בית פורומים בחדרי חרדים

הסופר בסיפור מרתק לנשות גור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2020 10:19 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:

לקח לי קצת להבין שהשוו כאן את האדמו"ר מגור למשה רבנו, לא פחות, ואת הגר"ש לקורח.

יפה להם האיפוק.

למי אתם חושבים הם רצו להשוות לפני שבחרו במשה רבנו וקורח?

יעקב אבינו ושכם בן חמור?
יהושע והעמלקים?
אולי היעב"ץ מול שבתאי צבי.

תציעו עוד.

מזעזע כת רשעי גור נדלן!!
לא יאומן עד כמה הם כל פעם עולים מדרגה ברשעות ובשטניות שלהם !!
מעניין כמה הם שילמו לאתר ככר השבת על הכתבה .היחצנית לפני כמה שבועות !!
מי הסופר שכתב את המאמר ?? מה הוא קיבל בתמורה ??

משה רבנו היה מקובל על הציבור בניגוד לחסג ועסקניה שכל הציבור הכללי בארץ ובעולם מתעב ובז להם המעמד הציבורי שלהם הוא בשפל המדרגה !!
כל התורמים בורחים מהם ואין להם תרומות ולמרות הכול הם ממשיכים בדרכם הרעה !!
בזמן שהאדמור מגור פני מנחם זצל היה אדמור היתה בבני ברק חצר של האדמור מגור הנוכחי שהתנהלה בצורה אצמאית !!
ולכאורה ישנה שמועה שלפי צוואת הלב שמחה זצל לגור היו אמורות להיות שתי חצרות בבני ברק ובירושלים!!
האדמור מגור הפני מנחם זצל היה אמור להיות בירושלים !!
בבני ברק היה אמור להיות האדמור מגור הנוכחי!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 10:54 לינק ישיר 
גלאגוזים

sasa2 כתב:
התרגלנו כבר לשמוע על כל מיני רביים למיניהם שהם משה רבינו וכדומה, אבל במחילה מהכותב הרדוד והדמגוגי ישנה שונות מהותית מהמחלוקת של קורח ועדתו על משה רבינו, לבד מזה שבעלי אמר לי שצדיק כתמר יפרח זה סופי תיבות קרח ושאסור לנו לדבר יותר מידי על מה שלא באמת מובן לנו. משה רבינו עשה את כל מה שעשה בציווי הבורא והחולק עליו בעצם חולק על הבורא, גם כאן לא מדובר בשאלה של מינוי, אלא בלקיחת מינוי שנעשתה על ידי רבי קדוש גם הוא, ושינוי מהותי בעמל התורה שהיה נהוג בחסידות גור מאות שנים, אם הגאון ר׳ שאול היה מחפש כבוד הוא היה מכתיר את עצמו לאדמו״ר (שאגב גם זה מותר לו כשהנהגתו של האדמו״ר אינה נראית לו) והוא רק יצר איזו פינה ששם יעבדו את השם באופן שנראה לו נכון. במחילה מהגורים אבל הרבי שלהם הוא רבי ככל הרביים וכלל ישראל לא מוצא בו שום גדלות מיוחדת ורק העובדה שהוא ירש חסידים רבים יותר נותנת לו איזו עוצמה שאין לרבי שיש לו פחות חסידים אף שהוא תלמיד חכם ועובד ה׳ הרבה יותר גדול מהרבי מגור שלנגד עיניו (ועיני) דחפו בריוניו הגסים תלמידי חכמים זקנים כשהוא אינו פוצה את פיו, כך שלר׳ שאול מותר לחלוק עליו, ולא רק שמותר לו אלא חובתו כתלמיד חכם למחות על מה שנראה בעיניו כירידה רוחנית גדולה של חסידות חשובה ולו גם אם זה נעשה על ידי האדמו״ר.

תשאל את 'בעלי' האם גם בסדיגורא מותר למיעוט קטן להכתיר לעצמו מנהיג שלא כדעת הרוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 12:16 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
איש_חשוב כתב:

הבנו
נמתין ונראה אם תפצה רחוב אלקנה את פיה ותבלע את כל היקום אשר בקרבה
או שזה לא מופיע במשל?

לה''ו.
עוד דבר צונזר, בדיוק כמו אצל הרפורמים.
שאשתו של און בן פלת הורידה את כיסוי הראש...

בנוגע לאדמה שתפצה את פיה? זה יקרה באדמות ארסוף...

נ.ב. ''פתאום'' מותר לכתוב ''בעלי'' ''אשתו''...
מילים אסורות בתכלית בגור!

נשלח מהאנדרואיד שלי

ס ב ל נ ו ת . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 13:13 לינק ישיר 

יכול להיות שזה מנחם גישייד שבחר להביך את עצמו עד כדי כך
הוא שמישהו חמד לו לצון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 13:16 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

הוא שמישהו חמד לו לצון?

אולי מוישה גוטמן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 13:17 לינק ישיר 
גלאגוזים

חצינזק כתב:
הוא שמישהו חמד לו לצון?

הצלת אותי מלחשוד בכשרים...
חשדתי בסופר המוכשר מ.ג. ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 13:19 לינק ישיר 

כנראה שהאותיות מ.ג. הן סגולה לספרות...
דוגמא:
מוישה גוטמן
מנחם גשייד
מרדכי גרובייס
מאיר גרוזמן
מניס גלוקמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 14:08 לינק ישיר 

המשך 

אשת און חשה צורך עצום להתחזק באמונת חכמים, כתריס ומגן בפני הדיבורים הלועגים והמזלזלים שמשמיע בעלה באוזנה מפעם לפעם, במדבר התקיימו דרשות רבות בעניין, אך און הטיל על כך וטו מוחלט, "כל מה שקשור לאמונת חכמים - אני אוסר עלייך לשמוע" ציווה, "מדוע?" שאלה בתדהמה,  "כי זה נוגד את ההלכה, אומרים שם לא להתחבר ליהודים ת"ח, לא ללכת אחריהם, לא לשמוע לקולם, אפילו שלום אסור להחליף איתם, זה נגד כל מה שכתוב בתורה!" אשת און לא הבינה  "הרי אוספים את כל העם, אם זה היה נגד התורה, הרי משה רבינו לא היה נותן את זה!" היא עוד נאחזה בקרנות המזבח שבעלה מצהיר שהוא סבור שמשה רבינו הוא צדיק וקדוש. 

"משה רבינו לא יודע מכל מה שקורה! עובדה שהוא בעצמו לא מחזיק במחלוקת והלך לרבי קורח שליט"א! הלוואי וכולם היו לומדים ממנו!" אשת און לא יכלה לקבל את הדברים, אך הייתה אנוסה לשמוע בקול בעלה, בסתר שמעה דברי חיזוק וליבה השבור לרסיסים רק המה בתפילה לבורא עולם שתזכה לראות בהתגשמות הקשר לצדיק ואמונת תום באוהלה היא. 

הימים עוברים וחולפים, אך המצב לא משתפר, להפך, פורשים נוספים עוברים למחנה לרבי קורח שליט"א האווירה שם עילאית ומענגת והסתכלותם על שאר העם, הנושא עיניו למשה רבינו, מלגלגת ורחמנית, "הם עוד במצריים" היתה הסיסמא ביניהם "אנחנו כבר זכינו לגאולה" ........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 14:10 לינק ישיר 

בונדמן

מאיפה זה?
משהו פנימי?
ומי הסופר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 14:38 לינק ישיר 

המשך 

אשת און רואה את בעלה הנכבד כל כך בעיניה וליבה מתפלץ, היא מבינה היטיב כי הדיבורים המאוסים שמתגלגלים לאוזניה אינם רק עיסוק בדברי תורתו של רבי קורח שליט"א, מבין השיטים היא שומעת את חברי בעלה מדברים בגלוי נגד הקדוש והיקר מכל, משה רבינו, איש האלוקים בעצמו! זאת היא כבר לא יכלה לשאת, היא חשה שאיבדה את כל הטעם בחייה ורוצה לטלטל את און "ראה לאן דרדרו אותך חבריך!" היא מדברת על כך עם און,ולתדהמתה במקום שיכחיש כעת כל שמץ של מחלוקת על משה רבינו עצמו, כפי שהשתדל להקפיד לעשות עד כה, נשמעים מפיו דיבורים איומים בקרירותם "אני כמובן לא מסכים עם כל מה שאומרים חברי, אבל צריך לדעת שכל הסיפורים היו גם היו, כולם יודעים מכך ואין אפשרות להכחיש זאת ! ההיסטוריה במלואה מופיעה בתורה עצמה וכל ילד מכיר ויודע אותה"  אשת און לא מבינה בשום אופן יכוונו מילות בעלה, והוא ברוב סבלנות רחימאית מפרט לה באורך רוח:  "את יודעת שאבא של משה רבינו כמעט ולא הביא אותו לעולם? עמרם עזב את אשתו עם תחילת השיעבוד, ואם לא הלחץ של מרים, משה רבינו לא היה נולד! מי נראה לך היה במקרה כזה המניג של עם ישראל? בוודאי רבי קורח שליט"א!" 

אשת און לא יודעת איך לבלוע את רוקה לנוכח השילוב הנורא של מעשה הוד קדומים זה עם ההמשך חסר הפשר שמשתלב בו בחלק מהעובדות, ואון ממשיך בבטחה: כילד גדל משה רבינו בבית פרעה, את יודעת את זה, נכון? את מבינה בוודאי את המשמעות שכל שנות חייו הוא גדל בבית הגוי הרשע בעולם? זה מאוד מיוחד שגם בזמן הזה הוא שמר על טהרתו אבל אל תשכחי שבזמן הזה ישב רבי קורח שליט"א בבית אביו הגדול, רבי יצהר זצ"ל ואמו הרבנית הדגולה, כשהוא לומד תורה מפיו ומתחנך ממנה!" אשת און חשה איך לבה נופל בקרבה, היא רוצה לענות, אך און לא מניח לה, "אני לא יודע אם את מכירה את הסיפור הזה, אבל למעשה, כל קושי השיעבוד שנפל על עם ישראל היה בשיא העוצמה, היה בגין משה רבינו, מרוב שהוא ניסה להקל עליהם, הוא גרם להיפך! עד שפרעה אמר "תכבד העבודה על האנשים.... ואל ישעו בדברי שקר" ומאז, הם היו צריכים לאסוף בעצמם את חומרי הגלם ולגבן את האבנים, תוך עמידה מלאה בהספקים האיומים, גם את יום המנוחה היחיד שעוד היה להם, ביטל פרעה בשל התערבותו המיוחדת של משה רבינו, זו מציאות! אי אפשר להתווכח עם זה.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 16:40 לינק ישיר 

לגל אגוזים, למרות הטון המלגלג, אני בהחלט חושבת שהבן הגדול מסדיגורא יכול לפתוח לעצמו מקום משלו, ואם ישנם אנשים שיקבלו ממנו תורה ויראת שמים אדרבא שיפתח ויצליח, אבל שיפתח מקום משלו, חסידות סדיגורא שייכת למי שהאב הוריש וכך גם כל נכסי החסידות, בוודאי אחרי שרוב החסידים מצייתים לצוואה הברורה, לעשות מניפולציות כדי להשתלט על עמותה ובצורה כזאת לגזול את נכסי החסידות לא מוסיפה שום כבוד, רק ביזוי עצמו והחסידות שהוא שורש ממנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 17:31 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 17:41 לינק ישיר 

השוואת ר' יעקב אריה למשה רבינו. זה לא עניין דמוגגי. אלא משהו בתחום הפסיכיאטריה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 18:19 לינק ישיר 

חסידות גור שהיתה מעוז של פקחות פולנית, עוברת מסע של שטיפת מוח, ע"י בעלי אינטרס שמניס לגרום לציבור שלם גדול ויקר לההפך למטומטמים גמורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 20:16 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
המשך 

לוקח לך המון זמן "להעתיק" את זה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הסופר בסיפור מרתק לנשות גור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.