|
|
| נשלח ב-14/11/2020 22:39 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דאגב, יש כאלו אנשים שאתרים אלו הם כמו "תחביב" בשבילם...ואגלה לכם סוד קטן, אני למשל? נכנסתי לשם בעבר,בעיקר כדי לעשות תרגילי קאוצ'ינג(כמובן בלי להטריד אף אחד )/ לעשות סקר דעת קהל ע"י הבטה בכרטיסים כדי לדעת מה הגברים הכי מחפשים בבחורות ואת השוני בין הדרישות של גרושים/ רווקים. וכמובן כדי לבדוק את יכולת הניחוש שלי לדוג' במה הבחור עובד, רק לפי התמונה וכו'... אז גברים יכולים לחשוב שאני מתעניינת בכרטיס שלהם, שבתכל'ס לרוב? אני בעיקר הייתי פרופסורית שחוקרת את העולם...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/11/2020 02:25:27 |
|
חח איזה אנרגיות יש לך... נראה לי שבסוף אכזבת הרבה בחורים שם, כשנטשת ככה באמצע. 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 22:41 |
|
| |
בתתימן
זה לא עזר, לצערי.. אני חושבת שהעכבר שבק חיים כבר.. אולי מחר אני אזמין חדש במשלוח מהיר...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 23:20 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
חחח תודה
בד"כ לא התכתבתי איתם... אלא יותר עסקתי ב"תחביב" שלי...
(עם חברתי, זה היה חד-פעמי, כי התלהבתי שמצאתי משהו ממש איכותי עבורה... לא אומרת שזה בסדר להתכתב עבור מישהי כן...שלא תלמדי ממני... אבל באותו הרגע התרגשתי שהוא שלח לה הודעה, אז ביחד ניסנו לקדם אתזה וכו'... )
דוג' לתרגילים שלי: אמרו לי שאני בררנית, אז רציתי לשפר את ה"עין הטובה" שלי...
התרגיל שעשיתי היה כך: על כל תמונה שאני רואה, הייתי צריכה להגיד לפחות 2 דברים חיוביים על הבחור. וזה בהחלט שיפר את הגישה שלי בכללית... לחפש לראות את הטוב וכו'...
בקשר לניחוש מקצוע? זה כבר כתוב בכרטיס, כך שלא צריכה לשאול...
נ.ב
היה פעם אחד שהתעקש לדעת למה לא מגיבה לו, אז עניתי "שנראה לי שזה לא מתאים, למרות שאתה נראה בחור איכותי"
לא יודעת למה... אבל הוא התעצבן מאד מכך וענה "מאיפה לך לדעת? וכי שאלת אותי? הכרת אותי? זה ממש לא יפה וכו'..." לא האמנתי שהוא ייקח אתזה כ"כ ללב... הוא היה נראה בחור קשוח, עיתונאי עם תואר וכו', הכי הבן אדם שלא הייתי מאמינה שדחייה תגרום לו לבטא כלפיי כעס...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2020 23:28:12
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 23:45 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
אה נזכרתי
מבין הפעמים הבודדות שהסכמתי להתכתב (עם מישהו לא מתאים), זה היה עם בעל חברת היי-טק, מיליונר... אמרתי לו מראש שהוא לא מתאים ועדיין ניסה להתכתב...
אז אמרתי לו מראש שאני כמו מראיינת בעיתון...והוא הסכים...
סיקרן אותי לראיין אותו. פעם אחת בחיים שאני אראיין מנהל ולא הם אותי
שאלתי אותו למשל "למה הוא מחכה עד גיל 40, כדי להתחתן, הרי הבן שלו יקבל אבא זקן בסוף?"
אז הוא טען שהוא עשה זאת למענו, כדי שיהיה לו שפע בחיים. כשטענתי שעבור הילד מספיק רק מיליון/2 מיליון, לא היה לו ממש מה לענות...
כששאלתי מה יש לו ללמד אותי מכל המערכות יחסים שלו עם בחורות, מהעבר?
הוא ציין שהכי חשוב זלא לחפש לריב על דברים קטנים.
הדבר הכי מוזר בסיפורו, שהוא ציין שהוא מאד מעריך עובדת אחת בחברתו, אך לא מציע לה לצאת איתו, כי זה אסור חוקית...
הצחיק אותי שהוא מוכן לוותר על אהבה בשביל חוקים יבשים! הוא אף ציין שבשל תחביבו למאכלים משובחים, הוא טס לכמה ארצות, רק כדי ללמוד מהשפים הגדולים ביותר איך מכינים אוכל בצורה המושלמת ביותר...
הדבר שהכי ריגש בסיפור חייו, שהוא התחיל את כל הקריירה בגיל צעיר, מתוך רצון לעזור להורים שנכנסו לחובות כבדים...משם ההצלחה האירה לו פנים והוא הפך לעשיר ב"ה...
בסוף הראיון, הוא התחיל לראיין אותי ולבדוק מה רמתי באנגלית כתבתי לו שיש לי אנגלית בסיסית טובה, אז לאחר מכן כאילו בצורה "תמימה" הוא לפתע כתב משפט כזה ארוך ו"חכם" באנגלית ולמזלי הרב הבנתי ותרגמתי די בהצלחה...
תוך יום ראיתי שהוא שינה את ה"בקשות" בכרטיסו וציין שמחפש בחורה סקרנית וכו', כנראה שאהב את השאלות שלי....
אז כן יש משהו כיף בלראיין מנהל וכמובן שיש לפעמים רגעים טובים, מחכימים ומצחיקים במקומות האלו... (כמובן שאם הבחור היה ממש מתאים(שזה מאד נדיר שם) אז הסכמתי להכיר יותר וכו'...)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/11/2020 00:19:44
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 09:53 |
|
| |
חחחח איזה סיפור מצחיק, אני בטוחה שלא פגשת אותו בשבע ברכות... נשמע שהוא לא ממש דתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 09:56 |
|
| |
בתתימן
את צודקת, האמת שאני ממש מותשת כבר עם כל הסיפור הזה, קניתי שבוע שעבר כסא ועכשו אני צריכה לקנות שולחן מתאים יותר.. אמזון החזירו לי את הכסף אבל אני צריכה לדאוג לי לעכבר חלופי וכבר אין לי כח לכלום:(
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 10:02 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דאגב, יש כאלו אנשים שאתרים אלו הם כמו "תחביב" בשבילם...ואגלה לכם סוד קטן, אני למשל? נכנסתי לשם בעבר,בעיקר כדי לעשות תרגילי קאוצ'ינג(כמובן בלי להטריד אף אחד )/ לעשות סקר דעת קהל ע"י הבטה בכרטיסים כדי לדעת מה הגברים הכי מחפשים בבחורות ואת השוני בין הדרישות של גרושים/ רווקים. וכמובן כדי לבדוק את יכולת הניחוש שלי לדוג' במה הבחור עובד, רק לפי התמונה וכו'... אז גברים יכולים לחשוב שאני מתעניינת בכרטיס שלהם, שבתכל'ס לרוב? אני בעיקר הייתי פרופסורית שחוקרת את העולם... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/11/2020 02:25:27 חח איזה אנרגיות יש לך... נראה לי שבסוף אכזבת הרבה בחורים שם, כשנטשת ככה באמצע. בס"דחחח תודה בד"כ לא התכתבתי איתם... אלא יותר עסקתי ב"תחביב" שלי... (עם חברתי, זה היה חד-פעמי, כי התלהבתי שמצאתי משהו ממש איכותי עבורה... לא אומרת שזה בסדר להתכתב עבור מישהי כן...שלא תלמדי ממני... אבל באותו הרגע התרגשתי שהוא שלח לה הודעה, אז ביחד ניסנו לקדם אתזה וכו'... )דוג' לתרגילים שלי: אמרו לי שאני בררנית, אז רציתי לשפר את ה"עין הטובה" שלי... התרגיל שעשיתי היה כך: על כל תמונה שאני רואה, הייתי צריכה להגיד לפחות 2 דברים חיוביים על הבחור.וזה בהחלט שיפר את הגישה שלי בכללית... לחפש לראות את הטוב וכו'... בקשר לניחוש מקצוע? זה כבר כתוב בכרטיס, כך שלא צריכה לשאול... נ.בהיה פעם אחד שהתעקש לדעת למה לא מגיבה לו, אז עניתי "שנראה לי שזה לא מתאים, למרות שאתה נראה בחור איכותי"לא יודעת למה... אבל הוא התעצבן מאד מכך וענה "מאיפה לך לדעת? וכי שאלת אותי? הכרת אותי? זה ממש לא יפה וכו'..."לא האמנתי שהוא ייקח אתזה כ"כ ללב... הוא היה נראה בחור קשוח, עיתונאי עם תואר וכו', הכי הבן אדם שלא הייתי מאמינה שדחייה תגרום לו לבטא כלפיי כעס...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2020 23:28:12 |
|
גם לי קרה פעם עם אחד שעניתי לו שזה לא ממש מתאים והוא התרגז.. מאז החלטתי לא לענות יותר בכלל לכאלו שנראים לי לא מתאימים.. אחד שאמרתי לו שאני מחפשת מישהו חרדי יותר אמר לי שהוא ממליץ לי לא להסתכל על חיצוניות.. (הוא בכלל כתב על עצמו שהוא חבדניק, ולבש חולה שחורה לייקרה שהייתה דבוקה עליו + מכנסי ג'ינס - היה לי הרושם שהוא צילם את התמונה באותו רגע במראה של השירותים הציבוריים) יפה לך שאת עובדת למצוא מעלות בבחורים שאת רואה:) זה בהחלט ראוי להערכה.. דרך אגב את שמה שם תמונה ?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 10:45 |
|
| |
היא מצפה שתבין את הרמז שלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 12:22 |
|
| |
בתתימן
| מתחרפן כתב: |  | | היא מצפה שתבין את הרמז שלה. |
|
למה אתה מתכוון?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 12:30 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
אויי מסכנה.... אמרתי לך שאת צריכה חופשה...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 12:36 |
|
| |
בתתימן
חחח לגמרי... הבעיה שיש לי מלא עבודה ואנחנו מעלים גרסה ליצור בקרוב, אני לא יכולה אפילו לחשוב על זה 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 13:24 |
|
| |
בתתימן
תודה מתוקה, אני מקשיבה לו עכשו... תמיד האווירה של הופעות עושה לי מצב-רוח:) איך היה בא לי להיות פעם בהופעה ענקית כזאת של 50000 איש 
|
|
|
|
|