|
|
| נשלח ב-6/11/2020 02:05 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | במדרשיה יחייבו אותך לבוא לשיעורים ולשבתות.. נראה לי שעברת כבר את הגיל של רעש וגיל רב מדי, ואת רגישה ורכה,, הכי טוב דירת שותפות שקיטה, תתארגני שיהיה שמה מישהיא נחמדה, אולי בתתימן, אולי סטאטית :) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
גם אני בעד דירת רווקות יותר ממדרשה, אפילו שיש משהו כייף ב40 בנות ביחד על פני 4-5.. יש מדרשות שמחולקות בצורה של דירות כמו תפארת בנות בירושלים.. הבעיה במדרשה זה התנאים הפיזיים, אני לא יכולה להסתדר עם ארון אחד צר, ועם אמבטיה/שירותים לא מספיק מתוחזקים. וסתם עם מטבח/מקרר לא לפי הצרכים שלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 02:26 |
|
| |
אפשר גם להיות במדרשה זמן מה, להתרגל להיות חצי עצמאית לפני שעוברים לעצמאות מלאה בדירת שותפות..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 02:34 |
|
| |
בס"ד
אכן רעיון חכם... אך הקושי הוא המעבר שוב לדירת שותפות, זה מתיש רגשית וגם העיסוק סביב זה מסיח מלהתקדם בדברים אחרים, החשובים לא פחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 02:59 |
|
| |
נכון, מצד שני יש לך אופציה לבדוק עד כמה את מוכנה לזה ולקחת צעד אחורה אם לא מתאים לך, לעומת שכירות עם שותפות שזאת כבר התחייבות הרבה יותר רצינית.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 04:08 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | במדרשיה יחייבו אותך לבוא לשיעורים ולשבתות.. נראה לי שעברת כבר את הגיל של רעש וגיל רב מדי, ואת רגישה ורכה,, הכי טוב דירת שותפות שקיטה, תתארגני שיהיה שמה מישהיא נחמדה, אולי בתתימן, אולי סטאטית :) נשלח מהאנדרואיד שלי
גם אני בעד דירת רווקות יותר ממדרשה, אפילו שיש משהו כייף ב40 בנות ביחד על פני 4-5.. יש מדרשות שמחולקות בצורה של דירות כמו תפארת בנות בירושלים.. הבעיה במדרשה זה התנאים הפיזיים, אני לא יכולה להסתדר עם ארון אחד צר, ועם אמבטיה/שירותים לא מספיק מתוחזקים. וסתם עם מטבח/מקרר לא לפי הצרכים שלי... |
|
בס"ד
ברור...אני מתחברת רק לסגנון של דירות מדרשה... לא מתאים לי ג'ונגל של פנמיה
כן מבינה אותך... עוד אני? צריכה ארון ענקי...
אבל צריך ללמוד להביא רק מה שנצרך לאותו חודש וכך איכשהו מסתדרים בינתיים... אני חושבת שיותר קל השינוי וההתאקלמות אם לוקחים אתזה כאילו יוצאים לחופשה ארוכה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 04:12 |
|
| |
חייכנית770
| אדם_ה1 כתב: |  | נכון, מצד שני יש לך אופציה לבדוק עד כמה את מוכנה לזה ולקחת צעד אחורה אם לא מתאים לך, לעומת שכירות עם שותפות שזאת כבר התחייבות הרבה יותר רצינית.
|
|
בס"ד
צודק... להתחייב ישר על ההתחלה ל12 חודשים, זלא ממש מומלץ... אבל גם להשאיר אופציה לצעד אחורה, זלא ממש חכם, כך לא ניתן להתקדם בחיים אם כל הזמן הולכים קדימה- אחורה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/11/2020 04:33:07
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 09:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 11:56 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | נכון, מצד שני יש לך אופציה לבדוק עד כמה את מוכנה לזה ולקחת צעד אחורה אם לא מתאים לך, לעומת שכירות עם שותפות שזאת כבר התחייבות הרבה יותר רצינית.
בס"ד
צודק... להתחייב ישר על ההתחלה ל12 חודשים, זלא ממש מומלץ... אבל גם להשאיר אופציה לצעד אחורה, זלא ממש חכם, כך לא ניתן להתקדם בחיים אם כל הזמן הולכים קדימה- אחורה...
|
|
מצד אחד התחייבות באמת "זורקת אותך למים" ויכול להכריח אותך לעשות את הצעדים שתכננת לעשות, מצד שני אם יש לך אופציה פתוחה אחורה אז את רגועה ולא בלחץ, כמו אחרי כיפור שאת כבר יכולה לאכול אבל לא ממהרת.
מתוכן ההודעות שלך עד היום נשמע דווקא שאת מסוג הרגועים שלא אוהבים לחץ..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 11:58 |
|
| |
בתתימן
אני דווקא הרבה יותר מעוניינת בדירת רווקות, גם מאיפה את מתכוונת לעבוד כשתהיי במדרשה? לשכור עמדה עכשו זה עוד הוצאה ואני מנסה לחסוך קצת בשביל דירה..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 12:01 |
|
| |
בתתימן
אממ מעניין מוכנה להסתדר עם הסגנון של המדרשות.. פתאום את תגלי הרצאות בסגנון שונה ממה שהכרת ואולי אפילו פחות הערכה/הסכמה עם השיטה של חבד ופתאום דיבורים נגד פאות וכו' איך תרגישי אז?
יש פה רשימה של מדרשות באתר של הידברות, אם מעניין אותך https://www.hidabroot.org/article/210468
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 12:01 |
|
| |
נקודה נכונה, למי שעובד מהבית דירת שותפים זה קצת סיפור, ואם יש ישיבות זום אז בכלל..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 12:04 |
|
| |
רוב ההרשימה שם זה "לב לאחים", זה מיועד לבנות בסיכון או מה? 
|
|
|
|
|