אריה ארליך, מעורכי עיתון 'משפחה': חלק מהנציגים החרדים איבדו קשר למצביעים שלהם. שחרדים פשוטים מהשורה סבלו, הוכו ונקנסו - החכי"ם שתקו. אבל שכמה בעלי מוסדות מקושרים נבהלו מהקנס המגודל, פתאום החכי"ם מפגינים נחישות. בנקודת הזמן הזו - קשה לי לומר שאתם מייצגים אותי.
נשלח ב-3/11/2020 15:58
הם לא איבדו כלום. מעולם לא היה להם קשר לציבור. הציבור גם לא בחר אותם. מי דבחר אותם אלו העסקנים ורק להם הם מחוייבים
נשלח ב-3/11/2020 16:05
muki28 כתב:
הם לא איבדו כלום. מעולם לא היה להם קשר לציבור. הציבור גם לא בחר אותם. מי דבחר אותם אלו העסקנים ורק להם הם מחוייבים
אז תכלס בימים אלו הם בעצם מחזקים את הקשר שלהם עם הבוחרים...
נשלח ב-3/11/2020 16:11
זה מה שהגבתי לו
איך אני אוהב שמדברים על "השטח החרדי"..
כולנו יודעים שביום הבוחר, כולם ישימו ג' בקלפי כמו ילדים טובים. "ועשית ככל אשר יורוך".
אז בשביל מה כל הגיגי המקלדת?
נשלח ב-3/11/2020 16:13
דמגוגיה.
אם תלמודי התורה יוכרחו חלילה וחלילה להיות סגורים (מפאת גודל הקנס) - כולנו נבכה הרבה הרבה יותר מכמה מאות שקלים חד פעמי.
נשלח ב-3/11/2020 16:29
אדון ארליך. במכוון שכחת את שס? או בגלל שאצל דרעי המצביעים שלו שקופים בעיניו כל הזמן עד חודש לפני בחירות?
ואל תשכח שדרעי האדם ה"חרדי" הכי משפיע על נתניהו
נשלח ב-5/11/2020 09:56
דוקא אני קיבלתי דוח לכל המשפחה השוטר טען שאנחנו לא משפחה גרעינית ואנחנו גם מעל המותר והוינקר השמאלי לא עובד יצא כמה אלפי שקלים מוגם כמה נקודות ואחד החכים סידר את זה תמורת כמה מאות שקלים תשלמו תקבלו