.
לפי מה אתה קובע שהדור יצא טיפש? יתכן שבדיוק ההיפך, וייצא לנו דור מוכשר ואיכותי יותר מקודמיו. זה גם תלוי בהתנהגות של ההורים, האם הם רגועים או לחוצים, עד כמה הם קשובים לילדיהם ומעניקים להם את היחס שהם צריכים ושחיוני להתפתחות שלהם.
לגבי החיסון, אין לדעת אם זה הפתרון למצב.
תוקן על ידי קונטרול ב- 30/10/2020 01:14:50
נשלח ב-30/10/2020 01:21
תשובת מיליארד הדולר
סיירת_מרן כתב:
לה''ו. אם תראה בכל אחד ואחת מילדיך שהם שווים מיליארד דולר,נאתה תשב ותלמד אותם בעצמך... סוג של הום סקולינג... אחרי הקורונה, כבר לא תרצה בי''ס...