אציין מראש כי אני מפקפק ביכולת של טראמפ להפוך את הקערה על פיה, אבל כחובב נתונים אני מביא לפה מספר מקורות נתונים שכל אחד יכול להיווכח בעצמו באמיתות טענות טראמפ על הצבעת מתים מסיבית בארה"ב, למרבה הפלא...
נתחיל עם קישור לאתר של המימשל בפנסילבניה בו ניתן לראות את המצביעים שהצביעו דרך הדואר. מצויין תאריך הלידה, וזמן ההצבעה.
ישנם כמה עשרות מצביעים בני 220 וכן צעירים יותר בגילאי 120 וכדומה.
כמ כן בקישור באמצעות מיון בתוכנת אקסס ניתן לראות את הטענה שפורסמה הערב על עשרת אלפי איש שהצבעתם נרשמה עוד לפני שהמעטפה המיועדת נשלחה אליהם
א. לא הבנתי מה רואים בלינק הראשון? עברתי מקופיא ואין תאריכי לידה מוקדמים מידי. ב. מה אתה מביא תגובה של מישהו אנונימי? מי אמר לך שזאלו נתונים אמיתיים? ג. באמת ישבת והכנסת עשרות שמות לחיפוש?
נשלח ב-11/11/2020 03:09
קלעפער כתב:
א. לא הבנתי מה רואים בלינק הראשון? עברתי מקופיא ואין תאריכי לידה מוקדמים מידי. ב. מה אתה מביא תגובה של מישהו אנונימי? מי אמר לך שזאלו נתונים אמיתיים?
ג. באמת ישבת והכנסת עשרות שמות לחיפוש?
א. אל תעבור מקופיא, פשוט תלחץ על העמודה של התאריכי לידה, ככה שהתאריכים יופיעו לך בסדר יורד ותראה, מצרף צילום מהזקנים ביותר ברשימה.
ב. לא הבאתי שום תגובה של אנונימי. הכל ניתן לבדיקה באתרים הרשמיים. הטענה לגבי הצבעות לפני שהמעטפה הגיעה בדואר, פורסמה הערב על ידי "אפוק טיימס" ובפורום רוטר, אבל ניתנת לאיתור של כל אחד באופן עצמאי עם הקישור שהבאתי למעלה.
ג. בדקתי כמה וכמה מהרשימה במישיגן וראיתי את תאריך ההצבעה וכו' ואת הדף של המוות המשוייך אליהם.
תוקן על ידי כברהיה ב- 11/11/2020 03:09:53
נשלח ב-11/11/2020 03:16
בשבילך מיוחד עשיתי כעת עוד בדיקה על שם אקראי, הנה הראשון שיצא בחכתי.
הבן אדם נפטר בשנת 1983 בגיל 30 בלבד היה במותו.
הצביע בבחירות האחרונות במישיגן.
להלן הצילומים:
נשלח ב-11/11/2020 03:19
(קלעפער, אני מניח שהרשימה של הנפטרים ממישיגן כבר ממויינת לפי מי שנרשם להצבעה וכדומה, זה לא סתם רשימת המתים, ברשימה הזו כ90% הצביעו).
נשלח ב-11/11/2020 04:03
אתה יודע שההפרש במישיגן 145 אלפים, האם זה ישנה את המצב?
נשלח ב-11/11/2020 08:14
אם יש פירצה כזו, עד כדי שכל כך הרבה מתים הצביעו, זה מראה שההצבעה בדואר היא פתח לזיופים בקנה מידה ענקי ויכול לתת קייס לדרוש בחירות חוזרות.
אציין מראש כי אני מפקפק ביכולת של טראמפ להפוך את הקערה על פיה, אבל כחובב נתונים אני מביא לפה מספר מקורות נתונים שכל אחד יכול להיווכח בעצמו באמיתות טענות טראמפ על הצבעת מתים מסיבית בארה"ב, למרבה הפלא...
נתחיל עם קישור לאתר של המימשל בפנסילבניה בו ניתן לראות את המצביעים שהצביעו דרך הדואר. מצויין תאריך הלידה, וזמן ההצבעה.
ישנם כמה עשרות מצביעים בני 220 וכן צעירים יותר בגילאי 120 וכדומה.
כמ כן בקישור באמצעות מיון בתוכנת אקסס ניתן לראות את הטענה שפורסמה הערב על עשרת אלפי איש שהצבעתם נרשמה עוד לפני שהמעטפה המיועדת נשלחה אליהם
לא יודע לגבי 1900 ומטה, לגבי 1800 מופיע שם הסבר (מעל העמודה)
נשלח ב-11/11/2020 10:31
בעניין הסיכויים באופן כללי, ובמישיגן בוודאי אני באמת מפקפק כפי שפתחתי בהתחלה.
בשביל לפסול את הבחירות טראמפ יצטרך להוכיח שיטה נרחבת של זיופים, וזה יהיה קשה יותר.
אפילו לגבי המתים שהצביעו, אין ראיה ברורה שההצבעה שלהם הייתה דוווקא לביידן.
הדברים היחידים שהייתי תולה בהם שביב תקווה
התוכנה של הבחירות שמשולמת על ידי קלינטון, במקרה כזה בדיקה פשוטה ממש יכולה לגלות את הזיוף. כי לפי מה שהבנתי התוכנה הזו היא לא הסופרת בעצמה אלא רק מרכזת את הנתונים מכל הקלפיות, אפשר לבדוק 100 קלפיות מדגמיות באופן ידני מה הייתה התוצאה ולהשוות לתוכנה ולראות אם אכן התוכנה משקרת.
אפשרות שבאמת מספר הקולות יצא גבוה משמעותית ממספר המצביעים שבאו לבחור (בויסקונסין למשל זה כנראה קרה, היו שם 89% הצבעה).
מה שכן כל אלו דברים שקל מאוד לבדוק, ולכן זה שאין עדיין בשורות בכיוונים האלו מלמדים שכנראה נבדק ולא נמצא...