בית פורומים בחדרי חרדים

בדוק זאת בעצמך: הזיופים בבחירות ארה"ב.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/11/2020 00:27 לינק ישיר 

יש נתון נוסף מדהים שכל אחד יכול לבדוק בקישור של פנסילבניה, זה נחשף ב"אפוק טיימס" ובפורום רוטר משתמש אחד הביא את הניתוח שהוא עשה (הזכרתי בקצרה בעמוד הראשון).

על כל מצביע מבין 3 מליון+ המצביעים, מופיע תאריך מתי הוא נרשם להצביע בדואר, מתי נשלחה אליו המעטפה, ומתי המעטפה נקלטה בחזרה.

יש כ-100 אלף מצביעים שהמעטפה שלהם הוחזרה תוך זמן לא הגיוני.

23 אלף+ מתוכם המעטפה הוחזרה לפני שנשלחה, והשאר "הוחזרו" באותו יום או יום למחרת.

אני לא יודע אם זה מוכיח בעיה בודאות, אבל זה תמוה מאוד.

להלן דף אחד לדוגמא מרוטר, יש אפשרות בקישור של פנסילבניה בעמוד הראשון לבצע לבד סינונים ולמצוא אלפי מעטפות כאלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2020 00:45 לינק ישיר 
a_smithee

אפיקטוזין כתב:
בנוסף, אם 4000 מתים "הצביעו" תתאר לך כמה חיים שלא תכננו להצביע ומישהו "הצביעו" במקומם, הרי לא סביר שמי שזייף חיפש דוקא את המתים שיכולים להיפסל ולהתגלות בקלות..

כל אחד יכול לבדוק אם הצביע לא, אם הייתה תופעה כזו בהיקף נרחב היינו שומעים על הרבה אנשים שגילו להפתעתם ש"הצביעו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2020 00:51 לינק ישיר 
ולשרה_בן

כברהיה כתב:
יש נתון נוסף מדהים שכל אחד יכול לבדוק בקישור של פנסילבניה, זה נחשף ב"אפוק טיימס" ובפורום רוטר משתמש אחד הביא את הניתוח שהוא עשה (הזכרתי בקצרה בעמוד הראשון).

על כל מצביע מבין 3 מליון+ המצביעים, מופיע תאריך מתי הוא נרשם להצביע בדואר, מתי נשלחה אליו המעטפה, ומתי המעטפה נקלטה בחזרה.

יש כ-100 אלף מצביעים שהמעטפה שלהם הוחזרה תוך זמן לא הגיוני.

23 אלף+ מתוכם המעטפה הוחזרה לפני שנשלחה, והשאר "הוחזרו" באותו יום או יום למחרת.

אני לא יודע אם זה מוכיח בעיה בודאות, אבל זה תמוה מאוד.

להלן דף אחד לדוגמא מרוטר, יש אפשרות בקישור של פנסילבניה בעמוד הראשון לבצע לבד סינונים ולמצוא אלפי מעטפות כאלו.

נכון לרגע זה בתי המשפט דחו למעלה מ 10 עתירות של הרפובליקנים.אפילו קול אחד בודד לא נפסל.
אולי הם מנצחים אצל ההזויים ברוטר אבל מפסידים בבית משפט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2020 00:51 לינק ישיר 
a_smithee

אפיקטוזין כתב:

טראמפ טען מזמן ששיטת המעטפות היא מתכון לזיופים, בעבר הנוהג הזה היה שמור למקרים חריגים, חיילים חולים וכדו' - כמו בישראל, וייתכן (אני משער, כמו בישראל) שהיו אמצעי הגנה מסויימים, נניח קלפי צבאית עם מזכירות קלפי שבודקת מי משלשל מעטפות לקלפי ושהבוחר עצמו ממלא את הטופס (כמו בקלפי נכים וחיילים בישראל)

זה משתנה ממדינה למדינה, יש מדינות (וושינגטון ואורגון) שבהן מזה הרבה זמן ניתן להצביע רק בדואר, יש מדינות שאפשרו הצבעה בדואר ויש מדינות שרק על פי בקשה או רק במקרים חריגים אפשרו את זה (יש כאלו שבכלל לא), עד היום לא נמצאו הוכחות לזיופים משמעותיים בהצבעה בדואר (יותר מבשיטה רגילה), בגלל הקורונה ההצבעה בדואר התרחבה מאוד
ככל הידוע לי אין הגנה ניוחדת על הצבעה בדואר, יש מעטפה שנשלחת לבוחר עם מעטפה להחזר וטופס בחירות והם מחזירים אותה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2020 01:38 לינק ישיר 

נניח שאתה צודק, אלו הכללים שטראמפ נכנס אליהם ביודעין. וממילא זו התוצאה. ובכלל טראמם לא טוען לבעיות טכניות, טראמפ מאשים את המפלגה הדמוקרטית בארגון זיוף  בכל ארה"ב. אז מצאת גליצ' טכני מפוקפק של 4000 איש שחצים בכלל הצביע לטראמפ ומזה אתה עושה אשכול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2020 01:41 לינק ישיר 

מה מונע ממישהו להצביע בדואר בשם אדם מבוגר שלא מתפקד או בשם אדם שאף פעם או נדיר שהלך להצביע? לגנוב זהות היום בפרט אם מדובר בגוף עם תקציבים זה הכי קל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2020 01:51 לינק ישיר 

muki28 כתב:

מה מונע ממישהו להצביע בדואר בשם אדם מבוגר שלא מתפקד או בשם אדם שאף פעם או נדיר שהלך להצביע? לגנוב זהות היום בפרט אם מדובר בגוף עם תקציבים זה הכי קל.

מה מונע מאדם להגיע לקלפי ולבחור במקום מישהו אחר?
בדרך כלל משווים חתימות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2020 03:01 לינק ישיר 

ולשרה בן, מוקי ענה לשאלתך במקומי

מן הסתם אם הייתי מצביע בשם של מישהו אחר, הייתי בוחר רק את אלו שלא נוהגים להצביע, לפעמים זה יהיה בגלל שהם מאוד מתים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2020 05:42 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:

ולשרה בן, מוקי ענה לשאלתך במקומי

מן הסתם אם הייתי מצביע בשם של מישהו אחר, הייתי בוחר רק את אלו שלא נוהגים להצביע, לפעמים זה יהיה בגלל שהם מאוד מתים

קרא שוב את מה שכתבתי.

אם יש הוכחות הולכים לבית משפט ולא בוכים בכלי התקשורת.
נכון לעכשיו העו"ד של טראמפ נכשלו בכל העתירות שלהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2020 13:53 לינק ישיר 

בקיצור!
גם את החרדים בארץ, האשימו.
שהמתים שלהם מצביעים...
השאלה היא!
מי למד ממי!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2020 14:15 לינק ישיר 

מתים מצביעים - קל למצוא ולכמת
טפסים שחזרו לא על ידי מי שהיו אמורים להחזיר אותם - אם מדובר בתופעה נרחבת מישהו (או קרוב משפחתו) ישים לב וידווח
כמה מקרים משני הסוגים נמצאו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 02:35 לינק ישיר 
המצב כנראה כבר אחר יאוש של טראמפ

אבל הנה נתונים מעניינים לבדיקה עצמאית, שוב מתוך האתר הרשמי של הבחירות בפנסילבניה, בכמה מדינות "נותרו לספור" מספר מעניין של מינוס קולות, כלומר, ספרו יותר קולות מאלו שהצביעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 04:27 לינק ישיר 
קלעפער

אם אני לא טועה המינוס מייצג אנשים שנרשמו אולם הצבעתם לא נמצאה. למשל אדם שהגיש את פרטיו אך בפועל לא הכניס מעטפה מכל סיבה שלא תהיה. הוא נרשם כמינוס.

תוקן על ידי קלעפער ב- 18/11/2020 04:27:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 05:10 לינק ישיר 

מה שמפליא אותי
כל הזיופים נטענו נגד הדמוקרטים, פתאום ביום אחד נהפכו דווקא הדמוקרטים לזייפנים ונוכלים ומדובר הרי באלפי בני אדם המואשמים בנוכלות כולם משתייכים לאותו צד - דמוקרטי

האם ייתכן והיתה כאן מערכת משומנת וענפה שהתפרסה על עשרות מדינות בארה"ב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 10:30 לינק ישיר 

עד היום כל טענות עורכי דינו של טראמפ

בבית המשפט - לא הצהרות לתקשורת או בטוויטר - לא כללו טענה קונקרטית על זיוף, היו טענות פרוצדרליות (משקיפים ממרחק 15 או 6 רגל) וטענות על חוקיות מעטפות שהגיעו אחרי הבחירות וכדומה, כל זה גם אם יתקבל לא יפסול את הבחירות באף מדינה שביידן זכה בה
לא בטוח שתהיה ספירה חוזרת בויסקונסין, כי זה יעלה לקמפיין של טראמפ 8~ מיליון דולר.........

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בדוק זאת בעצמך: הזיופים בבחירות ארה"ב.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.