בית פורומים בחדרי חרדים

ממשל טראמפ: בחירות 2020 היו הכי מוגנות ובטוחות בהיסטוריה של אמריקה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/11/2020 02:19 לינק ישיר 
ממשל טראמפ: בחירות 2020 היו הכי מוגנות ובטוחות בהיסטוריה של אמריקה

בהודעה מסודרת.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 02:38 לינק ישיר 
קלעפער

כאן באנגלית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 04:14 לינק ישיר 

זה אומר שמערכות קודמות היו עוד יותר גרועות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 05:35 לינק ישיר 

קראת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 07:04 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:

זה אומר שמערכות קודמות היו עוד יותר גרועות?

זה אומר שהבנת הנקרא שלך לוקה בחסר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 07:05 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

קראת?

העובדות לא מעניינות אותו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 10:04 לינק ישיר 

כשהביאו עובדות באשכול אחר, אתה זה שלא התעניינת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 10:36 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

קראת?

קראתי, בעיניי כאשר העובדות מספרות על מתים שהצביעו, לטעון ש"אין ראיות לכך שמערכת כלשהי שינתה הצבעה או נפגעה בדרך כלשהי" זה פדוט מגוחך וחסר חשיבות.

אני לא מכיר את פרטי הליכי הבחירות במדינות השונות, מה שאני יודע מניסיוני ומהיכרותי הוא שבישראל כמעט בלתי אפשרי להצביע עבור אדם אחר (מלבד קלפיות במקומות הומגניים מאוד, כמו ריכוזים חרדים וערבים), ובלתי אפשרי להצביע עבור מתים. הם פשוט לא מופיעים בספר הבוחרים.

בישראל מתעקשים לא לעבור למכונות אוטמטיות כדי למנוע חשד קל להתערבות והטייה.

בישראל יש הקפדה שאדם יכנס לבדו מאחורי הפרגוד ויכניס את הפתק לבד, כך שאין כמעט אפשרות להכריח מישהו להצביע עבור משהו שהוא לא רוצה.

יתירה מכך, פתק הצבעה או מעטפה שיש עליהם סימון קל נפסל וזאת כדי למנוע מהסופרים לייצר מראש אפשרות לדעת למי שייך הפתק כדי לדעת מה הצביע, וזאת כדי למנוע את האפשרות להפעיל עליו לחץ מלכתחילה.

בהצבעה בדואר אין שום בקרה על העניין הזה, ככה שלא צריך לחפש הוכחות על הטיית הבחירות, הפירצה פשוט קוראת לגנב. וכאשר רוב הקולות הגיעו בדרך הזו, האפשרות להטייה נהיית פשוטה הרבה יותר.

כללית המערכות האמריקאיות לא עושות רושם יעיל במיוחד. כל אמריקאי מכיר סיפורים על אזרחים שהסתבכו כהוגן במיסים ועוד, כתוצאה מכך שמישהו השיג את הסושיאל סקיוריטי נאמבר והשתמש בו, וידוע כמה חשוב לשמור את המספר סודי. המצב הזה שעם מעט מאוד פרטים אתה מסוגל להתחזות למישהו הוא מופרך.

אבל זה לא מנע ממספר רב של אנשים להעביר את המספר שלהם לאנשים זרים לפני חצי שנה כשארה"ב חילקה מענק קורונה והיה צורך למלא טופס מקוון, ואותם אנשים היו מאותגרי מיחשוב. אני אישית טיפלתי בלא מעט בקשות של אנשים שנתנו לי את המספר שלהם בתמימות ובדרכים לא מבוקרות כדי שאגיש בקשה עבורם.

בנוסף, ארה"ב שלחה את המענק בצ'יקים, בהערכה גסה נשלחו אלפי צ'יקים רק לאיזור ירושלים, כל ציק כזה הוא 1200 דולר מינימום ולפעמים זה כפול ויותר, כאשר הצ'יק אינו 'למוטב בלבד' וללא מספר מעקב. אז מה ימנע מעובד חברת דואר בישראל או במדינה נחשלת יותר לעקוץ מספר מעטפות כאלה ולעשות כסף קל ? אני יודע על לפחות שני צ'יקים שלא הגיעו עד היום למרות שידוע שיצאו לדרך...חלם בהתגלמותה.

לא מזמן פורסם על זמר בארה"ב שנעצר לאחר שהוציא קליפ מוזיקלי בו התרברב כיצד עקץ למעלה ממליון דולר ממענקי קורונה של אנשים באמצעות גניבות הזהות שלהם, כשהביאו עובדות באשכול אחר, הרשויות עלו על זה רק בזכות הקליפ הפומבי...

מצו"ב קישור לידיעה:

https://abcnews.go.com/amp/US/rapper-bragged-defrauding-government-music-video-arrested/story?id=73678566

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 15:01 לינק ישיר 

יכולת בשתי מילים לומר "מטיל ספק"...אתה מטיל ספק במהימנות המומחים (שטראמפ מינה), זכותך. הם טוענים באופן ספציפי על הקונספירציות, שמועות, וכדומה, שהובאו גם על ידך, שהם שקריות. לא רק שבאופן כללי זה לא יתכן או לא קרה, אלא שהטענות הספציפיות לא קרו כלל.
אתה טוען שהביאו בפניך "עובדות". אין. אין אפילו עובדה אחת שלא נדחתה בטוב טעם ודעת על ידם באופן מפורט.

והדברים מקבלים משנה תוקף בבתי המשפט, לא על ידי השופטים השמאלנים הרשעים אלא על ידי עורכי דינו של טראמפ.
השופט שואל אותם האם אתם טוענים לזיופים? לא! האם אתם טוענים לספירה מוטעית? לא? וכו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 15:48 לינק ישיר 

אומר זאת שוב, הנושא הוא לא האם היו זיופים והטיות, אלא האם זה אפשרי והאם התהליך בטוח

קח דוגמה מהיום, והפעם מצד הדמוקרטים...

יום לאחר שביהמ"ש פסק כי לא ייספרו קולות שהגיעו לאחר השעה 20:00 ביום הבחירות בפנסילבניה, הוושינגטון פוסט מפרסם כי האשמה בכך היא USPS, שיעכבו 150K מעטפות ובכך הפכו אותם בלתי חוקיות לספירה.

לא משנה למי זה סייע, עצם העובדה שיש לפקידי דאור את היכולת לגרום לשינוי דרמטי בתוצאות הוא פירצה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 15:50 לינק ישיר 
קלעפער

סיכום של התביעות וההחלטות. כפי שניתן לראות אנשי טראמפ בבית המשפט אפילו לא טוענים את מה שהשוטים מוכרים ברשתות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 15:51 לינק ישיר 

אתה חוזר בך מהטענה שהיו זיופים או מעילות בקנה מידה משמעותי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 15:58 לינק ישיר 
ולשרה_בן

אפיקטוזין כתב:
כשהביאו עובדות באשכול אחר, אתה זה שלא התעניינת

נשלח מהאנדרואיד שלי

עובדות שהופרכו. נכון לרגע זה רק אישה אחת נתפסה מצביע במקום אביה המת והיא  הצביעה לטראמפ. 
 יש מדינות בארה"ב שכבר שנים מצביעים דרך הדואר ועד היום לא התגלו שום זיופים. 
 העו"ד של טראמפ לא הצליחו להוכיח אפילו מקרה אחד של זיופים בבית משפט, אולי תפנה אותם לאשכול של בחדרי חרדים. 
 בכל מערכת בחירות יכול להיות מקרים בודדים של זיופים אבל לא כזו שתשנה את התוצאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2020 18:08 לינק ישיר 

ועוד, את הטענות הללו משמיעים לפני הבחירות ולא לאחריהן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2020 18:41 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

ועוד, את הטענות הללו משמיעים לפני הבחירות ולא לאחריהן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2020 02:09 לינק ישיר 

לא נהפוך את הדיון לפרט השולי שניתן לומר שטראמפ "התריע" (זו הייתה הכנה ולא התרעה, וגם אם הייתה התרעה אינך נכנס לבחירות כשזה המצב, אתה נשיא ארה"ב אין לך מילה בג'ורג'יה הרפובליקנית? )

בכל מקרה הדיון מיותר, ביידן ניצח "פייר אנד סקווייר" וגם אם היו זיופים (לא היו!) הם לא היו בעשרות אלפי קולות בכל ארה"ב.
והדבר הכי מוזר בכל ההזיה הזו (שמוזר שחכמים כמוך וכמו כבר היה הצטרפו לה ) שאנשי טראמפ לא העיזו להציע אותה לבית המשפט...

וגם אחת הדוגמאות שהתפרסמו, כולל ע"י טאקער קרלסון מפוקס נויז שיש אדם בשם בלקלוק שמת מזמן והצביע.
מתברר שהיה זו רעייתו שקרוי בשם גברת ג'יימס בלקלוק כשם בעלה ומזה עשו ענין רב ועצום. קיצור מביך מביך. אם אתה מובך אני לא יודע, אני במקומך בטח כבר הייתי בורח מהאשכולות הללו...ולו מהטעם שלא יכללוני בחבריא קדישא של גיא בכור וטראמפ...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ממשל טראמפ: בחירות 2020 היו הכי מוגנות ובטוחות בהיסטוריה של אמריקה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext