בית פורומים בחדרי חרדים

גודל הפאניקה כגודל הצעקות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2020 22:25 לינק ישיר 
גודל הפאניקה כגודל הצעקות

עד לכאן מגיעים קולות ה'מחאה' מאשדוד על קשקוש שאיזה ילד כאפות קשקש על איזשהו דלת, נגד רבם.

להם מותר למרוח צואה, לפנצ'ר צמיגים, להזיק לרכוש, לשרוף דברי תורה, לאיים על מנהלי תת"ים, לבייש ברבים, להכות, ועוד ועוד, נגד אנשים שפרשו והקימו קהילה חדשה בהנהגת יהודי גאון עצום, ירא שמים, בנש"ק, מנהיג משכמו ומעלה.

אבל קשקוש מפגר עם טוש על דלת. אוי אוי אוי, גוועלאד, המעשה הנורא.

איסתרא בלגינא 'קשקוש' קריא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 22:31 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 22:38 לינק ישיר 

קשקוש??

שטויסשטויס!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2020 22:54 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 01:16 לינק ישיר 

מתאים כאן המשפט המקורי:
גודל העקירות כגדול החקירות.
כאשר העקירות מתייחסות הן "לעקירת הדת" [שעוד ועוד עוקרים את ''דתם'' לפחות במחשבה]
והן להשחתות והטרור [שככל שהדברים מתבהרים הלחץ גובר].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 10:33 לינק ישיר 

אם כבר העלת את הקשקוש באשדוד, בא נאמר את האמת, הסיפור לא תפס את הרחוב החסידי, רוב רובם של האנשים שאתה פוגש בשטיבלאך פה ושם בטוחים שמישהו מגור עשה את הקשקוש הזה בשביל להסיט את האש מהפרסומים של יום קודם עם המכות שחטף גרינצייג בבית המדרש שלהם. לכן גם אף אתר חרדי למעט כיכר השבת לא הסכים לפרסם את הלוקש הזה. ההתנהגות של חסידי ר' שאול עד עתה בכלל לא מתאימה לסוג מעשה מן הסוג הזה. זה סגנון גוראי גס ומוכר, בבחירות 'חילול ה' הנורא של תשס"ט' הם עשו סוגים כאלו של פרובוקציות בשכונות חילוניות בשביל להשניא את מאיר פרוש ומשה אבוטבול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 10:58 לינק ישיר 

קהלת כתב:

אם כבר העלת את הקשקוש באשדוד, בא נאמר את האמת, הסיפור לא תפס את הרחוב החסידי, רוב רובם של האנשים שאתה פוגש בשטיבלאך פה ושם בטוחים שמישהו מגור עשה את הקשקוש הזה בשביל להסיט את האש מהפרסומים של יום קודם עם המכות שחטף גרינצייג בבית המדרש שלהם. לכן גם אף אתר חרדי למעט כיכר השבת לא הסכים לפרסם את הלוקש הזה. ההתנהגות של חסידי ר' שאול עד עתה בכלל לא מתאימה לסוג מעשה מן הסוג הזה. זה סגנון גוראי גס ומוכר, בבחירות 'חילול ה' הנורא של תשס"ט' הם עשו סוגים כאלו של פרובוקציות בשכונות חילוניות בשביל להשניא את מאיר פרוש ומשה אבוטבול.

מסכים לחלוטין.
ולכן עצרת המחאה היתה כה מגוחכת ומביכה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 12:16 לינק ישיר 
momeir

קהלת כתב:

וואו...הזכרת לי איך הנבלות הללו עבדו בשכונות החילוניות  כדי שברקת החילוני יזכה .
וכל זאת למה? 
1. זה 'משתלם' 
 2. על הדרך זה ידפוק את החוגים  האחרים (וזה בשבילם ממש גישמעק צרוף).
שלא נטעה, מי שעומד מאחורי כל זה , הוא 'האוטיסט' שעומד בראש.
הקדוש והיקר בכבודו ובעצמו!
בושה וחרפה!

תוקן על ידי momeir ב- 20/11/2020 12:17:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 12:27 לינק ישיר 

שלא יאמרו מדשתק ניחא ליה, אני מוחה לחלוטין על סוג הדיבורים שאתה משתמש בהם נגד אחד מצדיקי הדור. אני בטוח שהחוליגנים משתמשים בו לצרכיהם ותו לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2020 12:37 לינק ישיר 

גם אני מסתייג מכינויים מלעיגים. זה מיותר, המסר יעבור מצויין גם בלי התוספות האלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2020 18:25 לינק ישיר 

קהלת כתב:

שלא יאמרו מדשתק ניחא ליה, אני מוחה לחלוטין על סוג הדיבורים שאתה משתמש בהם נגד אחד מצדיקי הדור. אני בטוח שהחוליגנים משתמשים בו לצרכיהם ותו לא.

למה אתה חושב שהוא צדיק?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גודל הפאניקה כגודל הצעקות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext