|
|
| נשלח ב-12/11/2020 08:13 |
|
| |
מצה זו שאנו אוכלים
מהר"א מסאטמער יצא בימים האחרונים נגד החיטה למצות שלקחו עד היום מלונג איילנד, וטוען שהם מצות חלשות (ז"א הלכתית). מי יכול להרחיב? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 09:19 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | מצה זו שאנו אוכלים
מהר"א מסאטמער יצא בימים האחרונים נגד החיטה למצות שלקחו עד היום מלונג איילנד, וטוען שהם מצות חלשות (ז"א הלכתית). מי יכול להרחיב? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 13:16 |
|
| |
תמניא_אפי
מעניין לעניין למביני אידיש ואנגלית

|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 13:28 |
|
| |
כנראה קשור לזה באיזו צורה (אחרי הבחירות כל ילד יודע שלונג איילנד לא באריזונה)...
קונטרס ניכרים דברי אמת על חיטי אריזונה הגר״מ שטרבוך בפסק כי במצות אריזונה חשש חמץ דומ"ץ בעלזא חוזר במכתב למען חטי אריזונה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 15:05 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | מושגים כתב: |  | מצה זו שאנו אוכלים
מהר"א מסאטמער יצא בימים האחרונים נגד החיטה למצות שלקחו עד היום מלונג איילנד, וטוען שהם מצות חלשות (ז"א הלכתית). מי יכול להרחיב? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
לחם עוני: לחם של עניים לחם שעונים עליו תשובות הרבה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 15:24 |
|
| |
מייל זה דואר באנגלית מעייל קמח באידיש. הבדיחה אומרת שהמאבק של סאטמר והמאבק של טראמפ זהים. שתיהם אודות המייל טראמפ אודות ההצבעות בדואר וסאטמר אודו. קמח אריזונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 15:30 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | מייל זה דואר באנגלית מעייל קמח באידיש. הבדיחה אומרת שהמאבק של סאטמר והמאבק של טראמפ זהים. שתיהם אודות המייל טראמפ אודות ההצבעות בדואר וסאטמר אודו. קמח אריזונה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חמוד! (באוקראינית מייל[י] זה חמוד)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2020 16:10 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  |
| מושגים כתב: |  | מייל זה דואר באנגלית מעייל קמח באידיש. הבדיחה אומרת שהמאבק של סאטמר והמאבק של טראמפ זהים. שתיהם אודות המייל טראמפ אודות ההצבעות בדואר וסאטמר אודו. קמח אריזונה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חמוד! (באוקראינית מייל[י] זה חמוד) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|