| נשלח ב-1/11/2020 02:10 |
|
| |
הסופר בסיפור מרתק לנשות גור
במלחמה כמו במלחמה מגוייסים מיטב הכוחות, ובכדי להעצים את החיילות בשטח, נשלח הסופר הידוע להשתמש בכשרונותיו בכדי להעביר את המסר,
וכך הוא כותב במאמר/כתבה/פיליטון שכתורתו היא "בנתה ביתה"
אינו מוכן אפילו לשמוע למחאתה: "איך את מדברת ? האם את יודעת מי זה רבי קורח שליט"א? ברוך השם שהוא עלה לגדולה הראויה לו, זו בושה עבורנו שתלמיד חכם, גאון הגאונים, בסדר גודל בלתי מצוי שכמותו, ישב כך בדד וחסר השפעה" אשת און לא יכלה להסתיר את השבר הגדול שלה "אבל הוא יצא נגד משה רבינו!" זעקה, און לא נבהל כלל: "מה פתאום? נכון. הוא לא מחזיק בשיטה של משה רבינו, אף אחד לא חולק על כך שמשה רבינו הוא מנהיג גדול ונכבד מאוד, אבל, סוף כל סוף, עם ישראל הוא רב מאוד ולא יחסר כלום למשה רבינו אם אנשים שאינם מתחברים לדרכו, ימצאו להם מנהיג אחר להכתירו עליהם, יש עוד דרכים בעבודת ה' ורבי קורח לא יעשה דבר נגד התורה שהוא יודע לפני ולפנים,
אל תשכחי שבזמן שמשה רבינו יושב ומקבל קהל מבוקר ועד ליל, כל הזמן הזה יושב קורח והוגה בתורה יומם ולילה,אני לא יודע אם יש מי שיכול להתחרות בגדלותו התורנית! אשת און מביטה בבעלה בעיניים קמות והוא ממשיך לצלוף בה "את ודאי זוכרת את המהפכה הגדולה שקרתה כאן מאז ביקר חותנו המדייני של משה רבינו במדבר, אם עד היום הייתה לכל אחד גישה ישירה למשה רבינו הרי שבשל כובד המשא, נחלק העם לשרי עשרות, מאות ואלפים, במקום שיוכלו לפנות ישירות למשה רבינו, צריך לעבור דרך ועדות הרבנים שמחליטים על דעת עצמם מה להשיב, רק מקרים קשים במיוחד מגיעים למשה רבינו. את מבינה מה המשמעות של זה? ולאורך כל השנים, רבי קורח שליט"א וכל תלמידי החכמים האמיתיים, שאינם חלק מעסקני משה רבינו, כל אלו לא קיבלו שום תפקיד משמעותי! זה נשמע לך הגיוני, ואנחנו מדברים על מציאות קיימת! אהרון התמנה לכהן גדול וכך גם בניו, את התפקיד הזה הם מקבלים בירושה עד עולם! ומה עם רבי קורח? הוא אויר? הוא כלום? יש אנשים שלא ישנים בגלל הדברים האלו בלילה מעוצם הכאב!"
המשך יבא
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 02:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 02:26 |
|
| |
המשך
חולשה עצומה תוקפת את אשת און, מה יש לה להשיב? האם מתפקידה לחנך את בעלה? הדבר הנורא מבחינתה,הוא עצם בדל המחשבה שנפל פתאום בשכלה "ואולי און צודק?" און מבחינתו, עשה כל מאמץ להוכיח את צדקת דרכו, "שמעת מה קרה אתמול? רבי אליצפן משבט זבולון נכנס לשיעורו של משה רבינו ובחורים פוחזים חסמו לו את הכניסה ודחפו אותו החוצה, זו חוצפה מאין כמותו! בחורים שאין בהם לא תורה ולא יראה, שאינם מגיעים לאחוז מידיעותיו והתמדתו בתורה של רבי אליצפן שליט"א, מגדולי תלמידי החכמים והיראים שבעם ישראל, ישלחו בו ידם באלימות, בושה וחרפה!!! "
ואשת און באמת נרתעת, שמו של רבי אליצפן שליט"א נודע בכל המדבר, אין מי שלא ידע על גאונותו החריפה ועבודת ה' הנעלית שלו, "ומה אמרו על כך הזקנים?" ניסתה לברר "אה. הזקנים, מישהו שם מלמל ש'זו לא דרכנו' אבל אף אחד לא קם באמת למחות באמת על המעשה הנורא, אני אישית קמתי ויצאתי משם, וממש לא הייתי היחיד! אני בטוח שגם אלו שנשארו שם לא הרגישו נח מכך, מלבד מה ריקים ופוחזים שבעצמם אלימות במילותיהם"
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 02:35 |
|
| |
-
המשך
אשת און הרגישה אבודה ממש, אם עד כה לא היה בעלה מגדולי המקושרים במשה רבינו, הרי שעכשיו זה נהיה חד וברור, "קשה לשמוע את דברי התורה של משה רבינו, הוא מדבר באופן לא ברור ויש מידי הרבה אנשים, קשה לי להתחבר" הצהיר ישירות, כשהיא מנסה לדבר באוהלה עם על ילדיה על גדלותו של משה רבינו ודברי תורתו, לא נסתר מנגד עיניה עיקום האף של און, התעניינותו בדברי המנהיג הלכה ופחתה, לעומת זאת, הוא היה מעודכן לחלוטין בכל מה שקורה "שם" בין חרכי האהל, היא ראתה אותו עומד ומשוחח שעות ארוכות עם חברים שגם הם מחזיקים בדעתו, אמנם הוא לא הצטרף רשמית לרבי קורח שליט"א, כדי שלא לשאת בעול הגינוי הרחב שנגזר על העוברים לשם על ידי זקני העם ומקורבי משה רבינו, אך לא מעט מבני משפחתו היו שם והוא עמד איתם בקשר סדיר.....
תוקן על ידי בונדמן ב- 01/11/2020 02:36:01
תוקן על ידי בונדמן ב- 01/11/2020 02:36:31
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 02:46 |
|
| |
המשך
בבית פנימה עשתה אשת און כל מאמץ להשרות אוירה טובה ונעימה ולמלא את תפקידה נאמנה, מתוך התמסרות יתירה לבעלה ולילדיה, גם און מצידו השתדל לא להעלות את העניין על סדר היום וכך בעצם הכל היה נראה לגמרי בסדר,
במסתרים ובעת שיצא און מהבית, הורידה אשת און דמעות כמים, תפילות אין סוף היא שפכה לפני בוראה, תוך שהיא מפשפשת במעשיה ולוקחת על עצמה חיזוק אחר חיזוק, לזכות בעלה וכל דורותיהם, לא היה ספק בקרבה כי און משחק באש, היא האמינה בו שאינו מתכווין לרע, הוא סה"כ נאמן לד', אך חוש הצדק המפותח שבו, מעוות את התמונה המלאה בעיניו ומסית אותו מהדרך הישרה, אמנם, לא יכלה אשת און להיכנס בעצמה למשה רבינו, בניגוד למה שסיפר לה בעלה על ה"רבי" החדש: "אצל רבי קורח שליט"א, גם נשים שבורות מקבלות מענה ישיר, היא היתה מצטנפת בפינת האוהלים, מביטה למרחוק למשה רבינו המוקף בתלמידים, ונושאת אליו את בקשתה האילמת במחשבתה, בטוחה ללא כל ספק שהוא יודע את רחשי ליבה ופועל למענה בקדושתו הנוראה.
המשך יבא
תוקן על ידי בונדמן ב- 01/11/2020 02:47:40
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 04:09 |
|
| |
הבנו נמתין ונראה אם תפצה רחוב אלקנה את פיה ותבלע את כל היקום אשר בקרבה או שזה לא מופיע במשל?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 05:47 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | הבנו נמתין ונראה אם תפצה רחוב אלקנה את פיה ותבלע את כל היקום אשר בקרבה או שזה לא מופיע במשל? |
|
לה''ו. עוד דבר צונזר, בדיוק כמו אצל הרפורמים. שאשתו של און בן פלת הורידה את כיסוי הראש... בנוגע לאדמה שתפצה את פיה? זה יקרה באדמות ארסוף... נ.ב. ''פתאום'' מותר לכתוב ''בעלי'' ''אשתו''... מילים אסורות בתכלית בגור! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 07:29 |
|
| |
הוא סופר מוכשר ואדם יקר. ודאי לא היה מתערב וכותב כך נגד הגר"ש, ללא הוראה ישירה מהקודש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 07:34 |
|
| |
כואב אבל כיום בגור אין "קודש" ואין בודאי "פנימה" כל הרפש בחוץ מתגלגל וזקני החסידות בוכים בינם לב"ע. יבוא יום ויסתיימו ימי העדר המאורות האלו, ואולי אז תהיה הארה בבחינת הלנו אם לצרנו, ותתברר ותראה האמת הידועה לכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 07:38 |
|
| |
לא יודע מה הרעש, בעבר חסידות גור לא היתה מונעת מסיסמאות והכרזות ריקות מתוכן כמו מקומות אחרים וד"ל, וכיום הם חברו להרבה מקבוצות בעלי הססמאות והזוכרים את ימי החמה מבכים - פני צל לבנה מפני חמה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 08:01 |
|
| |
הזוי ובזוי. כותבת ושרץ בידה. כמה מתאים לנשות אנשי הרשע.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 08:11 |
|
| |
יש סופר שרוצה לספר את פרשת שאול המלך עם דוד המלך
ומה עלה בגורלם של דואג האדומי ואבנר וכל מי שסייע לשאול המלך הצדיק והקדוש לרדוף וכמעט להרוג את דוד המלך
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 08:27 |
|
| |
לקח לי קצת להבין שהשוו כאן את האדמו"ר מגור למשה רבנו, לא פחות, ואת הגר"ש לקורח. יפה להם האיפוק. למי אתם חושבים הם רצו להשוות לפני שבחרו במשה רבנו וקורח? יעקב אבינו ושכם בן חמור? יהושע והעמלקים? אולי היעב"ץ מול שבתאי צבי. תציעו עוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 09:17 |
|
| |
התרגלנו כבר לשמוע על כל מיני רביים למיניהם שהם משה רבינו וכדומה, אבל במחילה מהכותב הרדוד והדמגוגי ישנה שונות מהותית מהמחלוקת של קורח ועדתו על משה רבינו, לבד מזה שבעלי אמר לי שצדיק כתמר יפרח זה סופי תיבות קרח ושאסור לנו לדבר יותר מידי על מה שלא באמת מובן לנו. משה רבינו עשה את כל מה שעשה בציווי הבורא והחולק עליו בעצם חולק על הבורא, גם כאן לא מדובר בשאלה של מינוי, אלא בלקיחת מינוי שנעשתה על ידי רבי קדוש גם הוא, ושינוי מהותי בעמל התורה שהיה נהוג בחסידות גור מאות שנים, אם הגאון ר׳ שאול היה מחפש כבוד הוא היה מכתיר את עצמו לאדמו״ר (שאגב גם זה מותר לו כשהנהגתו של האדמו״ר אינה נראית לו) והוא רק יצר איזו פינה ששם יעבדו את השם באופן שנראה לו נכון. במחילה מהגורים אבל הרבי שלהם הוא רבי ככל הרביים וכלל ישראל לא מוצא בו שום גדלות מיוחדת ורק העובדה שהוא ירש חסידים רבים יותר נותנת לו איזו עוצמה שאין לרבי שיש לו פחות חסידים אף שהוא תלמיד חכם ועובד ה׳ הרבה יותר גדול מהרבי מגור שלנגד עיניו (ועיני) דחפו בריוניו הגסים תלמידי חכמים זקנים כשהוא אינו פוצה את פיו, כך שלר׳ שאול מותר לחלוק עליו, ולא רק שמותר לו אלא חובתו כתלמיד חכם למחות על מה שנראה בעיניו כירידה רוחנית גדולה של חסידות חשובה ולו גם אם זה נעשה על ידי האדמו״ר.
תוקן על ידי sasa2 ב- 01/11/2020 09:18:50
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 09:25 |
|
| |
אינני חסיד גור. והמאמר הזה הצליח להרגיז אותי להציג את הרודפים כצדיקים ואת הנרדפים כאנשי המחלוקת ? היפך האמת! כמה נבזות? כמה שקר? מתעב אותם עד עמקי נשמתי. פוי איכס . מגעיל!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 09:29 |
|
| |
גור [נדל"ן] במצוקתם הנוכחית מול המראה של עצמם, נזקקים להביא הרבה סימוכין מהדמיות ודמיונות שלא התחילו ובוודאי אין לאן לגומרם, כל מי שמכיר את המצב יודע שהם היו שמחים לו אד"ש היה מתאדה והיו במקומו דמויות שמנווטות בצורה מוכבדת ומכבדת את הציבור אבל הדרך למצב כזה לא ישימה וגם לא בדמות הדור הבא וד"ל ולכן הם מפחדים להרים את הראש כי מי שרק רמז קל ממנו שאינו מיישר קו חוטף והרבה וכשגור מחטיפים זה כואב [גם פיזי].
|
|
|
|
|