בית פורומים בחדרי חרדים

מה האינטרס של יאיר שרקי להשמיץ את החרדים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/12/2020 19:33 לינק ישיר 
מה האינטרס של יאיר שרקי להשמיץ את החרדים?

משום מה עושה רושם שכל יום כשיאיר שרקי מגיע הביתה מבית הספר ואמא שלו אינה בבית או שלא הכינה לו ארוחת צהריים טעימה, אז הוא מוציא את כעסו על החרדים....
אין לי הסבר אחר לאובססיה שלו 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 19:47 לינק ישיר 

חלק יאמרו שזו הדרישה של משלמי משכורתו.
חלק יאמרו שזו סטייה נפשית דת"לית .
ואלו ואלו וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 19:47 לינק ישיר 

יש לי ניחוש למה שהתרחש, וזה לא קשור להשמצת חרדים.

להזכירך, הכתבה של יאיר שרקי על ארגון חסדי עמרם היה ביוזמתם ובשיתוף פעולה שלהם עם הצילומים והכל.
יש לו חברים שם כיום, הוא התעניין מה קורה, האם הירידה מורגשת גם בהשאלת הציוד וכו', והתשובה שקיבל שיש עליה.

כפי שכתבתי לעיל, חסרה בידיעה התייחסות ספציפית להאם מדובר בציבור חרדי או שלא. אני מניח שהאמת איפשהו באמצע, ולאחר הפרסום של שרקי מישהו נשלח לבצע בקרת נזקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 19:56 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

יש לי ניחוש למה שהתרחש, וזה לא קשור להשמצת חרדים.

להזכירך, הכתבה של יאיר שרקי על ארגון חסדי עמרם היה ביוזמתם ובשיתוף פעולה שלהם עם הצילומים והכל.
יש לו חברים שם כיום, הוא התעניין מה קורה, האם הירידה מורגשת גם בהשאלת הציוד וכו', והתשובה שקיבל שיש עליה.

כפי שכתבתי לעיל, חסרה בידיעה התייחסות ספציפית להאם מדובר בציבור חרדי או שלא. אני מניח שהאמת איפשהו באמצע, ולאחר הפרסום של שרקי מישהו נשלח לבצע בקרת נזקים.

משקף את הקו המאוד מסוים שלך ביחס לקורונה שדי דומה לעמדת שרקי.

ההתנהגות שלו במשך כל התקופה, ההתקפות החסרות רסן שלו והפרסום המלכלך ממש לא מתאימות לתיאור שלך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 19:59 לינק ישיר 

אם לא שמת לב ההתייחסות שלי היא ספציפית לידיעה מהיום בעניין חסדי עמרם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 20:05 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

אם לא שמת לב ההתייחסות שלי היא ספציפית לידיעה מהיום בעניין חסדי עמרם

גם התייחסותי הוא בקשר לידיעה הנ"ל.

אם יש לו מקורות עלומים בחסדי עמרם, איך הם לא סיפרו לו שלא מדובר בהשאלת ציוד לחרדים??

ואולי הוא מעוניין קודם להשמיץ, ורק אחר כך לתקן בחצי פה?

בינתיים הידיעה המקורית בטוויטר שלו נשארה על כנה בלי שום תיקון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 20:23 לינק ישיר 

לה''ו. את חטאי אני מזכיר היום. מכיוון שה' זיכני ברחמיו הגדולים לדור במקום שבו הרוב נקראים ''סרוגים'', ומיעוט חרדי שממש, אבל ממש לא רוצה כאן עוד חרדים (בדיוק בגלל הדוג' כאן, שאתם חולים במחלת הרדיפה), הוזמנו לסעוד פת ערבית אצל משפחה (לאחר ששלחתי את ''רץ-חב''ד'' להכשיר ולהגאיל את הכלים והשיש), באנו קצת מוקדם, ''ותפסנו אותם על חם'' מסיימים לכתוב וואצאפ לקומונר על ההשמצה היומית נגד החרדונים עם הוכחות שעשו זאת.
אז, גם לסרוגים יש תקונעס וקומודנטים- קומונרים, וכך גם שרקי, שהנו בנו של אחד מראשי הכת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 20:28 לינק ישיר 

מה שמעניין שבעיני רוב הציבור הכללי שפחות מבין בדקויות יאיר שרקי הוא בעצמו חרדי לכל דבר:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 20:38 לינק ישיר 

מה כבר אתה מצפה משנוזל עם כיפה סרוגה וסולסלך?
מה יוצא מעוף מוזר שרוצה צומי ?טרול    .יפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 21:06 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

מה שמעניין שבעיני רוב הציבור הכללי שפחות מבין בדקויות יאיר שרקי הוא בעצמו חרדי לכל דבר:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 21:16 לינק ישיר 

אני חושב שהסיקור של שרקי מקצועי, אובייקטיבי, ואינו נגוע בשנאה או אהבה.
אני בז לאלו הסבורים שהתורה בכיס שלהם, והם היהודים האמיתיים וכל השאר שנוזלים.
סוג של אבא שלי שוטר, וכולם שונאים אותי (מתאים לגילאי 3-6, זהירות מכיל חלקים קטנוניים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 21:18 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

לה''ו. את חטאי אני מזכיר היום. מכיוון שה' זיכני ברחמיו הגדולים לדור במקום שבו הרוב נקראים ''סרוגים'', ומיעוט חרדי שממש, אבל ממש לא רוצה כאן עוד חרדים (בדיוק בגלל הדוג' כאן, שאתם חולים במחלת הרדיפה), הוזמנו לסעוד פת ערבית אצל משפחה (לאחר ששלחתי את ''רץ-חב''ד'' להכשיר ולהגאיל את הכלים והשיש), באנו קצת מוקדם, ''ותפסנו אותם על חם'' מסיימים לכתוב וואצאפ לקומונר על ההשמצה היומית נגד החרדונים עם הוכחות שעשו זאת.
אז, גם לסרוגים יש תקונעס וקומודנטים- קומונרים, וכך גם שרקי, שהנו בנו של אחד מראשי הכת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

להגאיל את הכלים... פה חשדתי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2020 21:54 לינק ישיר 

מושגים כתב:

hot_tr כתב:

להגאיל את הכלים... פה חשדתי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

לה''ו. כן, גאלנו את הכלים ממסרוחניקיות ;-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2020 00:24 לינק ישיר 

אסור לשכוח שכל ארגון שנשען על תרומות מדווח בכל מצב על עלייה בביקוש. אבל את התגובה של קרויז ניתן להבין רק עם פירוש רשי חרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2020 11:02 לינק ישיר 

מזרוחניק קלאסי שונא חרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2020 11:42 לינק ישיר 

גם כאן באתר המתקרא חרדי מלא חדשות שמשמיצות חרדים: גנבים, רוצחים, אנסים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה האינטרס של יאיר שרקי להשמיץ את החרדים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext