| נשלח ב-13/11/2020 13:50 |
|
| |
| שחור_כתום כתב: |  |
לפי הנשמע, הבת של הרבי מגור עצמו היא בוגרת תואר שני ומשתכרת יפה בבי"ח שיבא.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2020 14:02 |
|
| |
שיהיה ברור !
סטטיסטית מתואר אקדמי שימושי,
כמו הנדסה (לא משנה איזה מחשבים/בניין/מכונות)
יש פרנסה בכבוד,
גם מתואר ראשון בסיעוד, מדידות.
מתואר אקדמי כמו משפטים, מנהל עסקים, ייעוץ חינוכי, עבודה סוציאלית,
אין ראיה סטטיסטית לפרנסה בכבוד,
להרבה אנשים זה בזבוז זמן וכסף.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 13/11/2020 14:05:16
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2020 14:24 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | שחור_כתום כתב: |  |
לפי הנשמע, הבת של הרבי מגור עצמו היא בוגרת תואר שני ומשתכרת יפה בבי"ח שיבא.
|
|
|
| זהו מידע מכלי שני, קיבלתי מאחד מפורשי גור. לכן אני נזהר בלשוני. אם זה נכון, תבין מה אומרים חז"ל איזהו רשע ערום זה המיקל לעצמו ומחמיר לאחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2020 14:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2020 14:35 |
|
| |
אני מאמין לו, ואני רואה קשר הדוק בין זה לזה

|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 21:58 |
|
| |
מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | הסיבה היחידה למה אני לא ממליץ לחרדי לרוץ להוציא תואר, כי באמת הרבה בעלי תארים לא מסוגלים להתפרנס מהתואר, אם בגלל הצפה של השוק, ואם בגלל הדרת חרדים. (אז עדיף ללמוד לימודי תעודה למקצוע) נשלח מהאנדרואיד שלי
מי שיעשה תואר במדעים מדויקים (מתמטיקה, רפואה, מדעי המחשב, הנדסה, ביולוגיה, כימיה, פיזיקה וכו') יתפרנס יפה גם אם הוא חובש שטריימל ביום חול. אבל מי שיעשה תואר במדעים שאינם מדויקים (משפטים, פסיכולוגיה, פילוסופיה, כלכלה וחברה וכו') שייקח בחשבון שהוא לא ימצא עבודה. |
|
לא בטוח לגבי ביולוגיה וכימיה וד"ל...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 22:10 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | הסיבה היחידה למה אני לא ממליץ לחרדי לרוץ להוציא תואר, כי באמת הרבה בעלי תארים לא מסוגלים להתפרנס מהתואר, אם בגלל הצפה של השוק, ואם בגלל הדרת חרדים. (אז עדיף ללמוד לימודי תעודה למקצוע) נשלח מהאנדרואיד שלי
מי שיעשה תואר במדעים מדויקים (מתמטיקה, רפואה, מדעי המחשב, הנדסה, ביולוגיה, כימיה, פיזיקה וכו') יתפרנס יפה גם אם הוא חובש שטריימל ביום חול. אבל מי שיעשה תואר במדעים שאינם מדויקים (משפטים, פסיכולוגיה, פילוסופיה, כלכלה וחברה וכו') שייקח בחשבון שהוא לא ימצא עבודה. |
|
לא בטוח לגבי ביולוגיה וכימיה וד"ל... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 22:28 |
|
| |
אני לא יודע איזה עתיד מקצועי מיוחד יש במקצועות ביולוגיה וכימייה (למעט כמובן הוראה).
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 23:22 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | אני לא יודע איזה עתיד מקצועי מיוחד יש במקצועות ביולוגיה וכימייה (למעט כמובן הוראה). |
|
תחפש בגוגל "ביוטק"
|
|
|
|
|