|
|
| נשלח ב-7/11/2020 22:07 |
|
| |
את נשמעת צעירה בעולם הרווקים המבוגרים (שלא תזכי)המבט לחיים משתנה משהיה לפני בין היתר לא מצטמררים מלגור לבד אה ואם יש צמרמורת מלחיות לבד תתכונני. גם בחיי נישואין לכל זוג יש רגעים של לבד והצמרמורת שם ..שלא תדעי לא רואה את זו של הרווקים.. לפחות מי שלמד לפתח חסינות מול דירת חדר ריקה ילמד לחיים איך להוביל אתגרים בתוך הבית שיבנה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 22:47 |
|
| |
בתתימן
| טום888 כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
אני מצטמררת מלחשוב על לגור לבד  |
|
את נשמעת צעירה בעולם הרווקים המבוגרים (שלא תזכי)המבט לחיים משתנה משהיה לפני בין היתר לא מצטמררים מלגור לבד אה ואם יש צמרמורת מלחיות לבד תתכונני. גם בחיי נישואין לכל זוג יש רגעים של לבד והצמרמורת שם ..שלא תדעי לא רואה את זו של הרווקים.. לפחות מי שלמד לפתח חסינות מול דירת חדר ריקה ילמד לחיים איך להוביל אתגרים בתוך הבית שיבנה.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא כל כך צעירה, לאחרונה חגגתי 24. אני לא חושבת שהפחד לגור לבד קשור לגיל, בכל גיל קשה להיות לבד לגמרי.. לא אוהבת את ההפחדות של הנשואים מה גם שעדיף שחייכנית לא תקרא דברים מהסוג הזה.. היא תוסיף את זה לרשימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 23:12 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
אני מצטמררת מלחשוב על לגור לבד  |
|
את נשמעת צעירה בעולם הרווקים המבוגרים (שלא תזכי)המבט לחיים משתנה משהיה לפני בין היתר לא מצטמררים מלגור לבד אה ואם יש צמרמורת מלחיות לבד תתכונני. גם בחיי נישואין לכל זוג יש רגעים של לבד והצמרמורת שם ..שלא תדעי לא רואה את זו של הרווקים.. לפחות מי שלמד לפתח חסינות מול דירת חדר ריקה ילמד לחיים איך להוביל אתגרים בתוך הבית שיבנה.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא כל כך צעירה, לאחרונה חגגתי 24. אני לא חושבת שהפחד לגור לבד קשור לגיל, בכל גיל קשה להיות לבד לגמרי.. לא אוהבת את ההפחדות של הנשואים מה גם שעדיף שחייכנית לא תקרא דברים מהסוג הזה.. היא תוסיף את זה לרשימה. |
|
24 זה צעיר.. דברי איתי שתגיעי לאיזור חיוג 30 (במרכאות חלילה שתגיעי) ובקרב רווקות ורווקים שם הלבד כבר לא מצמרר הכרתי ומכיר המון מדי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2020 23:14 |
|
| |
בתתימן
לא כל כך צעירה, לאחרונה חגגתי 24. אני לא חושבת שהפחד לגור לבד קשור לגיל, בכל גיל קשה להיות לבד לגמרי.. לא אוהבת את ההפחדות של הנשואים מה גם שעדיף שחייכנית לא תקרא דברים מהסוג הזה.. היא תוסיף את זה לרשימה. |
|
24 זה צעיר.. דברי איתי שתגיעי לאיזור חיוג 30 (במרכאות חלילה שתגיעי) ובקרב רווקות ורווקים שם הלבד כבר לא מצמרר הכרתי ומכיר המון מדי... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חלילה.. סתם מעניין, באיזה גיל התחתנת?? אני יותר מפחדת להגיע רווקה לגיל הזה מאשר לגור לבד 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 02:08 |
|
| |
חייכנית770
| רציף כתב: |  |
אני נפגש פעמיים בשבוע. חייכנית, כשאני חושב על זה? עדיף דירה/חדר עם עוד שותפה אחת וזהו, ואז את יוצאת לקסם של החיים שלך, שקט מבורך, שיתן לך אנרגיה להתקדם בתחומים שתבחרי, אחרי טרראם שהיה לך בבית, עם הרבה ילדים, ובתור ממונה על ענייני קורונה, וסיפור עם אח שלך שחלה, ומסיכה בבית ומחוץ לסוכה עם התרנגולות,, עכשיו? רק שקט, בהמשך? תראי כבר. במדרשיה יש יותר סיכוי לכיף ויותר סיכוי לכאב ראש, שיעורי תורה זה לא בעיה.. במיוחד בעידן הקורונה ; אשרי יושבי ביתך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
יפה לך...
חחח הצחקת אותי עם התרנגולות... אני בהחלט מרגישה שחייבת חופשה דחוף אחרי כל התקופה הזו...
בהחלט שיתכן שיותר מתאים לי כך, אך אין לי כוחות לחפש עכשיו דירה ולסגור חוזים וכל העניינים...
מעדיפה להיכנס לדירה מוכנה עם בנות, שיש כבר ריהוט והכל ואני רק מגיעה עם מזוודתי, שמה מנורה נעימה בחדרי... איזה מפזר חום ומתכרבלת בפוך וצוללת לשינה קסומה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/11/2020 02:09:10
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 02:13 |
|
| |
אני חושש שאת מתבלבלת עם בית מלון.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 08:24 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 15:51 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| רציף כתב: |  |
אני נפגש פעמיים בשבוע. חייכנית, כשאני חושב על זה? עדיף דירה/חדר עם עוד שותפה אחת וזהו, ואז את יוצאת לקסם של החיים שלך, שקט מבורך, שיתן לך אנרגיה להתקדם בתחומים שתבחרי, אחרי טרראם שהיה לך בבית, עם הרבה ילדים, ובתור ממונה על ענייני קורונה, וסיפור עם אח שלך שחלה, ומסיכה בבית ומחוץ לסוכה עם התרנגולות,, עכשיו? רק שקט, בהמשך? תראי כבר. במדרשיה יש יותר סיכוי לכיף ויותר סיכוי לכאב ראש, שיעורי תורה זה לא בעיה.. במיוחד בעידן הקורונה ; אשרי יושבי ביתך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
יפה לך...
חחח הצחקת אותי עם התרנגולות... אני בהחלט מרגישה שחייבת חופשה דחוף אחרי כל התקופה הזו...
בהחלט שיתכן שיותר מתאים לי כך, אך אין לי כוחות לחפש עכשיו דירה ולסגור חוזים וכל העניינים...
מעדיפה להיכנס לדירה מוכנה עם בנות, שיש כבר ריהוט והכל ואני רק מגיעה עם מזוודתי, שמה מנורה נעימה בחדרי... איזה מפזר חום ומתכרבלת בפוך וצוללת לשינה קסומה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/11/2020 02:09:10 |
|
השאלה אם את באמת רגישה, נגיד לרעש, לפרטיות ועוד.... אולי באמת כמה בנות בדירה רק יעשה לך טוב. הכי טוב כמובן אם את יכולה להגיע לתקופת נסיון, לא פעם, זה בנות שמפרסמות על שותפה, אם את מגיעה כבר למחרת אז יתכן שהיא תסכים לנסות אותך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2020 15:59 |
|
| |
זה תלוי אם יש לך מה לעשות כשאת לבד, מי שאוהב לקרוא או לגלוש בנט הרבה יותר קל לו, זו תכונה טובה שאת חברותית, קל לך יותר לתקשר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|