בית פורומים שידוכי חרדים

מזל טוב!מזל טוב!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/11/2020 07:28 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
נו33ת כתבה:

מזל טוב! 
איך זה פה בפורום, מי שמתחתן חייב לצאת מהפורום? הוא עובר אוטומטית לפורום של 'זוגות משלנו'?

אין שום חובה לצאת אחרי שמתחתנים
וזו לא פריוולגיה של ההנהלה:)
בעבר המון נשואים ונשואות מהפורום היו עדיין כותבים כאן.
גם בגלל שהכירו, וגם בגלל שהמקום היה באמת סוג של בית.
היום זה כבר לא מה שהיה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אכן... המקום הזה הוא סוג של סלון ביתי...

אני חושבת שגם עכשיו זה סוג של, אצל רוב המשתתפים הוותיקים והחדשים ב"ה...

כמובן שהמקום הזה מתאים לכולם וכול אחד יכול להביע את דעתו, ליהנות וכמובן לתרום לסביבה...

כייף לשמוע! תודה  .email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2020 13:04 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:
אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כנראה עדיין תחת השפעת האקסידוצין..

חחח
האמת שיש לי כבר מחשבות שניות. לא מחמת עצמי. פשוט כולם סביבי חושבים שזה מהר מידי ואולי יש לה בעיות וכו'
וגם לא מתאים לי שההורים שלה יקנו לי מתנות. בקיצור מתוסבך

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי..
זה לא אותו דבר לבלות שעה עם בחורה מתוקתקת בפארק/מלון,
ולהיות איתה בסגר בפיג'מה במשך שבוע.. 

בס"ד

חחחח למה שבוע? אני רוצה חודש סגר עם בן זוגי... לדעתי יהיה יותר נחמד ופחות מתוח מדייט...

הרי לא מתחתנים עם כל אחד, אלא רק עם מישהו שכיף לבלות איתו סגר...

מה? חודש סגר אפילו עם הנשמה התאומה שלך תריבי. הרי גם עם עצמי לבד אני לא מסתדר יותר מכמה שעות של בדידות. לדבר עם עצמי אני יכול רק חמש דקות

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחח אני דווקא חייה עם עצמי בשלום.. גם כשהיה סגר ארוך וגם כשהייתי בבידוד...

אז למה שלא אסתדר עם חצי נשמתי, אם אני מסתדרת עצמי? פעם לא הסתדרת עם היד השנייה שלך?

חוצמזה סגר, אין פירושו להיות בחדר קטן כל היום...אלא זה יכול להיות גם בבית גדול ויפה, כמו צימר עם בריכה וג'קוזי
וכמובן חצר יפה...

כך שבהחלט יכולים להיות רגעים שבני הזוג קוראים ביחד ספר בחצר/ כל פעילות אחרת מעניינת...
או אפילו עוסקים בפעולות אחרות, בחדרים נפרדים...
נגיד הגבר בבריכה והיא בכלל ישנה/ אוכלת סושי במטבח... 
לא חובה להיות צמודים אחד לשניה כול היום! אבל בכללית? זוג אוהב, מכבד ועם טאקט? נהנה לבלות יחדיו יותר...

זה בדיוק כמו שהולכים לחופשה לאי בודד באיזה מקום...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2020 03:42:55

זה אשליות חייכנית. אין זוג שיכול להיות בצימר סופר מפנק ולא לצאת ממנו ליותר משבועיים. את אומרת שהסתדרת עם עצמך? כמה פעמים בכית או היית מדוכאת? עכשיו תביני שזה מוכפל עם הבן זוג. בקיצור לא ריאלי בעליל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2020 13:05 לינק ישיר 

איזה מתנות קטנטנות שמראות מחשבה אפשר לקנות לה בתקופת האירוסין? וגם מה עושים עם בחורה שיש לה טעם של מיליארדרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2020 14:48 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2020 18:19 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
איזה מתנות קטנטנות שמראות מחשבה אפשר לקנות לה בתקופת האירוסין? וגם מה עושים עם בחורה שיש לה טעם של מיליארדרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח

תראה נראה לי שהיא קצת כמוני...

בחורות בטעם כזה, אוהבות שאתה מגיש להן מתנות גדולות ומעוצבות, שז"א אם תביא אתזה בשקית פשוטה?
היא תעריך אתזה שזה בא מהלב, אך לא ממש תאהב את צורת ההגשה, זה צריך להיות מעוצב בצורה מיוחדת על מגש יפה עם צלופן ופרחים/ושוקולדים(יש מקומות מיוחדים שמעצבים מתנות/ שבחנות עצמה יש שירות כזה...)

נגיד אם אתה רוצה לשלוח ערכת טיפוח, היא לא תאהב מחברה פשוטה/ חבילה קטנה, אלא משהו רציני...שהלוק הסופי? יוצר אשליה של "גדול" עם עיצוב בהתאם...

כך גם לגבי מגש פירות מעוצב/ פרלינים  וכו'! כל דבר צריך להגיע בצורה מכובדת, בשפע ובעיצוב אנין טעם

נגיד אתה קונה לה בושם יוקרתי? לא מומלץ להביא רק אותו, אלא בתוספת לעוד רעיונות מהתחום שיוצרים מראה שופע ויוקרתי...

מה מביאים? כבר כתבתי לך רעיונות פעם וגם היום...כמובן תוכל לברר עם הוריה מה עושה לה שמח בלב...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2020 18:46:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2020 18:24 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:

בס"ד

חחחחח

חכה זה בהמשך...אני ממליצה לא רק אתזה אלא שיקנה לה בעתיד גם את חבילת "הזהב" שז"א כל מה שפרסמתי על עולם
הרובוטיקה לבית...

וכמובן את המיטה הזוגית החלומית והרומנטית שפרסמתי כאן בעבר...
אדם, אתה מומחה גדול לזה...תוכל למצוא? 

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2020 18:47:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2020 19:12 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

נזכרתי

זה באשכול "ים המלח"...רק צריך להדביק לכאן...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2020 19:21:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2020 20:15 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

אשתי באה מבית עם סבתא מליונרית שגידלה אותה שבגדים תכשיטים תיקים קונים בגוצי שאנאל דיור וכו וכו.
כשהתארסנו היו 2 סוגי מתנות
את המתנות "היקרות" נתנו אחד לשניה בוורט באירוסין בשבתות שבאנו להתארח וכו
בפגישות שהיו לנו בתקופה הזאת (והאמת שגם לפניה:)
המתנות היו יותר אישיות יקרות מבחינת הערך הסנטימנטלי של הקשר האישי בינינו
דברים קטנים שהזכירו לנו רגעים.מקומות.שיחות.שהיו לנו מהרגע הראשון
בעיניי זו הגרסא המושלמת "לאגיטע מתנה":)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2020 22:27 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

יפה לך.... ואיך זה לחיות עם אישה כזו, בתור "אברך"?

יש משהו מתוק בתוספת דברים כאלו, אך אותי אישית? לא בדיוק מעניין איפה נפגשנו וכל זה...אני 
אוהבת את העתיד...מקסימום מוכנה להתפשר על ההווה
שז"א? במקום להזכיר לי מקום קסום? שייקח אותי למקום חדש וקסום/ יביא לי כרטיס כניסה למקום כזה

נ.ב

כמובן שאחרי חתונה/ כזוג זקנים, יש הנאה בלהביט על תמונות מהעבר וכו'...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2020 22:36:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2020 22:39 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

יש משהו מתוק בתוספת דברים כאלו, אך אותי אישית? לא בדיוק מעניין איפה נפגשנו וכל זה...אני 
שז"א? במקום להזכיר לי מקום קסום? שייקח אותי למקום חדש וקסום/ יביא לי כרטיס כניסה למקום כזה

נ.ב

אני כבר המון זמן לא אברך:)
אנחנו חים באושר ובעושר כמו שאומרים טפו טפו
האושר הרבה לפני והרבה אחרי
אין סתירה
יוכל לקחת אותך לעוד מקומות רגעים דברים חדשים
וגם להתרפק על איפה התחלנו היינו התרגשנו לראשונה
בעיניי עבר הווה עתיד של קסם
זו תמונה מנצחת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2020 22:45 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

ואם כבר דיברת על גוצ'י?

אני בחורה שלא ממש מעניין אותה מותגים בתיקים וכו' וקונה בעיקר לפי איכות/ יופי...(שז"א הארנק/ התיק יכולים להיות מעור, בעיצוב יפה, אך לא מסתכלת מה שם המותג...)

אז ממילא פחות הבנתי בשמות, בעבר היה בחור אחד בדייט ששאל אותי לגבי גוצ'י... ואני כזה שואלת אותו "מזה גוצ'י"? הוא לא הבין את שאלתי

אני חשבתי שהתכוון למשחק "טמגוצ'י"- האפרוחון הקטן, כמו טטריס בצורת ביצת אפרוח/ אפרוח, שצריך להאכיל ואם לא הוא מת(מישהו זוכר?(;)
חשבתי הוא רוצה שיהיה לי חיית מחמד כזו בבית

נ.ב

ברור שאם בן זוגי יקנה לי מתנה ממותג יוקרתי מאד, אעריך, לא בגלל המותג, אלא כי הוא חושב שאני ראויה למשהו יוקרתי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2020 22:58:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2020 23:07 לינק ישיר 
חייכנית770

טום888 כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

נ.ב

אני כבר המון זמן לא אברך:)
אנחנו חים באושר ובעושר כמו שאומרים טפו טפו
האושר הרבה לפני והרבה אחרי
אין סתירה
יוכל לקחת אותך לעוד מקומות רגעים דברים חדשים
וגם להתרפק על איפה התחלנו היינו התרגשנו לראשונה
בעיניי עבר הווה עתיד של קסם
זו תמונה מנצחת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחח לא יודעת...אמרת שאתה לוקח ג'וינטים לפעמים, כי תורה מתישה כוחו של אדם...
חשבתי אתה שטייגעניסט מקצועי
שמחה שאתה חי באושר ועושר...זה הכי חשוב...

כן זה חמוד בקטנה, להיזכר בזה וכו' אבל זלא כזה עבר רחוק... כך שזה לא כזה מרגש "להיזכר יחדיו" בדייט מספר 1 שהיה לפני חודש...זלא כמו הלא דתיים שהכירו בגן לפעמים/ בצבא ואז באמת צריך לעשות קליפ של "סדר ההשתלשלות" עד להיותם זוג בהריון, לפני חתונה....
אצל החרדים אתה יכול להיות חתן תוך יום/שבוע/שבועיים/חודש/ מקסימום חודשיים

נגיד במאה שערים? הוא יכול לצלם את הבחורה מרחוק... וכבר בדייט "להתרפק" על העבר ולהתבונן יחדיו בתמונה הקסומה ולהגיד ברוך "הנה אנחנו בדייט ראשון וכבר אנחנו חתן וכלה, מזל טוב רוחי"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2020 23:23 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:
אדם_ה1 כתב:

סתםבחור כנראה עדיין תחת השפעת האקסידוצין..

חחח
האמת שיש לי כבר מחשבות שניות. לא מחמת עצמי. פשוט כולם סביבי חושבים שזה מהר מידי ואולי יש לה בעיות וכו'
וגם לא מתאים לי שההורים שלה יקנו לי מתנות. בקיצור מתוסבך

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי..
זה לא אותו דבר לבלות שעה עם בחורה מתוקתקת בפארק/מלון,
ולהיות איתה בסגר בפיג'מה במשך שבוע.. 

בס"ד

חחחח למה שבוע? אני רוצה חודש סגר עם בן זוגי... לדעתי יהיה יותר נחמד ופחות מתוח מדייט...

הרי לא מתחתנים עם כל אחד, אלא רק עם מישהו שכיף לבלות איתו סגר...

מה? חודש סגר אפילו עם הנשמה התאומה שלך תריבי. הרי גם עם עצמי לבד אני לא מסתדר יותר מכמה שעות של בדידות. לדבר עם עצמי אני יכול רק חמש דקות

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחח אני דווקא חייה עם עצמי בשלום.. גם כשהיה סגר ארוך וגם כשהייתי בבידוד...

אז למה שלא אסתדר עם חצי נשמתי, אם אני מסתדרת עצמי? פעם לא הסתדרת עם היד השנייה שלך?

חוצמזה סגר, אין פירושו להיות בחדר קטן כל היום...אלא זה יכול להיות גם בבית גדול ויפה, כמו צימר עם בריכה וג'קוזי
וכמובן חצר יפה...

כך שבהחלט יכולים להיות רגעים שבני הזוג קוראים ביחד ספר בחצר/ כל פעילות אחרת מעניינת...
או אפילו עוסקים בפעולות אחרות, בחדרים נפרדים...
נגיד הגבר בבריכה והיא בכלל ישנה/ אוכלת סושי במטבח... 
לא חובה להיות צמודים אחד לשניה כול היום! אבל בכללית? זוג אוהב, מכבד ועם טאקט? נהנה לבלות יחדיו יותר...

זה בדיוק כמו שהולכים לחופשה לאי בודד באיזה מקום...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2020 03:42:55

זה אשליות חייכנית. אין זוג שיכול להיות בצימר סופר מפנק ולא לצאת ממנו ליותר משבועיים. את אומרת שהסתדרת עם עצמך? כמה פעמים בכית או היית מדוכאת? עכשיו תביני שזה מוכפל עם הבן זוג. בקיצור לא ריאלי בעליל

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

יש הבדל בין לחיות חיים רגילים ונעימים ואז ללכת לנופש חודש בצימר יפה, לבין תקופת מגיפה...

תראה הייתי קצת מדוכאת,תקופה קצרה, רק כי זו תקופה ארוכה של 8 וחצי חודשים...לא בגלל הסגר, אלא כי בכללית זו תקופה לא קלה...(שגם צריך לשמור על הבריאות שלי ושל משפחתי ומאידך לחשוב על העתיד וכו'...)
ובעיקר כי הפסדתי דברים, שהייתי אמורה לקדם, בגלל המגיפה(כמובן שהכול מלמעלה...אך שהתוכניות משתבשות חייבים "אובר" סובלנות ואופטימיות, כדי לשנות תוכניות ב360 מעלות...(;)

אף פעם לא בכיתי כי הייתי בסגר/ בידוד...אני נהנית בכל מצב ומקום! שכחת את שמחת בית השואבה?

אם אני בוכה? זה לעיתים רחוקות, רק אם ממש פוגעים בי/ מתוך תסכול אם ממש לא מבינים אותי/ שאני ממש דואגת למישהו אחר...

ובכלל? לפי החוק? מותר לצאת בתוך העיר בזמן סגר, כך שניתן לטייל גם באי הבודד
אבל אני חושבת שגם בבידוד חודשי בבית, כפי שתיארתי? ניתן לעבור בכיף אם יודעים לכבד אחד את השניה
וליהנות ולשמוח ממה שיש...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2020 23:44:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2020 01:49 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:

בס"ד

עכשיו נפל האסימון....אויש אתה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/11/2020 15:51 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

זה טוב... ככה ניתן גם לנקות את הרצפה בדרך...

מה את אומרת בתימן, איך נעזור לסתם בחור? הוא פתאום מרגיש מתוסבך...

אממ את בטוחה... לי נשמע שהוא ממש נינוח.

סוג של. אני גם לא ידע כמה קשר אמור להיות ביני לבינה עד החתונה. וגם איזה מתנות היא מצפה לקבל וכו'

קשיים זה חלק מהחיים.

במתנות אתה אמור לקבל
פתק החלפה, באישה
זה לא ככה, אז זה מלחיץ,,

הבחורה הזאת, אני בטוח
ששוה לך להשקיע בה,
כי בחרת בה,
הכל תלוי בהשקעה שלך,
אם תשקיע אז תקבל
כהנה וכהנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מזל טוב!מזל טוב!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.