| נשלח ב-27/11/2020 10:31 |
|
| |
היתכן בימי הקורונה אדמו"ר משכיר ביהמ"ד במחיר מופקע???
כבר נכתב על מנהלי מוסדות שמנצלים את מצוקת הקורונה וגובים מחיר מופקע ביותר על עריכת שמחות בחצרם, וכך יוצא שמחותנים נאלצים לשלם הון כפול ומכופל על חתונה למאה מוזמנים שעולה על מחיר של ארבע מאות מוזמנים באולם רגיל בימי שגרה, אבל מה יעשה הבן ולא יחטא, רבים ממנהלי המוסדות מוכרים כגנבים וכנצלנים על חשבון הציבור,
אבל הפעם אני מדבר על אדמו"ר מבית שמש, שלעת עתה לא אנקוב בשמו, אבל אני מניח שהוא מודע למעללי אנשיו, המשכיר את בית הכנסת שלו לעריכת חתונות במחיר של 13,000 ש"ח לערב ! סכום שאיתו אפשר לשכור גם אולם בארמונות חן וגם בארמונות פרידמן,
בשביל זה אתה רבי ? קיבלת קרקע בהקצאה, אתה לא משלם מיסים, תיקח 8000 ש"ח לערב, גם תרויח טוב, אתה מנצל את הנתון שאתה חוסה בצל סיקיריקים והמשטרה מפחדת להיכנס לשם, אתה משלם לפחות דמי חסות לאותם סיקיריקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 11:47 |
|
| |
יש לך בכלל ספק שהוא משלם דמי חסות ? הלוואי שנשאר לו 8,000 ממה שהוא מקבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 11:51 |
|
| |
אני מרחם על גבאי בית הכנסת שחושב שהוא הולך לעשות קופה ולבנות ארון קודש מפואר, ובסוף יגלה שהוא יצטרך לזרוק חלק גדול מציוד בית הכנסת כמו שולחנות וספסלים וארונות הספרים שמקבלים שריטות מכל הצדדים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 12:15 |
|
| |
אני כועס יותר על מנהלי המוסדות שגבו כל חודש סכום מלא מהורים שחלקם בחל"ת וילדיהם היו בבית רוב השנה ובקושי למדו גם בזום. כויס על חכ"י ג ששותקים כמו דגים כי "במקרה" הם גם מחותנים או חברים של כל המנהלים האלו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 12:34 |
|
| |
בונדמן
| קהלת כתב: |  | | יש לך בכלל ספק שהוא משלם דמי חסות ? הלוואי שנשאר לו 8,000 ממה שהוא מקבל. |
|
תרשה לי להטיל ספק,
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 13:34 |
|
| |
למה 8000 זה כן סביר? מה יש שם? קירות מזהב? גם 4000 לערב זה המון
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 13:46 |
|
| |
גם אני עשיתי חתונה בקריית הרצוג בבית ספר,לקחו לי 15 אלף שח..רק על מקום . חבורת גנבים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 13:47 |
|
| |
אגב, בארמונות פרידמן / חן במחיר הזה תקבלו גם 200 מנות
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 16:10 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | אני כועס על חכ"י ג ששותקים כמו דגים כי "במקרה" הם גם מחותנים או חברים של כל המנהלים האלו...
|
|
הח"כים החרדים לא עובדים למען הציבור שבחר בהם, הם פועלים עבור מוקדי הכח בחברה החרדית, כדי לשמר את כסאם בכנסת. הם עושים את רצונם של מנהלי המוסדות, מנהלי העמותות, אנשי חצרות הגדולים, וכד'.
עכשיו הם התגייסו במלוא המרץ לסייע לגוף המושחת שמתקרא "ועדת הרבנים לענייני תקשורת" כדי לסכל את הכוונה של הרגולטורים לעשות סדר בתחום הטלפונים הכשרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2020 19:05 |
|
| |
מבלי לדעת במי מדובר, הוא לוקח סיכון גדול של קנסות כבדים עד סגירת המקום
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2020 19:09 |
|
| |
סמוך עליו שהוא מחתים את בעלי השמחה על התחייבות לשלם את הקנסות אם יהיו
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2020 19:09 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | גם אני עשיתי חתונה בקריית הרצוג בבית ספר,לקחו לי 15 אלף שח..רק על מקום . חבורת גנבים.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בושה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 10:35 |
|
| |
ושמנהלי המוסדות שמקבלים תקציב כמעט מלא מהרשויות
ועדיין לוקחים שכר לימוד [גם שלא בימי הקורונה] כמו כל המוסדות שלא לוקחים את הכספים וכותבים על הקבלה
ת ר ו מ ה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 10:43 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
אני כועס יותר על מנהלי המוסדות שגבו כל חודש סכום מלא מהורים שחלקם בחל"ת וילדיהם היו בבית רוב השנה ובקושי למדו גם בזום. כויס על חכ"י ג ששותקים כמו דגים כי "במקרה" הם גם מחותנים או חברים של כל המנהלים האלו... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 10:45 |
|
| |
מה לכם כי תלינו על אדמורי"ם כשישנם רבנים שנסעו שנים לחו"ל וקוששו תרומות עבור בנינים, וכיום הישיבה ו/או המוסד נסגר, ואותו אדם משלשל כל חודש לכיסו (ובדרך כלל בשחור) סכומים גבוהים, ועוד נשאר עם נדל"ן ביד.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 11:30 |
|
| |
לא יודע איפה בדיוק עשית אירוע בבית שמש, ברמת בית שמש ב' ברח' רבי מאיר בעל הנס כל ערב כמעט יש אירוע.
|
|
|
|
|