|
|
| נשלח ב-6/11/2020 12:04 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | | נקודה נכונה, למי שעובד מהבית דירת שותפים זה קצת סיפור, ואם יש ישיבות זום אז בכלל.. |
|
בשביל לעבוד כמו שצריך גם צריך עמדה נוחה שזה אומר מקום, וצריך אינטרנט מהיר, לא בטוח כמה ימהרו לעזור במדרשה לספק את כל התנאים.. ואם יש שיעור ובדיוק את צריכה לעבוד עכשו... איך באמת אתה מסתדר מהבחינה הזאת בדירת שותפים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 12:08 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | נקודה נכונה, למי שעובד מהבית דירת שותפים זה קצת סיפור, ואם יש ישיבות זום אז בכלל..
בשביל לעבוד כמו שצריך גם צריך עמדה נוחה שזה אומר מקום, וצריך אינטרנט מהיר, לא בטוח כמה ימהרו לעזור במדרשה לספק את כל התנאים.. ואם יש שיעור ובדיוק את צריכה לעבוד עכשו...
איך באמת אתה מסתדר מהבחינה הזאת בדירת שותפים? |
|
לך אולי זה לא יתאים, אבל לחייכנית אולי, לא יודע מה מודל העבודה שלך.
מי אמר שאני בדירת שותפים?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 12:12 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | | נקודה נכונה, למי שעובד מהבית דירת שותפים זה קצת סיפור, ואם יש ישיבות זום אז בכלל..בשביל לעבוד כמו שצריך גם צריך עמדה נוחה שזה אומר מקום, וצריך אינטרנט מהיר, לא בטוח כמה ימהרו לעזור במדרשה לספק את כל התנאים.. ואם יש שיעור ובדיוק את צריכה לעבוד עכשו... איך באמת אתה מסתדר מהבחינה הזאת בדירת שותפים?לך אולי זה לא יתאים, אבל לחייכנית אולי, לא יודע מה מודל העבודה שלך.מי אמר שאני בדירת שותפים? |
|
לא יודעת, ככה זכור לי שאמרת.. זה לא נכון? מה מודל העבודה שלי? אין לי כזה.. עובדת ליד שולחן בכל מיני שעות לאורך היממה..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 12:20 |
|
| |
לא זכור לי שאמרתי, אולי את מתבלבלת עם מישהו אחר..
| סתםבחור כתב: |  | |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 12:32 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | | לא זכור לי שאמרתי, אולי את מתבלבלת עם מישהו אחר.. |
|
מוזר.. אני זוכרת שאמרת. אז אתה לא גר בדירת שותפים?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 12:44 |
|
| |
דווקא יש לי שותף חתיך בחדר שאף פעם לא מרעיש ותמיד מקשיב לי..

|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 13:30 |
|
| |
למה חשוב לך לדעת? 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 13:50 |
|
| |
בס"ד
הוא כבר אמר... כנראה הוא מסתיר במרתף שותפה נסתרת...
|
|
|
|
|