|
|
| נשלח ב-22/11/2020 16:52 |
|
| |
| נו33ת כתבה: |  | מזל טוב! איך זה פה בפורום, מי שמתחתן חייב לצאת מהפורום? הוא עובר אוטומטית לפורום של 'זוגות משלנו'? |
|
עוברים אוטומטית לקשר החדש, אז רבים בוחרים לפרוש מכאן ולהתמקד במטרה. מי שרוצה עובר למקום אחר אין לנו כל קשר לכל פורום שהוא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2020 18:29 |
|
| |
בחיים, לא פעם צריך להוריד את הראש למען השלום. אז יש משמעות למתנה. אבל אולי יש מצב לשלוח את השדכן או מישהו ולהציע שאתה מבקש לבחור את השעון וכדומה. יש אנשים שמסתבכים במחשבות איפה שהם לא יהיו, (האופי הליטאי..) תנסה לעשות משהו, אולי תעשה סיבוב באוויר הצח, אולי תן תודה לבורא ששמע את תפלתך עד שתיהיה מוצף בתחושות טובות, אולי תשן קצת יותר, העומס גדול יותר,, אגב, אם היא מצאה חן בעינך אז היא בחורה נדירה ולא היה טעם לחכות. מעניין אם ניסית את הבחורות המתוקות כאן.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2020 19:33 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
קשיים זה חלק מהחיים.
במתנות אתה אמור לקבל פתק החלפה, באישה זה לא ככה, אז זה מלחיץ,,
הבחורה הזאת, אני בטוח ששוה לך להשקיע בה, כי בחרת בה, הכל תלוי בהשקעה שלך, אם תשקיע אז תקבל כהנה וכהנה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2020 19:39 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | רציף כתב: |  |
קשיים זה חלק מהחיים.
הבחורה הזאת, אני בטוח ששוה לך להשקיע בה, כי בחרת בה, הכל תלוי בהשקעה שלך, אם תשקיע אז תקבל כהנה וכהנה
|
|
|
|
דייייייי נו באמת?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2020 23:14 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
קשיים זה חלק מהחיים.
|
|
השם יעזור. תכלס לא מבין למה בכלל התארסתי. מה היה חסר חי
|
|
אני מתאר לעצמי ששמעת פעם על האושר והכיף באהבה /בגיל צעיר, אני מתאר לעצמי שאתה עם צרכים וחושים בריאים של גבר רגיל ובריא. אלא מה ? נראה שצריך להזכיר לך שכל התחלות קשות, ותבהיר לזוגתך שתחיה שאתה רגיש מעט, וזה יותר יתרון מחיסרון. תדבר גלוי על הכל כמעט. תקבל את עצמך ויהיה לך קל יותר, וגם תשמור על בריאות מיטבית, וגם אם יש צורך בויטמינים מחזקים וכדומה, הקטע של אירוסין וחתונה וביקורת של הורים הוא באמת לא הכי קל לאדם רגיל, אז לאדם רגיש על אחת כמה וכמה.. חזק ואמץ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 00:29 |
|
| |
[/quote]
התחלת עם זה?? אל תפסיק להודות להקב"ה ששלח לך את האחת שלך, ואל תתחיל לחשוב מחשבות מיותרות...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 01:39 |
|
| |
בס"ד
סתם בחור, ספר מה גורם לך פתאום לחשוב כך? היה משהו או שסתם מחשבות, שבאות מחשש?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2020 20:12 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
סתם בחור, ספר מה גורם לך פתאום לחשוב כך? היה משהו או שסתם מחשבות, שבאות מחשש?
|
|
הוא כתב מפורש שהוא מרוצה. הוא תמיד היה עם שאלות לא פתורות. נראה לי בכל אופן שהוא זקוק וחייב הכוונה
תוקן על ידי רציף ב- 23/11/2020 20:12:48
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 23/11/2020 20:15:02
|
|
|
|
|