בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק 8- שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/11/2020 18:41 לינק ישיר 

אז סליחה שאני מתערב פה בשיחה. אבל בסייעתא דשמיא עצומה! שבוע שעבר התארסתי. אני עדיין מעכל את מה שקרה:) תודה לכולכם על שליוותם אותי וגם לחייכנית ששמעה על השידוך כבר בהתחלה.
מאחל לכולכם שבעזרת השם בקרוב ממש תתארסו כולכם! עצה שלי, פשוט תצאו כמה שיותר בלי לבזבז זמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2020 19:00 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/11/2020 19:50 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
אז סליחה שאני מתערב פה בשיחה. אבל בסייעתא דשמיא עצומה! שבוע שעבר התארסתי. אני עדיין מעכל את מה שקרה:) תודה לכולכם על שליוותם אותי וגם לחייכנית ששמעה על השידוך כבר בהתחלה.
מאחל לכולכם שבעזרת השם בקרוב ממש תתארסו כולכם! עצה שלי, פשוט תצאו כמה שיותר בלי לבזבז זמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

מזל טוב ענקי לך...
תודה רבה, אכן ידעתי על כך...ושמחה אם עזרתי ולו במעט בתהליך...
יאמר לזכותך שאתה ממש זריז למצוות... כל הכבוד...

מאחלת שתבנה בית נאמן בישראל על אדני התורה והחסד...
ושיהיה לך את הזוגיות הכי טובה שיש לנצח וכמובן שתזכה להיות אבא טוב, בעתו ובזמנו, כמו שאתה חולם להיות

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2020 19:52:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/11/2020 21:06 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

מזל טוב ענקי לך...
תודה רבה, אכן ידעתי על כך...ושמחה אם עזרתי ולו במעט בתהליך...
יאמר לזכותך שאתה ממש זריז למצוות... כל הכבוד...

מאחלת שתבנה בית נאמן בישראל על אדני התורה והחסד...
ושיהיה לך את הזוגיות הכי טובה שיש לנצח וכמובן שתזכה להיות אבא טוב, בעתו ובזמנו, כמו שאתה חולם להיות

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2020 19:52:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2020 21:59 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

ועוד אחד לחיי הדייטים

חח חמוד ממש 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2020 22:04 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

חחחח תודה

אל תשאלי מה קרה בשבת... חשבתי לעצמי שמספיק סבלתי מהכוויה ומגיע לי ליהנות קצת לבד מ"הכיבוד" (שאחותי קנתה וכו'..)

כשכמעט סיימתי לחסל את 2 החבילות... פתאום התחילו לי כאבי בטן...
צחקתי כשנזכרתי בנאמר "מי שאוכל לבד מת לבד"...זה כ"כ נכון. במיוחד מי שאוכל לבד דברים לא בריאים

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2020 22:07:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/11/2020 22:12 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דחחחח תודהאל תשאלי מה קרה בשבת... חשבתי לעצמי שמספיק סבלתי מהכוויה ומגיע לי ליהנות קצת לבד מ"הכיבוד" (שאחותי קנתה וכו'..)כשכמעט סיימתי לחסל את 2 החבילות... פתאום התחילו לי כאבי בטן...צחקתי כשנזכרתי בנאמר "מי שאוכל לבד מת לבד"...זה כ"כ נכון. במיוחד מי שאוכל לבד דברים לא בריאים

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2020 22:07:21

חחח שתי חבילות ביסלי? באמת יותר מדי.. גם אני אכלתי קצת ביסלי בשבת.. פתאום נזכרתי כמה זה טעים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2020 22:22 לינק ישיר 

בס"ד

חחח לצורך הדיוק חבילת ביסלי מיקס וחבילת פופסים, עם המון שומן רווי 

בהחלט.. לפעמים אנחנו שוכחים עד כמה הדברים הקטנים האלו טעימים ועושים טוב לנשמה....

איך עברה לך השבת בכללי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/11/2020 22:43 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

חחח לצורך הדיוק חבילת ביסלי מיקס וחבילת פופסים, עם המון שומן רווי 

בהחלט.. לפעמים אנחנו שוכחים עד כמה הדברים הקטנים האלו טעימים ועושים טוב לנשמה....

איך עברה לך השבת בכללי?

היה כייף... ביליתי עם אחיינים שלי ושיחקנו בפליימוביל.. כמובן שהם גם רבו קצת אבל בעיקר נהנו.. האמת שגם אני נהניתי מהפליימוביל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2020 22:50 לינק ישיר 

בס"ד

יפה לך... נסעת עד י-ם או שהם באו לבקר?

חחח את יודעת מה אומרים? שלפעמים הבוגרים אוהבים לשחק/ לראות סרט מצוייר עם הילדים, כי בשבילם זה תרפיה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/11/2020 22:52 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

יפה לך... נסעת עד י-ם או שהם באו לבקר?

חחח את יודעת מה אומרים? שלפעמים הבוגרים אוהבים לשחק/ לראות סרט מצוייר עם הילדים, כי בשבילם זה תרפיה

עד י-ם? לפחות פעם בשבוע אני נוסעת לירושלים.. זה לא נחשב איזה דרמה בשבילי... האמת שסרטים מציורים אני לא סובלת.. יש סרטים אחרים שהם תרפיה בשבילי:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2020 23:03 לינק ישיר 

בס"ד

אה יפה לך... אצלי כל נסיעה כזו זה דרמה ולא מתרחשת לעיתים קרובות גם בזמן רגיל...
וכמובן לא בזמן מגיפה

כן כמו איזה תרפיה? לראות טורקיה בוכה בסרט כי בעלה לא נאמן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/11/2020 23:10 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אה יפה לך... אצלי כל נסיעה כזו זה דרמה ולא מתרחשת לעיתים קרובות גם בזמן רגיל...
וכמובן לא בזמן מגיפה

כן כמו איזה תרפיה? לראות טורקיה בוכה בסרט כי בעלה לא נאמן?

אצל הטורקים בוכים מכל דבר חח איזה דרמות יש להם. עכשו למשל אני צופה בפרי האסור.. כל הסרט תככים ומזימות.
אני גם חושבת שהתחלתי לפצח את השפה הטורקית.. שפה קשה במיוחד למאזין..
חבל שנסיעות זה עניין מסובך בשבילך, זה לא מפריע לך לצאת לטייל עם חברות?
הנהג ביום שישי היה פשוט חצוף, בתחנה האחרונה הוא החליט לא לעצור לכמה בחורים שחיכו. ואז שמעתי מישהו לפני אומר אבל יש רק 23 אנשים באוטובוס, נגשתי לנהג ואמרתי לו שיש רק 23 אנשים והוא היה צריך לעצור להם, הוא היה קצת המום ומלמל "אבל ראיתי".. קיצור הגשתי עליו תלונה, אני מקווה שזה יעזור... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2020 01:19 לינק ישיר 

בס"ד

את רואה? אמרתי לך... עדיף לשחק פליימוביל עם האחיינים...זה משמח יותר...(;

מה גם שהסרטים האלו, הופכים אני בני האדם לחשדניים יותר/ עוזר ללמוד רעיונות למזימות/נקמות...

אבל יפה לך שכבר לומדת את השפה קצת(;

בקשר לנסיעות? רוב חברותיי אוהבות בילויים קרובים, מקסימום בעיר סמוכה, כשהן נוסעות רחוק? 
לרוב אנלא מצטרפת...אולי פעם ב...

בעיקרון נסיעה ארוכה גורמת לי לבחילות וכו'... מה גם שאין לי מה לחפש בי-ם, חוץ מהכותל

נ.ב

בהחלט לא יפה מה שהנהג עשה...אני מקווה שהתלונה תעזור...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2020 18:35 לינק ישיר 

חייכנית, אני לא מאמינה, הטכנאי סידר לי את העכבר תוך כמה דקות, הוא לא הבין מה אני רוצה.. אפילו לא לקח לי כסף על זה, וגם קבלתי את הכסף בחזרה:) 
חוץ מזה שקניתי אצלו שולחן, השולחן קצת מכוער אס אני מתלבטת.. אבל אני צריכה שולחן די דחוף. מה את אומרת עליו ? :https://iqpc.co.il/?product=%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%97%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-lumi-gmd02-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%94

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק 8- שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 18 19 20 לדף הבא סך הכל 20 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.