|
|
| נשלח ב-6/11/2020 15:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 15:16 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | |
|
אתה מדבר מנסיון אישי? היית בדירת שותפים לפני החתונה? (שאלה אישית, לא חייב לענות)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 15:17 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | למה חשוב לך לדעת? אני מקווה שאתה לא גר לבד ואם הייתי גר לבד, זה בעייתי?  |
|
אממ זה עצוב קשה לגור לבד. |
|
תלוי יש זמנים שהייתי חי בלב נחלאות והדירה שלי הייתה תחנה מרכזית ותקופות שהייתי בו לבד זה איזן אתזה בסוף בכולנו תמיד יש גם את הביחד וגם את הלבד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2020 15:59 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | ...כדי ליפול מכיסא של אדם...
|
|
הכיסאות של אדם בנויים בצורה כזאת שאי אפשר ליפול מהם..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 19:06 |
|
| |
במדרשיה, את נכנסת לנסיון ואחרי תקופה את מחליטה, את גם רואה את המקום לפני, ופוגשת את האחראית ומסכמת איתה שהיא תתחשב בבקשות שלך, ככה שלא צפוי לך בעיה מיוחדת. צפוי חוויות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 19:20 |
|
| |
אני נפגש פעמיים בשבוע. חייכנית, כשאני חושב על זה? עדיף דירה/חדר עם עוד שותפה אחת וזהו, ואז את יוצאת לקסם של החיים שלך, שקט מבורך, שיתן לך אנרגיה להתקדם בתחומים שתבחרי, אחרי טרראם שהיה לך בבית, עם הרבה ילדים, ובתור ממונה על ענייני קורונה, וסיפור עם אח שלך שחלה, ומסיכה בבית ומחוץ לסוכה עם התרנגולות,, עכשיו? רק שקט, בהמשך? תראי כבר. במדרשיה יש יותר סיכוי לכיף ויותר סיכוי לכאב ראש, שיעורי תורה זה לא בעיה.. במיוחד בעידן הקורונה ; אשרי יושבי ביתך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 19:40 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
אני דווקא הרבה יותר מעוניינת בדירת רווקות, גם מאיפה את מתכוונת לעבוד כשתהיי במדרשה? לשכור עמדה עכשו זה עוד הוצאה ואני מנסה לחסוך קצת בשביל דירה.. |
|
בינגו ! :) חייכנית, קחי חדר שותפות עם בתתימן, אין לך פה מה להפסיד, מקסימום תרצי הביתה, ואז יקח כמה חודשים עד שתמצאי מחליפה. במדרשיה הסיכוי גדול לנפילה, גם אם נותנים לך חדר. בחדר עם שותפה, אף אחד לא מתערב לך בחיים, חוץ בתתימן /בחורה אחת אחרת, בתתימן נשמעת בסדר גמור, קלילה, מתחשבת, ידידותית, שקועה בעבודה הרבה שיש לה, היא לא אחת שעושה בעיות, חוץ מזה שהיא נואמת לפעמים.. תצטרכו לסכם כמה דברים ולבדוק התאמה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|