בית פורומים בחדרי חרדים

זוועת עולם: לאן הגענו??? למחר אומר לו...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/11/2020 08:47 לינק ישיר 

גשם. חריקת בלמים צורמת. זעקות שבר, ילד קטן שוכב במרכז הכביש מדמם ללא ניע. הנהג טס בגובה נמוך נגד כיוון התנועה, הילד על אופניים ללא קסדה, לא נתן זכות קדימה.
ברוח הימים הנוראיים הללו כאשר יד איש ביד אחיו במעשה הלשנה איומים ונלוזים ללא שמץ של רחמים יהודיים, עמד שם מהצד אברך חמור סבר (קנייטש וקצר, כמובן) וברגל גסה בריש גלי ללא בושה חייג בסלולרו הכשר (!!!) למד"א והלשין (!!!) בפני המוקדן על האירוע! הנוכחים מחו וזעקו כנגדו בקצב: מויסר, מויסר, אך הוא בשלו.
תסמרנה שערות כל ראש! להיכן הגענו!!! עוד יגיע יום בוא אנשים יאבדו הכרה באמצע הרחוב או אפילו בסתר, בביתם, בלוויות, בשיבעות ולהבדיל בחתונות ומויסרים נאלחים ירהיבו עוז ויתקשרו למלשינון של מד"א כגרועים שבאומות, רח"ל...
לעצור את התופעה עכשיו, לפני שיהיה מאוחר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 08:58 לינק ישיר 

התבלבלת באשכול.
זה שייך לאשכול על קורח, עם האלמנה שלקחו לה את השדה והלוויים שגילחו אותם "כמו ליצנים" וסיבבו "כמו קרוסלה" (כך בערך במקור - במדרש)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 08:59 לינק ישיר 

לבשת מסכה לפני שכתבת את זה? דמגוגיה בגרוש, הלשינו גם על חתונות שנערכו לפי תקנות ההגבלות.

אתה ליטאי, נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 09:04 לינק ישיר 

מתהפך13 כתב:
דמגוגיה בגרוש: הלשינו גם על חתונות שנערכו לפי תקנות ההגבלות.
אתה ליטאי, נכון? לבשת מסכה לפני שכתבת את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 09:08 לינק ישיר 

מצווה שהחזיקו בה כתים מדקדקין בה יותר מישראל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 10:33 לינק ישיר 

ההידרדרות של הנורווגים היא מדהימה.
המצב כיום הוא שאצל הנורווגים מחקו מהסידור 'ולמלשינים' ובמקום להתבייש בכך, הם אוחזים שזה מצוה.

לאן כבר הם ימשיכו להתדרדר?????
מי יודע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 11:46 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

גשם. חריקת בלמים צורמת. זעקות שבר, ילד קטן שוכב במרכז הכביש מדמם ללא ניע. הנהג טס בגובה נמוך נגד כיוון התנועה, הילד על אופניים ללא קסדה, לא נתן זכות קדימה.
ברוח הימים הנוראיים הללו כאשר יד איש ביד אחיו במעשה הלשנה איומים ונלוזים ללא שמץ של רחמים יהודיים, עמד שם מהצד אברך חמור סבר (קנייטש וקצר, כמובן) וברגל גסה בריש גלי ללא בושה חייג בסלולרו הכשר (!!!) למד"א והלשין (!!!) בפני המוקדן על האירוע! הנוכחים מחו וזעקו כנגדו בקצב: מויסר, מויסר, אך הוא בשלו.
תסמרנה שערות כל ראש! להיכן הגענו!!! עוד יגיע יום בוא אנשים יאבדו הכרה באמצע הרחוב או אפילו בסתר, בביתם, בלוויות, בשיבעות ולהבדיל בחתונות ומויסרים נאלחים ירהיבו עוז ויתקשרו למלשינון של מד"א כגרועים שבאומות, רח"ל...
לעצור את התופעה עכשיו, לפני שיהיה מאוחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 12:19 לינק ישיר 
hhaavv

יפה. עכשיו רק תסבירו היכן הגזמתי והיכן ההבדלים - אם יש.
אם הבנתי נכון, לדעת המתהפך מותר ורצוי ואף חייבים לעדכן את הרשויות במקרה והכללים הופרו: אין מסכות, יש יותר מידי אנשים, אין מרחקים, מקומות סגורים (כל מקום ואירוע לפי כלליו), ורק היכן שלא הפרו את הכללים - שאין בו שום סכנה, מי ש'מלשין' (על מה???) - כנגדו יצא הקצף.
לדעת הטמבל העציץ אכן, אסור לעדכן בשום מצב, כולל בתיאור ההזוי שלי (בעצם בדת שלהם הרי גם בשריפה אסור להזעיק מכבי אש ובפריצה את המשטרה, שכחתי), תמניא כנראה תמים דעים איתו.
מושגים? אין לי מושג. יש הבדל, אין הבדל? אם כן, מה הוא?
תקנו אותי אם אני טועה...

תוקן על ידי hhaavv ב- 02/11/2020 12:22:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 14:58 לינק ישיר 

מה הוא אני לא יודע.
מה אתה - מתנגדישע דבר אחר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 18:08 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
מצווה שהחזיקו בה כתים מדקדקין בה יותר מישראל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

שאלה פרשנית, אתה הבנת שזו ביקורת על הכותים? (לעיון, מקור המשפט בגיטין י:)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זוועת עולם: לאן הגענו??? למחר אומר לו...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext