בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק 8- שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/11/2020 09:50 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

שאלה לי אליכם...

מה וואצאפ מרוויחים מכך שהם מביאים לנו אפליקציה בחינם ואנחנו מתכתבים שם? אין שם הרי שום פרסומות וכו'

שאלה טובה. במשך שנים לא היה לוואטסאפ שום מודל עיסקי. הם ניסו לתקופה לגבות מכל משתמש דולר לשנה אבל ביטלו את זה. זאת הייתה אפליקציה עם אפס רווח (חוץ מרידור מספר טלפון לשם) אבל עדיין פייסבוק קנו אותה בכמה מיליארדים בגלל הפוטנציאל הגדול עם יותר משני מיליארד משתמשים. אחרי שנים, וואטסאפ סוף סוף התחילה לממש מודל עיסקי עם וואטסאפ לעסקים שמציע פיצ'רים יותר מגניבים וכדומה. חוץ מזה, וואטסאפ לא מרוויחה עלייך כלום כי זו הצפנה מקצה לקצה וגם ההוצאות שלה לא כאלו גדולות כי היא כמעט לא שומרת כלום על השרת. משהו בסביבות מיליון דולר לחודש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 11:50 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
זה מדהים כמה פרסומות אני מקבלת על חיפוש אחד שלי בס"דכנראה את בחורה מבוקשת... קונה דברים יוקרתיים מצרפת...נו מה איתך? אני מחכה שתהיי מוכנה ליום שנתאמן לריקוד בלט...מתי נוח לך? מוצ"ש?

מוצש זה אחלה, אבל קודם תביאי את הסרטון, שנראה אם אני מסוגלת לזה בכלל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 11:52 לינק ישיר 

מה שמוצפן זה ההודעה עצמה, כל שאר הדברים מסביב (מספר הטלפון שלך, למי שולח, מה התמונה שלו, מי בקבוצה ושם הקבוצה, מה ה-IP שלהם ומתי היו מחוברים לאחרונה ועוד) גלויים לפייסבוק, מה עוד שהם מצליבים את זה עם מידע אחר שאתה "תורם" להם ישירות או בעקיפין..

ישנה כמובן אפשרות שווטסאפ על המכשיר עושה אנליזות על ההודעה לפני שמצפין ושולח..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2020 14:08 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

מה שמוצפן זה ההודעה עצמה, כל שאר הדברים מסביב (מספר הטלפון שלך, למי שולח, מה התמונה שלו, מי בקבוצה ושם הקבוצה, מה ה-IP שלהם ומתי היו מחוברים לאחרונה ועוד) גלויים לפייסבוק, מה עוד שהם מצליבים את זה עם מידע אחר שאתה "תורם" להם ישירות או בעקיפין..

ישנה כמובן אפשרות שווטסאפ על המכשיר עושה אנליזות על ההודעה לפני שמצפין ושולח..

זה נכון שיש מידע עקיף אבל לא ידוע שנעשה בזה שימוש. לכן וואטסאפ חיפשה מודל עיסקי אחר.
לגבי אנליזות על הודעה, במאה אחוז זה לא נעשה. זו מגבלה של כל החברות הגדולות מכיוון שהקוד פתוח אז אפשר לבדוק בדיוק מה נעשה בו. כיום יש חברה בישראל שתפקידה לבצע אנליזות נסתרות באפליקציה ולהוציא מידע איכותי, בלי לפגוע בפרטיות המשתמשים למקרה שייתפס. משתמשים בזה איביי ועוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 15:15 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

זה נכון שיש מידע עקיף אבל לא ידוע שנעשה בזה שימוש. לכן וואטסאפ חיפשה מודל עיסקי אחר.
לגבי אנליזות על הודעה, במאה אחוז זה לא נעשה. זו מגבלה של כל החברות הגדולות מכיוון שהקוד פתוח אז אפשר לבדוק בדיוק מה נעשה בו. כיום יש חברה בישראל שתפקידה לבצע אנליזות נסתרות באפליקציה ולהוציא מידע איכותי, בלי לפגוע בפרטיות המשתמשים למקרה שייתפס. משתמשים בזה איביי ועוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

במקרה של ווטסאפ אולי באמת לא היה להם שימוש, לפייסבוק מן הסתם לא חסר דרכים להוציא מזה כסף.
ווטסאפ לא קוד פתוח אאל"ט, למרות שמי שרוצה יכול (עם יותר או פחות עבודה) לחקור מה עושה האפליקציה.
לא הייתי ממהר לקבוע שאין אנליזות על הודעות, ידוע למשל שיש רובוט בג'ימייל שעובר על ההודעות שאתה שולח/מקבל ולפי זה מתאים לך אח"כ הצעות ופרסומות..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2020 15:26 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

במקרה של ווטסאפ אולי באמת לא היה להם שימוש, לפייסבוק מן הסתם לא חסר דרכים להוציא מזה כסף.
ווטסאפ לא קוד פתוח אאל"ט, למרות שמי שרוצה יכול (עם יותר או פחות עבודה) לחקור מה עושה האפליקציה.
לא הייתי ממהר לקבוע שאין אנליזות על הודעות, ידוע למשל שיש רובוט בג'ימייל שעובר על ההודעות שאתה שולח/מקבל ולפי זה מתאים לך אח"כ הצעות ופרסומות..

אני קורא לזה קוד פתוח כי בג'אווה אתה מקבל את הקוד מקור בתהליך פשוט יחסית (אלא אם עבר עירבול). על כל האפליקציות הגדולות עברו עשרות חוקרים מרחבי העולם, סמוך עלי. אני מכיר חלק:) לא יודע לגבי מייל. לא נראה לי ג'ימייל מימשו הצפנה מקצה לקצה ממילא. הפרוטוקול מאוד ישן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 15:44 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
זה מדהים כמה פרסומות אני מקבלת על חיפוש אחד שלי בס"דכנראה את בחורה מבוקשת... קונה דברים יוקרתיים מצרפת...נו מה איתך? אני מחכה שתהיי מוכנה ליום שנתאמן לריקוד בלט...מתי נוח לך? מוצ"ש?

מוצש זה אחלה, אבל קודם תביאי את הסרטון, שנראה אם אני מסוגלת לזה בכלל 

בס"ד

אני חושבת שתסתגלי לזה די מהר...הרוב לא מסובך חוץ מכמה תנועות שאוריד לך מהרשימה...

בעז"ה במוצ"ש אצרף את הסרטון...

מאחלת לך ולכל החברים/ות שבת שלום ומבורך...עם המון הנאה גשמית ורוחנית

באהבה,

חייכנית

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/11/2020 15:47:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2020 15:46 לינק ישיר 

אפליקציות אנדרואיד לא חייבות להיות בג'אווה, אם בא לי להסתיר משהו אין בעיה לדחוף אותו בספריית C ולעשות את החיים קשים למי שמחפש..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2020 15:49 לינק ישיר 

בס"ד

ואם רוצים להסתיר אחת כמוני בספרייה, לאיפה כדאי לדחוף אותי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2020 15:50 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

קשה להבין על מה הם מדברים, אה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 15:53 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
זה מדהים כמה פרסומות אני מקבלת על חיפוש אחד שלי בס"דכנראה את בחורה מבוקשת... קונה דברים יוקרתיים מצרפת...נו מה איתך? אני מחכה שתהיי מוכנה ליום שנתאמן לריקוד בלט...מתי נוח לך? מוצ"ש?מוצש זה אחלה, אבל קודם תביאי את הסרטון, שנראה אם אני מסוגלת לזה בכלל בס"דאני חושבת שתסתגלי לזה די מהר...הרוב לא מסובך חוץ מכמה תנועות שאוריד לך מהרשימה...בעז"ה במוצ"ש אצרף את הסרטון...מאחלת לך ולכל החברים/ות שבת שלום ומבורך...עם המון הנאה גשמית ורוחניתבאהבה,חייכנית

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/11/2020 15:47:15

חייכנית, שבת שלום 
בעז''ה אענה לך ולכולם בפרטי במוצ''ש בלי נדר  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 15:57 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

לתוך האגרות-קודש, דהה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2020 15:57 לינק ישיר 

בס"ד

קצת...למרות שבכללית אני מבינה שזה קשור למידע אישי והשימוש שזה נעשה בידי החברות הגדולות במשק...
כשאדם מנסה להסביר לו שניתן להחביא אפליקציות בספריית C (כנראה כמו תיקיית קובץ נסתר במחשב, רק שזה במקום נסתר ברשת )כדי לעשות לי את החיים קשים יותר אם ארצה לחפש מידע אישי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2020 15:58 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

אפליקציות אנדרואיד לא חייבות להיות בג'אווה, אם בא לי להסתיר משהו אין בעיה לדחוף אותו בספריית C ולעשות את החיים קשים למי שמחפש..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 15:59 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

קצת...למרות שבכללית אני מבינה שזה קשור למידע אישי והשימוש שזה נעשה בידי החברות הגדולות במשק...
כשאדם מנסה להסביר לו שניתן להחביא אפליקציות בספריית C (כנראה כמו תיקיית קובץ נסתר במחשב, רק שזה במקום נסתר ברשת )כדי לעשות לי את החיים קשים יותר אם ארצה לחפש מידע אישי...

נראה שהבנת די טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק 8- שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 18 19 20 לדף הבא סך הכל 20 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.