בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק 8- שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/1/2022 15:06 לינק ישיר 

שושניתS כתבה:

בכללי הפורום פה השתגע
האשכולות שנמחקו
השרשורים המוזרים האלו
הטלפון שלי חסום, אין לי גישה ממנו לבחדרי

הפורום הראשי חסום עד מתי שאת מקבלת אישור כניסה.
הפון שלך בעייתי כנראה, יש לו נאומים..
מישהו כאן עם דמיון מפותח, לקח נורא ברצינות את התלונה של טרולית הזויה נגד רציף, והוא גם מחק אשכולות יפים של רציף, הזוי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2022 15:08 לינק ישיר 

שושניתS כתבה:

בכללי הפורום פה השתגע
האשכולות שנמחקו
השרשורים המוזרים האלו
הטלפון שלי חסום, אין לי גישה ממנו לבחדרי

לבחדרי יש 2 כניסות דרך הפון,
כניסה דרך האתר הרגיל,
וכניסה דרך האפליקציה של אדם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2022 15:23 לינק ישיר 
שושניתs

רציף כבר לא פה בפורום?
מה עם כל הכותבים הוותקים?
חייכנית?
סטאטית?
אדם?
בתי תימן?
סתם בחור?

.email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

.email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

תוקן על ידי שושניתS ב- 18/01/2022 15:24:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2022 15:25 לינק ישיר 

אגב

יש פה אופציה למחוק הודעות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2022 15:45 לינק ישיר 

שושניתS כתבה:

אגב

יש פה אופציה למחוק הודעות?

כן, תוך שעה את יכולה למחוק את ההודעה, ואת צריכה להשאיר משהו, את יכולה להשאיר נקודה, כזאת .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2022 15:49 לינק ישיר 

שושניתS כתבה:
שושניתs

רציף כבר לא פה בפורום?
מה עם כל הכותבים הוותקים?
חייכנית?
סטאטית?
אדם?
בתי תימן?
סתם בחור?

.email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; } .email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

תוקן על ידי שושניתS ב- 18/01/2022 15:24:20

רציף לא כאן,
חייכנית פעילה בפורום.
סטאטית וסתם בחור התחתנו.
אדם עזב בינתיים.
בתתימן באה והולכת.
אני מבין שמתחדש כעת פעילות
ויהיה שמח,
טום כאן
ושושנית כאן,
וטל, וביקור חוזר, וסיטי, ויפהפיה ויש עוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי קינדלי ב- 18/01/2022 16:05:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2022 17:26 לינק ישיר 

בס"ד* אכן... וגם אני מתגעגעת לבתימן(:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/1/2022 17:36 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

אני מתגעגע לסטאטית.
את בתתימן יצרו בקו יצור מיוחד..
וחייכנית בכלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2022 17:36 לינק ישיר 
בתתימן

קינדלי כתב:
חייכנית770 כתבה:

אני מתגעגע לסטאטית.
וחייכנית בכלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

פשש איזה מחמאות... ממש שמחה לשמוע

אם כבר אני כאן בואו ואספר לכם סיפור מעניין שקרה אתמול 
אתמול ראיתי בפינת הגלידה בחור שנפגשתי איתו לפני חצי שנה כמעט, יושב מול בחורה נחמדה:)
תארתי לעצמי שהוא התארס איתה..
מפה לשם הבחורה באה לידי ואומרת לי שהיא לא יודעת איזה טעם לבחור, המלצתי על משהו, אבל אז לא התאפקתי ואמרתי לה שנפגשתי פעם עם הבחור הזה, אז היא התחילה לצחוק ואמרה לי שהם התארסו לפני יומיים ועכשו הם חזרו מחיפושים של אולם לחתונה, אמרתי לה יווו איך אתם מתאימים (מה שהיה ממש נכון, היא היתה ממש אותו פס יצור שלו...) אחכ היא התחילה לעודד אותי שגם היא חיפשה מלא זמן ובסוף בגיל 26 מצאה, היא אמרה אתמול הייתי רווקה ועכשו לא אז מה הלחץ .. 
קיצור ממש עודד אותי לראות שאנשים מוצאים בדיוק את מה שהם צריכים, ושרק צריך להתאזר בסבלנות וכמובן להתפלל

אם אתם שואלים את עצמכם אם הוא זיהה אותי אז אני בטוחה שלא, כי לפני חודשיים עמדתי וחיכיתי לבחור אחר ליד המסעדה ולפתע הוא בא ושאל אותי בהתלהבות "את שירן?" אמרתי לא אבל נפגשנו לפני כמה חודשים.. הוא לא זכר בכללללל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2022 20:15 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

קינדלי כתב:
חייכנית770 כתבה:

אני מתגעגע לסטאטית.
וחייכנית בכלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתמול ראיתי בפינת הגלידה בחור שנפגשתי איתו לפני חצי שנה כמעט, יושב מול בחורה נחמדה:)
מפה לשם הבחורה באה לידי ואומרת לי שהיא לא יודעת איזה טעם לבחור, המלצתי על משהו, אבל אז לא התאפקתי ואמרתי לה שנפגשתי פעם עם הבחור הזה, אז היא התחילה לצחוק ואמרה לי שהם התארסו לפני יומיים ועכשו הם חזרו מחיפושים של אולם לחתונה, אמרתי לה יווו איך אתם מתאימים (מה שהיה ממש נכון, היא היתה ממש אותו פס יצור שלו...) אחכ היא התחילה לעודד אותי שגם היא חיפשה מלא זמן ובסוף בגיל 26 מצאה, היא אמרה אתמול הייתי רווקה ועכשו לא אז מה הלחץ .. 
קיצור ממש עודד אותי לראות שאנשים מוצאים בדיוק את מה שהם צריכים, ושרק צריך להתאזר בסבלנות וכמובן להתפלל

אם אתם שואלים את עצמכם אם הוא זיהה אותי אז אני בטוחה שלא, כי לפני חודשיים עמדתי וחיכיתי לבחור אחר ליד המסעדה ולפתע הוא בא ושאל אותי בהתלהבות "את שירן?" אמרתי לא אבל נפגשנו לפני כמה חודשים.. הוא לא זכר בכללללל

אולי הוא עשה לך תרגיל
עם שירן...
סיפור יפה, תודה רבה,
טוב לראות אותך כאן,
יש עבורך מקום ליד שושנית :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 26/01/2022 20:20:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2022 17:46 לינק ישיר 
שושניתs

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

קינדלי כתב:
חייכנית770 כתבה:

אני מתגעגע לסטאטית.
וחייכנית בכלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי הוא עשה לך תרגיל
עם שירן...
סיפור יפה, תודה רבה,
טוב לראות אותך כאן,

נשלח מהאנדרואיד שלי

רציף!
אלן,אני חדשה פה,
ודברו עליך הרבה :)
כיף לראות אותך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2022 19:09 לינק ישיר 
שושניתs

בתתימן כתב:
חייכנית770 כתבה:

אני מתגעגע לסטאטית.
וחייכנית בכלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

חח סיפור חמוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2022 19:14 לינק ישיר 

שושניתS כתבה:
שושניתs

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

קינדלי כתב:
חייכנית770 כתבה:

אני מתגעגע לסטאטית.
וחייכנית בכלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי הוא עשה לך תרגיל
עם שירן...
סיפור יפה, תודה רבה,
טוב לראות אותך כאן,

נשלח מהאנדרואיד שלי

רציף!
אלן,אני חדשה פה,
ודברו עליך הרבה :)
כיף לראות אותך!

תודה תודה,
מי דיבר עלי ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2022 20:14 לינק ישיר 

חח רק טוב, 
היה פה ריק ויבש שלא היית 
אפילו הקדישו לך שיר בפורום חדש של הקדשות 
ראית כבר שיש אשכול חדש של הקדשות?
אשכול מספר 4 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2022 14:31 לינק ישיר 

שושניתS כתבה:

חח רק טוב, 
היה פה ריק ויבש שלא היית 
אפילו הקדישו לך שיר בפורום חדש של הקדשות 
ראית כבר שיש אשכול חדש של הקדשות?
אשכול מספר 4 

יפה יפה, תודה רבה,
כיף שאת כאן,

כמה זמן את קוראת כאן ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק 8- שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 18 19 20 סך הכל 20 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.