|
|
| נשלח ב-10/11/2020 16:29 |
|
| |
היכן היה גר רבי אליעזר ויזל ז"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 16:42 |
|
| |
שמו ר' אלעזר (לא אליעזר) היה גר בשיכון ויזניץ. הכרתי אותו טוב. יהודי חסיד, פשוט, טוב לב. חבל על דאבדין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 16:45 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | האם הנכתב בכתבה שהתפלל בר"ה בפא"י חסדא ושם נדבק זה אמת? |
|
בבני ברק היה מתפלל לעיתים בבית המדרש 'להורות נתן' ע"ש הגה"צ רבי נתן גשטטנר זצ"ל אב"ד קרית אגודת ישראל בבני ברק. מכריו מספרים ל'בחדרי חרדים' כי היה אדם שקט וצנוע. תמיד התיישב בצד וברח מן הכבוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 18:23 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | muki28 כתב: |  | האם הנכתב בכתבה שהתפלל בר"ה בפא"י חסדא ושם נדבק זה אמת? |
|
בבני ברק היה מתפלל לעיתים בבית המדרש 'להורות נתן' ע"ש הגה"צ רבי נתן גשטטנר זצ"ל אב"ד קרית אגודת ישראל בבני ברק. מכריו מספרים ל'בחדרי חרדים' כי היה אדם שקט וצנוע. תמיד התיישב בצד וברח מן הכבוד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לעיתים גם היה מתפלל בעוד מקומות, השאלה אם מה שנכתב בכתבה שנדבק בר"ה בחסדא זה נכון או שבר"ה היה בויזניץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 18:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 20:27 |
|
| |
לנפטר מקורונה עורכים טהרה במתקן מיוחד של הח"ק בחולון, ועוטפים את הגופה בניילון גדול, תבררו היכן וכיצד ערכו את הטהרה להרב ויזל ז"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2020 20:37 |
|
| |
מה הקשר? הוא נפטר מסיבוכי קורונה. עד הקורונה היה אדם בריא. גם הנפטרים מסרטן נפטרים בגלל הסיבוכים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 00:40 |
|
| |
"עד הקורונה היה אדם בריא"
למה אתה משקר בדבר שהיה ידוע לכל ויז'ניץ ההיפך ?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 02:09 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | "עד הקורונה היה אדם בריא"
למה אתה משקר בדבר שהיה ידוע לכל ויז'ניץ ההיפך ? |
|
אתה יודע מה, אני לא יודע אם היה בריא, אדם בגיל 55-60 יתכן שסבל מיל"ד או סוכרת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 09:00 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
ממש מצחיק.. מה שמסקרן אותי האם כל ההדחקה והסילוף בכתבות זה אג'נדה ומי עומד מאחוריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 09:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 11:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 17:46 |
|
| |
| muki28 כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | הוא נדבק ברחוב עזרא פינת חזון איש בפס השלישי של המעבר חצייה
|
| ממש מצחיק.. מה שמסקרן אותי האם כל ההדחקה והסילוף בכתבות זה אג'נדה ומי עומד מאחוריה. |
|
לא יודע, ואין לי שום בעיה להגיד שהוא נפטר מקורונה. אם מישהו או משהו מצחיק, זה האשליה שניתן לוודא איפה או מתי מישהו נדבק. אתם לא יודעים כמה שיניים יש לכם בפה, ואתם מתיימרים לדעת בדיוק איפה ומתי מי הדביק את מי. אם זה לא מצחיק, אז מה כן? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 18:21 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
ואיפה בדיוק אשם האדמו"ר שלו? והאם האדמו"ר מפיטסבורג ששמר על עצמו מכל משמר לא נפטר מקורונה?? והאם האדמו"ר מקרלין ששמר והתריע לכל חסידיו לשמור לא חלה בקורונה?? איזה עוד תרופות יש למתעקשים להיות עיוורים מול המציאות?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
המציאות היא שבקהילות החסידיות יש כמעט פי 3 נפטרים מקורונה לעומת שאר החרדים. בקרוב (תלוי בזמן הפנוי שיהיה לי כדי לסיים את הפרוייקט) אפרסם את הנתונים המלאים המבוססים על כל שמות הנספים במגיפה שפורסמו בתקשורת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2020 18:35 |
|
| |
חריף, למה? למה להכניס את כולם בכזה מתח וסטרס?.... מקוה שלא מחקת איזה עשרים נפטרים/ות - שאני אישית מכיר - שבית החולים דווח עליהם כ"קרבנות" קורונה למרות שהמשפחות מכחישות וטוענות שמעולם לא בדקו אותם בקורונה, וחלקם אפילו לא דרך על מפתן מחלקות אלו... ועוד מקווה, שבמקביל אתה מנהל רשימות החוגים של קרבנות הקורונה הנושרים, שלדאבוננו ממלאים את ברזלי רחובותינו... ועוד מקווה, שבגל השלישי (והסגר השלישי בחנוכה!) לא תהיה כל כך משועמם.
|
|
|
|
|