|
|
| נשלח ב-2/12/2020 21:29 |
|
| |
שידור חי עצרת עוצרים את הגניבה במדינת ג'ורג'יה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2020 22:40 |
|
| |
עוד כתבה בנושא שעדיין לא אבוד
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 03:22 |
|
| |
יש פה עירוב של כמה נושאים. נושא א . האם היו זיופים חסרי תקדים מצד הדמוקרטים? נושא ב. האם יש לטראמפ סיכוי לנצח במשפט? נושא ג. האם טראמפ נשיא טוב לישראל ולעולם?
מי שעונה את כל התשובות כן או לא, הוא מדבר מתוך רצונו ונטיית ליבו. כדי לדעת אם טראמפ ינצח צריך להיות בקי ב א. החוק האמריקאי. ב. המציאות. ונראה שכל המגיבים כולל גאי בכור לא מבינים במשפט אמריקאי. את הניצחון של בוש על אלגור אף אחד לא צפה וההחלטה היתה בעייתית אבל היא ניתנה. ולשאלות האם היו זיופים, התשובה בהחלט והאם טראמפ נשיא טוב לישראל ולעולם התשובה בודאי, גם אם הוא לא היה זוכה מקום אחרון בתחרות נימוסים זה לא קשור לשאלה על טיבו. טראמפ עצר את הטרלול הפרוגרסיבי, הPC המזוייף והDeep Stait השיקריים . העמיד את הפלסטינים הסורים והאיראנים במקומם הראוי להם , צפצף על האו"ם ומוסדותיו המוטים וכו
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 05:07 |
|
| |
שוקולד_תות "הודיע" לנו ש"כמובן" היו זיופים בבחירות בארה"ב. ובכן, נתקן אותו. התובע הכללי של ארצות הברית, ויליאם בר, שעשה את דברו של טראמפ באמונה עד עכשיו, הצהיר בפומבי שלא היו זיופים בקנה מידה שישפיע על התוצאות. עשרות תביעות משפטיות (מאז 3 בנובמבר קרוב ל50) טענו לזיופים, וכולן כולן נדחו. (התביעה היחידה שהתקבלה אינה עוסקת בזיופים, והיקפה גם הוא אינו משמעותי לתוצאות). אמור מעתה כמובן לא היו זיופים.
כל הנסיונות של טראמפ ועושי דברו לטעון לזיופים בבתי המשפט, לפני שופטים רפובליקנים, לפני שופטים דמוקרטים, לפני שופטים שאינם רשומים כמפלגתיים, בויסקונסין, אריזונה, מישיגן, ג'ורג'יה, נבדה, מינסוטה, פנסילבניה וברמה הפדרלית, כולם כולם קרסו מחוסר ראיות. אף לא שופט אחד מקרוב ל50 שעסקו בעניין, ובכללם שופטים שמונו על ידי דונאלד טראמפ, הסכים לקבל אפילו טענה אחת משלל הטענות, הסיפורים, הרכילויות, השמועות והמעשיות שהוצגו כ"עדות" כביכול. לא, שוקולד_תות, לא היו זיופים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 15:23 |
|
| |
אני לא מתרגש באמירתו של באר, אנשים מסוגו מהמרים למען המשך הקריירה שלהם באשר היא, כאשר לדעתם המהלך חסר סיכוי והם מבינים שהשלטון הולך להתחלף, הם יסייעו לצד הנגדי כדי לצבור נקודות. ואגב, גם אם הוא חושב שיש לטראמפ סיכוי, הוא בסה"כ מנסה לזרוק עצם לצד השני למקרה וינצחו, הרי מה בסה"כ אמר? ש*עדיין* לא נמצאו ראיות, תמיד הוא יוכל לומר שבסוף נמצאו הראיות ולמעשה הוא מסתדר עם שני הצדדים הפוליטיקה האמריקנית מושחתת מהיסוד, ממליץ לצפות בסרט הארוך (והמתורגם) הזה כדי להבין למה אסור להאמין למילה של פוליטיקאי בארה"ב. https://rumble.com/vbk9jk-19421264.htmlנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 16:56 |
|
| |
קלעפער
| אפיקטוזין כתב: |  | אני לא מתרגש באמירתו של באר, אנשים מסוגו מהמרים למען המשך הקריירה שלהם באשר היא, כאשר לדעתם המהלך חסר סיכוי והם מבינים שהשלטון הולך להתחלף, הם יסייעו לצד הנגדי כדי לצבור נקודות. ואגב, גם אם הוא חושב שיש לטראמפ סיכוי, הוא בסה"כ מנסה לזרוק עצם לצד השני למקרה וינצחו, הרי מה בסה"כ אמר? ש*עדיין* לא נמצאו ראיות, תמיד הוא יוכל לומר שבסוף נמצאו הראיות ולמעשה הוא מסתדר עם שני הצדדים הפוליטיקה האמריקנית מושחתת מהיסוד, ממליץ לצפות בסרט הארוך (והמתורגם) הזה כדי להבין למה אסור להאמין למילה של פוליטיקאי בארה"ב. https://rumble.com/vbk9jk-19421264.htmlנשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תות כתב שהיו זיופים. אם באר לא מצא לא שייך ללומר שהיו זיופים.
ועל הסרטון. 11 דקות צפיתי בכוח. אני מאלה המעדיפים ללמוד על המאפיה לא מבתי המשפט והחוקרים אלא מהמאפיונרים עצמם ומעורכי דינם... ועדיין התקשיתי מרוב המניפולציות והשקרים של דווין נונז...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 20:14 |
|
| |
https://apnews.com/article/barr-no-widespread-election-fraud-b1f1488796c9a98c4b1a9061a6c7f49d באר לא אמר שלא היו אי סדרים וזיופים אלא שלא היתה "הונאה נרחבת" כזו שמסוגלת לשנות את התוצאה, שמלבד העניין זו כבר דעה ולא עובדה, לפי דבריו ייתכן שהיו אי סדרים חמורים אבל הוא לא השתכנע שהם שינו את התוצאות. מבחינת העם האמריקאי טוהר הבחירות הוא נושא חמור גם אם בפועל לא הצליחו להטות את הבחירות כפי שהדגשתי לעיל, ואת זה הוא לא הכחיש. הוא גם לא מסוגל להכחיש פשוט כי הוא לא ביצע בדיקה, אבל לטענתו אין דחיפות (או בכלל) לבצע בדיקה אם לא נחשפו ראיות להטיית הבחירות. אגב, זה מגוחך ביותר על רקע הטענות שהוא טען חזור וטעון לפני הבחירות ששיטת המעטפות היא פרצה פונטציאלית לזיוף ומזה הוא לא חזר בו. אלא שכעת הוא לא ראה שזה אכן השפיע. נו שוין. https://apnews.com/article/9f1fde9bb0dd6e46be5a7add286093b9 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 20:51 |
|
| |
לסיכום, זה בערך כמו להניח קלפי בכיכר העיר ולכתוב שלט "ההצבעה מיועדת לתושבי העיר בלבד!, נא לא להצביע פעמיים!!" ואח"כ לטעון שלא נמצאו ראיות לזיופים נרחבים... ברור שלא נמצאו, כי השיטה דפוקה מראש והיא בנויה באופן שאפשר לרמות בלי להשאיר עקבות, הן לרמאות עצמה, וגם במקרה שהרמאות תתגלה כי משהו לא יסתדר, אין עקבות שיוליכו לשומקום. לכן, זה שזועק וטוען לרמייה ושהשיטה פרוצה, אינו צריך להוכיח שאכן בפועל באו נוכלים באישון ליל והצביעו ברמייה, הוא צריך רק להוכיח שהם יכלו לעשות זאת! כי בחירות שאינם ניתנות לבדיקה ואינן חסינות לרמייה והטייה אינן שוות כקלפית השום. אז במקרה הזה מי שהתריע מראש ובזמן אמת מלבד טראמפ זהו וויליאם באר עצמו, אז איזה ערך יש לטענתו כעת ש"לא נמצאו הוכחות לזיופים נרחבים שגרמו להטיית הבחירות"? סו וואט? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 20:57 |
|
| |
אתה חושב שהתובע הכללי של טראמפ יקבל מינוי כלשהו בממשל של ביידן? זה לא כמו בישראל שפרקליט המדינה הוא פקיד ממונה עם תקופת זמן קצובה, הוא ממונה פוליטי של הנשיא
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 21:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 21:31 |
|
| |
המשל שלך חלקי. נלך איתו אבל נשפץ אותו. יש קלפי בכיכר העיר וכתוב עלחיה וכו, ויש מצלמה נסתרה שעוקבת אם אנשים מצביעים פעמים או אנשים לא עירוניים (המצלמה זה המשל לפיקוח הקפדני שיש על הבחירות) ואת הסרטונים של מצלמה זו בדקו וגילו שרק תושבי העיר הצביעו ופעם אחת. היו כמה שניסו אבל כמות קטנה.
זה מה שבאר אמר, חיפשתי. הוראתי לגם לתובעים שלי וגם לאף בי איי והם חזרו בידים רקות, לא כי לא מצאו אלא כי בדקו שהדברים התנהלו נכון.
זה כמו שהמשטרה עוקבת אחרי פושע ולא מצאו שגנב אבל הבנק נפרץ בערב זה, נגיד שזה לא אליבי כי רק לא ראיתם שלא פרץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 22:31 |
|
| |
אגב, התמימים הדמוקרטים לא הבינו מה באר עשה כאן. הוא כאילו מתנגד לטראמפ על הדבר הפשוט שאין בין כה ממנו חזרה אבל יתמוך בו, כעת ביתר קלות, בחנינות ובעוד דברים מפוקפקים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 22:36 |
|
| |
| עיבל כתב: |  | שוקולד_תות "הודיע" לנו ש"כמובן" היו זיופים בבחירות בארה"ב. ובכן, נתקן אותו. התובע הכללי של ארצות הברית, ויליאם בר, שעשה את דברו של טראמפ באמונה עד עכשיו, הצהיר בפומבי שלא היו זיופים בקנה מידה שישפיע על התוצאות. עשרות תביעות משפטיות (מאז 3 בנובמבר קרוב ל50) טענו לזיופים, וכולן כולן נדחו. (התביעה היחידה שהתקבלה אינה עוסקת בזיופים, והיקפה גם הוא אינו משמעותי לתוצאות). אמור מעתה כמובן לא היו זיופים.
כל הנסיונות של טראמפ ועושי דברו לטעון לזיופים בבתי המשפט, לפני שופטים רפובליקנים, לפני שופטים דמוקרטים, לפני שופטים שאינם רשומים כמפלגתיים, בויסקונסין, אריזונה, מישיגן, ג'ורג'יה, נבדה, מינסוטה, פנסילבניה וברמה הפדרלית, כולם כולם קרסו מחוסר ראיות. אף לא שופט אחד מקרוב ל50 שעסקו בעניין, ובכללם שופטים שמונו על ידי דונאלד טראמפ, הסכים לקבל אפילו טענה אחת משלל הטענות, הסיפורים, הרכילויות, השמועות והמעשיות שהוצגו כ"עדות" כביכול. לא, שוקולד_תות, לא היו זיופים.
|
|
אין קשר בין הצהרות מערכת המשפט מבחינה משפטית למציאות. כמו שכתב כבר אפיקטוזין , הבחירות בארה"ב כל כך פרוצות, מצביעים מיליונים לא חוקיים וכמובן כולם לצד הדמוקרטי המבטיח להם אזרחות... ובדואר וללא תעודה מזהה. הפעם לקחו את כל הליקויים והפכו אותם לשיטה, כולל המכונות השקרניות. האם יצליחו להוכיח זאת גם משפטית, זו שאלה נפרדת.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 23:30 |
|
| |
הטענה על המכונות לא קשורה בשאלת המייל-אין באלעטס. זו טענה מופרכת ודמיונית. ואגב, באר בפירוש הדגיש שהמכונה נבדקה ונמצא שלא ניתן לזייפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2020 00:03 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | המשל שלך חלקי. נלך איתו אבל נשפץ אותו. יש קלפי בכיכר העיר וכתוב עלחיה וכו, ויש מצלמה נסתרה שעוקבת אם אנשים מצביעים פעמים או אנשים לא עירוניים (המצלמה זה המשל לפיקוח הקפדני שיש על הבחירות) ואת הסרטונים של מצלמה זו בדקו וגילו שרק תושבי העיר הצביעו ופעם אחת. היו כמה שניסו אבל כמות קטנה.
זה מה שבאר אמר, חיפשתי. הוראתי לגם לתובעים שלי וגם לאף בי איי והם חזרו בידים רקות, לא כי לא מצאו אלא כי בדקו שהדברים התנהלו נכון.
זה כמו שהמשטרה עוקבת אחרי פושע ולא מצאו שגנב אבל הבנק נפרץ בערב זה, נגיד שזה לא אליבי כי רק לא ראיתם שלא פרץ... |
|
בוא נתחיל מהסוף, באר חולק עליך, כי הוא טען לאורך כל הדרך שהשיטה פרוצה מאוד והיא איננה מאובטחת כפי שמנסה המשל שלך להציג, כלומר אין מצלמות.
אז איך כעת הוא טוען (לשיטתך) שבדיעבד "זה נבדק והכל התנהל כשורה", מה הסיכוי שתניח קלפי בכיכר העיר בלי מצלמות ולא יהיו זיופים? לשיטתך הוא אמור לחזור בו ולהודות שטעה והאשמותיו היו חסרות ביסוס, כי בעצם כן היו מצלמות במשל, האם שמעת אותו אומר זאת? אני לא.
ואגב, תקשורת הוגנת היתה צריכה לשאול אותו את השאלות הקשות הללו, אבל כשהוא משרת את הצד שלהם הם מקילים עליו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 07/12/2020 00:04:19
|
|
|
|
|