| נשלח ב-18/11/2020 13:16 |
|
| |
מה הסיפור עם ליצמן
השר ליצמן נכנס למשרד השיכון שהוא לב ליבה של הצרה החרדית בהעדר דיור זול וזמין, משפחות צעירות נאנקות עד העצם, ותלו תקוות בשר היעיל שיכנס בכח וישנה דברים, פתאום התפטר ללא סיבה ברורה פתאום שוב חזר הכל ללא שום הסבר ותועלת, כניסה מחדש, המון פוליטיקה מצחינה בלי חזון למען הציבור בלי מענה לציבור הבוחרים שכעדר עזים שעלו מן הרחצה יבואו ביום הבוחר שוב להצביע בלי לקבל שום תמורה. מה יהיה הסוף עם כל השלוחי דרבנן כביכול שמהתלים בנו ללא שום פחד ביודעם כי אנו נצביע להם ויהי מה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 13:23 |
|
| |
אנחנו לא מצביעים בעדם. אנחנו מצביעים נגד המפלגות האחרות וכבונוס (אולי לא) הם מקבלים משרות ותפקידים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 13:26 |
|
| |
אולי הגיע הזמן ליצור איזה שהוא גוף שנצביע עבורו שיעבוד עבורינו באמת ונרויח גם שידחוק את האחרים וגם שנקבל שירות מינימלי המגיע לנו כאזרחים ולא נתמודד עם שנאה עזה לציבור שלנו כשהפולוטיקאים דואגים אך ורק לעצמם וכבודם.
תוקן על ידי דברי ב- 18/11/2020 13:28:15
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 13:37 |
|
| |
לא רק ליצמן.
כל שאר הנציגים לא נקפו אצבע במשך כל השנים האחרונות לפתרון בעיית הדיור.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 13:40 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
אנחנו לא מצביעים בעדם.
אנחנו מצביעים נגד המפלגות האחרות וכבונוס (אולי לא) הם מקבלים משרות ותפקידים.
|
|
ולכן הם נראים ככה. אילו היו עומדים לבחירה בפריימריז היו הם יותר מחויבים. כמו בכל מקום, מי שמספק את הסחורה נשאר, ומי שלא, מפוטר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 13:43 |
|
| |
היה אגודת ישראל במשך המון שנים, ואז באו הליטאים וטענו שמקפחים אותם וכו' וכו' והקימו וייסדו את דגל התורה שתחתור לשוויון וכו, והנה לא עברו הרבה שנים ורמת הסיאוב וחוסר העשייה מתחרה בלא מעט הצלחה עם אגודת ישראל. מי יערב לנו שבמפלגה החדשה שיקימו לא יקרה שוב אותו דבר?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 13:52 |
|
| |
אתה צודק, אבל ברגע שיפנימו שיש מצב להחליף ואין קביעות לנצח הם יתאמצו להשאר ולעבוד למען הציבור שקובע.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 14:08 |
|
| |
פריימריז הוא רעיון מצויין. השאלה הגדולה ביותר זה איך מונעים את אש המחלוקת שתבער בלהט רח"ל?? לחילונים מעניין מחלוקת כמו השלג דאשתקד, אבל אצלנו זה חייב לבוא מלמעלה למטה, ואם גדולי ישראל יתמכו בזה אז אולי אולי הציבור ישקוט על שמריו והדברים יישארו בשליטה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 14:15 |
|
| |
היה אגודת ישראל במשך המון שנים, ואז באו הליטאים וטענו שמקפחים אותם וכו' וכו' והקימו וייסדו את דגל התורה שתחתור לשוויון וכו, והנה לא עברו הרבה שנים ורמת הסיאוב וחוסר העשייה מתחרה בלא מעט הצלחה עם אגודת ישראל.
מי יערב לנו שבמפלגה החדשה שיקימו לא יקרה שוב אותו דבר??
|
|
צריך לערב את רשות התחרות וההגבלים העסקיים. שיטפלו במונופולים האלו הנקראים מפלגות חרדיות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 14:29 |
|
| |
אויויויויו מסכנים... אתם מדברים כאילו כל היום החכים בשטיבלך ובבית קפה, תפנימו, תכלב אין על הפוליטיקאים החרדים... החילונים היו מתים שיהיו להם כאל פוליטקאים שדואגים לציבור השולחים שלהם... אבל אתם תכינו חמוצים... זה טוב... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 14:29 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
היה אגודת ישראל במשך המון שנים, ואז באו הליטאים וטענו שמקפחים אותם וכו' וכו' והקימו וייסדו את דגל התורה שתחתור לשוויון וכו, והנה לא עברו הרבה שנים ורמת הסיאוב וחוסר העשייה מתחרה בלא מעט הצלחה עם אגודת ישראל.
מי יערב לנו שבמפלגה החדשה שיקימו לא יקרה שוב אותו דבר??
|
|
צריך לערב את רשות התחרות וההגבלים העסקיים. שיטפלו במונופולים האלו הנקראים מפלגות חרדיות...
|
|
בהחלט הבעיה בדרך כלל במצב כזה שזורקים את התינוק ביחד עם מי האמבטיה. מי שיוכל לעשות סדר בלי לפרק לגמרי את המסגרת תבוא עליו ברכה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 14:32 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
אויויויויו מסכנים... אתם מדברים כאילו כל היום החכים בשטיבלך ובבית קפה, תפנימו, תכלב אין על הפוליטיקאים החרדים... החילונים היו מתים שיהיו להם כאל פוליטקאים שדואגים לציבור השולחים שלהם... אבל אתם תכינו חמוצים... זה טוב...
|
|
בלי להיכנס למה שכן עושים או לא עושים, הפארסה של ליצמן במשרד השיכון הוא לא מקובל אפילו אצל החילונים, לפחות בתוך תקופה קצרה כזו. הרבה פקטורים לאשמה, והמרכזי שבהם זה שאין קו מנחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 15:04 |
|
| |
אויויויויו מסכנים... אתם מדברים כאילו כל היום החכים בשטיבלך ובבית קפה, תפנימו, תכלב אין על הפוליטיקאים החרדים... החילונים היו מתים שיהיו להם כאל פוליטקאים שדואגים לציבור השולחים שלהם... אבל אתם תכינו חמוצים... זה טוב...
|
|
בלי להיכנס למה שכן עושים או לא עושים, הפארסה של ליצמן במשרד השיכון הוא לא מקובל אפילו אצל החילונים, לפחות בתוך תקופה קצרה כזו.
הרבה פקטורים לאשמה, והמרכזי שבהם זה שאין קו מנחה.
|
|
חחחחחחחחלח למה אצל החילונים הפוליטקאי הוא מושלם?? תראה מה הלך עם מפלגת קדימה למשל, צחי הנגבי כמה פרסות הוא עשה, יעקב אדרי , פנינה תמנו שטה , גדי יברקן, ציפי לבני, זה מה שישב לי עכשיו בשלוף... ויש עוד המון חילונים שעברו אגנדה כשזה היה טוב להם.. אין טעם לחשוב שהדשא של השכן ירוק יותר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 15:19 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 16:48 |
|
| |
momeir
| מושגים כתב: |  | | תמניא_אפי כתב: |  |
אנחנו לא מצביעים בעדם.
אנחנו מצביעים נגד המפלגות האחרות וכבונוס (אולי לא) הם מקבלים משרות ותפקידים.
|
|
ולכן הם נראים ככה. אילו היו עומדים לבחירה בפריימריז היו הם יותר מחויבים. כמו בכל מקום, מי שמספק את הסחורה נשאר, ומי שלא, מפוטר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הם לא שלוחי הציבור. הם שלוחי ד'רבנן' . מבחינתם הם לא חייבים לספק לך שום סחורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 19:34 |
|
| |
מצדרביעי
| פסתםנחמד כתב: |  | אויויויויו מסכנים... אתם מדברים כאילו כל היום החכים בשטיבלך ובבית קפה, תפנימו, תכלב אין על הפוליטיקאים החרדים... החילונים היו מתים שיהיו להם כאל פוליטקאים שדואגים לציבור השולחים שלהם... אבל אתם תכינו חמוצים... זה טוב... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
החכי"ם החרדים אכן עובדים קשה, אבל לכאורה בעיקר לטובת ה"מויסדות" ושאר המימסד (למעט פינדרוס), עיין ערך ה"קנסות" למוסדות החינוך החרדיים שנתינתם וביטולם היו "באין כאחת" לעומת הקנסות של המון העם שיכול כמובן להיחנק אתם...
|
|
|
|
|