|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
בעלי בית"ר ירושלים עלה למעונו של שר התורה וקיבל את ברכתו לעסקת השותפות עם השייח מדובאיי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 19:45 |
|
| |
אני מאמין באמונה שלמה שהכל יהיה בסדר וכפי שאמר יו"ר דגל התורה "אנחנו מאמינים שלא תצא תקלה תחת ידי גדול הדור"
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2020 22:23 |
|
| |
הסגנון שנכתב פה כמה פעמים על ההקשר בין ר' חיים וכסף הזכיר לי את הדר שטירמר.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2020 23:37 |
|
| |
מי אמר לך שנהדף בגלל שרווליו הקצרים? אולי היה שם משהו אחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2020 23:40 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | מי אמר לך שנהדף בגלל שרווליו הקצרים? אולי היה שם משהו אחר? |
|
זה מה שהיה שם ראיתי את התיעוד, וזה גם מה שאריה אמר לאותו בחור אומלל שיצא בבושת פנים
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2020 23:50 |
|
| |
רבי יהודה הנשיא היה מכבד עשירים. תקרא קצת "מעלת העושר" בספר מעלות המידות, כבר בשורה הראשונה כתוב שם העניין הזה שהעושר מרבה רעים. האמן לי שבכל מקום העשירים פריבילגים, וזה גם קצת מוצדק. (אא"כ אתה חושד שיענקוש מתחנף לחוגג כדי שיסייע ליישום הימוריו בטוטו; חשש כזה די הולם אותך). ולגבי הדיאלוג שניהלת עם הניק השני שלך על איך ולמה סוגרים לר' חיים את הגמרא, גם אתה יודע שיש שעות קבלת קהל שבהם הרב לא לומד אלא משוחח עם הבאים, גם הרבי מה"מ כשהוא מחלק דולרים הוא לא עם גמרא, ואני יכול להישבע לך שב20 שנה האחרונות אף אחד לא סגר לו את הגמרא לפני חלוקת הדולרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2020 23:56 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | רבי יהודה הנשיא היה מכבד עשירים. תקרא קצת "מעלת העושר" בספר מעלות המידות, כבר בשורה הראשונה כתוב שם העניין הזה שהעושר מרבה רעים. האמן לי שבכל מקום העשירים פריבילגים, וזה גם קצת מוצדק. (אא"כ אתה חושד שיענקוש מתחנף לחוגג כדי שיסייע ליישום הימוריו בטוטו; חשש כזה די הולם אותך). ולגבי הדיאלוג שניהלת עם הניק השני שלך על איך ולמה סוגרים לר' חיים את הגמרא, גם אתה יודע שיש שעות קבלת קהל שבהם הרב לא לומד אלא משוחח עם הבאים, גם הרבי מה"מ כשהוא מחלק דולרים הוא לא עם גמרא, ואני יכול להישבע לך שב20 שנה האחרונות אף אחד לא סגר לו את הגמרא לפני חלוקת הדולרים. |
|
אם ר' חיים בדרגה גבוהה יותר מהקב"ה, אז בהחלט הגיוני שאריה קניבסקי הוא כעין רבי יהודה הנשיא
באשר להזיותיך, זה נראה תוצר ישיר של מצוקה וחוסר יכולת להתמודד בצורה עניינית עם הבושות שאתם עושים לר' חיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 18:10 |
|
| |
מה יצא בסוף מהעסקה?
בלי קשר לזה, היום הותר לפרסום שמשה חוגג עצור בפרשיות חמורות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 10:39 |
|
| |
חוגג מי שחוגג אחרון : הקבוצה לא נמכרה כי הרבנים אמרו שיש במכירת הקבוצה לערבי משום לא תחנם ולא תכרות עמהם ברית. השבוע הוא נעצר בחשד שהוא אמר-בקול רם ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד וזה לא היה ביום כיפור .ה' ירחם
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/11/2021 10:51:17
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 22:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 22:32 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| הדיבוק כתב: |  | | רבי יהודה הנשיא היה מכבד עשירים. תקרא קצת "מעלת העושר" בספר מעלות המידות, כבר בשורה הראשונה כתוב שם העניין הזה שהעושר מרבה רעים. האמן לי שבכל מקום העשירים פריבילגים, וזה גם קצת מוצדק. (אא"כ אתה חושד שיענקוש מתחנף לחוגג כדי שיסייע ליישום הימוריו בטוטו; חשש כזה די הולם אותך). ולגבי הדיאלוג שניהלת עם הניק השני שלך על איך ולמה סוגרים לר' חיים את הגמרא, גם אתה יודע שיש שעות קבלת קהל שבהם הרב לא לומד אלא משוחח עם הבאים, גם הרבי מה"מ כשהוא מחלק דולרים הוא לא עם גמרא, ואני יכול להישבע לך שב20 שנה האחרונות אף אחד לא סגר לו את הגמרא לפני חלוקת הדולרים. |
|
אם ר' חיים בדרגה גבוהה יותר מהקב"ה, אז בהחלט הגיוני שאריה קניבסקי הוא כעין רבי יהודה הנשיא
באשר להזיותיך, זה נראה תוצר ישיר של מצוקה וחוסר יכולת להתמודד בצורה עניינית עם הבושות שאתם עושים לר' חיים. |
|
בזעות ההקפצה ניסיתי לקרוא שוב את דבריך, אני קורא עוד פעם ועוד פעם ולא יודע מה להגיב. ממש "טענו בחיטים והודה לו בזכר קדשו".... אולי יש איזו רמה של בקיאות שניתן להבין בה מה שכתבת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 22:34 |
|
| |
אל תשליך את בעיותיך על אחרים, זה לא יקדם אותך לשום מקום
|
|
|
|