| נשלח ב-30/10/2020 12:20 |
|
| |
גמלים של אברהם מול גמלים של לוט
אחד הלך עם מסיכה ברחוב ועבר לידו מלמד עם תלמידים מחיידר קנאי, אז המלמד מראה לתלמידים: ככה הלכו הגמלים של אברהם.. ענה לעומתם וככה הלכו הגמלים של לוט... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 12:30 |
|
| |
אברהם ושרה הלכו כמובן עם מסכות - ואברהם לא ידע איך אשתו נראית. ויהי כאשר הקריב לבוא מצרימה הורו להם להוריד את המסכות, ויאמר הנה נא ידעתי כי אשה יפת מראה את. והיה כי יראו אותך המצרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 12:34 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | אחד הלך עם מסיכה ברחוב ועבר לידו מלמד עם תלמידים מחיידר קנאי, אז המלמד מראה לתלמידים: ככה הלכו הגמלים של אברהם.. ענה לעומתם וככה הלכו הגמלים של לוט... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 12:38 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | גמלים של אברהם מול גמלים של לוט
אחד הלך עם מסיכה ברחוב ועבר לידו מלמד עם תלמידים מחיידר קנאי, אז המלמד מראה לתלמידים: ככה הלכו הגמלים של אברהם.. ענה לעומתם וככה הלכו הגמלים של לוט... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 13:15 |
|
| |
אולי בתורה שלכם בתורה שלי כתוב שבמדינה של אברהם אבינו, איש לא היה יוצא מביתו בלי פסל ומסיכה, בא אברהם אבינו וקידש מלחמה נגדם והשחית את כל המסיכות, עד שבאו צדיקים כמותכם והשליכו אותו לכבשן האש בגלל זה והקב"ה הצילו רק בזכות מלחמתו העיקשת נגד המסיכות. הרן אחיו עמד מן הצד, כן מסיכה, לא מסיכה, ובגלל שהסתפק נשרף רח"ל נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 30/10/2020 13:19:09
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2020 13:29 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
אולי בתורה שלכם
בתורה שלי כתוב שבמדינה של אברהם אבינו, איש לא היה יוצא מביתו בלי פסל ומסיכה, בא אברהם אבינו וקידש מלחמה נגדם והשחית את כל המסיכות, עד שבאו צדיקים כמותכם והשליכו אותו לכבשן האש בגלל זה והקב"ה הצילו רק בזכות מלחמתו העיקשת נגד המסיכות.
הרן אחיו עמד מן הצד, כן מסיכה, לא מסיכה, ובגלל שהסתפק נשרף רח"ל
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 30/10/2020 13:19:09 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|