|
|
| נשלח ב-15/12/2020 00:30 |
|
| |
a_smithee
אכן, אלקטורים הרפובליקאים ב-3 או 4 מדינות התאספו לטקס אלטרנטיבי בו הצביעו עבור דונאלד טראמפ אין לזה כל משמעות - הם לא מונו על ידי המדינות האלו ולא הצביעו לפי שום פרוצדורה חוקית, עבר כבר הזמן בו על פי החוקה המדינות יכולות למנות אלקטורים ואלקטורים אחרים מונו הדבר היחיד שזה מראה שיש רפובליקאים שמוכנים להתבזות למען דונלד טראמפ ושהוא ה-sore loser הגדול ביותר בתולדות ארה"ב
תוקן על ידי A_Smithee ב- 15/12/2020 01:04:49
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 00:39 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 00:42 |
|
| |
המועמדים הרפובליקנים לאלקטורים בפנסילבניה לא נבחרו. הם יכולים להתכנס בכל מקום שבו תאווה נפשם ו"להצביע" עבור הרשל'ה אוסטרופולר,הברון מינכהאוזן או דונלד טראמפ. ההצבעה הקובעת היא של עשרים האלקטורים שנבחרו, כולם דמוקרטים, ואלה הצביעו היום בקפיטול בהריסבורג עבור ביידן והאריס.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 00:57 |
|
| |
ולגבי גיא בכור, אני בטוח שהוא שולט באנגלית ולכן או שהוא לא קורא את המקורות שהוא מביא או שהוא מניח שקוראיו לא יודעים אנגלית, הוא כותב שחברי בית הנבחרים של מדינות מסוימות "מרדו" במושלים והצביעו לבחור אלקטורים רפובליקאים, זה לא נכון ולא כתוב במקור שמביא, האלקטורים התכנסו ביוזמתם לטקס חסר משמעות
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 01:41 |
|
| |
כן וכצפוי ובצער רב: האלקטורים אישרו את ניצחונו של ביידן

|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 05:13 |
|
| |
אל תתיאש, טראמפ עוד ינצח...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 07:59 |
|
| |
שונאי ישראל מקשקשים
כלום עוד לא סגור, התאריך הסופי 20 לינואר יום ההשבעה. ב-5 בינואר בסנאט אמורים לאשר את בחירת האלקטורים, ביום שישי מקבל הנשיא טראמפ דו"ח מקיף על הרמאות , במידה שהדו"ח מוכיח שהייתה התערבות של ממשלה זרה בבחירות הנשיא יכול לבטל את תוצאות הבחירות בצו נשיאותי. דו"ח פורנזי של 22 מכונות דומיניון הוגשו במישיגן והראו שהמכונות בנויות ומתוכננות לרמות בבחירות. כמי שעוקב באדיקות אחר מה שקורה בארה"ב, לומר שלא הייתה רמאות בהיקף אדיר, משקר! נתחיל בהסתרה של כל כלי התקשורת והרשתות החברתיות, של פרשת בנו של ביידן, שעכשיו לפתע התברר שאכן בנו של ביידן נמצא בחקירה שהוסתרה בשל הבחירות. עשרות אלפי כתובות של קניונים ומחסנים או של בתים נטושים בפתקי הבחירות, עשרות אלפי מצביעים מתים, גליצ'ים מסתוריים של מכונות ספירת הפתקים, תמיד לטובת ביידן. צילומי אבטחה ברורים של פתקים נספרים בזמן שכל הבוחנים נשלחים הביתה, ובא נראה מה יקרה עם הרשימה של 2 מיליון אנשי המפלגה הקומוניסטית של סין שהושתלו במערב.
יש כאן גולשים שדוחפים מסרים שקריים בידיעה שרוב הגולשים אינם מעורים בפרטים, ואינם מתעניינים וחיים רק על כותרות כולל באתר בחדרי חדרים. המצב לא אופטימלי אבל רחוק מסיום, רמת הרמאות של הדמוקרטים היא מטורפת, אף אחד לא ציפה לסחף האדיר שיצר טראמפ בבחירות, ולכן הדמוקרטים בלחץ רב פתחו בשרשרת רמאויות כל כך גדולה, שהסימנים נשארו בשטח גלויים.
ניצחון של ביידן יחסום את האפשרות של הרפובליקנים לנצח בבחירות מכאן והלאה, הם יכולים לשנות את חוקי הבחירות ככל רצונם, ואף אחד לא יכול לעשות כלום. מעבר לאסטרטגיה כלכלית שתחסל את ארצות הברית ותחזק את סין, תחזק את אויבי ישראל, ותסכן את קיומה.
אני מאמין שצעדיו של טראמפ לחזק את אויבי איראן ולחברם יחד, היה מהלך שיחסום את איראן והתערבות סין במזרח התיכון ולכן אני רגוע, אבל מי שגר בארה"ב כדאי לו למכור ולברוח כי החורף מכלכלי יהיה קטלני.
תוקן על ידי amblin1 ב- 15/12/2020 08:35:34
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 09:42 |
|
| |
איך תשכנע ניקים כאן, שפשוט "יודעים" ברוח קדשם שלא היו, אין ולא יהיו זיופים?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 11:12 |
|
| |
הנושא לא אם היו או לא. ברור שהיו! הדת הליברלואידית מחייבת את מאמיניה הפרוגרסיביים לעשות הכל כדי לתקן עולם במלכות אידיאולוגיית הטירוף והזוהמה שלהם. סוג של ג'יהאד. הבעיה היא שהכוח שבידי המאמינים הפרוגרסיביים הוא אדיר, והם בהחלט יודעים איך לסגור קצוות כך שלא ניתן יהיה לעשות כלום מול הזיופים. ככה שטראמפ שייך להיסטוריה. תתרגלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 13:28 |
|
| |
momeir
| פיינשמקער כתב: |  | הנושא לא אם היו או לא. ברור שהיו! הדת הליברלואידית מחייבת את מאמיניה הפרוגרסיביים לעשות הכל כדי לתקן עולם במלכות אידיאולוגיית הטירוף והזוהמה שלהם. סוג של ג'יהאד. הבעיה היא שהכוח שבידי המאמינים הפרוגרסיביים הוא אדיר, והם בהחלט יודעים איך לסגור קצוות כך שלא ניתן יהיה לעשות כלום מול הזיופים. ככה שטראמפ שייך להיסטוריה. תתרגלו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא יודע , מה יהיה בסוף. על פניו נראה שזה סגור. טראמפ, על אף שדוחים אותו ולא מאפשרים לו להציג את טענותיו, הוא לא מוותר. משאלת הלב היא שהכל יתהפך ושנזכה לעוד 4 שנים של החבר הכי טוב של העם היהודי ככלל ומדינת ישראל בפרט .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 16:28 |
|
| |
קלעפער
| momeir כתב: |  | הנושא לא אם היו או לא. ברור שהיו! הדת הליברלואידית מחייבת את מאמיניה הפרוגרסיביים לעשות הכל כדי לתקן עולם במלכות אידיאולוגיית הטירוף והזוהמה שלהם. סוג של ג'יהאד. הבעיה היא שהכוח שבידי המאמינים הפרוגרסיביים הוא אדיר, והם בהחלט יודעים איך לסגור קצוות כך שלא ניתן יהיה לעשות כלום מול הזיופים. ככה שטראמפ שייך להיסטוריה. תתרגלו. נשלח מהאנדרואיד שלי לא יודע , מה יהיה בסוף. על פניו נראה שזה סגור. טראמפ, על אף שדוחים אותו ולא מאפשרים לו להציג את טענותיו, הוא לא מוותר. משאלת הלב היא שהכל יתהפך ושנזכה לעוד 4 שנים של החבר הכי טוב של העם היהודי ככלל ומדינת ישראל בפרט .
|
| מי דחה אותו? קיבל עשרות הזדמנויות להציג את מרכולתו בבתי המשפט השונים. כולם דחו אותו על בסיס שאין בסיס לתביעה. העדים שלו היו מגוכחים וחסרי הבנה. הראיות שלו היו מטומטמות. בבתי המשפט עו"ד נאלצו להודות שהם הגישו תצהירים כוזבים. בספירות החוזרות התגלה שאין כלום, ואף לפעמים ביידן קיבל יותר..
איך אמר מישהו: לפי כמויות הנצחונות של ביידן הוא הנשיא ה67. ונאחל לנשיא החדש של מלכות החסד שיצליח ויתקן את כל עיוותי הנשיא היוצא. ואגב, טראמפ שונא ישראל מובהק. בתקופתו ובגללו נרצחו יותר יהודים מאשר בתקופו קודמיו. אה, הוא העביר שגרירות ממקום למקום...שכחתי... שום שגרירות לא שווה ציפורן של יהודי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 18:10 |
|
| |
מובן שמר קלעפער מבין יותר מכל גדולי הדור באמריקה שיצאו לראשונה מגדרם, תמכו בטרמפ והביעו לו תודה, ושכחנו את מסע השלום המדהים המשנה את מצבנו ושינוי הפרדיגמה של תן לפלסטינאים, והדובדבן שבקצפת טראמפ אנטישמי, מה נאמר עבר עליך משהוא לא טוב לפני הכתיבה, או שאולי אתה מקנא בכתיבה של בן כספית בימים הגרועים שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 19:45 |
|
| |
ברור שלא היו זיופים. למפלגה הרפובליקנית היו יותר מ50 הזדמנויות להציג ראיות לזיופים בבתי משפט, כאשר השופטים הם מינויים של דמוקרטים ומינויים של רפובליקנים, כולל מינויים של טראמפ. ברוב התביעות של הרפובליקנים לא היו טענות לזיופים, כי אם השגות על הפרוצדורות של ההצבעה וספירת הקולות (גם אלה נדחו כולן על ידי בתי המשפט, למעט תביעה אחת שהשפיעה על פחות מ2000 קולות). כל התביעות שכללו טענות לזיופים נדחו.
אפשר לספר מעשיות בטלוויזיה ובאינטרנט, במרץ, בהתרגשות ובשכנוע עצמי מושלם. אבל ברגע שמגיעים לבית המשפט צריך ראיות קבילות. בגלל הרצון העז של הרפובליקנים לטעון לזיופים, העובדה שלא היו ואין לרפובליקנים ראיות קבילות לזיופים (אף לא במדינה אחת, אף לא במחוז אחד) מעידה על כך שלא היו זיופים. בין אם אתה תומך בטראמפ או אינך תומך בו, לא תוכל להציג אפילו מקרה אחד של זיופים שהוכר על ידי אחד מיותר מחמישים שופטים שדנו בעתירותיה של המפלגה הרפובליקנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 20:05 |
|
| |
קלעפער
| אליהו1000 כתב: |  | | מובן שמר קלעפער מבין יותר מכל גדולי הדור באמריקה שיצאו לראשונה מגדרם, תמכו בטרמפ והביעו לו תודה, ושכחנו את מסע השלום המדהים המשנה את מצבנו ושינוי הפרדיגמה של תן לפלסטינאים, והדובדבן שבקצפת טראמפ אנטישמי, מה נאמר עבר עליך משהוא לא טוב לפני הכתיבה, או שאולי אתה מקנא בכתיבה של בן כספית בימים הגרועים שלו |
|
אכן שגגה יצאה ממקלדתי, ואתה הרי עוקב באדיקות אחרי מה שאני כותב אז בטח שכחת שפירגנתי לטראמפ לעיל. אולם, גם אם הוא אישית אינו שונא ישראל מעשיו הם בהחלט כאלה. הוא תומך בעקימת שפתים בקבוצות אנטישמיות בארה"ב, הוא שיבח הפגנה נגד יהודים באמירה שיש בהם אנשים טובים, חסידיו התנכלו ליהודים ואף רצחו כמה. ביום השואה התעלם מהיהודים. רק בלחץ תיקן את דבריו. אני משער שאין לו משהו נגד יהודים חוץ ממה שאמר פעם (ולימים הוכחש בחצי פה): האנשים היחידים שאני חפץ שיספרו לי את הכסף, הם קטנים ונמוכי קומה שחובשים כיפה כל יום..."
חלילה לא אנטישמי...
תוקן על ידי קלעפער ב- 15/12/2020 20:08:24
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 20:13 |
|
| |
מצדרביעי
| קלעפער כתב: |  | . הוא תומך בעקימת שפתים בקבוצות אנטישמיות בארה"ב, הוא שיבח הפגנה נגד יהודים באמירה שיש בהם אנשים טובים, חסידיו התנכלו ליהודים ואף רצחו כמה. ביום השואה התעלם מהיהודים. רק בלחץ תיקן את דבריו.
תוקן על ידי קלעפער ב- 15/12/2020 20:08:24 |
|
הגיע הזמן להפסיק עם הדמגוגיות האלו, כאילו בקרב הטרוריסטים באנטיפה וב - BLM אין אנטישמיות...
|
|
|
|
|