בית פורומים בחדרי חרדים

5 חסידי גור מאשדוד החשודים בהטרדות וגרימת נזק נעצרו הבוקר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/11/2020 21:01 לינק ישיר 

אתמול היתה חתונה של פרידמן שעבר לקהילת הגר״ש. החופה נערכה בשעה 3.50. בצהריים. הספיקו לעשות את הסעורה ולברך בשעה שמונה. ואז הגיעה משטרה. שלש פעמים אחד אחרי השני. ונתן ס״ה קנסות של 15.000 שקל. הם אמרו בפירוש שהם יודעים על כל החתונות שנערכות. ומשתדלים לעצום עיניים. אבל כאן הם קיבלו״מאות״ טלפונים. והם יודעים שזה פוליטי. אך לא הייתה להם ברירה. וכל פעם שהם יצאו. הם קיבלו עוד טלפונים. ונאלצו לבא שוב. כל-כך הם הגיעו לגב׳ טאהלר. שהיא בעלת האולם ונתנו צו סגירה. כך שכעת נגרם נזק לעוד אידיש חתונה. סאטמר שרבים אש עם הגב׳ טאהלר. לא הלשינו ולו פעם אחת. על אף שכל ערב היתה חתונה. זו התנהגות מגעילה. בושה וחרפה. אתה חייב למחות על זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2020 21:02 לינק ישיר 

momeir כתב:
אתמול היתה חתונה של פרידמן שעבר לקהילת הגר״ש. החופה נערכה בשעה 3.50. בצהריים. הספיקו לעשות את הסעורה ולברך בשעה שמונה. ואז הגיעה משטרה. שלש פעמים אחד אחרי השני. ונתן ס״ה קנסות של 15.000 שקל. הם אמרו בפירוש שהם יודעים על כל החתונות שנערכות. ומשתדלים לעצום עיניים. אבל כאן הם קיבלו״מאות״ טלפונים. והם יודעים שזה פוליטי. אך לא הייתה להם ברירה. וכל פעם שהם יצאו. הם קיבלו עוד טלפונים. ונאלצו לבא שוב. כל-כך הם הגיעו לגב׳ טאהלר. שהיא בעלת האולם ונתנו צו סגירה. כך שכעת נגרם נזק לעוד אידיש חתונה. סאטמר שרבים אש עם הגב׳ טאהלר. לא הלשינו ולו פעם אחת. על אף שכל ערב היתה חתונה. זו התנהגות מגעילה. בושה וחרפה. אתה חייב למחות על זה.
הועתק מהאתר של שאולזון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2020 21:06 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

חצינזק כתב:
לדידו של איש חשוב אתם כולכם פרחחים ומודרנים 
כך שכל מה שאתם כותבים בעד קהילת הגר"ש ונגד החסידות של האדמו"ר מגור
שווה לפח ולא נחשב.
לעומתכם, פרחחים נלוזים, כל הרחוב החרדי הוא בעד האדמו"ר מגור וחסידיו ונגד קהילת הגר"ש.

אפילו בהמודיע ושאר העיתונים החרדיים הרשמיים לא כותבים בעד קהילת הגר"ש...

דיברנו גם על המועצת, לשם מן הסתם לא תיכנסו
כשבעלזא מחתנים, האם הם מזמינים את ר' שאול או את גור?
העיתונים ממדרים לגמרי כל איזכור שלכם
הרחוב הולך עם גור
פרחחי הפורום הולכים עם ר' שאול.
תראה מי מזדנב מאחוריך, שרית מושגים, חריף ומקשה, כל מי ששוטם חרדים ולועס אותם כל יום נמצא בצד שלך
ואני לא מדבר פה על המשל ההזוי של משה רבינו מול קורח, עליו גם אני ירדתי, אני לא מדבר על אלימות פיזית, וכבר ציינתי שרק בודדים ממש מתוך אלפי אנשי גור עושים.
אני מדבר על תמיכה עקרונית בפרישה עצמה

אני גאה להיות זנב ל'שאול' ולא זנב לאריה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2020 21:16 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 09/11/2020 21:23:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2020 23:46 לינק ישיר 

אז מה היה לנו כאן?
איש שלא נוטה לכאן ולכאן כי הוא משכנע את עצמו ש:
טרור, טרור וטרור, זה רק פאשקווילים
כל הרחוב החרדי עם גור
רבי שאול הוא ס"ה דרשן והאדמו"ר מגור הוא ת"ח ובעל מידות
כל אנשי קהילת הגר"ש הם מושחתים ונתעבים
כל כותבי הפורום שלא חושבים כמוהו הם פרחחים מודרנים, או חסידי הגר"ש [אני מואשם בשתי האשמות]
הממסד הגוראי לא קשור לטרור, זה רק כמה בודדים.
כל העניין הזה של גור לא מעניין אף אחד

זה לא יאומן אבל כך חשב הגערער הנ"ל וכך משוכנעים כל הגערעס שכמותו.
הוא קבור כ"כ עמוק בדמיון הזה, עד שהוא עוד מנסה לשכנע את החברים כאן בהבליו.
זה מעורר רחמים, אבל לא אשקר לומר שאני עצוב מכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2020 00:18 לינק ישיר 

ואגב לא ראיתי לנכון להפריד בין הקהילה לבין הרא"ש
ובכל מקרה אם אתה מרגיש שהכותבים כאן שונאים את הקהילה 
אז פשוט תעבור על ההודעות [וזאת למרות ההסבר שלך דלהלן: "הבעיה היא באנשים שהתקבצו סביבותיו או חלקם, שהם בעצם פליטי גור שמונעים יותר משנאת גור מאשר אהבת ר' שאול וזה חבל. מוטב היה אם היה ר' שאול מקים קהילה שאין לה קשר בכלל לגור, או לפליטי גור, משהו דומה לר' מיילך בידרמן או הרב זילברברג כי לקחת את מורדי גור ולהקים מהם קהילה מתחרה לגור, מושך אליו המון אש, ואי אפשר לנהל ככה חיי קהילה שקטים ונורמלים"].
משום מה אנשים חושבים שתגובת גור [האדמו"ר/הועדה והתוצאות בשטח] היא מרושעת וחסרת תקדים על אף חטאו הגדול של הגר"ש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2020 00:27 לינק ישיר 
כת רשעי גור נדלן

momeir כתב:

אתמול היתה חתונה של פרידמן שעבר לקהילת הגר"ש. החופה נערכה בשעה 3.50. בצהריים. הספיקו לעשות את הסעורה ולברך בשעה שמונה. ואז הגיעה משטרה. שלש פעמים אחד אחרי השני. ונתן ס"ה קנסות של 15.000 שקל. הם אמרו בפירוש שהם יודעים על כל החתונות שנערכות. ומשתדלים לעצום עיניים. אבל כאן הם קיבלו"מאות" טלפונים. והם יודעים שזה פוליטי. אך לא הייתה להם ברירה. וכל פעם שהם יצאו. הם קיבלו עוד טלפונים. ונאלצו לבא שוב. כל-כך הם הגיעו לגב' טאהלר. שהיא בעלת האולם ונתנו צו סגירה. כך שכעת נגרם נזק לעוד אידיש חתונה. סאטמר שרבים אש עם הגב' טאהלר. לא הלשינו ולו פעם אחת. על אף שכל ערב היתה חתונה. זו התנהגות מגעילה. בושה וחרפה. אתה חייב למחות על זה.

אנכי ולא יהיה לך!!
הרשעים האלו כל הזמן אומרים שכל חסיד גור שרוצה לעזוב !!
הדלת פתוחה אבל בפועל זה עוד שקר שלהם !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2020 00:40 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

חצינזק כתב:
לדידו של איש חשוב אתם כולכם פרחחים ומודרנים 
כך שכל מה שאתם כותבים בעד קהילת הגר"ש ונגד החסידות של האדמו"ר מגור
שווה לפח ולא נחשב.
לעומתכם, פרחחים נלוזים, כל הרחוב החרדי הוא בעד האדמו"ר מגור וחסידיו ונגד קהילת הגר"ש.

אפילו בהמודיע ושאר העיתונים החרדיים הרשמיים לא כותבים בעד קהילת הגר"ש...

דיברנו גם על המועצת, לשם מן הסתם לא תיכנסו
כשבעלזא מחתנים, האם הם מזמינים את ר' שאול או את גור?
העיתונים ממדרים לגמרי כל איזכור שלכם
הרחוב הולך עם גור
פרחחי הפורום הולכים עם ר' שאול.
תראה מי מזדנב מאחוריך, שרית מושגים, חריף ומקשה, כל מי ששוטם חרדים ולועס אותם כל יום נמצא בצד שלך
ואני לא מדבר פה על המשל ההזוי של משה רבינו מול קורח, עליו גם אני ירדתי, אני לא מדבר על אלימות פיזית, וכבר ציינתי שרק בודדים ממש מתוך אלפי אנשי גור עושים.
אני מדבר על תמיכה עקרונית בפרישה עצמה

פרחחי הפורום ??
מי אתה בכלל שתחלק ציונים ??
אתה תמיד מגן על כל הפושעים !! ברלנד וגם גור נדלן !!
כדאי שתדע שכל הציבור החרדי על כל גווניו מעריך ומוקיר ומעריץ את הרב שאול אלתר !!
לפני מספר חודשים היתה כתבה בעלון השבת בקרוב אצלך
על הרב שאול אלתר ואחרי שבועיים היתה הבהרה מטעם העיתון שהם לא רצו לפגוע בכבודו של האדמור מגור !! הינו גור נדלן !!
מענין שפתאום היו הודעות בקבוצות על הודעה של דוברי חסידות צאנז שאדמור לא דיבר עם הרב שאול אלתר בחתונת אחינו בנתניה !!
המסקנה היא אחת עסקני כת רשעי גור מאיימים על מי שיש קשר לרב שאול אלתר !!
הרדיפה הזאת גובלת בפרנואידיות ובחרדות שאין לי ספק מי עומד מאחורי מסע הרשע והטרור ....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2020 03:20 לינק ישיר 

momeir כתב:
איש חשוב. דבריך נשמעים יותר כתרוץ עלוב הבא להכשיר את השרץ ואת מעשה העוולה. שום דבר ושום תירוץ לא מצדיקים את הבריונות , האלימות , גזילת הפרנסה, הריסת השידוכים, ניקוב צמיגים, הכאת ילדים, ביזוי תלמידי חכמים, הוצאת שם רע, זיופי מכתבים.....

"דבריך נשמעים".. כשכתבתי מפורש נגד האלימות כמו ניקוב צמיגים ואלימות פיזית?
כל עוד מדובר בהשמצות נטו, הרי שיש לנו כאן דוגמא מחסידו של ר' שאול, המתחבא מאחורי ניק "חצי נזק", איך הוא משמיץ בלי הרף בכל מקום אפשרי את חסידי גור, ובדיוק על זה כתבתי, יכו הנערים זה את זה ושיהיה לשניהם בהצלחה, אני לא רואה שום הבדל בין הצדדים

נכון, יש כמה בודדים אלימים שניקבו צמיגים, אבל אי אפשר בשום אופן להקיש בין כמה אלימים המגיעים מתוך ציבור אלפים, לבין כל הקהל הגדול שלא נגע באיש.
בודדים כאלו ישנם בכל קהילה גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2020 03:39 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
אז מה היה לנו כאן?
איש שלא נוטה לכאן ולכאן כי הוא משכנע את עצמו ש:
טרור, טרור וטרור, זה רק פאשקווילים
כל הרחוב החרדי עם גור
רבי שאול הוא ס"ה דרשן והאדמו"ר מגור הוא ת"ח ובעל מידות
כל אנשי קהילת הגר"ש הם מושחתים ונתעבים
כל כותבי הפורום שלא חושבים כמוהו הם פרחחים מודרנים, או חסידי הגר"ש [אני מואשם בשתי האשמות]
הממסד הגוראי לא קשור לטרור, זה רק כמה בודדים.
כל העניין הזה של גור לא מעניין אף אחד

זה לא יאומן אבל כך חשב הגערער הנ"ל וכך משוכנעים כל הגערעס שכמותו.
הוא קבור כ"כ עמוק בדמיון הזה, עד שהוא עוד מנסה לשכנע את החברים כאן בהבליו.
זה מעורר רחמים, אבל לא אשקר לומר שאני עצוב מכך.

כבר הראיתי כמה פעמים כאן בפורום עד כמה אתה שקרן ערמומי, ומאוד מניפולטיבי על בר הפלוגתא שלך
אסביר גם מה זה מניפוליטיבי
אתה לוקח בעצם בעלות על דעותיו של בר הפלוגתא שלך, מציג את דעותיו בצורה שונה או אפילו הפוכה ממה שהוא מציג בעצמו, ואז אתה מפריך אותו..
הזוי..

יצאת מגור אבל נשארת גערער..
(אמנם לא כל גור כאלו, אבל אלו כמו שרית המכלילים ואומרים שגור זה אנוכי ולא יהיה לך, יושב בול עליך)

אז הנה כמה דוגמאות

כתבתי שהרוב הדומם בגור לא ניקב צמיגים לא פעל באלימות פיזית, פעלו רק בדרך מחאה, ורק בודדים ממש ניקבו צמיגים, יצאו אפילו הודעות מפורשות שלא יפריעו בשום אופן לחתונות של אנשי ר' שאול
אתה בא לכאן ובחוצפה אין גבול אומר שלדעתי "טרור זה רק פאשקוילים"

כתבתי שר' שאול הוא דרשן ענק ות"ח עצום, להלן הציטוט - "כל אחד וכשרונותיו ומעלותיו
ר' שאול ידוע מזמן כדרשן ענק ונואם בחסד עליון, מה שלא ניתן לומר על האדמור מגור, והוא ת"ח עצום בעל מידות"
ואתה בא ומשנה את המשפט איך שבא לך

אני כותב שאני לא משתייך לאחד מקהילות גור, לא התורני ולא הנדלני, ושאני מאחל את אותה הצלחה לשני הצדדים
מאוד נפגעת שלא כתבתי שגור לא בסדר ושאתם יותר טובים..
ואז אתה בא ושם אותי בגור..
למה? כי לא צידדתי בר' שאול..

בהתנהגותך הבריונית אתה מבייש את הקהילה אותה אתה מנסה לייצג פה, אתה לא מבין את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2020 03:44 לינק ישיר 

שרית560 כתב:

פרחחי הפורום ??
על הרב שאול אלתר ואחרי שבועיים היתה הבהרה מטעם העיתון שהם לא רצו לפגוע בכבודו של האדמור מגור !! הינו גור נדלן !!
מענין שפתאום היו הודעות בקבוצות על הודעה של דוברי חסידות צאנז שאדמור לא דיבר עם הרב שאול אלתר בחתונת אחינו בנתניה !!
הרדיפה הזאת גובלת בפרנואידיות ובחרדות שאין לי ספק מי עומד מאחורי מסע הרשע והטרור ....

1. מעולם לא כתבתי מילה טובה על ברלנד, וככל הזכור לי עוד התווכחתי נגד יצחק הספרן שתמך בו
2. אני מעריץ את ר' שאול באמת, ולא כמוך שהתמיכה של ר' שאול באה אחרי התקרית עם גור.. יש לי כאן בעיה עם חסידו של ר' שאול, שמשמיץ ומשקר ללא הרף, ולמרות חסיד זה אני עדיין מעריץ את ר' שאול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2020 08:00 לינק ישיר 

איש חשוב ויקר.... אתה מציג עצמך כמישהו 'ניטרלי'... אבל מסנגר על חסידי גור (" זה רק כמה בודדים...") ומטנף על חסידי ר' שאול (" הם מודרניים...שונאי גור...") לא ולא! אנחנו לא מטומטמים וגם לא עיוורים! האלימות , הרישעות , הבריונות ומעשי הפשע הם רק מצד אחד. רק מהצד של גור נדל"ן! יש מספק עדויות שזה 'הרצון' של הקודקוד. הוא ולא אחר. בעולם השקר , הם הפכו בין הדמויות של קרח ומשה רבינו. המנוולים מעידים מהו טיבם, כאשר הם קוראים לענק הרוח, איש האשכולות ותלמיד החכם המופלג ,"עמלק" . שים לב, אתה לא ניטרלי! כנראה שאתה שייך לכת שקרני גור.... בזה הסתיים הדיון אתך.

תוקן על ידי momeir ב- 10/11/2020 08:01:26

תוקן על ידי momeir ב- 10/11/2020 08:02:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2020 13:10 לינק ישיר 

למפיבושת [השחרתי את מה שכתבת...]

"כתבתי שהרוב הדומם בגור לא ניקב צמיגים לא פעל באלימות פיזית, פעלו רק בדרך מחאה, ורק בודדים ממש ניקבו צמיגים, יצאו אפילו הודעות מפורשות שלא יפריעו בשום אופן לחתונות של אנשי ר' שאול

אתה בא לכאן ובחוצפה אין גבול אומר שלדעתי "טרור זה רק פאשקוילים"

אתה סיכמת את הטרור הגוראי במילים: "הם ימשיכו עם הפאשקווילים". זה ניסיון נואל להפוך אלימות ידועה שיוצאת מועדה של רבנים ומשפיעים מהשורה הראשונה בגור. אלימות שמקורה גם בהסתה של משגיחים בישיבות שנאמרו אף בכינוסים פומביים. לכל הנ"ל יש הקלטות והוכחות שכבר התפרסמו. [מדובר במאות בחורים ששאגו כמטורפים באישון לילה של ר"ה האחרון "תמות וימח שמך" על הגר"ש. בעשרות אברכים שעשו כנ"ל לדיין וקסלשטיין ולעוד אנשים שכל חטאם מסתכם בכך שאינם מעוניינים להיות גורים]. אין מדובר בבודדים אלא במערכת מכוונת מלמעלה. המערכת הזו של הועדה ושמעליה ושמסביבה נקראת גור. אי אפשר לברוח מזה.

כתבתי שר' שאול הוא דרשן ענק ות"ח עצום, להלן הציטוט- "כל אחד וכשרונותיו ומעלותיו
ר' שאול ידוע מזמן כדרשן ענק ונואם בחסד עליון, מה שלא ניתן לומר על האדמור מגור, והוא ת"ח עצום בעל מידות"
ואתה בא ומשנה את המשפט איך שבא לך

מצחיק. עושה רושם שאתה מלין על העובדה שהוספתי על האדמו"ר מגור את התואר ת"ח ובעל מדות. לא מבין מה הבעיה שלך עם זה.

אני כותב שאני לא משתייך לאחד מקהילות גור, לא התורני ולא הנדלני, ושאני מאחל את אותה הצלחה לשני הצדדים
מאוד נפגעת שלא כתבתי שגור לא בסדר ושאתם יותר טובים..
ואז אתה בא ושם אותי בגור..
למה? כי לא צידדתי בר' שאול..

עושה טוב לטיעונים שלך [כך אתה חושב] לכתוב עלי שאני משתייך לקהילת הגר"ש. אני לא נזעק בכל פעם שאתה מעלה את השקר הזה, כי זאת לא האשמה חמורה בעיני. אבל הזעקות שלך כאן בפורום על כל פעם שמישהו כותב עליך- גערער, מעלות את השאלה: אתה כ"כ מתבייש בעובדה הזו [לפחות בכך שאתה נחשד בזה].

בהתנהגותך הבריונית אתה מבייש את הקהילה אותה אתה מנסה לייצג פה, אתה לא מבין את זה?

לא. א. כי כאמור איני מנסה לייצג קהילה [אני בהחלט מפרסם עובדות על גור] ב. ההודעות הרבות של חברי הפורום כאן יעידו שאין אפילו חציי נזק לקהילה הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2020 13:14 לינק ישיר 

momeir כתב:
איש חשוב ויקר.... אתה מציג עצמך כמישהו 'ניטרלי'... אבל מסנגר על חסידי גור (" זה רק כמה בודדים...") ומטנף על חסידי ר' שאול (" הם מודרניים...שונאי גור...") לא ולא! אנחנו לא מטומטמים וגם לא עיוורים! האלימות , הרישעות , הבריונות ומעשי הפשע הם רק מצד אחד. רק מהצד של גור נדל"ן! יש מספק עדויות שזה 'הרצון' של הקודקוד. הוא ולא אחר. בעולם השקר , הם הפכו בין הדמויות של קרח ומשה רבינו. המנוולים מעידים מהו טיבם, כאשר הם קוראים לענק הרוח, איש האשכולות ותלמיד החכם המופלג ,"עמלק" . שים לב, אתה לא ניטרלי! כנראה שאתה שייך לכת שקרני גור.... בזה הסתיים הדיון אתך.

תוקן על ידי momeir ב- 10/11/2020 08:01:26

תוקן על ידי momeir ב- 10/11/2020 08:02:45

המוזר הוא [בין השאר] שאותו איש מנסה להפריד בין הגר"ש לבין קהילתו ולומר שהוא צדיק אבל אנשי הקהילה גרועים. הרי כל אשמתם של אותם אנשים היא בעבודה שהם מסתופפים בצילו, והוא ע"פ גור הרשמית [לא בודדים] ששלחה להכריז בכל השטיבלאך של גור שרבי שאול הוא עוקר הדת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2020 14:56 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

שרית560 כתב:

פרחחי הפורום ??

1. מעולם לא כתבתי מילה טובה על ברלנד, וככל הזכור לי עוד התווכחתי נגד יצחק הספרן שתמך בו
2. אני מעריץ את ר' שאול באמת, ולא כמוך שהתמיכה של ר' שאול באה אחרי התקרית עם גור.. יש לי כאן בעיה עם חסידו של ר' שאול, שמשמיץ ומשקר ללא הרף, ולמרות חסיד זה אני עדיין מעריץ את ר' שאול.

יש לך טעות אנחנו מכירים ומוקירים את הרב שאול אלתר שנים רבות עוד לפני הרדיפות שכת רשעי גור נדלן רודפים אותו !!
אנחנו מודעים ליכולות שלו לגאונות שלו .
וגם לעקב אכילס של כת רשעי גור נדלן !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 5 חסידי גור מאשדוד החשודים בהטרדות וגרימת נזק נעצרו הבוקר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.