בית פורומים בחדרי חרדים

בדוק זאת בעצמך: הזיופים בבחירות ארה"ב.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/11/2020 02:43 לינק ישיר 
בדוק זאת בעצמך: הזיופים בבחירות ארה"ב.

אציין מראש כי אני מפקפק ביכולת של טראמפ להפוך את הקערה על פיה, אבל כחובב נתונים אני מביא לפה מספר מקורות נתונים שכל אחד יכול להיווכח בעצמו באמיתות טענות טראמפ על הצבעת מתים מסיבית בארה"ב, למרבה הפלא...

נתחיל עם קישור לאתר של המימשל בפנסילבניה בו ניתן לראות את המצביעים שהצביעו דרך הדואר. מצויין תאריך הלידה, וזמן ההצבעה.

ישנם כמה עשרות מצביעים בני 220 וכן צעירים יותר בגילאי 120 וכדומה.

כמ כן בקישור באמצעות מיון בתוכנת אקסס ניתן לראות את הטענה שפורסמה הערב על עשרת אלפי איש שהצבעתם נרשמה עוד לפני שהמעטפה המיועדת נשלחה אליהם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 02:49 לינק ישיר 

מישיגן:

רשימת נפטרים במישיגן

כל שם מופיע עם הפרטים הנדרשים לאיחזור פרטי ההצבעה שלו בבחירות, וקישור לאתר זיכרון עם תאריך הפטירה ועוד.

את השמות בודקים באתר של המימשל במישיגן, מבדיקה שלי מתים רבים הצביעו:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 03:02 לינק ישיר 

א. לא הבנתי מה רואים בלינק הראשון? עברתי מקופיא ואין תאריכי לידה מוקדמים מידי.
ב. מה אתה מביא תגובה של מישהו אנונימי? מי אמר לך שזאלו נתונים אמיתיים?
ג. באמת ישבת והכנסת עשרות שמות לחיפוש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 03:09 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
א. לא הבנתי מה רואים בלינק הראשון? עברתי מקופיא ואין תאריכי לידה מוקדמים מידי.
ב. מה אתה מביא תגובה של מישהו אנונימי? מי אמר לך שזאלו נתונים אמיתיים?
ג. באמת ישבת והכנסת עשרות שמות לחיפוש?

א. אל תעבור מקופיא, פשוט תלחץ על העמודה של התאריכי לידה, ככה שהתאריכים יופיעו לך בסדר יורד ותראה, מצרף צילום מהזקנים ביותר ברשימה.

ב. לא הבאתי שום תגובה של אנונימי. הכל ניתן לבדיקה באתרים הרשמיים. הטענה לגבי הצבעות לפני שהמעטפה הגיעה בדואר, פורסמה הערב על ידי "אפוק טיימס" ובפורום רוטר, אבל ניתנת לאיתור של כל אחד באופן עצמאי עם הקישור שהבאתי למעלה.

ג. בדקתי כמה וכמה מהרשימה במישיגן וראיתי את תאריך ההצבעה וכו' ואת הדף של המוות המשוייך אליהם.

תוקן על ידי כברהיה ב- 11/11/2020 03:09:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 03:16 לינק ישיר 
בשבילך מיוחד עשיתי כעת עוד בדיקה על שם אקראי, הנה הראשון שיצא בחכתי.

הבן אדם נפטר בשנת 1983 בגיל 30 בלבד היה במותו.

הצביע בבחירות האחרונות במישיגן.

להלן הצילומים:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 03:19 לינק ישיר 

(קלעפער, אני מניח שהרשימה של הנפטרים ממישיגן כבר ממויינת לפי מי שנרשם להצבעה וכדומה, זה לא סתם רשימת המתים, ברשימה הזו כ90% הצביעו).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 04:03 לינק ישיר 

אתה יודע שההפרש במישיגן  145 אלפים, האם זה ישנה את המצב? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 08:14 לינק ישיר 

אם יש פירצה כזו, עד כדי שכל כך הרבה מתים הצביעו, זה מראה שההצבעה בדואר היא פתח לזיופים בקנה מידה ענקי ויכול לתת קייס לדרוש בחירות חוזרות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 10:15 לינק ישיר 

כבר היה, אתה מכיר את חוק/כלל בנפורד?

https://rotter.net/forum/scoops1/665494.shtml#187

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 10:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 10:27 לינק ישיר 
a_smithee

כברהיה כתב:
אציין מראש כי אני מפקפק ביכולת של טראמפ להפוך את הקערה על פיה, אבל כחובב נתונים אני מביא לפה מספר מקורות נתונים שכל אחד יכול להיווכח בעצמו באמיתות טענות טראמפ על הצבעת מתים מסיבית בארה"ב, למרבה הפלא...

נתחיל עם קישור לאתר של המימשל בפנסילבניה בו ניתן לראות את המצביעים שהצביעו דרך הדואר. מצויין תאריך הלידה, וזמן ההצבעה.

ישנם כמה עשרות מצביעים בני 220 וכן צעירים יותר בגילאי 120 וכדומה.

כמ כן בקישור באמצעות מיון בתוכנת אקסס ניתן לראות את הטענה שפורסמה הערב על עשרת אלפי איש שהצבעתם נרשמה עוד לפני שהמעטפה המיועדת נשלחה אליהם

לא יודע לגבי 1900 ומטה, לגבי 1800 מופיע שם הסבר (מעל העמודה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 10:31 לינק ישיר 

בעניין הסיכויים באופן כללי, ובמישיגן בוודאי אני באמת מפקפק כפי שפתחתי בהתחלה.

בשביל לפסול את הבחירות טראמפ יצטרך להוכיח שיטה נרחבת של זיופים, וזה יהיה קשה יותר.

אפילו לגבי המתים שהצביעו, אין ראיה ברורה שההצבעה שלהם הייתה דוווקא לביידן.

הדברים היחידים שהייתי תולה בהם שביב תקווה

התוכנה של הבחירות שמשולמת על ידי קלינטון, במקרה כזה בדיקה פשוטה ממש יכולה לגלות את הזיוף. כי לפי מה שהבנתי התוכנה הזו היא לא הסופרת בעצמה אלא רק מרכזת את הנתונים מכל הקלפיות, אפשר לבדוק 100 קלפיות מדגמיות באופן ידני מה הייתה התוצאה ולהשוות לתוכנה ולראות אם אכן התוכנה משקרת.

אפשרות שבאמת מספר הקולות יצא גבוה משמעותית ממספר המצביעים שבאו לבחור (בויסקונסין למשל זה כנראה קרה, היו שם 89% הצבעה).

מה שכן כל אלו דברים שקל מאוד לבדוק, ולכן זה שאין עדיין בשורות בכיוונים האלו מלמדים שכנראה נבדק ולא נמצא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 11:00 לינק ישיר 

כברהיה כתב:

מישיגן:

רשימת נפטרים במישיגן

כל שם מופיע עם הפרטים הנדרשים לאיחזור פרטי ההצבעה שלו בבחירות, וקישור לאתר זיכרון עם תאריך הפטירה ועוד.

זה רשימה אקראית ? מה המכנה המשותף לכל הנפטרים הללו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 11:14 לינק ישיר 

לגבי חוקים מתמטיים שונים, לפי עורכי הדין של טראמפ יש סטטיסטקות יותר טובות שמצביעות על זיוף.

למשל לטענתם, יש חריגות סטטיסטית משמעותיות במדינות הבעייתיות, בהצבעה לנשיא לבד ללא הצבעה לסנט ולשאר הדברים עליהם הצביעו באותה מדינה.

אני לא יודע אם זה מספיק. הם צריכים למצוא את המקור של הקולות האלו ולראות איפה הקאץ', למשל למצוא ריכוז של קולות כאלו בקלפי אחת או במרכז ספירה ספציפי...

מי שזוכר פה פסלו קלפי על סטטיסטיקה. היה קלפי בה כל המפלגות קיבלו סכום עגול עם 50: 350, 150, וכו' וכו', נראה לי באמריקה זה יותר קשה.

תוקן על ידי כברהיה ב- 11/11/2020 11:16:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 11:25 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
כברהיה כתב:

מישיגן:

רשימת נפטרים במישיגן

זה רשימה אקראית ? מה המכנה המשותף לכל הנפטרים הללו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא יודע.
זה נראה כמו איזה סנכרון שעשו בין האתר זיכרון למתים הנ"ל במישיגן ונתוני המתים שמופיעים שם לנתוני הנרשמים להצבעה בבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2020 11:54 לינק ישיר 
a_smithee

בלתי_קרוא כתב:
כבר היה, אתה מכיר את חוק/כלל בנפורד?

https://rotter.net/forum/scoops1/665494.shtml#187

מכיר את החוק, מה זה נוגע לבחירות? לא הבנתי מה מראים הגרפים ברוטר (ההסבר שם ממש לא ברור)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בדוק זאת בעצמך: הזיופים בבחירות ארה"ב.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext