בית פורומים בחדרי חרדים

כרגע טראמפ מוביל - לפי גיא בכור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/12/2020 18:28 לינק ישיר 

חייב רק לשים אימוטיקון צוחק על המשפט האחרון. תאמין לי שככל שאתה מקשקש ואין לך מושג עדיין אני מייחס לך יושר. טועה אך ישר. הוא שקרן. אין טעם לשוב ולהקיא את הדברים. הדברים נאמרו והבוחר יבחר או שהוגו צ'אבעס יבחר בשבילו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2020 07:09 לינק ישיר 

טראמפ וחסידיו הפיצו בשבועות האחרונים עלילות שווא על שתי חברות שמייצרות מכונות הצבעה. לכאורה המכונות תוכנתו לגנוב קולות מטראמפ. לכאורה החברות שייצרו אותן נשלטות על ידי ג'ורג' סורוס ושליטי ונצואלה.

אחת מן החברות שהותקפו, סמארטמאטיק, שיגרה לרשתות טלויזיה שהפיצו את ההבלים האלה התראה לפני תביעה משפטית. היה משעשע להפליא לשמוע איך פוקס-ניוז וניוזמאקס שינו לפתע את טעמן, ופרסמו ב48 השעות האחרונות הודעות מפורטות ש"תיקנו" את השקרים הקודמים שהפיצו בהרחבה... כל הטענות להטיית תוצאות והעברת קולות מטראמפ לביידן התנפצו אל קרקע המציאות. אין ראיות לסיפורי האגדות על המכונות. בהעדר ראיות, נאלצו השקרנים לזחול על ארבע ולהודות ששיקרו. רק נחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2020 07:38 לינק ישיר 
שווה להביא את מה שניוזמאקז כתבו....אבל גונסון אמר....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 07:36 לינק ישיר 
אתם תמשיכו להתעלף על חדשות צדדיות

קלעפער כתב:

כוחות הצדק והאור ימשיכו להלחם נגד סין וזרועותיה בממשל האמריקאי, ונגד הפיונים של כוחות האופל שמפזרים את השקרים שמייצרת התקשורת המזוייפת.
נצחונות גדולים בדרך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 16:02 לינק ישיר 

ה"גדול" של האוונגליסטים, פעט רוברטסון, כבר הכריז שטראמפ "לא יציב בנפשו" וחי בעולם מדומין משלו וכדאי שלא ירוץ ב2024...ואין אחר דברי המנהיג ולא כלום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 20:02 לינק ישיר 

לא חקרתי את הנושא, אני לא יודע גם אם לאנשים פשוטים כמונו יש דרך לברר מה באמת קורה בכל הסיפור הזה.

אבל אני אומר וחוזר ואומר דבר אחד:
עד כמה שאני מכיר את מתנגדי טראמפ - הם מסוגלים לשקר ועוד יותר מזה בשביל להוריד אותו.
שוב - אני לא אומר שאני יודע שהם עשו זאת, אבל אני בהחלט אומר שהם מסוגלים לעשות זאת.
הם מאמינים שהוא רע, בעיקר בגלל שהוא הגב של הדתיים, של ישראל, ומעל הכל - לא מוכן להגדיר עצמו כפמיניסט.

מה הנפקא מינה?
שצריכים להיות זהירים.
על כל אחד במקומו ובתפקידו לפקוח עיניים,
ולהבדיל בין בר פלוגתא שצריך לכבד גם אם הוא שונה מאוד ממך, לבין רמאי שבז לדעתך ומנסה לפגוע בך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 21:19 לינק ישיר 
קלעפער

לא היה נוכל כמו טראמפ מאז אנדרו ג'קסון. ניקסון ילד לעומתו. ומעולם לא היה איש שכה הרקיב את המפלגה הרפובליקנית כמו טראמפ. ניוט גרינגיץ' ילד לעומתו. תרמת לו כבר קצת לקרן?...

תוקן על ידי קלעפער ב- 24/12/2020 21:27:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2020 18:47 לינק ישיר 
כרגע זה הסיכוי האחרון (מאמר מתוך המודיע)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2020 20:10 לינק ישיר 

כתוב במאמר שהיו תקדימים בהם הקונגרס שינה את התוצאות. האם יש לכבודו מקור או סימוכין לטענה זו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2021 00:14 לינק ישיר 

צר לי מאוד.
הטקס תם.
על אף שהיו זיופים רבים
לא נראה שסגן הנשיא פנס ישתף פעולה עם סיפור 'האלקטורים' החילופיים.
אין לי מושג מה טראמפ זומם ב 6 לינואר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2021 00:36 לינק ישיר 

סגן הנשיא לא יכול - גם אם רוצה - להחליט לקבל אלקטורים חלופיים, למרות 4 שנות טרמפ ארה"ב היא עדיין לא רפובליקת בננות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2021 00:41 לינק ישיר 

גם אחרי ה6 בינואר תגלו פתאום שיש עוד איזה ניצוץ תקוה עד ה20... וגם אחרי ה20 מחזיקי הפסלים בידיהם ימצאו עוד תקות שוא שהנה הנה טראמפ חוזר ובגדול...

כך דרכם  של מאמינים שוטים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2021 01:52 לינק ישיר 
מצדרביעי

קלעפער כתב:
גם אחרי ה6 בינואר תגלו פתאום שיש עוד איזה ניצוץ תקוה עד ה20... וגם אחרי ה20 מחזיקי הפסלים בידיהם ימצאו עוד תקות שוא שהנה הנה טראמפ חוזר ובגדול...

יכול להתחרות רק עם הדמיונות של התקשורת הפרוגרסיבית לאורך כל כהונת טראמפ, שהנה הנה עוד שנייה נכניס את טראמפ לכלא בשל ה"מעורבות הרוסית" שהייתה בבחירות וכביכול הייתה לטובתו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2021 01:58 לינק ישיר 
קלעפער

מצדרביעי כתב:

יכול להתחרות רק עם הדמיונות של התקשורת הפרוגרסיבית לאורך כל כהונת טראמפ, שהנה הנה עוד שנייה נכניס את טראמפ לכלא בשל ה"מעורבות הרוסית" שהייתה בבחירות וכביכול הייתה לטובתו...

אכן, אבל לא הגיע לרמות שמאמיני טראמפ הגיעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2021 14:41 לינק ישיר 

האמת שההפסד הגדול שטראמפ הפסיד את הנשיאות,
הוא שחתנו קושנר לא ירוץ לנשיאות ב2024
שזה כנראה מה שהיה קורה לו טראמפ היה לוקח את הבחירות עכשיו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כרגע טראמפ מוביל - לפי גיא בכור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext