בית פורומים שידוכי חרדים

מזל טוב!מזל טוב!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/11/2020 16:35 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

פסדר אני אדאג לחיקוי זהב עבורך...

אז מה כן מתאים לך עכשיו?

חחח יואו זה קורע.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2020 16:41 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770
סתםבחור כתב:
אדם_ה1 כתב:
סתםבחור כנראה עדיין תחת השפעת האקסידוצין..
חחחהאמת שיש לי כבר מחשבות שניות. לא מחמת עצמי. פשוט כולם סביבי חושבים שזה מהר מידי ואולי יש לה בעיות וכו'וגם לא מתאים לי שההורים שלה יקנו לי מתנות. בקיצור מתוסבךנשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דאתה לדעתי צריל לקחת את דברי הסביבה בעירבון מוגבל, נכון שהם רוצים בטובתך, אך אם ביררת לפני? זה בסדר. גם החרדים סוגרים תוך 5-3 פגישות.אך מבררים טוב לפני הפגישה.כשבפגישה? בודקים בעיקר את התקשורת והרגש!שידוכים זה משהו שמימי בין נשמות, כך שהתאמה זלא רק משהו שכלי שנמדד לפי מס' פגישות.אומנם, יש יועצי זוגיות שממליצים לא לסגור לפני 8-10, פגישות, מכיוון שאנחנו חיים בדור שלא סובלני לבעיות/קונפליקטים!אך אם בכללית היא מכבדת אותך ויש התאמה ותקשורת טובה? אתם כבר בכיוון הנכון!אף אחד לא מתחייב שאין לבחורה בעיות, אך את אותו הדבר ניתן להגיד גם כלפי הצד השני(אתה כמובן יכול להרגיע את עצמך ולברר שאכן אין בעיות גדולות בצורה חכמה)בכללית? זה טבעי שיהיו לך מחשבות שניות ואפילו חרטה. זה תהליך טבעי שקורה להמון חתנים וכלות.אחרי הכל זו החלטה גורלית...אך עדיין אם בליבך, אתה שמח להתחתן איתה? אין טעם להתחפר בחששות! זה רק מטריד ומתיש!יתכן שאכן סגרת מהר... אך הכל קרה בהשגחה פרטית מופלאה! כמובן שגם לפעמים חכם להקשיב לסביבה, במיוחד אם אתה מסונוור אך עד גבול מסוים!שז"א שאכן חשוב לברר אם יש חשש רציני שיש בעיה...אך אם מתגלה שאין! מה הטעם להתחפר בחשש?בקשר למתנות? כך מקובל. אז תזרום עם העניין! חלק מהאהבה זה לדעת לקבל!בי זה היה פוגע אם החתן שלי לא היה רוצה לקבל מתנה שקניתי עבורו/ הורי, כך שחלק מהכבוד ההדדי, זהגם לדעת לקבל, גם אם אינך רוצה... וכמובן להודות(=אתה יכול להגיד שאתה רוצה שהמתנות יגיעו אח"כ כשתעכל את העניין...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/11/2020 15:01:33

אם את צודקת זה מרגיע:)תכלס אילולא הסביבה אני שלם לגמרי ומרגיש שהיא נתפרה לגמרי בשבילי. ברוך השם. השם יעזור.זה נכון שלקבל מתנה גם נותן תחושה טובה. לא יודע, לא רוצה שיבזבזו סכומים גדולים על משהו שלא כל כך מעניין אותינשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דחחח אני מאד מקווה שכן... לא רוצה לקחת אחריות כמובן... האחריות היא כולה שלך לגבי התוצאות...אני שמחה שאתה מרגיש כך...אך בשביל להיות רגוע לגמרי לדעתי כדאי שתתייעץ עם מישהו, אני ממליצה על הרב יצחק ערד, שהוא חכם ומבין בנושא הזוגי מאד...תוכל גם עם רב אחר...בקשר למתנות, הבנתי...אבל הכי חשוב זה להעריך את הנתינה, גם אם אתה מרגיש לא ראוי/ שלא מעניין אותך מתנות..אם ממש קשה לך? אתה יכול להביא אתזה לי... אני אמכור ביד2

חח יד2.

איזה מתנה הם אמורים לקנות לך שאתה חושב שאתה לא צריך? (שס?)

אשכנזי? 
אולי זה מסורת אצל האשכנזים כדי להזכיר לעטר'סניקים שצריך לקום בבוקר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2020 16:47 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

נ.ב

אני סתם צוחקת איתך...
אבל תודה לה' שהם רואים בך כחתן שראוי לקבל מתנה כזו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/11/2020 16:36:19

הסיפור בכלל לא סובב סביבי. ההורים רוצים להראות לילדה שלהם שהם אוהבים אותה ומוכנים להשקיע בחתן שבחרה הרבה כסף. תודה באמת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2020 16:47 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770
סתםבחור כתב:
אדם_ה1 כתב:
חחחהאמת שיש לי כבר מחשבות שניות. לא מחמת עצמי. פשוט כולם סביבי חושבים שזה מהר מידי ואולי יש לה בעיות וכו'וגם לא מתאים לי שההורים שלה יקנו לי מתנות. בקיצור מתוסבךנשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דאתה לדעתי צריל לקחת את דברי הסביבה בעירבון מוגבל, נכון שהם רוצים בטובתך, אך אם ביררת לפני? זה בסדר. גם החרדים סוגרים תוך 5-3 פגישות.אך מבררים טוב לפני הפגישה.כשבפגישה? בודקים בעיקר את התקשורת והרגש!שידוכים זה משהו שמימי בין נשמות, כך שהתאמה זלא רק משהו שכלי שנמדד לפי מס' פגישות.אומנם, יש יועצי זוגיות שממליצים לא לסגור לפני 8-10, פגישות, מכיוון שאנחנו חיים בדור שלא סובלני לבעיות/קונפליקטים!אך אם בכללית היא מכבדת אותך ויש התאמה ותקשורת טובה? אתם כבר בכיוון הנכון!אף אחד לא מתחייב שאין לבחורה בעיות, אך את אותו הדבר ניתן להגיד גם כלפי הצד השני(אתה כמובן יכול להרגיע את עצמך ולברר שאכן אין בעיות גדולות בצורה חכמה)בכללית? זה טבעי שיהיו לך מחשבות שניות ואפילו חרטה. זה תהליך טבעי שקורה להמון חתנים וכלות.אחרי הכל זו החלטה גורלית...אך עדיין אם בליבך, אתה שמח להתחתן איתה? אין טעם להתחפר בחששות! זה רק מטריד ומתיש!יתכן שאכן סגרת מהר... אך הכל קרה בהשגחה פרטית מופלאה! כמובן שגם לפעמים חכם להקשיב לסביבה, במיוחד אם אתה מסונוור אך עד גבול מסוים!שז"א שאכן חשוב לברר אם יש חשש רציני שיש בעיה...אך אם מתגלה שאין! מה הטעם להתחפר בחשש?בקשר למתנות? כך מקובל. אז תזרום עם העניין! חלק מהאהבה זה לדעת לקבל!בי זה היה פוגע אם החתן שלי לא היה רוצה לקבל מתנה שקניתי עבורו/ הורי, כך שחלק מהכבוד ההדדי, זהגם לדעת לקבל, גם אם אינך רוצה... וכמובן להודות(=אתה יכול להגיד שאתה רוצה שהמתנות יגיעו אח"כ כשתעכל את העניין...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/11/2020 15:01:33

אם את צודקת זה מרגיע:)תכלס אילולא הסביבה אני שלם לגמרי ומרגיש שהיא נתפרה לגמרי בשבילי. ברוך השם. השם יעזור.זה נכון שלקבל מתנה גם נותן תחושה טובה. לא יודע, לא רוצה שיבזבזו סכומים גדולים על משהו שלא כל כך מעניין אותינשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דחחח אני מאד מקווה שכן... לא רוצה לקחת אחריות כמובן... האחריות היא כולה שלך לגבי התוצאות...אני שמחה שאתה מרגיש כך...אך בשביל להיות רגוע לגמרי לדעתי כדאי שתתייעץ עם מישהו, אני ממליצה על הרב יצחק ערד, שהוא חכם ומבין בנושא הזוגי מאד...תוכל גם עם רב אחר...בקשר למתנות, הבנתי...אבל הכי חשוב זה להעריך את הנתינה, גם אם אתה מרגיש לא ראוי/ שלא מעניין אותך מתנות..אם ממש קשה לך? אתה יכול להביא אתזה לי... אני אמכור ביד2

חח יד2.

איזה מתנה הם אמורים לקנות לך שאתה חושב שאתה לא צריך? (שס?)

אשכנזי? 
אולי זה מסורת אצל האשכנזים כדי להזכיר לעטר'סניקים שצריך לקום בבוקר..

אתה מתפלא? מה חשבת שאני עד עכשיו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2020 16:50 לינק ישיר 

סתם בחור..

(התכוונתי לצד שלהם)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2020 17:00 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

נ.ב

אני סתם צוחקת איתך...

הסיפור בכלל לא סובב סביבי. ההורים רוצים להראות לילדה שלהם שהם אוהבים אותה ומוכנים להשקיע בחתן שבחרה הרבה כסף. תודה באמת

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

נכון... הם עדיין לא מכירים אותך ועד כמה אתה מיוחד... אך הם מאמינים לביתם וסומכים על שיקול דעתה!

מה זה משנה מה הסיבה למתנה? 
בתכל'ס? הם מכבדים אותך! וחושבים שאתה ראוי לכך! 
אני חושבת שכדאי להגיע עם עין טובה ולהודות... בבוא היום הם גם יכירו אותך יותר ויעריכו באמת בעז"ה...

לדעתי, יתכן שכרגע אתה נמצא במערבולת של מחשבות שליליות שהבסיס לזה, זה הסביבה שגרמה לך "למחשבות שניות"
כך שלדעתי לא המתנה מפריעה לך.
אלא יתכן שהיא נתקעת לך כמו עצם בגרון כשאתה עדיין רוצה להיות לגמרי שלם עם עצמך...

כשלגמרי שלמים עם ההחלטה ושמחים בה? אז רואים הכול בעין חיובית יותר.

אז לדעתי, תעזוב כרגע את נושא המתנות ומקודם שב עם עצמך והוריך
ותוודא שאתה שלם ושמח עם הבחירה שלך וכך גם הוריך, שהם הכי משפיעים על המצב רוח, לדעתי...
אם צריך לברר אז שיבררו.
אם צריך יעוץ רב/יועץ, תתייעצו. אך העיקר שבסופו של דבר תרגיש שהחלטת בצורה שקולה.

אולי אני טועה. אך זו האינטואיציה שלי.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/11/2020 17:17:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2020 17:27 לינק ישיר 

ממקלדתי שלוחה לכם ברכת מז"ט ושתזכו לחיים מאושרים. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2020 18:16 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

נ.ב

אני סתם צוחקת איתך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

נכון... הם עדיין לא מכירים אותך ועד כמה אתה מיוחד... אך הם מאמינים לביתם וסומכים על שיקול דעתה!

אני חושבת שכדאי להגיע עם עין טובה ולהודות... בבוא היום הם גם יכירו אותך יותר ויעריכו באמת בעז"ה...

לדעתי, יתכן שכרגע אתה נמצא במערבולת של מחשבות שליליות שהבסיס לזה, זה הסביבה שגרמה לך "למחשבות שניות"
אלא יתכן שהיא נתקעת לך כמו עצם בגרון כשאתה עדיין רוצה להיות לגמרי שלם עם עצמך...

ותוודא שאתה שלם ושמח עם הבחירה שלך וכך גם הוריך, שהם הכי משפיעים על המצב רוח, לדעתי...
אם צריך לברר אז שיבררו.

חייכנית את מפתיעה אותי. אני חושב שכתבת כאן דברים ממש נכונים. יש מישהו שלא מסכים עם חייכנית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2020 18:29 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"דפסדר אני אדאג לחיקוי זהב עבורך...נ.באני סתם צוחקת איתך...אבל תודה לה' שהם רואים בך כחתן שראוי לקבל מתנה כזו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח איזה צורת חשיבה מעניינת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2020 20:11 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

נ.ב

אני סתם צוחקת איתך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אם צריך לברר אז שיבררו.

חייכנית את מפתיעה אותי. אני חושב שכתבת כאן דברים ממש נכונים. יש מישהו שלא מסכים עם חייכנית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחח אני שמחה לדעת שכך...

בכל מקרה, חשוב מאד שעד שתרגיש שלם עם עצמך, אל תשדר ריחוק לבחורה, זה לדעתי עלול לפגוע ואז יתכן שיהיה קשה לפייס...

אם תחליטו לברר/ להתייעץ והיא תגלה/תחוש במשהו שקשה להסתיר? תספר שזה בגלל ההורים,
שהם שמעו עליה דברים טובים ממך, אך לא ממש מכירים אותה ורצו לברר קצת/ להתייעץ, אך אתה אוהב ומעריך אותה וכו'...

כך לדעתי, תוכל לשמור על יחסים תקינים וטובים איתה ומאידך לא לוותר על המקום שלך (ושל סביבתך), להרגיש שלם ורגוע עם הבחירה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/11/2020 20:44:00

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2020 13:18 לינק ישיר 

נו33ת כתבה:

מזל טוב! 
איך זה פה בפורום, מי שמתחתן חייב לצאת מהפורום? הוא עובר אוטומטית לפורום של 'זוגות משלנו'?

אין שום חובה לצאת אחרי שמתחתנים
וזו לא פריוולגיה של ההנהלה:)
בעבר המון נשואים ונשואות מהפורום היו עדיין כותבים כאן.
גם בגלל שהכירו, וגם בגלל שהמקום היה באמת סוג של בית.
היום זה כבר לא מה שהיה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2020 02:24 לינק ישיר 
חייכנית770

טום888 כתב:
נו33ת כתבה:

מזל טוב! 
איך זה פה בפורום, מי שמתחתן חייב לצאת מהפורום? הוא עובר אוטומטית לפורום של 'זוגות משלנו'?

אין שום חובה לצאת אחרי שמתחתנים
וזו לא פריוולגיה של ההנהלה:)
בעבר המון נשואים ונשואות מהפורום היו עדיין כותבים כאן.
גם בגלל שהכירו, וגם בגלל שהמקום היה באמת סוג של בית.
היום זה כבר לא מה שהיה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אכן... המקום הזה הוא סוג של סלון ביתי...

אני חושבת שגם עכשיו זה סוג של, אצל רוב המשתתפים הוותיקים והחדשים ב"ה...

כמובן שהמקום הזה מתאים לכולם וכול אחד יכול להביע את דעתו, ליהנות וכמובן לתרום לסביבה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2020 03:09 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:
סתם בחור..

(התכוונתי לצד שלהם)

בס"ד

חחחח הצחקת אותי...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2020 03:36:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2020 03:19 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:
אדם_ה1 כתב:

חחח
האמת שיש לי כבר מחשבות שניות. לא מחמת עצמי. פשוט כולם סביבי חושבים שזה מהר מידי ואולי יש לה בעיות וכו'
וגם לא מתאים לי שההורים שלה יקנו לי מתנות. בקיצור מתוסבך

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי..
זה לא אותו דבר לבלות שעה עם בחורה מתוקתקת בפארק/מלון,
ולהיות איתה בסגר בפיג'מה במשך שבוע.. 

בס"ד

חחחח למה שבוע? אני רוצה חודש סגר עם בן זוגי... לדעתי יהיה יותר נחמד ופחות מתוח מדייט...

הרי לא מתחתנים עם כל אחד, אלא רק עם מישהו שכיף לבלות איתו סגר...

מה? חודש סגר אפילו עם הנשמה התאומה שלך תריבי. הרי גם עם עצמי לבד אני לא מסתדר יותר מכמה שעות של בדידות. לדבר עם עצמי אני יכול רק חמש דקות

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחח אני דווקא חייה עם עצמי בשלום.. גם כשהיה סגר ארוך וגם כשהייתי בבידוד...

אז למה שלא אסתדר עם חצי נשמתי, אם אני מסתדרת עצמי? פעם לא הסתדרת עם היד השנייה שלך?

חוצמזה סגר, אין פירושו להיות בחדר קטן כל היום...אלא זה יכול להיות גם בבית גדול ויפה, כמו צימר עם בריכה וג'קוזי
וכמובן חצר יפה...

כך שבהחלט יכולים להיות רגעים שבני הזוג קוראים ביחד ספר בחצר/ כל פעילות אחרת מעניינת...
או אפילו עוסקים בפעולות אחרות, בחדרים נפרדים...
נגיד הגבר בבריכה והיא בכלל ישנה/ אוכלת סושי במטבח... 
לא חובה להיות צמודים אחד לשניה כול היום! אבל בכללית? זוג אוהב, מכבד ועם טאקט? נהנה לבלות יחדיו יותר...

זה בדיוק כמו שהולכים לחופשה לאי בודד באיזה מקום...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2020 03:42:55

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2020 03:31 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"דבטח...אצלנו שולחן ענקי בכניסה, ליד הקינוחים עם המון מתנות שכל אחד מביא וכמובן הורי החתן...ביניהם לפחות כמה ערכות טיפוח/ איפור, על מגש ענקי ומעוצב יפה...את צריכה לבוא לראות איזה מתנות...רק לראות אתזה ועושה חשק להיות כלהנ.ביש הבדל בין איפור שאת בוחרת באופן אישי לבין מתנות של סט כללי, כמו סט צלליות ענקי וכו'...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/11/2020 15:52:37

יווו נשמע ממש שווה. אני אישית ממש אוהבת לבחור טיפוח באופן אישי.. גם היום אני מעדיפה יותר מוצרים טבעיים כי כל החומרים הכימיים נכנסים לתוך העור ומזהמים את הגוף.

האמת שיש לי ממש הרבה צלליות.. אבל תמיד נחמד לקבל עוד:) של איזה חברה היית רוצה לקבל איפור (חוץ מג'ויה)

בס"ד

אכן... אבל חשוב לציין שאצלנו ה"סגירה" נקראת "לחיים"- שזה בין ההורים ואולי משפחה ממש קרובה(כמו אחים וכו'...)

ואח"כ "ווארט"- שזה בעצם האירוסין, שנחגג מאוחר יותר עם בני משפחה וחברים וכו'... אז יש את כל מה שציינתי

בקשר לאיפור? תמיד כיף לקבל ערכות טיפוח , מכל חברה מכובדת...

ממה הייתי רוצה חוץ מגאיה? נראה לי אייל מקיאג' יש להם דברים טובים, גם אסתי לאודר וכו'....
אך בתכל'ס? אף פעם לא השקעתי על איפור בגלל שם של מותג. אלא בעיקר בגלל איכות.
הייתי מוכנה לשלם מחיר יקר בגאיה, רק בגלל שידוע לי שהמרכיבים שם איכותיים וטבעיים ברובם....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מזל טוב!מזל טוב!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.