|
|
| נשלח ב-11/11/2020 09:26 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
יש שוני בין גברים לנשים, כשאישה חוששת יותר לישון לבד מגבר... שהרי הוא נוצר לבד בעולם...
היא נוצרה אחרי שהיה מישהו, כך שלדעתי לבחורה קשה יותר מהקטע של הלבד... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 11:46 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דבתימן, בקשר למדרשיות לא חבדיות? אני יכולה להתמודד עם הכל, מה שבעיקר חשוב לי זה מקום שמכיל ומקבל את כולם וחברות מתוקות...אני בין כה מנסה בשידוכים מגזרים אחרים שמקורבים לחב"ד, כך שזה דווקא טוב "לפתוח את הראש" ולהקשיב לדעות אחרות ולכבד, גם אם אני לא מסכימה עם הכל...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/11/2020 02:53:55 |
|
בשבילי זה יהיה קצת מוזר להקשיב להרצאות אם הדעה של הרבנים לא מקובלת עלי. הייתי פעם במדרשה של אחותי והרבנית שם מסרה הרצאה וממש לא הצלחתי להתחבר לצורת המסירה שלה..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 19:37 |
|
| |
בס"ד
תודה רבה על ההמלצות...
אשמח לשמוע המלצות איך עושים את השינוי בצורה הנעימה ביותר? מה מקל על השינוי הגדול? אני קצת חוששת...
ובעיקר, איך מציגים אתזה להורים בצורה מכובדת בלי שהם יפגעו? ובעיקר איך מסתגלים לעצמאות חלקית/ מלאה?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/11/2020 01:30:11 |
|
קודם תגיעי לשיעורים, די מהר את תדעי אם את נשארת או ממשיכה הלאה בחיפושים. האנשים האלה הם נפלאים, הם יתנו לך להשאר שבת ולנסות, ואחרי זה להשאר בלי להתחייב, הם יבואו לקראתך, נראה לי גם שהם יתבלבלו מהקסם שלך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 19:40 |
|
| |
| רציף כתב: |  | נ. ב. אנרגיות טובות זה קודם כל מה שאת רוצה, ואם את רוצה אז יגיעו אנרגיות, יכול להיות אנרגיות טובות בג'ורג'יה אז תעברי לגור בג'ורג'יה ?... השאלה מה טוב בשבילך - קודם כל, אז כמו הרבה מקרים בחיים ; מבררים, מחליטים . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח אם תבואו איתי, אני מוכנה לנסות לגור גם שם... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 20:02 |
|
| |
נראה לי שההורים של חייכנית יותר יאהבו שחייכנית תיהיה במסגרת טובה של מדרשה. ההרצאות חייבות להיות איכותיות, עם תוכן רב ואמיתי, כמו ההרצאות של הרב נויגרשל, ולא סתם אוסף של סיפורים ודברי תורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 01:43 |
|
| |
בס"ד
היה לי יום עמוס בחוויות... כך שקצת עייפה אנוכי... אגיב לכולם בעז"ה מחר
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 14:16 |
|
| |
בתתימן
כל הדוגמאות שהבאת זה ממש מובן מאלי שצריך חברה בסיטואציות האלה, אצלך זה לא ככה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 17:46 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
כל הדוגמאות שהבאת זה ממש מובן מאלי שצריך חברה בסיטואציות האלה, אצלך זה לא ככה?
|
|
אצלי זה לא ככה. בכיף, אני יוצא לבד וכיף לי לבד, לא חסר לי על מה לחשוב. אמנם לשבת לבד באירוע משפחתי זה ממש לא נעים. נראה שאצל נשים כל מה שכתבתי לעיל הוא בנפשן, אמרו לי שלום לא אמרו לי שלום - - - - עם חיוך או בלי חיוך - - - - אותי זה כמעט לא מעניין. שנאמר ; שלא עשני אישה, הן סובלות הרבה יותר, אולי הן גם נהנות יותר בחיים ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2020 04:06 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | בס"דבתימן, בקשר למדרשיות לא חבדיות? אני יכולה להתמודד עם הכל, מה שבעיקר חשוב לי זה מקום שמכיל ומקבל את כולם וחברות מתוקות...אני בין כה מנסה בשידוכים מגזרים אחרים שמקורבים לחב"ד, כך שזה דווקא טוב "לפתוח את הראש" ולהקשיב לדעות אחרות ולכבד, גם אם אני לא מסכימה עם הכל...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/11/2020 02:53:55
בשבילי זה יהיה קצת מוזר להקשיב להרצאות אם הדעה של הרבנים לא מקובלת עלי. הייתי פעם במדרשה של אחותי והרבנית שם מסרה הרצאה וממש לא הצלחתי להתחבר לצורת המסירה שלה.. |
|
בס"ד
אכן... אבל בדיוק למקרים כאלו המציאו את הצ'יפס וכל מיני חטיפים, את יכולה לאכול להנאתך בזמן שהיא מרצה דברים שאת לא מתחברת...ולתת הוראה למוח להכניס מידע מאוזן אחת ולהוציא מהאוזן השניה...
במקרה ויש באג והמידע חודר למוחך ומפריע לך לנשנש? ניתן לצאת לבחוץ ולשוחח עם חברות, באוויר הקריר/ לבחור לא להגיע לשיעורים של מרצה ספציפי לא אהוב במיוחד...
איך חוקרי עדות/תרבויות מצליחים לא להתרגש מהמידע? כי מלכתחילה הם מגיעים בגישה של להכיר ולא בגישה של לקחת באמת ללב.
כך שאת יכולה לבחור בכל רגע נתון מתי את באה להתחזק ומתי את עוברת למצב "חוקרת מגזרים"
למשל, אחרי שלמדתי בסמינר חבדי, הלכתי ללמוד מקצוע מסוים בסמינר ליטאי. היה מעניין להיות נוכחת בהצגה לכ' תאריך יהודי(חנוכה), ולשמוע את ההקשר בין יוון לבין המדינה ולשמוע את כל הבומים המפחידים, כשתיארו במסך את המדינה כמפלצת שמנסה לגרום לגברים חרדים לעבוד ולקלקל אותם רח"ל.... ואח"כ היה שיר מרגש שמראה את ניצחון החרדים על המדינה בכך שהם ממשיכים ללמוד תורה...
היה מעניין להכיר את הגישה הזו...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/11/2020 04:10:46
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2020 04:13 |
|
| |
חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
בס"ד
תודה רבה על ההמלצות...
אשמח לשמוע המלצות איך עושים את השינוי בצורה הנעימה ביותר? מה מקל על השינוי הגדול? אני קצת חוששת...
ובעיקר, איך מציגים אתזה להורים בצורה מכובדת בלי שהם יפגעו? ובעיקר איך מסתגלים לעצמאות חלקית/ מלאה?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/11/2020 01:30:11 |
|
קודם תגיעי לשיעורים, די מהר את תדעי אם את נשארת או ממשיכה הלאה בחיפושים. האנשים האלה הם נפלאים, הם יתנו לך להשאר שבת ולנסות, ואחרי זה להשאר בלי להתחייב, הם יבואו לקראתך, נראה לי גם שהם יתבלבלו מהקסם שלך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
תודה על העיצה החכמה... והמחמאה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2020 04:14 |
|
| |
חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| רציף כתב: |  | נ. ב. אנרגיות טובות זה קודם כל מה שאת רוצה, ואם את רוצה אז יגיעו אנרגיות, יכול להיות אנרגיות טובות בג'ורג'יה אז תעברי לגור בג'ורג'יה ?... השאלה מה טוב בשבילך - קודם כל, אז כמו הרבה מקרים בחיים ; מבררים, מחליטים . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח אם תבואו איתי, אני מוכנה לנסות לגור גם שם... |
|
|
|
בס"ד
נראה כבר.... אעדכן אתכם על ההתפתחויות בעז"ה...
|
|
|
|
|