| נשלח ב-10/11/2020 16:34 |
|
| |
האיומים של גור נדלני לא מפסיקים למה אסור ללמוד גמרא בעיון אצל חס"ג כי בזה מגדילים את רבי שאול שליט"א ועוד כהנה וכהנה
ידוע מכתבו של האמרי אמת שכל אחד יכול לבחור רבי כפי חפצו ורצונו אז על מה המלחמה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 16:41 |
|
| |
| momeir כתב: |  | איש חשוב ויקר....
אתה מציג עצמך כמישהו 'ניטרלי'... אבל מסנגר על חסידי גור (" זה רק כמה בודדים...") ומטנף על חסידי ר' שאול (" הם מודרניים...שונאי גור...")
לא ולא!
אנחנו לא מטומטמים וגם לא עיוורים!
האלימות , הרישעות , הבריונות ומעשי הפשע הם רק מצד אחד. רק מהצד של גור נדל"ן!
יש מספק עדויות שזה 'הרצון' של הקודקוד. הוא ולא אחר.
בעולם השקר , הם הפכו בין הדמויות של קרח ומשה רבינו.
המנוולים מעידים מהו טיבם, כאשר הם קוראים לענק הרוח, איש האשכולות ותלמיד החכם המופלג ,"עמלק" .
שים לב, אתה לא ניטרלי!
כנראה שאתה שייך לכת שקרני גור....
בזה הסתיים הדיון אתך.
|
|
אין שום עדויות על כך שהאדמור מגור ביקש את האלימות אתה מוציא שם רע כל עוד לא תביא הוכחות להאשמות שהעלית כאן
ועד אז, אשה אחת מחסידות גור הקליטה הודעה ובו היא קראה לקהילה עצמה, לצד שכנגד גור - עמלק אז לכנות בשם כזה יהודים זה אכן דבר אסור ופסול, אבל - אשה אחת אינה מייצגת את כל גור, תפוס חסיד גור ממוצע, לא תשמע ממנו מילים כאלו, ואתה בא ומכליל "הם והם" "הם קוראים לו עמלק" ושנית, היא לא אמרה "ר' שאול הוא עמלק" כמו שכתבת פה, היא דיברה על הצד שלהם שהוא סטרא אחרא ועמלק נא תדייק, כי השינוים הקלים שאתה מכניס על דעת עצמך הופכים פה בעצם את משמעות הדברים
אקנח במילים שלך "ובזה הסתיים הדיון איתך" ונראה אם זה עובד עליך, כי עלי זה לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 16:44 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | המוזר הוא [בין השאר] שאותו איש מנסה להפריד בין הגר"ש לבין קהילתו ולומר שהוא צדיק אבל אנשי הקהילה גרועים. הרי כל אשמתם של אותם אנשים היא בעבודה שהם מסתופפים בצילו, והוא ע"פ גור הרשמית [לא בודדים] ששלחה להכריז בכל השטיבלאך של גור שרבי שאול הוא עוקר הדת.
|
|
אתה מסתופף בצילו? מענין אותך דף גמרא בכלל צדיק שלי? מענין אותך תפילה פושטק קטן שלי? אני מפריד לגמרי בין ר' שאול הצדיק הלמדן פה מפיק מרגליות, שאני מכיר אותו עוד מהזמן בו היית בחיתוליך לבינך - איש מדנים ופגע רע, שאי אפשר להפטר ממנו, אתה כמו חומר דביק.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 16:51 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | למפיבושת [השחרתי את מה שכתבת...]
"כתבתי שהרוב הדומם בגור לא ניקב צמיגים לא פעל באלימות פיזית, פעלו רק בדרך מחאה, ורק בודדים ממש ניקבו צמיגים, יצאו אפילו הודעות מפורשות שלא יפריעו בשום אופן לחתונות של אנשי ר' שאול אתה בא לכאן ובחוצפה אין גבול אומר שלדעתי "טרור זה רק פאשקוילים" אתה סיכמת את הטרור הגוראי במילים: "הם ימשיכו עם הפאשקווילים". זה ניסיון נואל להפוך אלימות ידועה שיוצאת מועדה של רבנים ומשפיעים מהשורה הראשונה בגור. אלימות שמקורה גם בהסתה של משגיחים בישיבות שנאמרו אף בכינוסים פומביים. לכל הנ"ל יש הקלטות והוכחות שכבר התפרסמו. [מדובר במאות בחורים ששאגו כמטורפים באישון לילה של ר"ה האחרון "תמות וימח שמך" על הגר"ש. בעשרות אברכים שעשו כנ"ל לדיין וקסלשטיין ולעוד אנשים שכל חטאם מסתכם בכך שאינם מעוניינים להיות גורים]. אין מדובר בבודדים אלא במערכת מכוונת מלמעלה. המערכת הזו של הועדה ושמעליה ושמסביבה נקראת גור. אי אפשר לברוח מזה. כתבתי שר' שאול הוא דרשן ענק ות"ח עצום, להלן הציטוט- "כל אחד וכשרונותיו ומעלותיו ר' שאול ידוע מזמן כדרשן ענק ונואם בחסד עליון, מה שלא ניתן לומר על האדמור מגור, והוא ת"ח עצום בעל מידות" ואתה בא ומשנה את המשפט איך שבא לך מצחיק. עושה רושם שאתה מלין על העובדה שהוספתי על האדמו"ר מגור את התואר ת"ח ובעל מדות. לא מבין מה הבעיה שלך עם זה. אני כותב שאני לא משתייך לאחד מקהילות גור, לא התורני ולא הנדלני, ושאני מאחל את אותה הצלחה לשני הצדדים מאוד נפגעת שלא כתבתי שגור לא בסדר ושאתם יותר טובים.. ואז אתה בא ושם אותי בגור.. למה? כי לא צידדתי בר' שאול.. עושה טוב לטיעונים שלך [כך אתה חושב] לכתוב עלי שאני משתייך לקהילת הגר"ש. אני לא נזעק בכל פעם שאתה מעלה את השקר הזה, כי זאת לא האשמה חמורה בעיני. אבל הזעקות שלך כאן בפורום על כל פעם שמישהו כותב עליך- גערער, מעלות את השאלה: אתה כ"כ מתבייש בעובדה הזו [לפחות בכך שאתה נחשד בזה]. בהתנהגותך הבריונית אתה מבייש את הקהילה אותה אתה מנסה לייצג פה, אתה לא מבין את זה? לא. א. כי כאמור איני מנסה לייצג קהילה [אני בהחלט מפרסם עובדות על גור] ב. ההודעות הרבות של חברי הפורום כאן יעידו שאין אפילו חציי נזק לקהילה הזו. |
|
1. ככל שמדובר במחאה וקריאות גנאי, זה לגיטימי לגמרי, אתה משמיץ אותם פה, והם משמיצים אותך ברחוב, כי אתה פחדן מוג לב מתחבא מאחורי ניק, והם עושים את מה שלדעתם צריך באמת לעשות ללכת ולמחות על כבוד רבם לא משנה שלדעתי יש מקום לכל אחד וכל מי שרוצה שיקרא לעצמו גור, אבל אם לדעתם זה לא צודק, מותר להם למחות על כך, מה שאתה עושה פה גרוע עוד יותר וכבר כתבתי לך במפורש, תחמן קטן, שאני מבדיל לגמרי בין מחאות ההמונים הלגיטימית לבין טרור אמיתי שהוא פסול לגמרי, אבל אתה לא תאשים פה את כל גור במה שבודדים ממש עושים, כמה אנשים בודדים מתוך חסידות של אלפי איש.
2. הסיפור כאן הוא במה שלקחת את המשפט שלי וגזרת אותו לשנים, כאילו אני אמרתי שר' שאול רק דרשן והאדמור מגור ת"ח עצום אבל אתה ש ק ר ן, תודה על האמת, זה לא שסתם הוספת לו את התואר, אתה זייפת את המשפט שלי
3. אין שום דבר רע בלהיות חסיד גור, אבל כמי שכותב פה למעלה מ10 שנים, וכתבתי פה מספיק פעמים נגד גור, אני כותב בפשטות את האמת שאני לא חסיד גור אגב, גם אתה הכחשת את היותך חסיד של ר' שאול, לשיטתך זה מעיד על כך שהוא פסול?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 17:03 |
|
| |
החיים ע"פ גערער: בגור רק מחלקים פאשקווילים ויש איזה אשה אחת שאמרה עמלק הכותבים כנגד גור והמשתייכים לקהילת בגר"ש הם פושטקים שלא מכירים דף גמרא ואינם מתפללים, פרחחים מודרנים ואנשי מדון. האדמו"ר מגור לא מעורב בפאשקווילים ובטח לא אמר לאשה שתאמר על קבוצת אנשים עמלק הוא שונא מחלוקת ורודף שלום. הרחוב החרדי מזדהה [עד עמקי נשמתו] עם גור וחושב כמוהו על קהילת הגר"ש. מי שרוצה ללכת מגור זו זכותו.
אין אלימות אין אלימות כנגד מוסדות אין אלימות כנגד משפחות אין הפרדות משפחות אין הסתה מצד משפיעים בחסידות הגבאים לא הודיעו בשטיבל שהגר"ש הוא עוקר הדת אין מסירה על חתונות של אנשי הקהילה אין הטרדות ליליות לאנשי הקהילה ולעומד בראשה אין הצקות, יריקות צעקות ופינצ'ורים אם יש משהו מכל הנ"ל זה רק כמה מאות בחורים שצעקו על הגר"ש בליל ר"ה וכמה עשרות אברכים כנגד הדיין וקסלשטיין ועוד אנשים אבל אין ועדה שמתכננת הכל לא היו נאומים שנאמרו בפומבי בהסתה לאלימות והאדמו"ר מגור לא ישן בלילה מכל מה שקורה ואין רגע שהוא לא מנסה להרגיע את הפורעים הוא יצא בהקלטה שיש להפסיק את האלימות וחזר על דברי סבו שכל אחד ילך לאן שרוצה ואין להציק לו.
חיים שאין בהם שכאלה....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 19:44 |
|
| |
שלחו פטיפורים לכאלו שנחקרו על איומים, נכנסו למנין של האדמור זה כל הראיות החלשות שלך? ואולי זה עידוד ל"נרדפים על ידי מלשינים" שלא עשו כלום מלבד איומים ודיבורים?
לא הבאת כאן איזו הקלטה של האדמור מגור שולח מישהו בכל דרג שהוא לבצע אלימות, אז אל תבלבל את השכל עם הפטיפורים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 22:52 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 22:56 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
לא הבאת כאן איזו הקלטה של האדמור מגור שולח מישהו בכל דרג שהוא לבצע אלימות, אז אל תבלבל את השכל עם הפטיפורים |
|
אתה מכחיש את
ומלבד זה כידוע 'הרצון' לא מדבר! יש ממנו רק דברים שנאמרו בקו"פ. כאשר תמצא הקלטה של דברי תורה , אמציא לך גם הקלטה עם ההוראות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 23:02 |
|
| |
דרשות ההסתה מפי משגיחים ומשפיעים אינם הזיות של איש הועדה של בכירי גור, הרבנים והמקורבים, אינה המצאה של איש [כל מה שפורסם בפרוטקולים נעשה בפועל] הטרור למנהלי מוסדות שאינם שייכים לגור על מנת למנוע כניסת ילדי קהילת הגר"ש, מתועד אף הוא. משפחות שאינם מורשים להגיע לשמחות קרוביהן, זו אינה אגדה האלימות, ההטרדות,, הצעקות והיריקות מושפעים ישירות מחינוך מכוון והקרקע פורייה למעשים כאלו. לא נשמע אף גינוי מהאדמו"ר [הבדיחה של לא להרוס חתונה יהודית (שפורסמה לפני כשנה וחצי...) לא החזיקה מים, גם בימים אלו מלשינים על חתונות של אנשי קהילת הגר"ש].
אבל לדידך הרחוב החרדי מזדהה עם כל הנ"ל, אז אתם בחברה טובה. בכל מקרה אני משוכנע שתמשיך לבזות את עצמך כאן בפורום. אני לא מתכוון להוריד אותך מהעץ, לא גערער שכמותך...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 23:06 |
|
| |
| momeir כתב: |  |
אתה מכחיש את
ומלבד זה כידוע 'הרצון' לא מדבר! יש ממנו רק דברים שנאמרו בקו"פ. כאשר תמצא הקלטה של דברי תורה , אמציא לך גם הקלטה עם ההוראות.
|
|
הגערער מסביר לך שכל הרחוב החרדי מזדהה אתם אז נראה לך שיש לו בעיה להכחיש משהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 00:17 |
|
| |
היות והמשמיץ הראשי של קהילת ר' שאול מנסה להדביק לי בכוח את התואר "גערער", כנקמה על כך שכתבתי לו שמבחינתי גור ור' שאול שוים בעיני.. הריני להודיע בשער בת רבים, אינני חסיד גור, המוצא שלי הוא אפילו לא פולני.. בגור לא דרכתי בימי חיי יותר מפעמיים, ואני אפילו לא מכיר כמעט את אישי הציבור שם אני כתבתי בנושא גור מה שכתבתי כי ככה אני חושב, וטרור של ממורמר גור לא יניא אותי מלכתוב שוב את דעתי בנושא גור בדיוק כפי שהיא
אגב, מי שכן מתנהג פה כמו גערער, זה דווקא הממומרמר בכבודו ובעצמו, כי גערער נשאר גערער גם אם תזרוק אותו מכל המדרגות..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 00:23 |
|
| |
קלעפער
| איש_חשוב כתב: |  | היות והמשמיץ הראשי של קהילת ר' שאול מנסה להדביק לי בכוח את התואר "גערער", כנקמה על כך שכתבתי לו שמבחינתי גור ור' שאול שוים בעיני.. הריני להודיע בשער בת רבים, אינני חסיד גור, המוצא שלי הוא אפילו לא פולני.. בגור לא דרכתי בימי חיי יותר מפעמיים, ואני אפילו לא מכיר כמעט את אישי הציבור שם אני כתבתי בנושא גור מה שכתבתי כי ככה אני חושב, וטרור של ממורמר גור לא יניא אותי מלכתוב שוב את דעתי בנושא גור בדיוק כפי שהיא
אגב, מי שכן מתנהג פה כמו גערער, זה דווקא הממומרמר בכבודו ובעצמו, כי גערער נשאר גערער גם אם תזרוק אותו מכל המדרגות..
|
|
לא חשבתי מעולם שאתה חסיד גור וגם עכשיו איני חושב כך, וחצי נזק מקשקש בראש. אבל אם זה נכון שכתבת שמבחינתך גור ור' שאול שווים, אתה צריך מוסכניק דחוף...
|
|
|
|
|