בית פורומים בחדרי חרדים

הסופר בסיפור מרתק לנשות גור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2020 01:38 לינק ישיר 

עד שהגיע אשתו של רבי שלמה
ופירטה ברבים את מעשי בעלה הנחמד ואיך הוא התנהג

והכל על פי דעת רבינו שליט"א
וכל העדה כולה רעדה
עד שהכריחו את בתה לומד הספד והגברים באו לשמוע

למי שזוכר היא הייתה נקראת אסתי ויינשטיין ע"ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 02:19 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

איש_חשוב כתב:
תמיד מנצחים הטובים
אבל כאן יש ויכוח מי הוא הטוב

קראתי שוב מראשית האשכול 
ואני לא מוצא שיש כאן ויכוח.
עושה רושם שיש תמימות דעים 
לגבי מי הם הטובים והרעים בסיפור הזה.

קראת מראשית האשכול..
אבל אנחנו לא ממש מוגבלים למה שכתוב באשכול
יש עוד דעות על כדור הארץ, ברחוב אלקנה יש אנשים שחושבים שהם הטובים ורק הם
יתכן ואין לאחד מהם ניק בפורום, אבל אתה יודע, העולם אינו מתחיל ומסתיים בפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 02:35 לינק ישיר 

[בינתיים עושה רושם שאתה מכליל את עצמך עם הדעה הרווחת כאן באשכול].
אז יש לנו את ניקי הפורום, ובניחוש פרוע אני מעז להמר שגם אנשי קהילת הגר"ש 
יסכימו עם הדעה הרווחת כאן. 
הבוקר הדעה הזו קיבלה הסכמה גם ממשטרת ישראל.
התחלה טובה לאחדות דעים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 14:31 לינק ישיר 

והנה הגיע עוד בוקר, וכולם שוחררו, הביתה
אפשר את ההסבר המלומד שלך לכך?

אגב, לי אין שום דעה לכאן או לכאן
שתי הצדדים השתטו לגמרי, גור בעצם התייחסותם לחסידי ר' שאול נותנים להם לגיטימציה
וחסידי ר' שאול שהתחילו מלחמה עם האריה, סיפור שתוצאותיו אמורים להיות ידועים מראש, אני מתפלא שר' שאול עוד חי ונושם

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 03/11/2020 14:32:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 15:03 לינק ישיר 

הודעתך האחרונה שייכת בעיקרה לאשכול הסמוך.
אם נחזור למדובר כאן
אז אפשר ללמוד מדבריך שדעתך אינה כדעת רוב החברים כאן הסבורים שהטובים והרעים בסיפור הזה צבועים בצבעים עזים ואין כאן מקום להסתפקות. "דעתך אינה נוטה לכאן ולכאן".

אני מסכים איתך לגמרי שמלחמה עם האריה יש בה סיכון לא פשוט בכלל
אבל הגם שמסתובבים ביננו חיות טורפות
אנחנו לא חיים בג'ונגל
ויש משטרה שחוקרת וממשיכה לחקור גם לאחר שהטרוריסטים שוחררו.

באשר ללגיטימציה שלפי דעתך גור "נותנים" לגר"ש 
תרשה לי לגחך.
הגר"ש הוא לא הרב ברלנד שזקוק ללגיטימציה ממישהו
אהדה והערכה העצומה שיש לו בכל מגזרי העולם החרדי והדתי ידועה ומפורסמת
וזאת למרות מה שגור ''נותנים'' לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 16:34 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
.

עיי"ש ותמצא נחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 17:31 לינק ישיר 

המשך    

כשהסתיימה איכשהוא השיחה האיומה, אחזה באשת און חרדה נוראה, היא קלטה שכל דברי הבלע והתועבה אותם מכר לה און ברוב כשרון דבורו, חלחלו לתוכה ועושים בה שמות! היא איננה אותה אשה תמימה ומאמינה כשהיתה, הקור הזדחל במעלה גבה, פתאום המבט הזך והירא שהיה לה על משה רבנו, התעמעם לפתע, אור וזוהר קדושתו האלוקית קבלה חזות של אדם בשר ודם, הנתון לשגיאות ושגגות במקרה הטוב... הזעזוע שחשה מכך היה עצום! "רבונו של עולם" זעקה במר ליבה "אם כתוצאה מהמחלוקת הנוראה הזו, עתידה אמונת חכמים שבי להתערער, טול את נשמתי! מוטב אשיב אותה אליך כשהיא זכה ונקיה, מאשר אכתים אותה בכתם בל ימחה ואאבד את רוחי לנצח!"

אשת און הפנימה כי אין לה למעשה כל שליטה על בעלה, הוא שם, כי לבו שם ומחשבתו שם, היא חייבת למנוע את חורבן ביתה! איך. בכל דרך שהיא! שום פעולה אינה פסולה לשם כך, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 17:33 לינק ישיר 

שימו לב כיצד הסופר הגוראי מיטיב לתאר "שהקור הזדחל במעלה גבה" 

הלו, אשת און גילתה את שערותיה ולא הרגשות שבגב, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 17:45 לינק ישיר 

המשך

יום אחד, היום ממנו יגורה, זה הגיע, "קבעתי עם ראשי הסנהדרין להיפגש היום באסיפה הגדולה שהולכת להיות" עדכן אותה בעת הארוחה, אשת און, שהיתה דרוכה בכל רגע נתון לבדוק מה קורה ומה משמעות הדבר, שאלה כביכול באדישות: "באיזה אסיפה מדובר?" וליבה מפרפר "יש דיון מרכזי על כמה הלכות והולכים ללבן אותם אחת ולתמיד!" השבר הגדול קרב ובא, "און! מה יהיה לך מזה? ואם תלך לשם, יתנו לך תפקיד יותר חשוב ממה שיש לך כאן, אצל משה רבינו? בשביל מה לך להיכנס לכל הסיפור הזה?" שאלה במר ליבה, לרגע נדמה היה שבעלה מקבל את הדברים, אך מיד הצטדק: "כבר קבעתי איתם, לא נעים לי, הם תלמידי חכמים דגולים" אשת און הבינה שעכשיו זה רגע האמת, ידיה רעדו, רגליה לא החזיקו אותה, אך היא עצרה בעדם בכוח, היא המשיכה בארוחה כאילו הכל כרגיל, תוך שהיא דואגת להרבות את מזונו של און ולהשקותו כהוגן, האוכל המכביד והמשקה המשכר, עשו את שלהם, "אני לא מסוגל ללכת ככה" מלמל און לעצמו "אז לך קצת לנוח" השיבה אשתו, בדאגה לא מעושה כלל, "אני אעשה זאת, אם דופקים בדלת, תעירי אותי, כן?" הוא לא חיכה לתשובה, סמוך ובטוח על אשתו, פנה לישון, תוך שניות ספורות שקע און בשינה עמוקה וארוכה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 18:05 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

והנה הגיע עוד בוקר, וכולם שוחררו, הביתה
אפשר את ההסבר המלומד שלך לכך?

אגב, לי אין שום דעה לכאן או לכאן
שתי הצדדים השתטו לגמרי, גור בעצם התייחסותם לחסידי ר' שאול נותנים להם לגיטימציה
וחסידי ר' שאול שהתחילו מלחמה עם האריה, סיפור שתוצאותיו אמורים להיות ידועים מראש, אני מתפלא שר' שאול עוד חי ונושם

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 03/11/2020 14:32:18

מה בדיוק הפורשים השתטו?
גור לא מעיזים לגעת ברבי שאול אפילו בציפורן הקטנה שלו העבה ממתניהם. (טוב, צמיגי הרכב לא נחשב).
הפורשים בחרו במנהיג בעל שיעור קומה, אישיות נדירה,
א זעלטנהייט.
וכאשר יענו אותו, כן ירבה וכן יפרוץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 18:33 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

שימו לב כיצד הסופר הגוראי מיטיב לתאר "שהקור הזדחל במעלה גבה" 

הלו, אשת און גילתה את שערותיה ולא הרגשות שבגב, 

לה''ו. יום אחד, כשיתהפכו עליו בכת, יקרעו אותו על התיאורים האלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 19:08 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
אם נחזור למדובר כאן
אז אפשר ללמוד מדבריך שדעתך אינה כדעת רוב החברים כאן הסבורים שהטובים והרעים בסיפור הזה צבועים בצבעים עזים ואין כאן מקום להסתפקות. "דעתך אינה נוטה לכאן ולכאן".

אני מסכים איתך לגמרי שמלחמה עם האריה יש בה סיכון לא פשוט בכלל
אבל הגם שמסתובבים ביננו חיות טורפות
אנחנו לא חיים בג'ונגל
ויש משטרה שחוקרת וממשיכה לחקור גם לאחר שהטרוריסטים שוחררו.

באשר ללגיטימציה שלפי דעתך גור "נותנים" לגר"ש 
תרשה לי לגחך.
הגר"ש הוא לא הרב ברלנד שזקוק ללגיטימציה ממישהו
אהדה והערכה העצומה שיש לו בכל מגזרי העולם החרדי והדתי ידועה ומפורסמת
וזאת למרות מה שגור ''נותנים'' לו.

נראה לי שאתה מבלבל בין הגיחוך כאן על הסיפור וההשואה בין משה רבינו לאדמור מגור, לבין נטייה לאחד הצדדים
גם אני גיחכתי על הסיפור הנחמד, אבל ככל שזה נוגע למלחמת הקוידש, אני מאחל לשני הצדדים הצלחה רבה

ולא התכוונתי ללגיטמציה נטו אלא לפרסום הרב שהם נותנים לאנשי ר' שאול
תאר לעצמך שהוא היה פורש עם כמה אנשים וגור לא היתה מגיבה בכלל, מי היה שם לב בכלל לקבוצת אנשים שפתחה שטיבל ברחוב כלשהו?

והמשטרה לא יכולה לעזור בכל נושא, ככל שמדובר למשל בסתם חרמות של עיתונים, כולל המבשר, או סתם השמצות ופאשקוילים וקריאות גנאי, המשטרה לא תוכל לבוא כמו גננת ולעזור בכל ענין..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 23:01 לינק ישיר 

אין לך דעה לכאן או לכאן ואתה מאחל הצלחה לשני הצדדים
כבר נשאלת באשכול סמוך:  אם ישאלך חסיד גור שבנו לומד בישיבת פני מנחם בנשיאות הגר"ש האם לנתק עמו קשר, או אם ישאלך חסיד גור שנכדתו עומדת להיכנס לחופה, האם עליו להשתתף בשמחתה למרות שאביה משתייך לקהילת הגר"ש, אתה לא תדע מה להשיב, דעתך תהיה נוטה לכאן ולכאן... ואם ישאלך אברך חסיד גור האם להטריד בטלפון אנשים המשתייכים לקהילה הנ"ל או לירוק על פניהם ולפנצ'ר גלגלי רכבם, לא תהיה לך תשובה כי דעתך אינה נוטה לכאן או לכאן.

אתה מאחל הצלחה לשני הצדדים במלחמות הקודש. אתה מאחל לקהילת הגר"ש הצלחה בהכנסת ילדיהם למוסדות כלל חסידיים ויחד עם זאת מאחל לטרוריסטים הצלחה בטרור שהם מפעילים על מנהלי מוסדות על מנת שלא יכניסו את ילדי קהילת הגר"ש?
אתה מאחל הצלחה למפנצ'רי הגלגלים, ליורקים ולמטרידים ויחד עם זאת מאחל לפורשים שהגלגל שלהם יישאר שלם?

ועוד כתבת: "
המשטרה לא יכולה לעזור בכל נושא, ככל שמדובר למשל בסתם חרמות של עיתונים, כולל המבשר, או סתם השמצות ופאשקוילים וקריאות גנאי, המשטרה לא תוכל לבוא כמו גננת ולעזור בכל ענין.."

אולי אסור לך לקרוא את שמתפרסם ע"י המשטרה מחשש לאיבוד האמונה ב"וועדה" העושה את שליחותה נאמנה
אז רק אומר לך בקיצור, לא, הטרוריסטים שנעצרו אינם חשודים בפיזור פאשקווילים ומשה פורוש מעיתון 'המבשר' אינו בין העצורים.

תוקן על ידי חצינזק ב- 03/11/2020 23:02:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2020 01:33 לינק ישיר 

המשך  

הרעד בידיה התגבר וכל גופה של אשת און הטלטל בצמרמורת בלתי נשלטת, היא יצאה מחוץ לאהל, צופה בדאגה אל האופק, שרק לא יגיעו לקרוא לאון! מה יש להם ממנו? שיעברו הלאה! תקוותה התבדתה, מאות תלמידי חכמים בבגדיהם הנכבדים ובזקנם הארוך, קרבים ובאים לכיוון אוהלה, אנה היא באה? איך תעמוד בפניהם? מה תענה לאון? בהחלטה בלתי רצונית של רגע, היא העלתה את ידה על כיסוי ראשה ו...שמטה אותו תחתיה, הבושה איימה לקבור אותה באדמה, רגליה נשאו אותה לברוח מעצמה, אך בגבורה היא נטעה את רגליה, מבטם המזעזע של ראשי הסנהדרין ומלוויהם, לא חמק מעיניה, היא נשאה עיניים מצועפות לשמים הקודרניים ובקשה באלם קול "רחמים!" בכל ליבה התמלאה בתחינה לד' שיסלח לה על חטאה, על הפגם הנורא בצניעותה, היא ידעה שתיתן את הדין על כך ונכונה לכל ובלבד שינצל בעלה ויתקיימו דורותיהם,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2020 01:41 לינק ישיר 

און עוד לא הספיק לקום כשרעידת אדמה נוראה פקדה את המדבר ברעש עצום ואיום, הוא קפץ כנשוך נחש לשמע זעקות האימה מכל כיוון ומפתח האהל, הוא לא הספיק לקלוט את פשר המחזה המשונה של אשתו היושבת בגילויה, והאימה אחזה בו, כל חבריו הטובים, נשותיהם וילדיהם, אוהלם וחפציהם, עד למחט הקטנה ביותר, מתגלגלים במהירות מסחררת לבור העצום שנפער באדמה, האמת עמדה פתאום במלוא הודה והדרה, מחד, ובמלוא כיעורה מאידך, און הרגיש איך רגליו כשולות, האם דינו נחרץ? למרבה הפלא, הוא נטוע במקומו, און מביט נדהם באשתו, המטיבה ביראה את כיסוי ראשה, בפעם הראשונה זולגות הדמעות הרותחות מעיניו, והוא לוחש בקול לא לו  "הצלתני!" 

ס ו ף !!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הסופר בסיפור מרתק לנשות גור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.