|
|
| נשלח ב-15/11/2020 21:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 21:58 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
|
|
האמת שאין לי מושג, כל מה שראיתי שהוא עשה זה שהוא התקין איזה משהו מהאתר תמיכה של לוגיטק... הוא גם לא הבין מה היתה הבעיה..... באסה לא להבין:(
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2020 17:54 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
לקחת דג קפוא(או בשר או כל דבר) ולשים על הכויה... זה מקרר הכי טוב את האיזור ומונע ממנו להתבשל.. |
|
חס ושלום. לכוויה שממש יש שלפוחית זה אומר שהעור ניזוק ואז אם שמים דבר קפוא זה הורג לגמרי את התאים ויגרום לנזק תמידי. צריך לשים במים פושרים כדי שהחום יעבור אליהם. בכוויה קטנטונת אולי אפשר לשים משהו קפוא, לא כדי לקרר אלא כדי לאלחש את האזור שלא יכאב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון, אתה צודק.. זה קרה אצלי בכוויה בכף היד, אז זה היה יותר מתאים. יכול להיות שיש מקרים שזה כן עוזר. אתה לא חושב שאם האיזור מתחיל להתבשל מהחום טוב לקרר אותו הכי מהר שאפשר?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2020 02:40 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | בס"ד
אה ברור...למרות שהתיקון לא עלה לך כסף...אבל אם הוא אמר שאין צורך, אז הכול בסיידר
בקשר לשולחן? אם לא איכפת לך העיצוב תבדקי אם הוא נוח... הבנתי שמבחינת הבריאות, יותר בריא שולחן מחשב , שהמקלדת במגירה נשלפת, כך היד בזווית הנכונה
זה שולחן גיימינג, אז הוא אמור להיות ממש נוח, אכפת לי מאד מהעיצוב, אבל כל יום שאני מתמהמהת לא עוזר ליד שלי:( לילה טוב, חייכנית  |
|
בס"ד
לילה טוב מתוקל'ה... סורי שלא הגבתי אתמול, נרדמתי במהירות מרוב עייפות תראי אם זה ממש דחוף לך? תזמיני... זלא עולה מיליון דולר, אז מקסימום תמכרי אח"כ ביד2
אם זה סובל קצת דיחוי? תעלי לכאן עוד הצעות ונראה מה הכי טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2020 12:58 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
לקחת דג קפוא(או בשר או כל דבר) ולשים על הכויה... זה מקרר הכי טוב את האיזור ומונע ממנו להתבשל.. |
|
חס ושלום. לכוויה שממש יש שלפוחית זה אומר שהעור ניזוק ואז אם שמים דבר קפוא זה הורג לגמרי את התאים ויגרום לנזק תמידי. צריך לשים במים פושרים כדי שהחום יעבור אליהם. בכוויה קטנטונת אולי אפשר לשים משהו קפוא, לא כדי לקרר אלא כדי לאלחש את האזור שלא יכאב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון, אתה צודק.. זה קרה אצלי בכוויה בכף היד, אז זה היה יותר מתאים. יכול להיות שיש מקרים שזה כן עוזר. אתה לא חושב שאם האיזור מתחיל להתבשל מהחום טוב לקרר אותו הכי מהר שאפשר? |
|
קירור לא משנה. חום תמיד הולך למקום שפחות חם אז גם מים פושרים יתנו את אותו אפקט. (לדוגמה שמים מצית מתחת כוס פלסטיק עם מים, הפלסטיק לא נמס כי החום עובר למים ולא לפלסטיק) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 01:58 |
|
| |
בס"ד
נשמע מעניין... אני חייבת לנסות אתזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2020 17:10 |
|
| |
בס"ד
מה נשמע? ספרו משהו...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 17:01 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 20:35 |
|
| |
קבלתי עידכון מהרופא שלי ; כל מי שהיה לו קורונה והוא מעל גיל 50 שיגש לרופא כדי לקבל בדיקה בנוגע לקרישי דם.
(אני עדיין לא בן 50)
לתכנים מרתקים
אפשר ליצור קשר לקו המידע של ד"ר איתמר רז (המתוק)
023011745
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2021 19:40 |
|
| |
|
|
|
|