| נשלח ב-18/11/2020 22:25 |
|
| |
גודל הפאניקה כגודל הצעקות
עד לכאן מגיעים קולות ה'מחאה' מאשדוד על קשקוש שאיזה ילד כאפות קשקש על איזשהו דלת, נגד רבם. להם מותר למרוח צואה, לפנצ'ר צמיגים, להזיק לרכוש, לשרוף דברי תורה, לאיים על מנהלי תת"ים, לבייש ברבים, להכות, ועוד ועוד, נגד אנשים שפרשו והקימו קהילה חדשה בהנהגת יהודי גאון עצום, ירא שמים, בנש"ק, מנהיג משכמו ומעלה. אבל קשקוש מפגר עם טוש על דלת. אוי אוי אוי, גוועלאד, המעשה הנורא. איסתרא בלגינא 'קשקוש' קריא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 22:31 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 22:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2020 22:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2020 01:16 |
|
| |
מתאים כאן המשפט המקורי: גודל העקירות כגדול החקירות. כאשר העקירות מתייחסות הן "לעקירת הדת" [שעוד ועוד עוקרים את ''דתם'' לפחות במחשבה] והן להשחתות והטרור [שככל שהדברים מתבהרים הלחץ גובר].
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2020 10:33 |
|
| |
אם כבר העלת את הקשקוש באשדוד, בא נאמר את האמת, הסיפור לא תפס את הרחוב החסידי, רוב רובם של האנשים שאתה פוגש בשטיבלאך פה ושם בטוחים שמישהו מגור עשה את הקשקוש הזה בשביל להסיט את האש מהפרסומים של יום קודם עם המכות שחטף גרינצייג בבית המדרש שלהם. לכן גם אף אתר חרדי למעט כיכר השבת לא הסכים לפרסם את הלוקש הזה. ההתנהגות של חסידי ר' שאול עד עתה בכלל לא מתאימה לסוג מעשה מן הסוג הזה. זה סגנון גוראי גס ומוכר, בבחירות 'חילול ה' הנורא של תשס"ט' הם עשו סוגים כאלו של פרובוקציות בשכונות חילוניות בשביל להשניא את מאיר פרוש ומשה אבוטבול.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2020 10:58 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | אם כבר העלת את הקשקוש באשדוד, בא נאמר את האמת, הסיפור לא תפס את הרחוב החסידי, רוב רובם של האנשים שאתה פוגש בשטיבלאך פה ושם בטוחים שמישהו מגור עשה את הקשקוש הזה בשביל להסיט את האש מהפרסומים של יום קודם עם המכות שחטף גרינצייג בבית המדרש שלהם. לכן גם אף אתר חרדי למעט כיכר השבת לא הסכים לפרסם את הלוקש הזה. ההתנהגות של חסידי ר' שאול עד עתה בכלל לא מתאימה לסוג מעשה מן הסוג הזה. זה סגנון גוראי גס ומוכר, בבחירות 'חילול ה' הנורא של תשס"ט' הם עשו סוגים כאלו של פרובוקציות בשכונות חילוניות בשביל להשניא את מאיר פרוש ומשה אבוטבול. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2020 12:16 |
|
| |
momeir
| קהלת כתב: |  | | אם כבר העלת את הקשקוש באשדוד, בא נאמר את האמת, הסיפור לא תפס את הרחוב החסידי, רוב רובם של האנשים שאתה פוגש בשטיבלאך פה ושם בטוחים שמישהו מגור עשה את הקשקוש הזה בשביל להסיט את האש מהפרסומים של יום קודם עם המכות שחטף גרינצייג בבית המדרש שלהם. לכן גם אף אתר חרדי למעט כיכר השבת לא הסכים לפרסם את הלוקש הזה. ההתנהגות של חסידי ר' שאול עד עתה בכלל לא מתאימה לסוג מעשה מן הסוג הזה. זה סגנון גוראי גס ומוכר, בבחירות 'חילול ה' הנורא של תשס"ט' הם עשו סוגים כאלו של פרובוקציות בשכונות חילוניות בשביל להשניא את מאיר פרוש ומשה אבוטבול. |
|
וואו...הזכרת לי איך הנבלות הללו עבדו בשכונות החילוניות כדי שברקת החילוני יזכה . וכל זאת למה? 1. זה 'משתלם' 2. על הדרך זה ידפוק את החוגים האחרים (וזה בשבילם ממש גישמעק צרוף). שלא נטעה, מי שעומד מאחורי כל זה , הוא 'האוטיסט' שעומד בראש. הקדוש והיקר בכבודו ובעצמו! בושה וחרפה!
תוקן על ידי momeir ב- 20/11/2020 12:17:28
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2020 12:27 |
|
| |
שלא יאמרו מדשתק ניחא ליה, אני מוחה לחלוטין על סוג הדיבורים שאתה משתמש בהם נגד אחד מצדיקי הדור. אני בטוח שהחוליגנים משתמשים בו לצרכיהם ותו לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2020 12:37 |
|
| |
גם אני מסתייג מכינויים מלעיגים. זה מיותר, המסר יעבור מצויין גם בלי התוספות האלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2020 18:25 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | שלא יאמרו מדשתק ניחא ליה, אני מוחה לחלוטין על סוג הדיבורים שאתה משתמש בהם נגד אחד מצדיקי הדור. אני בטוח שהחוליגנים משתמשים בו לצרכיהם ותו לא. |
|
|
|
|
|
|