|
|
| נשלח ב-23/11/2020 20:17 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
אני חושבת שזה בגלל שהוא לא ראה את המיטה הזוגית המלכותית... כשהוא יראה אותה זה יביא לו חשק להתחתן וההורמון הנכון יחזור למוחו...
שניה אלך לחפש את מבוקשי... |
|
נס שהוא התארס בכלל, עכשיו אם יהיה לו שכל הוא ילך לטפל בשאלות שלו. מחילה, כבוד הגאון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 01:52 |
|
| |
חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
אני חושבת שזה בגלל שהוא לא ראה את המיטה הזוגית המלכותית... כשהוא יראה אותה זה יביא לו חשק להתחתן וההורמון הנכון יחזור למוחו...
|
נס שהוא התארס בכלל, עכשיו אם יהיה לו שכל הוא ילך לטפל בשאלות שלו. מחילה, כבוד הגאון נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אני חושבת שזה טבעי. קראתי בספר על שידוכים שזה קורה להמון חתנים וכלות... כך שזה טבעי שיש חששות ואפילו חרטה. אל הכי חשוב שתוך הלב פנימה למרות כל החששות יש קול פנימי שאומר, שרוצים להינשא לשני... וכמובן שחשוב לחשוב חיובי ועל הדברים החיוביים שיש לנישואין להציע ופחות על הקשיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 12:06 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
[/quote]
התחלת עם זה?? אל תפסיק להודות להקב"ה ששלח לך את האחת שלך, ואל תתחיל לחשוב מחשבות מיותרות...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 12:09 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
|
נס שהוא התארס בכלל, עכשיו אם יהיה לו שכל הוא ילך לטפל בשאלות שלו. מחילה, כבוד הגאון נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אני חושבת שזה טבעי. קראתי בספר על שידוכים שזה קורה להמון חתנים וכלות... כך שזה טבעי שיש חששות ואפילו חרטה. אל הכי חשוב שתוך הלב פנימה למרות כל החששות יש קול פנימי שאומר, שרוצים להינשא לשני... וכמובן שחשוב לחשוב חיובי ועל הדברים החיוביים שיש לנישואין להציע ופחות על הקשיים... |
|
הכל נכון. וגם, תמיד יש התמודדויות בחיים. הבחור מצא את מה שרצה ואז מגיע התמודדויות נוספות, אפשר להשקיט את זה בכמה דקות של הודיה לה', וגם חשוב לשתף את הכלה בלבטים לגבי המתנות,, תראה איך שזה יזרום, לצאת למקום קסום ושקט, להעמיק את הקשר, לא לדבר כעת על פחדים ותיסבוכים, לדבר שיחות כיפיות, ולא ממליצים להפגש הרבה, ככה שהכל יהיה ברגוע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 12:13 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
סתם בחור, ספר מה גורם לך פתאום לחשוב כך? היה משהו או שסתם מחשבות, שבאות מחשש?
|
|
טוב אז קודם כל תודה לכולם ובפרט רציף על העצות. תכלס באמת נראה לי שאנחנו מתאימים בצורה מושלמת. באמת כל פעם אחרי דייט איתה אני בעננים. רק אחרי כן נכנסים חששות. יש עוד אלמנט שהיא מאוד מושכת גברים. כאילו ברמה שכל פעם שאני הולך איתה אני מרגיש הרבה מאוד מבטים. והכי חצוף זה שיש גברים שמעיזים להתחיל איתה בנוכחותי! מה שקרה זה שיצאנו והייתה קבוצה שבהתה בה והיא עשה להם שלום ואחד מהם קרץ לה. שאלתי אותה למה עשתה שלום אז היא אמרה שזה כדי להביך אותם. עכשיו אני מאמין לה. היא רגילה מן הסתם מגיל ממש צעיר שמתחילים איתה ולמרות זאת היא דחתה את כולם עד אלי. אבל עדיין מרגיז אותי שהבחור שקרץ לה חשב שהנה היא הולכת איתי ולמרות זאת היא עושה לו שלום. זה העיר בי את ה"גבר הקדמוני" וכמעט הלכתי "להסביר" לבחור איפה לשים את האף שלו. בקיצור לא רוצה להתחתן ולהיכנס לתסביכי קנאה וכו' לא היה חסר לי כלום לפני וזה רק יוצר בעיות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 19:23 |
|
| |
א) סחטיין על הפתיחות שלך ב) כיף לשמוע שאלו הלבטים שלך.. נשמע לי שיש עוד.. ג) שיחה אחת או כמה שיחות עם אדם פקח ומנוסה והוא ידריך אתכם, תלכו יחד, היא גם צד בתמונה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 24/11/2020 20:21:20
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 20:08 |
|
| |
ד) תלך קודם לבד ליעוץ, ודווקא פה נראה שמספיק אדם שמבין בזוגיות, ולא חייב שיהיה לו תואר. ה) זה אכן משגע הדבר הזה, היא למשל קיבלה את זה בהומור, אצלך זה לא מצחיק, קשה להאמין שיש איזה טריק איך לקבל דבר כזה, היא עוד חברותית עם גברים לפעמים.. אולי תגורו באיזה מקום נידח /יחסית. מישהו צריך להסביר לה בנועם שעליה להיות יותר סולידית, זה לא יעזור מה שאתה תנאם לה. תבדוק עם המדריך שלך מה ניתן לעשות. ו) מעולה שאתה מדבר איתה על זה, אל תבוא אליה בדרישות, תצחק על זה, תגיד לה שקבלת "חתיכת" תיק.. תגיד לה שתצטרך ללמוד איך חיים עם זה, ושאתה בטוח שתוכלו להתמודד עם זה יחד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2020 22:04 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
|
|
טוב אז קודם כל תודה לכולם ובפרט רציף על העצות. תכלס באמת נראה לי שאנחנו מתאימים בצורה מושלמת. באמת כל פעם אחרי דייט איתה אני בעננים. רק אחרי כן נכנסים חששות. יש עוד אלמנט שהיא מאוד מושכת גברים. כאילו ברמה שכל פעם שאני הולך איתה אני מרגיש הרבה מאוד מבטים. והכי חצוף זה שיש גברים שמעיזים להתחיל איתה בנוכחותי! מה שקרה זה שיצאנו והייתה קבוצה שבהתה בה והיא עשה להם שלום ואחד מהם קרץ לה. שאלתי אותה למה עשתה שלום אז היא אמרה שזה כדי להביך אותם. עכשיו אני מאמין לה. היא רגילה מן הסתם מגיל ממש צעיר שמתחילים איתה ולמרות זאת היא דחתה את כולם עד אלי. אבל עדיין מרגיז אותי שהבחור שקרץ לה חשב שהנה היא הולכת איתי ולמרות זאת היא עושה לו שלום. זה העיר בי את ה"גבר הקדמוני" וכמעט הלכתי "להסביר" לבחור איפה לשים את האף שלו. בקיצור לא רוצה להתחתן ולהיכנס לתסביכי קנאה וכו' לא היה חסר לי כלום לפני וזה רק יוצר בעיות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
באמת עזות מצח להתחיל איתה בנוכחותך.... אתה צריך להבין שיש טיפוסים שזה יוצא להם באופן בלתי נשלט הקריצות האלה.. רק רואים מישהי שמוצאת חן בעיניהם ישר קורצים לה.. לא שזה בסדר, אבל דברים כאלה ומבטים קורים לכל אישה (המון פעמים אני מוצאת אנשים שמסתכלים עלי באוטובוס וכו' ואני לא נדירה בנוף בכלל!) חוץ מזה שאתה צריך להבין שאישה נורמלית יכולה לאהוב רק גבר אחד בו זמנית, אני חושבת שכשתרגיש שהיא שלך ותסמוך עליה לא תצטרך לחשוש כל כך מי מתחיל איתה ואיפה...
|
| נשלח ב-25/11/2020 10:34 |
|
| |
היי חבר'ה... סליחה שאני מערבבת באשכול המזל טוב לסתם בחור את המזל טוב שלי, מקווה שזה בסדר... אז נכנסתי כדי לבשר שהערב אני מתארסת בעז"ה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2020 10:57 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
|
|
טוב אז קודם כל תודה לכולם ובפרט רציף על העצות. תכלס באמת נראה לי שאנחנו מתאימים בצורה מושלמת. באמת כל פעם אחרי דייט איתה אני בעננים. רק אחרי כן נכנסים חששות. יש עוד אלמנט שהיא מאוד מושכת גברים. כאילו ברמה שכל פעם שאני הולך איתה אני מרגיש הרבה מאוד מבטים. והכי חצוף זה שיש גברים שמעיזים להתחיל איתה בנוכחותי! מה שקרה זה שיצאנו והייתה קבוצה שבהתה בה והיא עשה להם שלום ואחד מהם קרץ לה. שאלתי אותה למה עשתה שלום אז היא אמרה שזה כדי להביך אותם. עכשיו אני מאמין לה. היא רגילה מן הסתם מגיל ממש צעיר שמתחילים איתה ולמרות זאת היא דחתה את כולם עד אלי. אבל עדיין מרגיז אותי שהבחור שקרץ לה חשב שהנה היא הולכת איתי ולמרות זאת היא עושה לו שלום. זה העיר בי את ה"גבר הקדמוני" וכמעט הלכתי "להסביר" לבחור איפה לשים את האף שלו. בקיצור לא רוצה להתחתן ולהיכנס לתסביכי קנאה וכו' לא היה חסר לי כלום לפני וזה רק יוצר בעיות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
באמת עזות מצח להתחיל איתה בנוכחותך.... אתה צריך להבין שיש טיפוסים שזה יוצא להם באופן בלתי נשלט הקריצות האלה.. רק רואים מישהי שמוצאת חן בעיניהם ישר קורצים לה.. לא שזה בסדר, אבל דברים כאלה ומבטים קורים לכל אישה (המון פעמים אני מוצאת אנשים שמסתכלים עלי באוטובוס וכו' ואני לא נדירה בנוף בכלל!) חוץ מזה שאתה צריך להבין שאישה נורמלית יכולה לאהוב רק גבר אחד בו זמנית, אני חושבת שכשתרגיש שהיא שלך ותסמוך עליה לא תצטרך לחשוש כל כך מי מתחיל איתה ואיפה..._________________
|
|
|
|
|
|
|