| נשלח ב-14/11/2020 21:31 |
|
| |
פריי חוטף מהעיתונאים עקיבא נוביק וירון אברהם.
כאן חדשות: נתניהו הזהיר בשיחות סגורות: "מינוי גנץ לראש הממשלה יהיה סכנה ביטחונית - הוא אינו בשל לתפקיד". על פי ההסכם הקואליציוני בין הליכוד לכחול לבן, בני גנץ אמור להתמנות לראש הממשלה בעוד שנה ו-3 ימים @akivanovick #השבוע פריי: לא נעים להתחיל שבוע עצבני, אבל מי שמהדהד את השטויות האלה הוא עיתונאי פח. "נתניהו מזהיר", "שיחות סגורות", "סכנה ביטחונית", מה אתה טופז לוק? מסגור מקצועי אומר כך: בניסיון לחמוק מקיום הסכם, ראש הממשלה פוצח בקמפיין טינוף על גנץ. פריי: שיט, זה עלה לי בחסימה, אנא ה' הושיעה נא. ירון אברהם חדשות 12: ישראל, מישהו צריך להגיד לך את זה. התאהבת קצת בתפקיד משטרת המוסר שאיכשהו תמיד צצה רק מול צד אחד. יש לך ביקורת על עיתונאי? תעביר אותה באופן ענייני ולא בהעלבה ישירה. איזה צורה יש לזה? אתה טוקבקיסט ולא ידענו או שאתה קולגה? תתבייש. מושגים: פריי, ילד שקיבל סמארטפון לאפיקומן, מתלהב ועושה לאמא בושות בקניון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 22:02 |
|
| |
לא נעים. אבל הניק מושגים עוסק פה יותר מדי בישראל פריי, בלי שום פרופורציה ל"עיתונאי" ב"סדר גודל" שלו...
במקביל, הוא מסביר לנו כל הזמן שהוא בא מבית חסידי,
ומשדר שהוא מרגיש מאוד רע עם מה שהמגזר שלו עושה.
לא יודע. אבל 1+1+1=3 ???
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 22:09 |
|
| |
לא מכיר את פריי, לא ראיתי אותו בחיים. אני אוהב לשתף את החברים כאן בדברים מעניינים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 22:37 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 22:49 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
לא מכיר את פריי, לא ראיתי אותו בחיים. אני אוהב לשתף את החברים כאן בדברים מעניינים.
|
|
פריי הוא לא איזה אושיית רשת או איש תקשורת מוכר שאתה כל פעם פותח לו פה אשכולות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 22:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 22:58 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
מושגים זה פריי ?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 23:04 |
|
| |
מה אכפת לכם? את מי שזה לא מעניין אותו, שימשיך הלאה. אני חושב שכשהוא חוטף מעיתונאים בכירים, זה אומר שהוא שווה תגובה, ושהתגובה שהוא שווה זה 'תתבייש!!!' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2020 23:55 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
פריי הוא לא איזה אושיית רשת או איש תקשורת מוכר שאתה כל פעם פותח לו פה אשכולות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא כל יום אנו עדים ל"התפתחות" אישיותית מרתקת כזו, עיתונאי שהוא חסידי בהגדרה שלו שנהפך אט אט לשונא חרדים [משמיץ ומלעיג עליהם ברוחב לב ובנפש חפצה], שמאלן ששונא את הימין ומאחל להצלחת השמאל עד כדי גלויי חיבה לערבים שונאי ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 00:40 |
|
| |
מה אכפת לכם? את מי שזה לא מעניין אותו, שימשיך הלאה.
אני חושב שכשהוא חוטף מעיתונאים בכירים, זה אומר שהוא שווה תגובה, ושהתגובה שהוא שווה זה 'תתבייש!!!'
|
|
לעילג מנוזל שכמותו עצם העובדה שעיתונאים בכירים התייחסו אליו ( ולא משנה באיזה אופן ) מהווה בשבילו כבוד . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 02:04 |
|
| |
עוד תרומת צומי קטנה למטורף המסטול הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 03:30 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | לא נעים. אבל הניק מושגים עוסק פה יותר מדי בישראל פריי, בלי שום פרופורציה ל"עיתונאי" ב"סדר גודל" שלו...
לא יודע. אבל 1+1+1=3 ??? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 05:16 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | לא נעים. אבל הניק מושגים עוסק פה יותר מדי בישראל פריי, בלי שום פרופורציה ל"עיתונאי" ב"סדר גודל" שלו...
לא יודע. אבל 1+1+1=3 ??? |
|
תכלס מה זה משנה אם הוא פריי או לא שניהם עושים בעצם את אותו הדבר משמיצים את המגזר שהוא כאילו המגזר שלהם "אני חסיד אבל לא מפסיק לרגע לבקר ולהשמיץ את החסידים"
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 15/11/2020 05:16:49
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 08:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 09:38 |
|
| |
היה לאחרונה בתקשורת על אברך חסידי שברח מאשפוז כפוי?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2020 10:41 |
|
| |
איש רדוד. אין לו בעולמו אלא ד' מילים: חסיד, משמיץ, מבקר, חרדים.
|
|
|
|
|
|
|