זו שאלה עם השלכות על חייהם של מי שנכלל בקבוצות הסיכון. אעשה שאלת רב. וכמובן שב"ב ואני נעשה ככל אשר יפסוק.
נשלח ב-16/11/2020 20:15
מצדרביעי
ליבי_ער כתב:
זו שאלה עם השלכות על חייהם של מי שנכלל בקבוצות הסיכון. אעשה שאלת רב. וכמובן שב"ב ואני נעשה ככל אשר יפסוק.
אהבתי את התגובה המראה על אחריות והתחשבות (בשונה משום מה מהלך הרוח בכל התקופה האחרונה של חלק מהניקים פה), אבל אם כל האנשים בקבוצת הסיכון יתחסנו בעצמם, אתה בטוח שיש הכרח שגם אתה תתחסן?
נשלח ב-16/11/2020 21:12
הדבר האחרון שאני אעשה זה שאלת רב. די כבר עם הרבנים על כל נושא שבעולם. אם כבר אז שאלת רופא. כל אחד מומחה בתחום שלו ולא אבקש מרופא לתקן לי את הנעל שנקרעה. אשתדל להיות בין הראשונים .כמובן שלא ביום הראשון ממש ובלי להדחף. מי שכבר חלה בקורונה יכול להרגיש בטוח יותר ולא צריך למהר.
לעומת זאת, לגבי תופעות הלוואי של הקורונה יש בהירות מופלאה, ולפיכך , כולנו מחויבים להיות שפני ניסיון של הנגיף הסיני. לקיים מה שנאמר "החיסונים יותר מסוכנים מהמסכות"
לא יודע שום דבר על החיסון ולא מתיימר להבין בזה. אבל כשאנשים שבמשך חצי שנה מטיפים באובססיביות נגד פעולה פשוטה ומינימלית כחבישת מסכה, שלא יספרו לי שהם מפחדים מתופעות לוואי ומבטיחות.
יש פה עניין אחד בלבד,שהיטיב מכל להגדירו "השווער של"- אם יגידו לנו ללמוד בבא קמא נלמד בבא בתרא. זו כל התורה על רגל אחת ואידך זיל גמור.
תוקן על ידי פצקו ב- 16/11/2020 23:48:14
נשלח ב-17/11/2020 01:16
התשובה פשוטה מאוד כל מי שעד היום הלך עם מסיכה כל הזמן בגלל ונשמרתם לנפשותיכם, ירוץ עכשיו ויסתכן בחיסון לפני שיודעים מה ההשפעות שלו לטווח ארוך וכל מי שזלזל עד היום בקורונה, יחשוש להסתכן בחיסון עולם הפוך ומלחמה הפוכה מעכשיו
נשלח ב-17/11/2020 02:20
איש_חשוב כתב:
התשובה פשוטה מאוד כל מי שעד היום הלך עם מסיכה כל הזמן בגלל ונשמרתם לנפשותיכם, ירוץ עכשיו ויסתכן בחיסון לפני שיודעים מה ההשפעות שלו לטווח ארוך וכל מי שזלזל עד היום בקורונה, יחשוש להסתכן בחיסון עולם הפוך ומלחמה הפוכה מעכשיו
ממש לא נכון. עדיף לעטות מסכה ולשמור מרחק על פני הזרקה של חומר זר לגוף.